Er is iets vreemds gaande!

(Door: Barbara de G.)

Twee jaar geleden waren vele burgers bereid om zich te laten vaccineren. Dan hoorde je bij de club. Nu zijn er eveneens velen (wereldwijd) die ook bij een club willen horen. Wel van een andere orde, maar vergelijkbaar. Ambitieuze mannen en vrouwen sluiten zich aan bij de “Young Global Leaders”. Ook zij willen bij een club horen.

Eenmaal aangesloten bij deze wereldwijde vereniging (net als bij Covid) is er geen weg meer terug. De opgedragen order moet worden uitgevoerd, al moet het gaan tot het gaatje. En dit alles voor een droomtoekomst die het met de mensheid niet zo heel goed voorheeft. Deze ambitieuze ondernemers (m/v) hopen door mee te gaan in deze “Nieuwe Wereld Orde” een uitdagende positie te verwerven. De professor in de klinische psychologie en auteur Mattias Desmet brengt deze groep gelijkgestemden in zijn boek “De psychologie van het totalitarisme” bijeen onder de noemer Totalitaristen. Dit is geen scheldwoord, maar een woord voor de nieuwe mens voor een gedroomde “Nieuwe Wereld Orde”.

Helaas, helaas. Deze gedroomde toekomst van de “Young Global Leaders” is gedoemd om wereldwijd te verdwijnen.

Door:
Barbara de G.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Er is iets vreemds gaande!

  1. Harry zegt:

    Hoop dat je gelijk krijgt , dat ze verdwijnen !
    Maar hun tactiek zit heel sluw in elkaar .
    Waarschijnlijk vanwege tientallen jaren nadenken en leren over hoe je de mensen het beste kunt bespelen .
    Ze hebben een voorbeeld genomen aan Goebbels !
    Ze zijn verdomd uitgekookt .

    Met voorzichtige tactieken krijg je dat tuig echt niet weg !
    We zullen keihard toe moeten slaan .

    Geliked door 4 people

  2. de barbaar zegt:

    De barbaar….als zelfstandig ongespoten en vrij mens(!) man….met penis en ballen…zonder knotje….roep ik op….mannen…met penis ballen en zonder knotje…en vrouwen…met vagina en borsten en met rondingen alom…. ..tot een hernieuwde en gezonde natuurlijke samenleving….aanmeldingen graag bij de webmaster … indien niet mogelijk dan op onze(!) website…bewustpuurbloed.nl(bovenste zoekbalk….

    Geliked door 2 people

  3. bobzelf zegt:

    DE WAGNER GROUP

    DUS OOM VLADIMIR HEEFT NOG NIEMAND GESTUURD

    VN IJN ELITE TROEPEN

    SLIM EN KNAP GEEDAAN …..

    DE KASTANJE DOOR ANDEREN UIT HET VUUR LATEN HALEN

    ALDUS LEEST U EFFEE MEE ….

    Wagner
    De Wagner-bestanden

    Interne documenten onthullen hoe de huurlingengroep Wagner werkt
    De Wagner Group mag dan een bende huurmoordenaars zijn, het is ook een goed geoliede machine: pel de lagen van barbaarsheid af en je zult een gelikt militair privébedrijf vinden met plannen om zijn invloed over de hele wereld uit te breiden. Deskundigen, waaronder het Amerikaanse Congres, hebben lang betoogd dat Wagner wordt gecontroleerd door de Russische speciale diensten, met name de belangrijkste inlichtingendienst van het ministerie van Defensie, algemeen bekend als de GRU.

    Maar dit is verkeerd. Ik doe al een half jaar onderzoek naar Wagner, en zowel bronnen in Oekraïne als documenten die mij zijn getoond door het Dossier Center, een onderzoeksproject opgezet door de Russische dissident Michail Chodorkovski, vertellen een heel ander verhaal. Het bedrijf heeft nooit onder de GRU gestaan; noch rapporteert het aan het Ministerie van Defensie, waarmee het nu een steeds moeilijkere relatie heeft, of aan wetshandhavings- of overheidsinstanties. In feite wordt het, in tegenstelling tot andere Russische particuliere of quasi-private militaire bedrijven, zoals Redut , gefinancierd en gerund door één persoon: Yevgeny Prigozhin, die op zijn beurt slechts aan één man verantwoording aflegt: Vladimir Poetin.

    Wagner is dus essentieel om de opkomende mondiale strategie van het Kremlin te begrijpen. De huurlingen slachten niet alleen af ​​in Oekraïne, maar worden ook ingezet in heel Afrika terwijl het Kremlin probeert de hulpbronnen van het continent op te ruimen. Terwijl Soedan met geweld wordt bestookt, beweren rapporten , ondersteund door mijn contacten op de grond, dat Wagner Soedan’s Rapid Support Forces van grond-luchtraketten heeft voorzien in hun strijd om controle over de staat tegen de Soedanese leider generaal Abdel Fattah al-Burhan. De groep helpt ook het regime in Syrië overeind te houden en bemoeit zich ook met de Baltische staten.

    Eind vorig jaar, toen de oorlog in Oekraïne heviger werd, werd Prigozhin, die geen officiële functie bekleedt, door velen beschouwd als machtiger dan de meeste federale ministers. Sommigen beweerden dat hij zelfs meer macht had in het Kremlin dan minister van Defensie Sergei Shoigu en minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov. Maar zelfs als Prigozhin geen bevelen van het Ministerie van Defensie zou aannemen, vertellen Russische bronnen me dat hij ermee zou werken wanneer het hem uitkomt.

    Op direct verzoek van Poetin of zijn bureau werd het ministerie gedwongen om Wagner ondersteuning te bieden – inclusief wapens, tanks, straaljagers en militaire bases. In ruil daarvoor kwamen de eenheden van Prigozhin soms onder de operationele controle van het ministerie van Defensie of de Russische speciale diensten: dat is sinds februari 2022 het geval in Syrië. Wagner blijft echter grotendeels een onafhankelijke entiteit, wat goed uitkomt Prigozhin perfect. Als de invasie in Oekraïne misgaat, zal hij niet de verantwoordelijke zijn; als het goed gaat, kan hij wijzen op zijn rol in enig succes.

    Voor het eerst onthullen documenten die mij door het Dossiercentrum zijn overhandigd hoe Prigozhin Wagner financiert, evenals veel van zijn andere projecten. Het is een web van donker geld dat zich verspreidt over tientallen landen. Prigozhin is verbonden met enkele honderden in Rusland geregistreerde bedrijven die overheidscontracten hebben ontvangen voor verschillende staatsfuncties, zoals het bouwen van militaire kampen, het organiseren van afvalinzamelingen en het leveren van voedsel voor het leger, ziekenhuizen en scholen. Van 2011 tot 2018 ontvingen deze bedrijven meer dan 5.000 Russische staatscontracten ter waarde van 209 miljard roebel (£ 2 miljard), waarbij een deel van deze winsten ging naar projecten waarbij Wagner en zogenaamde “politieke technologen” betrokken waren – degenen die het Kremlin de leiding geeft van het beïnvloeden van politieke systemen — in het buitenland.

    Contracten worden over het algemeen gegund op niet-concurrerende basis, maar geen van de bedrijven van Prigozhin is ooit zwaar gestraft voor dit gedrag. Vanwege de juridische eenvoud van het registreren van nieuwe bedrijven in Rusland, kunnen zijn bedrijven gemakkelijk sancties ontwijken. Zodra een bedrijf is gesanctioneerd, wordt het geld gewoon verplaatst naar de balans van een ander bedrijf van Prigozhin (tot nu toe onbekend bij de autoriteiten) – en de handel kan opnieuw beginnen. Prigozhin’s interne documenten over zijn vele Afrikaanse en Syrische projecten illustreren deze cashflow, waarbij hij vrijelijk de nodige uitgaven voor projecten in landen die voor hem van belang zijn, betaalt, ook in contanten.

    Zoals de crisis in Soedan laat zien, maakt Wagner in Afrika snel de vele problemen in de regio erger. Bronnen in de Centraal-Afrikaanse Republiek hebben bevestigd dat Prigozhin onlangs steekpenningen heeft betaald aan politieke beïnvloeders en lokale militaire leiders, terwijl verdere rapporten suggereren dat de groep van plan is haar activiteitsniveau in Libië op te voeren (mogelijk vanwege verkiezingen die gepland staan ​​voor de zomer van 2023). . Toen ik vorig jaar in de regio was, liet een contactpersoon die onlangs in Burkina Faso was geweest (dat net een staatsgreep had meegemaakt) me foto’s zien van straten vol met Slavisch ogende stoere jongens.

    Dit komt allemaal ten goede aan Prigozhin, die ook vet verbouwt van olie- en mijnbouwconcessies in Syrië en Afrika. In 2019 tekende het Syrische parlement contracten voor de ontwikkeling van drie blokken gas- en olievelden met twee Russische bedrijven, Velada en Mercury, die beide gelieerd zijn aan Prigozhin. Het maandelijkse aandeel van de structuren van Prigozhin uit de winning van natuurlijke hulpbronnen zal waarschijnlijk ongeveer $ 20 miljoen bedragen.

    Een voormalige Wagner-commandant die in Syrië heeft gevochten, vertelde me onlangs hoe het kantoor van Prigozhin in het land is gevestigd in een kamer die is gehuurd van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken in het centrum van Damascus, waar grote hoeveelheden contant geld worden bewaard voor noodzakelijke uitgaven (salarissen, rekrutering van lokale bevolking en spoedig). Hij legde uit hoe de bataljonscommandant ooit ongeveer $ 200.000 opnam voor onkosten. Het geld zelf wordt in en uit Syrië vervoerd met privéjets die worden gebruikt door Prigozhin of door zijn vele ondergeschikten.

    Prigozhin kent de waarde van het inhuren van vechters die op de moeilijkste plekken op aarde hebben gediend en een reputatie van wreedheid hebben verdiend. Hij betaalt ze goed – vaak meer dan wat in hun contract staat – zowel via bankoverschrijvingen als bundels contant geld van een van zijn kantoren. Volgens contracten ondertekend door de strijders, konden familieleden of andere vooraf geselecteerde personen namens hen contant geld ophalen bij de kantoren. In 2020 zijn de veiligheidsmaatregelen echter aangescherpt en moeten Wagner-medewerkers nu een badge met een identificatienummer overleggen om hun loon contant te ontvangen.

    Bij Prigozhin is natuurlijk nooit iets eenvoudigs of prettigs. Als dwangmatige micromanager staat hij erom bekend werknemers te bestraffen met hoge boetes voor kleine ongehoorzaamheid en overtredingen: overmatig gebruik van alcohol, drugsgebruik, oneigenlijk gebruik van sociale media enzovoort. Hij staat ook bekend als gewelddadig tegen degenen die voor hem werken.

    Bronnen in Oekraïne vertellen me dat Prigozhin regelmatig contact had met hooggeplaatste generaals van het ministerie van Defensie, waaronder generaal Sergei Surovikin, de man die de leiding had over de “speciale militaire operatie” van Rusland in Oekraïne van oktober tot januari 2023. Het is niet goed gegaan. voor Rusland in Oekraïne, en daarom werd Surovikin vervangen, en Prigozhin heeft herhaaldelijk publiekelijk kritiek geuit op het optreden van het Ministerie van Defensie – hij maakte het reguliere leger belachelijk en beweerde dat zijn eigen Wagner-eenheden veel beter waren.

    De betrekkingen tussen Wagner en het ministerie van Defensie verslechterden begin 2023, vooral tijdens de strijd om de oostelijke stad Bakhmut, waar zowel het Russische leger als Wagner strijden om de eer op te eisen voor de uiteindelijke val van de stad, zoals ik ontdekte toen ik van daaruit eerder rapporteerde dit jaar. Volgens een Brits inlichtingenrapport uit april 2023 zijn de betrekkingen tussen de twee zo hecht geworden dat “de militaire leiding van Rusland waarschijnlijk een vervangende PMC wil waarover het meer controle heeft”. Maar het deed ook moeite om op de moeilijkheden te wijzen. “Geen enkele andere bekende Russische PMC benadert momenteel de grootte of gevechtskracht van Wagner”, concludeerde het.

    Als dit een chaos van interne conflicten lijkt, is het er een die misschien wel goedkeuring krijgt van de top. Poetin heeft Josef Stalin bij verschillende gelegenheden geprezen – en Stalin vertrouwde misschien meer dan wat dan ook op interne rivaliteit om de controle te behouden. In deze context zijn de herhaalde kritieken van Prigozhin op het ministerie van Defensie gunstig voor Poetin, niet alleen om fouten aan te wijzen die kunnen worden gecorrigeerd, maar ook om het aan te sporen beter te presteren (terwijl ervoor wordt gezorgd dat geen van beide partijen te machtig wordt). Het is in feite een win-winsituatie voor Poetin.

    Maar voor de rest van de wereld niet. Wagner en Prigozhin worden nu geconfronteerd met beschuldigingen van terrorisme, politieke moorden en het gebruik van verkrachting als oorlogswapen. Afgelopen november kondigde het Britse advocatenkantoor McCue Jury and Partners aan Wagner aan te klagen namens Oekraïense slachtoffers die naar het VK zijn gevlucht. Jason McCue, een senior partner, vertelde me dat de beslissing om de claim in te dienen gemakkelijk was. “Ze hebben oorlogsmisdaden begaan in Bucha… Zij zijn degenen die burgerdoelen hebben geïdentificeerd zodat het Russische leger ze kan aanvallen. En dan zijn er nog de talloze gedocumenteerde martelingen die ze hebben begaan tegen zowel soldaten als burgers.”

    En deze catalogus van beschuldigingen lijkt voorbestemd om aan te zwellen. Sinds vorig jaar is het aantal huurlingen minstens verdrievoudigd. Deze rekruten vergrootten niet alleen hun militaire capaciteit in het algemeen, maar deden ook essentiële ervaring op met deelname aan grootschalige operaties, zoals in Bakhmut. Hun uitrusting is ook gediversifieerd, met grotere aantallen hightech zware wapens die binnenstromen. Wagner is nu niet langer alleen een particulier militair bedrijf, maar een leger.

    Achter hen staat Prigozhin, een man wiens politieke ambities en aanwezigheid in het Russische publieke bewustzijn nog nooit zo groot zijn geweest. De Russische agressie neemt wereldwijd toe, en zoals de Wagner-bestanden onthullen, loopt nu een wereldwijd verbonden, goed gefinancierd privéleger voorop.

    OOM VLADYBOBBBBBBB

    Geliked door 1 persoon

  4. 538 zegt:

    Sorry BBBBarbara ,
    is deze info nieuw voor jou?

    Het WEF/ WHO project is reeds klaar en geimplementeerd.

    Iedereen die ooit het woord Wappie heeft gebruikt , is hiervoor verantwoordelijk.

    Like

  5. Edwin Vissers zegt:

    01
    mei 2023
    ma 20:00
    An Evening with President Barack Obama
    AMSTERDAM
    Ziggo Dome

    Corona (Crown) Virus – Crowning the Beast

    ANTICHRIST KROON
    White Horse Crowning

    Vier ruiters klimmen op
    https://trumpetforyahweh.blogspot.com/2020/02/the-four-horsemen-mount-up.html

    Ik geloof absoluut niet dat deze belangrijke gebeurtenissen het gevolg zijn van toeval, maar eerder georkestreerd zijn voor de geboorte, of voor Crown (Corona), de AntiChrist uit de as van Vernietiging. Het motto van de vrijmetselaar is “Ordo Ab Chao” en openbaart de Modus Operandi waarin de geest van de antichrist en de globalist proberen de nieuwe wereldorde van de antichrist te creëren. (zie mijn artikel getiteld “Rise of the Phoenix.”)

    Ik geloof dat een deel van deze “chao” of chaos op tafel WO3 en de vernietiging van de VS is (Openbaring 18, Jeremia 51), burgerlijke onrust en een bolsjewistische revolutie, economische ineenstorting, uitbraken van ziekten, voedseltekorten, rellen en plunderingen, en meer intense geboorteweeën in Mattheüs 24. Hierdoor kan de Nieuwe Wereldorde beginnen met het uitrollen van wereldwijde krijgswetgeving en FEMA-kampen via de “gezondheidsorganisatie” van de VN-WHO om het merkteken van het beest vast te houden en op de wereld te dwingen onder de ID2020 Alliantie onder leiding van Bill Gates.

    De vier ruiters zijn opgestegen en klaar om de laatste 7 jaar op de wereld te worden losgelaten voordat Jezus terugkeert (Openbaring 19). Het witte paard (antichrist), het rode paard (oorlog), het zwarte paard (armoede / honger), het bleke paard (dood / ziekte / etc) werken allemaal samen om dood en verderf te brengen. Het mannelijk kind (lichaam van Christus) zal spoedig via de opname in de hemel worden geboren (Openbaring 12: 5, 3:10), wees gehoorzaam en volg de woorden van de HERE Jezus (Lucas 21:36).

    https://trumpetforyahweh.blogspot.com/2018/11/the-rise-of-pheonix.html?m=1

    Alleen al in januari 2020 zijn we getuige geweest van het feit dat president Trump WO3 bijna provoceerde met een bevolen aanval op de Iraanse generaal Soleimani, de vrijlating van zijn vredes “Deal of the Century” tussen Israël en Palestina om het Heilige Land te verdelen, en een wereldwijde uitbraak van de Corona- Virus. Ook stierf een van de meest geliefde en verafgoden atleten van de wereld (Kobe Bryant) op mysterieuze wijze bij een helikoptercrash die enkele jaren geleden werd voorspeld door een tekenfilm.

    Dit lijkt allemaal geen toeval te zijn, maar maakt eerder deel uit van de “Kroningsceremonie” van de AntiChrist om de Nieuwe Wereld Orde van de AntiChrist te baren, waardoor Barack Obama een wereldwijde dominantie krijgt. Terwijl de Phoenix oprijst uit de as van de georkestreerde vernietiging, om voor een korte regeerperiode sterker wedergeboorte te worden.

    Geliked door 1 persoon

    • bobzelf zegt:

      GAAAAAAAAAAPPPPPPPPPPPPPPPP

      GODVERDOMME , BLIJF JE BEZIG

      JOOST VAN ARIEMETHEA WHAHAHAHAH

      Het mannelijk kind (lichaam van Christus) zal spoedig via de opname in de hemel worden geboren (Openbaring 12: 5, 3:10), wees gehoorzaam en volg de woorden van de HERE Jezus (Lucas 21:36).

      OPSODEMIETEREN 12 VERS 12 TOT 17

      AEN

      FUCK DIT GEZEIK 21 VERS 12 TOT 171

      OOM LAAT JE EENS NAKIJKEN HOERENLOPER

      Geliked door 1 persoon

    • bobzelf zegt:

      EN NOU NOG EEN KEER /….

      MAAR DAN MET KLNKERS ……..

      EN WEER DAT JEZUS REDT GEZEIK

      OOM XANDER I DOOD ???

      Geliked door 1 persoon

      • Edwin Vissers zegt:

        Dit was een topbijdrage van mij, niet te weerleggen

        Zelensky – Green – Worried Mum
        22 mrt. 2022″Zelensky Zelensky is a Slavic masculine surname. Its Polish version is Żeleński (masculine) or Żeleńska (feminine). Its Russian version (Russian: Зеленский) is romanized Zelenski, Zelenskii, Zelenskiy, or Zelensky, and originates from the toponym Zelyonoe, meaning “green”; its feminine counterpart is Zelenskaya or Zelenskaia.”

        Like

      • hannah zegt:

        helemaal mee eens met dit Jezus Redt gedoe

        Like

    • de barbaar zegt:

      Uit welk pre-historisch gietijzeren ei ben jij gekropen?
      hetgeen uit dit ei is gekomen is een element van verdorvenis…kan niet anders gezien de gboorte van een kind anders verloopt dat hetgeen jij hier brengt…een glijmiddelachtigietsmetsmerigereuk.
      Kortom e.v. je stinkt en je deugt voor geen mm…..opzouten naar de hel waar je vandaan komt….

      Geliked door 1 persoon

  6. apollonia652014 zegt:

    Voor mijn part verdwijnen ze allemaal de afgrond in. Ruimt lekker op en geeft meer ruimte voor de normale mens. Voor wat normaal is dan.

    Geliked door 1 persoon

  7. Hallo Barbara/redactie/anderen,

    ik zag het lang somber in omdat de hoeveelheid mensen, betrokken bij de voor ons negatieve veranderingen, enorm groot is en de macht van de machthebbers ook enorm groot is, maaarrr… je hebt gelijk; ze kunnen hun plannen niet volledig uitrollen omdat ze in tijdnood komen. Ze… Ze zullen nog wel heel veel schade toebrengen aan de samenleving of wat daar nog van over is. Jij kent me en je weet dat ik alles in relatie zie met de naderende tweede ster van ons zonnestelsel. Die komt eerder dan de ‘machthebbers’ hem verwachten en dat zal hen verrassen en ontregelen. Normaal gesproken zou hij rond 2035 voorbij komen, maar tekenen… duiden op een eerdere verschijning. Zij komst sluit de ‘vierde wereld’ af als periode en meteen vangt de ‘vijfde wereld’ aan… na een chaotische periode van ongeveer veertig jaren. Dan gaan de overlevenden Better Back Builden aan een nieuwe wereld. Zo was het 3600 jaren geleden ook! Er kwam een abrupt einde aan het Egyptische Midden Rijk en na de hersteljaren werd het Nieuwe Egyptische Rijk opgericht. Dat was ten tijde van de Exodus! Dat willen de machthebbers ook nu weer doen (‘Ordo ab Chao’, orde na de chaos), maar daar krijgen ze de kans niet meer voor!

    Met vriendelijke groet,
    Evert Jan Poorterman.

    Like

    • Mordor74 zegt:

      Lol , ja we zullen lekker ‘niets’ doen en gewoon wachten tot die ‘ster’ in 2035 zal langskomen ! Dit is echter 5 jaar na hun 2030 agenda : voor miljoenen onschuldige burgers die tegen dan reeds gestorven zijn , hoeft ze dan ook niet meer te komen … En die ‘ster’ gaat een ‘vijfde’ wereld laten aanvangen ? Weer zo een met gezag en opgelegde wetten … kan die ster dan beter niet gewoon in een rotvaart tegen deze wereld crashen ? Beter dat het dan gewoon stopt , voor altijd !

      Like

  8. Mordor74,

    als je nu eens met de vinger erbij, regel voor regel leest, en hardop… als je dat durft… dan lees je heel duidelijk dat ik schrijf dat de ster ‘eerder’ komt dan het verwachtte jaar 2035! Sterker nog: heel snel! De oude Soemeriers schrijven op hun kleitabletten dat veertig jaren voor zijn komst het klimaat omslaat. De wereld heeft afgesproken dat het klimaat officieel in 1995 is gaan veranderen. Tellen we daar veertig jaren bij op, dan komen we uit in 2035! Dat wil zeggen dat de tweede ster van ons stelsel 3600 jaren geleden voorbij kwam… en dat was ook zo! Ten tijde van de Exodus en volgens de Friezen in hun Oera Linda Boek in -1565. Tellen we daar 3600 jaren bij op dan komen we ook uit in 2035! Maaarrr… de oude Soemeriers schrijven ook dat de kort voor zijn komst de wereld geteisterd wordt door hevige stormen en heftige regens en we te maken krijgen met overstromingen en watervloeden… en die periode is bijna voorbij. De tweede ster kan elk moment verschijnen in de Hemel (astroidengordel)…

    Groet Evert Jan

    Like

Plaats een reactie