Een winkelier in een Aldi in de buurt van Altrincham, Engeland - foto ter illustratie.
Volledig scherm
Een winkelier in een Aldi in de buurt van Altrincham, Engeland - foto ter illustratie. © REUTERS

Britse supermarkten wantrouwen verarmde klanten: kaas, spek, paracetamol en oploskoffie beveiligd

De inflatie en de verarming in het Verenigd Koninkrijk slaan zodanig toe dat supermarkten op onder meer waspoeder en vlees beveiligingsstickers plakken om winkeldiefstal het hoofd te bieden.

123 reacties

  • Hans Speek

    11 maanden geleden
    Zelfde methode als in Amerika, alles achter slot en grendel, iemand die steelt onder de +/- 950 dollar wordt niet vervolg. Beleid is tegenwoordig, stelen mag.
  • HJD de Feber

    11 maanden geleden
    Dat het zo slecht gaat in groot Brittannië is volgens mij voor een groot deel te danken aan de brexit. Ze wilde het perse alleen verder gaan zonder alle regels uit Brussel. Het resultaat is duidelijk en was al heel snel na het afscheid duidelijk.
  • Janjaap Kamp

    11 maanden geleden
    Ze geven liever een bak geld uit aan beveiliging dan dat ze de prijzen laten dalen. Typisch...
  • Hendrik de Groot

    11 maanden geleden
    Heeft iemand van jullie al even bij Nigel Farage geinformeerd of het nog een beetje bevalt in het VK na de brexit?
  • Jan. Beton

    11 maanden geleden
    Het is diep triest!!! Maar men vergeet dat wij hier een maffia hebben in Den Haag. Pensioenwet trachten door te voeren en zelf er niet aan meedoen. Corruptie ten top. Niet in staat ook maar één probleem te verhelpen. BTW op levensmiddelen naar 21%. Dat is geen diefstal hé. Duurste energie levering in Europa.Groningen met 400Milliard uitgezogen en nu helpen met 20Milliard.Pensioen is een overeenkomst tussen werkgever/nemer. Afblijven Elite Maffia.!!!! Beste is hele Haagse bende naar huis sturen
  1. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen
    28

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?