De zèlf in stand gehouden groepspsychose

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Het biologeert mij enorm hoe mensen in een psychose terechtkomen. Deels gebeurt dat door een misschakeling in de hersenen (er knapt iets, in eenvoudige termen gezegd), waardoor door de onsamenhangendheid van de verhalen en uitspraken van die bepaalde mensen eenvoudig de diagnose “psychose” kan worden vastgesteld. Anderzijds kan dit gebeuren door hersenspoeling. Denkt u hierbij bijvoorbeeld onder andere aan de klimaathysterie, waardoor jongeren en kinderen – op school en op de tv – dagelijks bang gemaakt worden voor het klimaat. Zó bang zelfs dat veel klimaat-angst-gevoelige jongeren met een burn-out thuis komen te zitten en niet meer functioneren.

De aanstichters van dergelijk angstscenario’s en dit psychische leed (!) dat zij deze mensen aandoen, zijn de VN, de WHO, de EU en partijen als GroenLinks en D66, die hieraan eenvoudig weg hun inkomen ‘verdienen’. De schùld van dit leed echter krijgt ú, omdat ú de klaarblijkelijk èlke TIEN JAAR repeterende doem ‘voorspellingen’/LEUGENS (!) die u al vele jaren ondergaat ècht NIET (meer) gelooft! U heeft in de afgelopen vijftig jaar namelijk nog NOOIT ook maar enige doom-‘voorspelling’ uit zien komen, laat staan ook maar enige verandering gezien in de natuur. DÌT is derhalve ZINLOOS (!) PSYCHISCH (!) geweld! Ú bent de vijand!

Dergelijk leed wordt door complete psychopaten derhalve ‘verkocht’ voor eigen luxe en inkomen! Verkocht door mensen die anderen èn zichzelf op basis van keiharde leugens en gemanipuleerde ‘modellen’ ziek maken van angst! En hier komt het: eigen onderzoek wijst uit dat de mens heel goed in staat is ZICHZELF in een bepaalde mentale complexie te brengen – en te houden – waarmee hij/zij zichzelf volkomen isoleert van de werkelijkheid. Zij houden zichzelf derhalve in een zelf gecreëerd cognitief proces dat afhankelijk is van een zelf aangenomen, interne, mentale representatie en verwerking van informatie in de hersenen. Dit vormt onder andere een onderdeel binnen de cognitieve psychologie, omdat dit fenomeen door hersenspoeling/indoctrinatie beïnvloed kan worden. Wat ook is gebeurd, maar waarvan die mensen zelf niet doorhebben dat dit is gebeurd.

Een heel duidelijk voorbeeld is het labiele GroenLinks ‘deug’meisje in Oldenzaal dat zichzelf zó angstig heeft laten maken dat zij is ‘uitgevallen door een burn-out’. Eenzelfde ‘fenomeen’ ziet u terug bij NSDAP66, waar men elkaar middels een bepaald vocabularium blijft opnaaien en ook niet meer buiten die steeds verder vernauwende tunnelvisie kunnen denken. Exact hetzelfde geldt overigens voor de mensen die ‘werkzaam’ zijn bij het NCTV, AIVD en MIVD. Óók deze mensen zijn vast komen te zitten in hun eigen waanbeelden en hebben met en onder elkaar een schizofrenie ontwikkeld die zijn weerga niet kent. Volkomen doorgedraaid in hun gedrevenheid zeg ik altijd. Een volkomen doorgeslagen ‘verwardheid’ derhalve, waarin zij iedereen als ‘mogelijke’ vijand zien en aanmerken.

Met de Corona ‘pandemie’ hebben we gezien hoe eenvoudig u door hen als vijand van de samenleving werd weggezet en hoe eenvoudig mensen zich hebben laten beïnvloeden en zelfs bereid waren u iets aan te doen en zelfs te doden, omdat u ‘een gevaar voor de samenleving’ zou zijn. Allemaal bewust georkestreerd door het de WHO, de EU en de Deepstate, ofwel de NCTV, de AIVD en de MIVD, die begin 2019 (!) al waren voorbereid op de geplande ‘pandemie’ en de maatregelen al hadden uitgeschreven, compleet met ‘vijandbeeld’. De Stasi en de Gestapo zijn er slechts kleine jochies bij. En dat is wat zij doen: ‘scenario’s’ uitschrijven voor ‘mogelijke’/geplande/komende (!) situaties.

Dus nu slechts een paar vragen: Worden dergelijke ‘scenario’s’ ook geschreven over wat de totalitaire ‘uitspraken’ van Klaus Schwab en zijn piemel-likkertjes Von der Leyen, Kaag en Rutte voor ‘bedreigende’ uitwerking voor de bevolking ‘kunnen’ hebben? Worden dergelijke ‘scenario’s’ ook geschreven als psychisch gestoorde ‘volksvertegenwoordigers’ als Paternotte, Ollongren, De Groot, Sjoerdsma, tassendragertje Sophie en al die andere leugenachtige sujetten polariserende en haat zaaiende uitspraken doen? En worden dergelijke ‘scenario’s’ ook geschreven ten aanzien van de bedreiging die de gedwongen omvolking van blank naar een geforceerde multiculti ‘samenleving’ vormen? En wat te denken van de islamisering die in volle gang is, omdat Europa verkocht is aan het Midden-Oosten? Worden die gevaren voor de samenleving óók allemaal ‘in kaart gebracht’? Of vallen die onder het kopje: ‘geaccepteerd’/gepland onderdeel van de oorlogen-maken-gewenste-vluchtelingenstromen-mogelijk strategie?

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op De zèlf in stand gehouden groepspsychose

  1. L. Sevier zegt:

    Subliem!!! 👌

    Geliked door 2 people

  2. bobzelf zegt:

    GODZIJ DANK
    IS OME BOB IN HET BEZIT VAN EEN FENOMENALE “”NOTHING BOX “”

    IK HEB HET GEPROBEERD .. JAAR IN … JAAR UIT …

    RESULTAAT ??? EEN DIKKE 17 MILJOEN HERSENDODEN
    DANWEL LOBOTOMY PATIENTEN
    DIE JE DUS GEWOON KAPOT MOET SCHIETEN

    WEIGEREN OOK MAAR 1 UUR ZELF TE ZOEKEN NAAR WAARHEDEN

    GA IN DISCUSSIE MET ZE ?? WHAHAH

    WE HEBBEN HET TOCH NOG GOED ??
    IK HAAT PUTIN ????
    ZAL IK U DE FILM LATEN ZIEN VAN DE MH -17 ??
    NEE , NIET NODIG .IK WACHT OP DE BESLISSING VAN DE GERECHTSHOF IN DEN HAAG ..
    DE RUSSEN WILLEN DE CCCP TERUG ..
    PUTIN HEEFT EEN HUIS VAN EEN MILJARD
    UKRAINE GAAT DE OORLOG WINNEN
    GIRO 555
    KLAPPEN VOOR EEN MASSAMOORDENAAR ZELENSKI
    DOLF IS DUS NOOIT WEGGEWEEST
    OMZE BEVRIJDERS DE USA

    DUS WAT JE OOK AAN TEGEN GAZZZZZ GEEFT . ZE ZIJN NOG TE STOM OM STAANDE TE NEUKEN

    DUS OME BOB DOET NOG STEED ZIJN BEST ….

    IEDERE DAG . EN DAN NEEM IK AF EN TOE EEN BLASIE …

    IN MIJN EIGEN NOTHING BOX …..

    DANK AAN AL DIE LIEVE GEWELDIGE MENSEN HIER BIJ BERTUS

    U BEGRIJPT HET ALLEMAAL OP WAT HERSENDODEN NA .

    DUS ALS U MIJ ZOEKT EDEM … ATHENE

    SEMI OUWE BEATLE OP EEN STRANDSTOEL

    WHAHAHAHAHAHA

    MOOI STUK HR SCHILDER . TROTS OP U ……

    Geliked door 6 people

  3. Léon van Duren zegt:

    DE GROOTSTE LEUGEN: Slechts 12% van de CO2 in de atmosfeer die sinds 1750 is toegevoegd, is door de mens gemaakt

    Over de van overheidswege georganiseerde geldverslindende klimaatfascistische onzinnige regelgeving!!

    Geliked door 1 persoon

  4. Alphons Mantel zegt:

    lucht bevat hooguit 0,04% CO2; en van totale CO2-uitstoot komt 96% van de natuur. Dus is mondiaal hooguit 0,0016% van de hoeveelheid CO2 beinvloedbaar door de mens. Daar zal het klimaat en de natuur niets van merken. Die onzin klimaat-maatregelen gaat ons miljarden euros kosten .

    Geliked door 1 persoon

  5. ronjaspers zegt:

    De grootste vijand van de mens is onwetenheid,en een te groot ego.

    Like

Plaats een reactie