Pro-immigratiepolitica beroofd van auto door Ali – “Verd*mme, Zweden is erger dan Afrika”

6

Het slachtoffer is de 37-jarige sociaal-democratische politica Ellinor Vikman Rindevall. In haar politieke werk heeft Ellinor zich geprofileerd als een groot voorstander van niet-westerse massa-immigratie.

Samnytt heeft eerder geschreven over de landelijk bekende lifestyle crimineel gekke chauffeur, autodief en 200-voudig serieovertreder Ali Mohammed Arrach. In 2019 reed hij tijdens een van zijn vele waanzinnige avonturen een man dood op de Örbyleden ten zuiden van Stockholm, waardoor zijn kinderen vaderloos werden. Na een korte tijd in vrijheid waarin hij nieuwe misdaden pleegde, staat hij nu weer voor het gerecht.

Ali werd voor de dodemansrit veroordeeld tot een kortere gevangenisstraf, waaruit hij vervolgens vervroegd werd vrijgelaten ondanks grof en herhaaldelijk wangedrag tijdens de straf. Na zijn vrijlating pleegde hij onmiddellijk een nieuwe misdaad en werd in februari gearresteerd nadat hij een vrouw met een mes van haar auto had beroofd buiten het warenhuis Bauhaus in Bromma, in het westen van Stockholm.

Pro-immigratie roofslachtoffer: ‘Zweden moet een humanitaire grote mogendheid zijn’

Het slachtoffer is de 37-jarige sociaal-democratische politica Ellinor Vikman Rindevall. In haar politieke werk heeft Ellinor zich geprofileerd als een groot voorstander van niet-westerse massa-immigratie. Ze was onder meer een van de ondertekenaars van een sociaal-democratische massale oproep van de partij die in Aftonbladet werd gepubliceerd met de eis dat “Zweden een humanitaire grote mogendheid zou moeten zijn” .

Het artikel staat vol met mooie zinnen over “solidariteit” en “de gelijke en onschendbare waarde van alle mensen”. Wanneer Ellinor zelf slachtoffer wordt van de negatieve gevolgen van het gevoerde immigratiebeleid, slaat de toon beduidend om, met onder meer godslastering.

Nou verd*mme, is de spontane reactie van Ellinor aan de telefoon naar de dienstdoende agent op het alarmnummer van de politie.

Ellinor verklaart dat ze niet gewond is als haar dat gevraagd wordt, maar dat de gemaskerde overvaller, die later Ali blijkt te zijn, gedreigd heeft haar “neer te steken” als ze haar auto en sleutels niet afgeeft. De politie vraagt ​​ook om een ​​signalement van de overvaller:

Hij had donkerbruine ogen, zoals een iets donkerdere huidskleur, niet zwart maar een beetje donkerder.

Advertisement

Verdiende loon: Pro-immigratie politica aangerand door migrant

Had eerst niet door dat het om een ​​overval ging

Ellinor bevestigt later in verhoor met de politie ook dat de overvaller “bruin van huidskleur” was, “gebrekkig Zweeds sprak” en dat ze dacht dat hij uit het “Midden-Oosten” kwam. Ze stelt verder dat het aanvankelijk “in werkelijkheid niet doordrong” dat het een overval was.

Het duurde even voordat ik besefte dat het geen migrant was die ergens hulp bij nodig had. Het was zo ongelooflijk voor me dat ik echt moest worstelen om te begrijpen wat voor soort situatie het was.

Maar als ze merkt dat de persoon gemaskerd is, een mes heeft en zegt dat hij haar gaat steken, begrijpt ze het eindelijk:

Ergens begint het me waarschijnlijk te dagen dat dit nogal serieus is en ik word echt bang en begin in paniek te raken.

“Erger dan in Afrika”

Tijdens het alarmgesprek maakt de politica, in combinatie met nog meer gescheld, vergelijkingen met Afrika en zegt ze dat wat ze nu in Zweden heeft meegemaakt erger is:

“God, dit is het ziekste wat ik ooit heb meegemaakt. Ik ben beroofd in steegjes in Afrika, maar dit is het ziekste wat ik ooit heb meegemaakt.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Nep-anti-immigratiepartij ‘Zweden Democraten’ stemt vóór sancties tegen Hongarije en vóór dwangimmigratie-pact van EU

Er wordt de eerste tijd streng gemodereerd op de nieuwe site tot iedereen het een beetje begrijpt.

Stel je op de hoogte van het moderatiebeleid voor je iets post.

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Matt
10 maanden geleden

Eigen schuld dikke bult.

Hagar
Hagar
10 maanden geleden

Dat mens heeft zo’n sterke vooroordelen gebetonneerd in haar hersenen, dat zelfs wanneer Ali met een mes voor haar staat en dreigt haar neer te steken, ze nog steeds denkt dat het een hulpbehoevende immigrant is.

Pas achteraf dringt de realiteit tot haar door.

En nu gaat ze zich waarschijnlijk verontschuldigen voor haar woedende uitlatingen aan de telefoon, en zeggen dat dat kwam door de emotie.

Je de links progressieve dogma’s nemen het snel terug over, en ze moet natuurlijk haar politieke huid redden.

Ohje
Ohje
10 maanden geleden

Hoe oneindig dom kan het nog worden.

Marco
Marco
10 maanden geleden

Precies de juiste persoon uitgekozen 😂

Delfi
Delfi
10 maanden geleden

Karma is a bitch.
Karma for lefties will be hell.

Bert
Bert
10 maanden geleden

Zit er nog dik in dat ze de hele aangifte terug trekt omdat hij anders gestraft kan worden en dat is natuurlijk vreselijk zielig voor de man die al zo’n naar leven heeft en niet eens een auto kan kopen.