@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...
VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....
mijn hemel. over overbevolking gesproken...
En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...
Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...
Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...
@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....
@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...
@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...
@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...
Dacht altijd dat een tweede keer opwarmen van nitraatrijke groentes slecht is . Lees ik niks over terug in het bericht . Dus een restant beter weggooien .
@1
Ik denk dat dat voor veel eten (wel of geen nitraat) geldt.
@2
Dus geen resten meer opwarmen , want is slecht ?
The Rolling Stones - Sympathy For The Devil
@4 Oeps verkeerde topic 😀 Wel een goed nummer
@3
Voor de meest zaken zou ik dit aanhouden:
Klaarmaken en het restant in de koelkast zetten.
De volgende dag opwarmen en opeten, maar wat er dan nog over weggooien en niet meer opnieuw in de koelkast zetten.
PS.
Het is niet algemeen, zie het meer als een vuistregeltje.
@5
Helemaal mee eens.
@4
Oh sorry .
@5 .
@6
Ja , soms vries ik wat in , en soep wil ik wel eens overhouden . Maar het liefste gewoon vers , en vaker dan 1 keer opwarmen nooit .
@10
Ik moet mijn soep altijd invriezen, daar ik altijd veel te veel maak.
Wel vries ik het in kleine porties in, zodat na ontdooien wel alles op gaat.
@11
Meestal alleen spaghettisaus . Die maak ik dan voor meerdere keren , lekker makkelijk . Voor de rest alleen onbewerkte vlees en zo in de vriezer . Soep eet ik wel een dag later op , hoef ik dan niet te koken .z( na een lange wandeling )
@1
Kan ik spinazie opnieuw opwarmen?
Ja, dat is veilig. Het is wel belangrijk dat je restjes spinazie na de eerste bereiding snel laat afkoelen en in de koelkast bewaart, bij 4 °C. Zo krijgen bacteriën die nitriet produceren, minder kans om te groeien. Bewaar restjes niet langer dan 2 dagen in de koelkast.
https://www.voedingscentrum.nl/nl/service/vraag-en-antwoord/gezonde-voeding-en-voedingsstoffen/mag-ik-spinazie-opnieuw-opwarmen.aspx
@13
Ah .Het zijn bepaalde bacteriën die voor een te veel aan nitriet zorgen . Lijk zoiets als blauwalg in de vijver . Rare gedachte gang maar moest er aan denken .
Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten
Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.