“Bedreiging kinderwelzijn en hun vroege seksualisering?!” – ´Drag queen´-shows op school

(Door: Guido Grandt – Vertaling: “Malpaso”)

De nieuwste trend uit de VS heet “Drag Queen Story Hour”. Dit zijn vertel- en voorleesevenementen door drag queens voor kinderen, georganiseerd in bibliotheken, scholen en kleuterscholen. Bijna hoffelijk begeleid door rood-groene politici en voorstanders van een vroege seksualisering van kinderen. ‘Tichys Einblick’ vat dat zo samen: “Drag Queen Story Hour (DQSH), Drag Queen Storytime, Drag Story Time en Drag Story Hour zijn evenementen voor kinderen, in 2015 in San Francisco opgezet om lezen en diversiteit te bevorderen. De evenementen, gericht op kinderen van 3 tot 11 jaar, worden georganiseerd door drag queens die voorlezen uit kinderboeken en andere leeractiviteiten ondernemen in openbare bibliotheken. Sommigen zien het concept als onconventioneel, aangezien bibliotheken meestal terughoudend zijn en de ‘Queens’ meestal hun optredens in het nachtleven doen in plaats van kinderkoren te leiden.”

Deze beweging zwermt nu met de verplichte zeven, acht jaar vertraging vanuit Amerika uit naar Duitsland. Deze ‘gebeurtenissen’ werden alleen nog onderbroken door de lockdowns en contactbeperkingen tijdens de Corona periode.

In de VS laten drag queens jeugdigen zien hoe ze lapdansen. Of ze leren kinderen hoe drag queens dansen in korte jurkjes met seksuele dansjes voor groepen kleuters (Tichy). Zou je dat je kinderen echt willen aandoen? De kinder- drag queen gekte is ook allang overgewaaid naar Duitsland. Niet alleen in Berlijn, maar ook in de stadsbibliotheek van München-Bogenhausen worden lezingen over dit onderwerp gehouden. Voor kinderen vanaf 4 jaar!

Op 13 juni 2023 gaan “Drag-artiesten” met de kinderen praten over ‘jongens in jurken’ en ‘prinsessen met een eigen wil’: “Drag Queen Vicky Voyage met Drag King Eric BigClit en de trans* jonge auteur Julana Gleisenberg nemen jullie mee naar kleurrijke werelden die laten zien wat het leven voor jullie in petto heeft, ongeacht jullie geslacht, en dat we alles kunnen als we maar vasthouden aan onze dromen!” En het spannendste: Drag King “Eric Big Clit” (“Eric Grote Clitoris”) wordt aangekondigd als voorlezer. De vrouw is 33 en komt uit Oostenrijk. Ze werkt als een ‘post-pornografie performer’, en noemt zichzelf ook “Mushido” (‘mushi’ = ‘kutje’ in het Duits). De lezing is georganiseerd door de Münchense drag queen “Vicky Voyage” (34), die in het echte leven werktuigbouwkundig ingenieur is. Er eveneens bij: de jonge auteur Julana Gleisenberg. Zij schreef “Eindelijk ik! Mijn weg van jongen naar meisje”.

Hubert Aiwanger, leider van de ‘Freien Wähler’ in Beieren en ook Beierse minister van Economische Zaken, eist een eind aan deze toestanden: “Dit is een gevaar voor het welzijn van kinderen en een zaak voor bureau jeugdzorg, niet voor kosmopolitisme, zoals de Groenen het bagatelliseren”. Ook CSU-secretaris-generaal Martin Huber heeft kritiek op deze voordracht. Op Twitter schrijft hij: “Vierjarigen moeten met bouwstenen, klei of zandkastelen spelen. Laat kinderen gewoon kinderen zijn.” Bij ‘Bild’ eist hij: “Nee tegen indoctrinatie van jonge kinderen met Woke- vroegseksualisering. De stad moet deze manifestatie stoppen! Degenen die opkomen voor dit in gevaar brengen van het welzijn van kinderen (Hubert Aiwanger) zijn de GROENEN! Zíj waren het die het stadsbestuur opriepen zich achter de bibliotheek te scharen en zo die ´echte diversiteit en acceptatie´ te bevorderen”.

Voor de Groenen bestaat die seksuele context niet eens. Ondanks de naam van Drag King “Eric Big Clit”. De woordvoerder queerbeleid van de Groenen, Arne Brach, zei concreet: “Kinderen laten zien hoe kleurrijk en divers de wereld is en dat ieder kind mag zijn zoals het overeenkomt met zijn individuele persoonlijkheid is belangrijk. Om dit te schandaliseren en het in een simpelweg niet bestaande seksuele context te plaatsen, is perfide en niveauloos.”

Hoe kan het ook anders, de Groenen zien iedere kritiek áltijd als “extreemrechtse agitatie”, “perfide” en “niveauloos”. En van gemeenteraadslid Thomas Niederbühl van de ‘Roze Lijst’ horen we hetzelfde: “Al die opwinding komt helemaal niet overeen met de werkelijkheid. Het gaat niet over seksualiteit. Ze hebben het over vroegtijdige seksualisering, omdat het over transseksualiteit gaat. Het is een rechtse strategie om dit van transseksuelen te denken.”

Ik zeg echter: Dit alles is een Groen-Rode politieke agenda ten koste van onze kinderen!

De Amerikaanse wetenschapsjournalist en bestsellerauteur Dr. Debra Soh zegt dat dergelijke evenementen gender-identiteitsstoornissen bij jonge kinderen bewerken: “Dragshows zijn níet voor alle leeftijden. Laat niemand je van het tegendeel overtuigen.”

Kinder- en jeugdtherapeut Dr. Christian Lüdke raadt het af om zulke evenementen met kinderen te bezoeken: “Ik zou er zeker niet heen gaan met vierjarigen.” De psycholoog: “Vanuit een kinder- en jeugdtherapeutisch perspectief is dat te vroeg. Kinderen houden zich tot hun tiende bezig met papa, mama, spelletjes en vriendjes – pas op hun 11e, 12e begint de puberteit. Pas vanaf dan houden ze zich ook bezig met seksualiteit en hun geslachtsidentiteit.”

Kijk eens naar deze video: wie-gefaehrlich-ist-der-transvestiten-kult-fuer-unsere-kinder

Bron:
freiewelt.net
Door: Guido Grandt

Vertaald uit het Duits door:
“Malpaso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op “Bedreiging kinderwelzijn en hun vroege seksualisering?!” – ´Drag queen´-shows op school

  1. Henk der Niederländer zegt:

    Ach het kan ook anders.
    Gebouwen waar dit soort viezerikken de kans mogen krijgen om kinderen te perversiteren eenvoudig tot de fundamenten afbranden.
    Ik weet zeker dat na het vierde of vijfde gebouw geen enkele bibliotheek of school nog zin zal hebben om dit soort viezerikken langs te laten komen.
    En omdat de ouders dit soort zaken niet op zich willen nemen zijn ze medeschuldig aan dit soort verloedering.

    Geliked door 4 people

  2. Oliedom zegt:

    Waarom mot alles wat uit dat usa komt hier overgenomen worden.
    Als idioten zch als clownen willen verkleden moeten zij dat zelf weten, maar blijf WEG bij scholen en ook dat lbglt+ nog wat gedoe hoort NIET op scholen en daar over les geven is helemaal van de zotte, bij lagere klassen sowieso.

    Geliked door 2 people

  3. duinsnip zegt:

    Luk.17

    26 En zoals het gebeurde in de dagen van Noach, zo zal het ook zijn in de dagen van de Zoon des mensen.
    27 Zij aten, zij dronken, zij namen ten huwelijk en zij werden ten huwelijk gegeven tot op de dag waarop Noach de ark binnenging en de zondvloed kwam en hen allen om deed komen.
    28 Op dezelfde manier ook, zoals het gebeurde in de dagen van Lot: zij aten, zij dronken, zij kochten, zij verkochten, zij plantten, zij bouwden.
    29 Op de dag echter waarop Lot uit Sodom wegging, regende het vuur en zwavel uit de hemel en bracht hen allen om.
    30 Evenzo zal het zijn op de dag waarop de Zoon des mensen geopenbaard zal worden.

    Zo zal dit aflopen. God meet niet met twee maten. Wat geweest is zal er zijn.

    Geliked door 1 persoon

  4. Olie bol zegt:

    Ik heb een vraag aan jullie zou Rutte ook een transgender zijn of pedo.

    Geliked door 1 persoon

    • ronjaspers zegt:

      Olie bol.Als ik hier zou vertellen waar die psychopaat,bilderberger en satanist rutte.Zich mee bezig houd,dan verklaart iedereen mij voor een gek.

      Like

    • Oliedom zegt:

      Dat weet die prutte zelf, denk ik, nog niet, maar ik mag hopen dat hij voor dat hij er achter is, zijn walhalla heeft gevonden.

      Like

  5. stradivotsi zegt:

    Dat en de “pedofilosofische” gedachte bestaat al eeuwen mensen.
    Niets nieuws inzoverre… echter de wortel des “onkruids” is niet
    uitgeroeid en steekt weer haar kop uit.

    Dragqeens bestaat al een eeuw of meer, de perversiteiten al eeuwen
    lang. De volwassen perverse… als zodanig. De in kind geborene met
    medegift(en) van voorgaande.
    In Romeinse Rijk was dat al normaal, homo, jonge ventjes neuken
    en wat nog. Komt Vaticaan, dé Huichelaar in spé, de verkapte
    waarheids geloof spreker, het katholieke? kerk? Misdienaars ?
    ( lees aub in context “mis-dienaars” ) hoevele en vaak gebeurende
    en dien genomende…? De Kerk? Ja mooie bouwkunst dat dan weer wel.

    De perversiteit gaat terug naar modern menselijk geleden bestaan.
    Dragqueens is een recent ca. al een eeuw geleden ding wat hun shows
    betreft al mag men het niet overal vinden de oorsprong…

    Alles heeft te maken met het perverse bestaan… Duivel en de God…
    De leugen die het wezen Mens oppert…

    Er is niets anders dan het lijfelijke bestaan, je kiest er voor of je vecht
    er voor en men neme de consequenties in gemeenschap der doelen.

    Maar vooral uwe eigen doel, met de nodige……………………….
    juist consequenties.. Recht gaat altijd per natuur evolutie

    Die rekent wel af op termijn ….

    gegroet,

    de Klootviool

    Like

  6. Ravian zegt:

    Hier is niets onschuldig aan.
    Het is seksuele indoctrinatie van zeer jonge, en dus zeer beïnvloedbare, kinderen.
    Het doel is meer mensen met een seksuele afwijking te genereren, zodat deze geestesgestoorden zich zelf normaler kunnen voelen.
    En dat ze daar de levens van ontelbare mensen mee verpesten daar hebben ze schijt aan.

    De socialisten faciliteren dit smerige spel vervolgens, omdat elke afbraak van de traditionele maatschappij hen goed uitkomt.
    Het is ernstige kindermishandeling, en het valt onder seksuele activiteiten met minderjarigen.
    Hoog tijd dus dat justitie ingrijpt, en als justitie blijft weigeren om de wet te handhaven dan wordt het hoog tijd dat wij dat zelf gaan doen.

    Geliked door 5 people

    • Oliedom zegt:

      De pest is dat daar bij Justitie. ook, in ieder geval vroeger, viespeuken zitten.

      Geliked door 2 people

    • Skarsgärd zegt:

      Ja het is echt ziek. Vraag je dan eens of wat voor leraren er op zo’n scholen werken dat die daar mee instemmen en dat geen probleem vinden. Alléén dat al zou voor mij reden zijn om een kort geding aan te spannen met een aantal andere ouders samen wegens ‘geestelijke kindermishandeling’ en ‘misbruik van een gezagspositie’. Mijn kinderen zou ik dezelfde dag van zo’n school halen. De ouders die dat laten gebeuren zijn net zo erg als degenen die dat organiseren en toestaan.

      Geliked door 3 people

      • Ravian zegt:

        De leraren opleiding zelf is al decennialang een links indoctrinatie instituut.
        En hoe ‘hoger’ de opleiding des te erger het wordt.

        De enige uitzondering waren de technische opleidingen, omdat de meeste leraren daar niet van een leraren opleiding maar uit de praktijk kwamen.
        Verleden tijd omdat ze die opleidingen inmiddels ook al minimaal een decennium aan het afbreken zijn.

        Like

  7. Boike zegt:

    Hè watte ???
    Moeten drag-queens shows gaan geven op scholen ???
    Wat is dat voor schurkenstreek ???

    Er is nog een andere schurkenstreek op te lossen !!!
    In de toerslagenaffaire zijn 1675 kinderen uit huis geplaatst.
    Hiervan zijn er reeds 413 = 25% in de leeftijd 0-5 jaar overleden.
    Dit roept vragen op.
    Wat is er met deze kinderen gebeurd ???
    Zijn deze kinderen misbruikt ???
    Zijn deze kinderen aan de duivel geofferd ???
    Waarom wordt de hele affaire ruttig op de lange baan geschoven ???
    Waar zijn de nog levende kinderen gebleven ???
    Hoe gaat het met deze kinderen ???
    Door wat voor een hel moeten deze kinderen ???
    Rutte de Nederlandse burgers willen antwoord !!!
    En GEEN leugens !!!

    https://www.ninefornews.nl/413-kinderen-van-toeslagengedupeerden-overleden-bizar/

    Geliked door 3 people

  8. Marijke zegt:

    Nee, nee, ik ben best ruimdenkend, maar dit gaat veel te ver. Laat de kinderen met rust!

    Like

  9. Julia zegt:

    Laat onze kinderen met rust. Hoe ziek kan een wereld zijn alle krankzinnigheid waait over uit de USA en veel idioten zijn hierdoor in Europa en ons land mee besmet. Optreden in scholen of het openbaar zou ten strengste bij wet verboden moeten worden waarom moet de samenleving worden geconfronteerd met dit soort stel doorgeslagen idioten dat doen ze maar in besloten clubs of achter de voordeur.

    Like

  10. ronjaspers zegt:

    De NWO agenda die de laatste jaren uitgerold wordt,is satanisch het gaat om dood en verderf.De grootste truc van de duivel,is iedereen te doen geloven dat hij niet bestaat.

    Like

Plaats een reactie