“Milde myocarditis” na vaccinatie: een op de vijf wordt een patiënt op de intensive care, van wie een op de vier is overleden

5

Herinner je je de onbegrijpelijke verklaringen van gezondheidspolitici of niet-deskundige verhalende gelovigen dat myocarditis, d.w.z. hartspierontsteking, na vaccinaties toch maar “mild” zou zijn? Uit een landelijke studie uit Zuid-Korea blijkt dat een op de vijf van de ‘licht’ getroffenen binnen een paar maanden op de intensive care belandt, en een op de vier van deze groep stierf, meldt Report24.

Een artikel uit het European Heart Journal getiteld COVID-19 vaccination-related myocarditis: a Korean nationwide study werd gepubliceerd op academic.oup.com. Dit is een enorme, landelijke studie die werd uitgevoerd in Zuid-Korea. Van de 52 miljoen inwoners ontvingen 44.276.704 ten minste één dosis van de geninjecties die worden aangeprezen als een Covid-wondermiddel. Hiervan werd specifiek het optreden van VRM-gevallen geanalyseerd en gemonitord. VRM staat voor Vaccination-Related Myocarditis – d.w.z. ontsteking van de hartspier veroorzaakt door vaccinaties.

methoden en resultaten

COVID-19 VRM werd bevestigd in 480 gevallen (1,08 gevallen per 100.000 mensen). De incidentie van vaccingerelateerde myocarditis was significant hoger bij mannen dan bij vrouwen (1,35 vs. 0,82 per 100.000 mensen,  P  <0,001) en bij mRNA-vaccins dan bij andere vaccins (1,46 vs. 0,14 per 100.000 mensen,  P). < 0,001). De vaccingerelateerde incidentie van myocarditis was het hoogst bij mannen van 12 tot 17 jaar (5,29 gevallen per 100.000 mensen) en het laagst bij vrouwen ouder dan 70 jaar (0,16 gevallen per 100.000 mensen).

Ernstige VRM werd geïdentificeerd in 95 gevallen (19,8% van de totale VRM, 0,22 per 100.000 mensen gevaccineerd), 85 IC-opnames (17,7%), 36 fulminante myocarditis (7,5%), 21 gevallen met extracorporale membraanoxygenatietherapie (4,4%), 21 sterfgevallen (4,4%) en 1 harttransplantatie (0,2%). Acht van de 21 sterfgevallen waren plotselinge hartdood (SCD) toe te schrijven aan VRM, zoals aangetoond door autopsie, en alle gevallen van SCD toe te schrijven aan VRM waren jonger dan 45 jaar en kregen mRNA-vaccins.

Myocarditis gerelateerd aan COVID-19-vaccinatie: een landelijke Koreaanse studie 

Grafische weergave van de studieresultaten

Het is bijzonder deprimerend dat de meeste gevallen bij jonge mensen zijn opgetreden. Slechts 20 procent van de gevallen betrof mensen ouder dan 50 jaar. Hartbeschadiging op jonge leeftijd betekent onvermijdelijk verlies van kwaliteit van leven, in het ergste geval kreupelheid en de dood.

COVID-19 VRM kwam veel voor bij mannen (62,3%), onder de 40 jaar (67,9%) en na gebruik van mRNA-vaccins (96,3%). Pijn of ongemak op de borst was het meest voorkomende symptoom en de mediane tijd vanaf vaccinatie tot het optreden van de symptomen was 3 dagen.

Myocarditis gerelateerd aan COVID-19-vaccinatie: een landelijke Koreaanse studie

Plotselinge hartdood was de ernstigste en meest zorgwekkende bijwerking van het COVID-19-vaccin in ons onderzoek. In acht SCD-gevallen werd VRM niet vermoed als klinische diagnose of doodsoorzaak voorafgaand aan het uitvoeren van een autopsie. Alle SCD-gevallen die te wijten waren aan COVID-19 VRM waren jonger dan 45 jaar en kregen mRNA-vaccins. In alle SCD-gevallen was vaccingerelateerde myocarditis de enige mogelijke doodsoorzaak. Daarom vereist de SCZ die in dit onderzoek wordt gedetecteerd en die is toe te schrijven aan de COVID-19 VRM, zorgvuldige monitoring of waarschuwing voor SCZ als een mogelijk fatale complicatie van COVID-19-vaccinatie, met name bij personen jonger dan 45 jaar die mRNA-vaccinatie krijgen. .

Myocarditis gerelateerd aan COVID-19-vaccinatie: een landelijke Koreaanse studie

Aan de ene kant was het algehele resultaat dat de vaccinatiecomplicatie zeer zelden voorkomt – maar als het zich voordoet, zijn de problemen enorm. En het is duidelijk dat alle getroffen mensen nog steeds een gezond leven voor zich zouden hebben als ze zich niet aan de geninjectie hadden onderworpen.

Advertisement

Het klinische beloop of de ernst van VRM in onze studie verschilde aanzienlijk van eerdere rapporten. Van COVID-19 VRM is bekend dat het een milde ernst heeft met gunstige klinische resultaten op korte termijn. In een groot cohortonderzoek in Israël raakte in 2 van de 54 gevallen van COVID-19 VRM slechts één patiënt in cardiogene shock die leidde tot ECMO. In een studie van 40 Amerikaanse ziekenhuizen. Alle COVID-19 VRM-patiënten werden na gemiddeld 2 dagen ontslagen (IQR 2-3 dagen) en er waren geen heropnames of sterfgevallen. In de huidige studie vonden we echter 95 ernstige COVID-19 VRM-gevallen (19,8% van de totale VRM), waaronder 36 FM en 21 sterfgevallen. Daarnaast identificeerden we acht SCD-gevallen die alleen door autopsie werden bevestigd.

Myocarditis gerelateerd aan COVID-19-vaccinatie: een landelijke Koreaanse studie

Het probleem bleek het grootst bij de geninjectie van Moderna, gevolgd door Pfizer/Biontech. Als u geïnteresseerd bent in de exacte gegevens, die met aandacht voor detail zijn opgesteld, verwijzen wij u naar het gelinkte artikel, dat gratis in volledige tekst kan worden geraadpleegd.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Jan B. Hommel verwees vandaag op twitter naar dezelfde studie, en hij schreef:

‘Eén per miljoen’, zei @MinisterVWS  tegen de @2eKamertweets . En zij geloofden dat.

Van 12 t/m 17 jaar zijn het er 55 per miljoen volgens deze studie. Maar dat vertelt @MinisterVWS de @2eKamertweets niet.

Want hij vertelt de Tweede Slaapkamer nog steeds dat een #myocarditis na #COVID19 vaker voorkomt dan na vaccinatie. Hetgeen aantoonbaar een grove leugen is, zoals al uit een grote Noorse studie bleek, en dat met een onderzoeksmethode die het aantal gevallen van een myocarditis na COVID19 een factor 5 tot 10 overschat.

Minstens.

Bij ongeveer 11 van die 55 kinderen in deze leeftijdsgroep verloopt de hartspierontsteking ernstig. En een deel van hen zo ernstig dat ze er aan overlijden. Of een harttransplantatie moeten ondergaan.

Iets dat absoluut hoogstzelden is bij #COVID19 in deze leeftijdsgroep.

Dat vertelt @ministerVWS niet aan de Tweede Slaapkamer.

Het werkelijke aantal gevallen van myocarditis door vaccinatie wordt waarschijnlijk met een factor 5 tot 10 onderschat. Omdat het een moeilijk en aspecifiek klinisch beeld is, dat lang niet altijd wordt onderkend: vermoeidheid, kortademigheid, pijn in de schouder die voor spierpijn wordt aangezien. De ‘forme fruste’, zoals dat in de geneeskunde heet.

Als dat zo is, zijn het er geen 55 per miljoen, maar 275 tot 550. Jonge kinderen en pubers, waarvan een deel de komende jaren zal overlijden ten gevolge van een hartritmestoornis, of hartfalen zal ontwikkelen.


Gevaarlijke langetermijneffecten van myocarditis na mRNA-vaccinatie – verontrustende feiten uit nieuwe studies

Er wordt de eerste tijd streng gemodereerd op de nieuwe site tot iedereen het een beetje begrijpt.

Stel je op de hoogte van het moderatiebeleid voor je iets post.

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
10 maanden geleden

En hoe reageren onze spuitmaniakken op dit soort van studies?

Ze negeren ze totaal, doen alsof er geen vuiltje aan de lucht is, en gaan gewoon verder met hun moordspuitenplannen.

John
John
10 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Het zal toch geen opzet zijn van een kwaadaardige elite???

Petra
10 maanden geleden

En wat als iemand echt lichte myocarditis zou krijgen?

Hoe groot is de kans dan dat die diagnose gesteld wordt, of is het dan waarschijnlijk dat het nooit zover komt en het lichte probleem dat er op zich wel is, onder het tapijt verdwijnt?

En wat betekent dat op lange termijn voor die persoon?

Bert
Bert
10 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

En weer zo’n vraag die alleen iemand zou stellen die dat gif binnen gekregen heb en zich nou afvraagt hoe het nou allemaal op de lange termijn verloopt met zijn of haar gezondheid.
Je hebt al een aantal keer geschreven dat jij geen gif spuit gekregen heb.
Wat mij overigs een zorg zal zijn of het nou wel of niet gebeurt is.
Waarom maak jij je dan zo druk hoe het met die mensen verder gaat.
Ze hebben er zelf voor gekozen.

Hagar
Hagar
10 maanden geleden
Antwoord aan  Bert

Ja ze hebben er zelf voor gekozen, maar als ze dan (chronisch) ziek worden, draait de gemeenschap op voor alle kosten.

De medische sector ziet de kassa al rinkelen, maar die kost is enorm zwaar voor de samenleving.