PEC Zwolle stunt met komst van doelman Kenneth Vermeer

Reacties

Kenneth Vermeer keert terug in de Eredivisie. De 37-jarige doelman heeft namelijk een contract getekend bij PEC Zwolle. Vrijdagmiddag werd de routinier gepresenteerd.

PEC Zwolle stunt met komst van doelman Kenneth Vermeer
© Pro Shots

De afgelopen seizoenen was Vermeer actief in de Verenigde Staten. Sinds 2020 verdedigde de oud-international het doel van Los Angeles FC en Cincinnati FC. Daar was het contract van Vermeer afgelopen, waardoor PEC de doelman transfervrij kon strikken.

Vermeer, die in dienst van Ajax en Feyenoord vijf keer landskampioen werd, is blij om terug te keren in de Eredivisie. 'Het voelt goed om terug te keren in Nederland in een voor mij bekende competitie bij een nieuwe club. Ik ken PEC Zwolle als een club die staat voor verzorgd en aanvallend voetbal', reageerde hij op de officiële kanalen van de promovendus.

'Onder trainer Dick Schreuder is die speelwijze nóg belangrijker gemaakt en verder doorontwikkeld en dat past goed bij mijn eigen voorkeur', vervolgde de opgelaten Vermeer zijn betoog. 'Ik heb een goed gevoel over het plan wat de club met mij en de andere keepers heeft en ik maak daar dan ook graag onderdeel vanuit.'

Vermeer tekent in Zwolle een contract voor één seizoen. Daarnaast is er een optie voor nog een seizoen toegevoegd.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.