Groot deel Pfizer-‘vaccins’ in de EU waren placebo’s – Von der Leyen heeft tientallen miljarden betaald voor een namaakproduct

10

Dat geeft wel een sluitende verklaring waarom niet iederéén gestorven is aan de DNA-veranderende gen-injecties.

Pfizer-vaccinbatches in de EU waren placebo’s, zeggen wetenschappers.

The Daily Sceptic:

Wetenschappers hebben opzienbarend bewijs ontdekt dat een aanzienlijk deel van de batches van het Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccin dat in de Europese Unie is gebruikt in feite uit placebo’s kan hebben bestaan – en dat de Duitse regelgevende instantie dit wist en ze niet heeft onderworpen aan kwaliteitscontroletesten.

De wetenschappers, Dr. Gerald Dyker, Professor Organische Chemie aan de Ruhr Universiteit Bochum, en Dr. Jörg Matysik, Professor Analytische Chemie aan de Universiteit van Leipzig, maken deel uit van een groep van vijf Duitstalige wetenschappers die de afgelopen anderhalf jaar publiekelijk vragen hebben gesteld over de kwaliteit en veiligheid van het BioNTech vaccin (zoals het in Duitsland heet).

Ze verschenen onlangs in het online programma Punkt.Preradovic van de Duitse journaliste Milena Preradovic om te discussiëren over batchvariabiliteit. Hun uitgangspunt was het recente Deense onderzoek dat een enorme variatie liet zien in de bijwerkingen van verschillende batches van het Pfizer-BioNTech vaccin, of BNT162b2 zoals de wetenschappelijke codenaam luidt. De onderstaande figuur uit de Deense studie illustreert deze variatie.

Het laat zien dat de batches die in Denemarken worden gebruikt, die worden weergegeven door de punten in de grafiek, in wezen uiteenvallen in drie groepen.

De ‘groene batches’ die rond de groene lijn zijn geclusterd, hebben een matig of matig hoog niveau van bijwerkingen. In de discussie met Preradovic neemt Gerald Dyker het voorbeeld van het meest rechtse groene punt.

Zoals hij uitlegt, vertegenwoordigt dit de batch die het meest is gebruikt in Denemarken, waarbij iets meer dan 800.000 doses zijn toegediend. Deze 800.000 doses zijn geassocieerd met ongeveer 2.000 vermoedelijke ongewenste voorvallen, wat neerkomt op een meldingspercentage van één vermoedelijk ongewenst voorval per ongeveer 400 doses. Zoals Dyker het stelt: “Dat is niet weinig als we het vergelijken met wat we weten van griepvaccins.” Volgens Dyker’s berekening vormen de groene batches meer dan 60% van de Deense steekproef.

Dan zijn er de ‘blauwe batches’ geclusterd rond de blauwe lijn, die duidelijk geassocieerd zijn met een buitengewoon hoog aantal bijwerkingen. Zoals Dyker opmerkt, werden in Denemarken niet meer dan 80.000 doses van een van de blauwe batches toegediend – wat suggereert dat deze bijzonder slechte batches misschien stilletjes door de volksgezondheidsautoriteiten van de markt zijn gehaald.

Desalniettemin hadden deze batches maar liefst 8.000 vermoedelijke bijwerkingen die ermee verband hielden. Achtduizend van de 80.000 doses zouden een meldingspercentage opleveren van één vermoedelijke bijwerking voor elke 10 doses – en Dyker merkt op dat sommige van de blauwe batches inderdaad geassocieerd zijn met een meldingspercentage van wel één vermoedelijke bijwerking voor elke zes doses !

Volgens de berekening van Dyker vertegenwoordigen de blauwe batches minder dan 5% van het totale aantal doses dat in het Deense onderzoek is opgenomen. Desalniettemin worden ze in verband gebracht met bijna 50% van de 579 sterfgevallen die in de steekproef zijn geregistreerd.

Ten slotte hebben we de ‘gele batches’ geclusterd rond de gele lijn, die, zoals hierboven te zien is, nauwelijks van de x-as afkomt. Volgens de berekening van Dyker vertegenwoordigen de gele partijen ongeveer 30% van het totaal. Dyker merkt op dat ze batches bevatten van zo’n 200.000 toegediende doses die geassocieerd zijn met letterlijk nul

Advertisement
 vermoedelijke bijwerkingen.

Zoals Dyker het verwoordt, zouden “kwaadwillende” waarnemers kunnen opmerken dat “placebo’s er zo uit zien”.

En kwaadwillende waarnemers kunnen gelijk hebben. Want Dyker en Matysik vergeleken de batchnummers in het Deense onderzoek met openbaar beschikbare informatie over de batches die waren goedgekeurd voor vrijgave, en ze kwamen tot de verrassende ontdekking dat bijna geen van de onschadelijke batches, in tegenstelling tot de zeer slechte en minder slechte batches, lijken te zijn onderworpen aan enige kwaliteitscontroletest.

De meeste waarnemers weten niet dat juist het Duitse regelgevende agentschap, het Paul Ehrlich Instituut (PEI), in principe verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole van alle vaccins die Pfizer-BioNTech in de EU levert. (Het instituut is vernoemd naar de Duitse immunoloog en Nobelprijswinnaar Paul Ehrlich, natuurlijk niet naar de gelijknamige biologieprofessor van Stanford).

Dit weerspiegelt het feit dat de feitelijke legale fabrikant van het vaccin, evenals de houder van de vergunning voor het in de handel brengen in de EU, het Duitse bedrijf BioNTech is, en niet zijn bekendere Amerikaanse partner Pfizer.

Dyker en Matysik ontdekten dat de PEI alle zeer slechte ‘blauwe’ batches had getest en goedgekeurd voor vrijgave, de overgrote meerderheid van de niet zo slechte ‘groene’ batches, maar bijna geen van de onschadelijke ‘gele’ batches – alsof de PEI wist van tevoren dat deze partijen geen problemen opleverden.

Dit wordt getoond in de onderstaande dia van de presentatie van Dyker tijdens het interview met Punkt.Preradovic. De titel luidt: ‘Welke partijen uit het Deense onderzoek zijn door het Paul Ehrlich Instituut getest en goedgekeurd voor vrijgave?’

In de PEI-kolom van elk van de tabellen betekent “ja” natuurlijk dat de batch is getest, “nein” betekent dat dit niet het geval was. Merk op dat alleen de eerste batch in de ‘gele’ tabel is getest.

Het onderschrift onder die tabel luidt: “De PEI achtte het testen van de onschadelijke ‘gele batches’ over het algemeen niet nodig.”

Zoals Dyker het met opmerkelijke terughoudendheid uitdrukte, “zou dit het aanvankelijke vermoeden ondersteunen dat het misschien in feite zoiets als placebo’s zijn”.

Of, kort gezegd, om de bevindingen van de Duitse wetenschappers over de variabiliteit van de Pfizer-BioNTech-batches te parafraseren, het lijkt erop dat het goede slecht was, het slechte erg slecht en het zeer goede een zoutoplossing.

(Het volledige Punkt.Preradovic- interview met Gerald Dyker en Jörg Matysik is hier beschikbaar in het Duits. )


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Grenzeloos: De corruptie van Ursula von der Leyen

Er wordt de eerste tijd streng gemodereerd op de nieuwe site tot iedereen het een beetje begrijpt.

Stel je op de hoogte van het moderatiebeleid voor je iets post.

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
10 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Arnie.
Arnie.
10 maanden geleden

Daarom stuurde Japan 25 miljoen covid19 vaccins terug naar Pfizer, niet omdat ze vervuild waren, maar omdat ze……..

Didi
Didi
10 maanden geleden

Maar elke gevaxte zendt een code uit.

Peter
Peter
10 maanden geleden

Het meest angstaanjagend is dat – hoeveel informatie over corruptie op alle niveaus en in alle gelederen bij het uitzetten van de injectie er ook boven water komt – er helemaal niets met deze informatie wordt gedaan. Er wordt geen kamervraag gesteld, geen parlementaire enquete opgestart, geen juridische processen – helemaal niets. Integendeel – er wordt nog veel stringentere wetgeving ontworpen, zodat men het in de toekomst met het grootste gemak en met de wet in de hand kan gaan herhalen. De oppositie schreeuwt wel hard maar doet niets. Dat geeft aan hoe diep de corruptie als een kanker is ingevreten in de maatschappij en hoe nodig het is dat de redding van Boven gaat komen. Vergeet de ‘grassroots’. Alleen Jezus kan ons hieruit verlossen, zoals de Bijbel ook stelt dat zal gebeuren.

Qvic
Qvic
10 maanden geleden

De gehele farmaceutische sector is 1 grote oplichterij. We worden nooit ziek, we worden constant vergiftigd. https://vrnl27.wixsite.com/debbc-extra/post/dr-bryan-ardis-je-wordt-niet-ziek-nooit-je-wordt-vergiftigd-continu

Sarcoff
Sarcoff
10 maanden geleden
Antwoord aan  Qvic

Die indruk is volgens mij gedeeltelijk juist, sinds de halfjaarlijkse verplichte gebitscontroles werden afgeschaft had ik nooit geen kiespijn meer en dat is al heel lang geleden.
Ik mijd de doktoren als de pest, geen griepspuiten of andere andere rommel op een zeldzame aspirine na en ik ben de laatste 30 jaar ook nooit ziek geweest.
Je moet natuurlijk wel een beetje op je voedsel letten

Jos
Jos
10 maanden geleden

Dat gedoe met die prikkies is allemaal afleiding als je het mij vraagt. Ja natuurlijk is er wel goed aan verdient en is werkelijk niemand verantwoordelijk maar je bent altijd verantwoordelijk voor je eigen gezondheid.

De oorlog in de Oekraïne is waar het allemaal om draait, de rest is Smoke and Mirrors.
Het westen dreigt zoals de bedoeling die oorlog te gaan verliezen. Dus zullen we False Flag operaties krijgen die de NATO zogenaamd wel zullen dwingen actiever mee te doen zeg maar.
Dan ben ik heel benieuwd wat de Russische Beer gaat doen en het is natuurlijk bekend dat het al twee keren is mislukt.

Mariska
Mariska
9 maanden geleden

Beste dissidenten, sinds jullie nieuwe lay-out kan je niet meer op de mobiele website op de homepage komen/klikken. Best lastig…

arme zondaar
arme zondaar
9 maanden geleden

Von der Leyen betaalt te veel? Wij betalen te veel, en von den Leychen steekt via haar man die met Pfizer samenwerkt, haar deel van die miljarden in haar zak. En, gebeurt er wat? Moet ze opstappen? Waar is de rechtsstaat? Waar is de democratie? En als die niet bestaan, hebben wij als burger toch nog steeds verplichtingen?

Dewatergeus
Dewatergeus
3 maanden geleden
Antwoord aan  arme zondaar

De president van de EU-zelfbedieningswinkel heeft zichzelf als eigenaar van deze EU-shop aangesteld, ondanks het zgn democratische EP process waarvan vele tegen waren. Alles circus. Iemand die zichzelf aanstelt is moeilijk weg te krijgen.
De vermeende corruptie? Is ook in Europa geen grond tot ontslag/opstappen.
De eventuele onderzoekers zijn alle pro-EU want het betaald dik, belastingvrij.

phillippe vdf de coensel
9 maanden geleden

misschien hadden toch een paar mensen moreel en wilden de schade die het echte bill gates vaccin zou hebben toegebracht niet maar toch het geld hebben genomen