Kenmerken van een dictatuur

(Door: Drs. E.N. Schilder)

De NWO/WEF-fraude en -corruptie viert hoogtij. Schwab mag gerust gezien worden als de Europese Capo di Capi van de wereldwijde coupe die namens de ‘onzichtbare’ NWO (VN, WHO, NAVO, EU, WEF) gepleegd is/wordt. Het WEF zit namelijk overal met zijn gore vingers in. Interpol, ‘onze’ eigen politie en derhalve de gehele ‘recht’staat zijn inmiddels ook onderworpen aan de ‘adviserende rol’ van het WEF. Dat Nederland een heel belangrijke spil is in de vorming van de één-wereld-‘regering’(NWO zoals zij zichzelf noemen!) onderstreept het volgende: het UNICRI (United Nations Interregional Crime and Justice Research Institute), dat héél toevallig gevestigd is in Den Haag (!), staat eveneens in direct contact met het WEF en ‘bedenkt’ strategieën die met regeringen gedeeld worden ‘om crimineel gebruik van AI tegen te gaan, in te zetten voor de bestrijding van criminaliteit’

Wacht even: dus ÀLLE controle- en AI-technieken die ZIJ (NWO/VN/WHO/NAVO/EU/WEF) tegen òns inzetten, worden pas crimineel als criminelen die tegen u inzetten? Klaarblijkelijk is het zo dat de fascistische NWO/WEF-criminelen derhalve de maatstaven voor criminaliteit hebben verlegd? De NWO en het WEF wensen evident geen enkele concurrentie op gelijkwaardig niveau! Wat denkt u wel?! Wat dit feitelijk betekent, is dat ‘onze’ ‘recht’staat allang niet meer recht staat, maar door het wereldwijd georganiseerde fascisme 6.0 op de knieën is gedwongen. We zitten derhalve midden in een nieuw Nazi-tijdperk dat centraal bestuurd wordt vanuit de VS en waaraan zowel de politiek (VVD, D66, GL, CDA, PvdA etc.) als het ‘recht’systeem (D66 en GL ‘geleid’) en de mainstream media (D66 en GL ‘geleid’) zijn onderworpen .
**Waar ‘politiek’ en rechtstaat niet meer gescheiden zijn, spreekt men echter van een DICTATUUR en dat is exact wat er heden ten dagen in de gehele westerse wereld gebeurt.
** Speciaal voor meneer-dieptepunt-(qua voortdurend met de verkeerde kant meestemmen)-Omtzigt, het fascistische D66, en de naïevelingetjes/dombootjes van GroenLinks en PvdA: het verschil tussen een rechtstaat en dictatuur uitgelegd:
– In een rechtstaat zijn vrijheid, rechtszekerheid en rechtsgelijkheid de belangrijkste peilers. De vier belangrijkste onderdelen van een rechtsstaat zijn: de grondrechten, de scheiding der machten, het legaliteitsbeginsel en een onafhankelijke rechtspraak.
– Een dictatuur is een regeringsvorm waarin alle macht in handen is van één persoon of van * één groep (!) mensen. In ALLE gevallen komt een dictatuur tot stand na gebruik van geweld of dreiging met geweld (en dat is exact wat er de afgelopen drie jaar vanuit ‘onze’ overheid is gebeurd). Een dictatuur is derhalve compleet het tegenovergestelde van een democratie.

Bewijs van dictatuur

Het mag duidelijk zijn dat met het installeren van WEF-opgeleide/gehersenspoelde ‘politici’, die men middels Nazi-liaison-officier Schwab heeft laten infiltreren ten einde één wereldregering te kunnen installeren, we feitelijk spreken van een DICTATUUR (* één groep mensen) die NIETS, maar dan ook helemaal NIETS met democratie te maken heeft. En dat is exact wat u de afgelopen drie jaar heeft kunnen zien gebeuren! Er worden gelukkig steeds meer mensen wakker, maar helaas zijn er nog altijd véél meer mensen (en politici!) die zichzelf elke dag weer door de mainstream media en hun daarvoor-betaalde ‘experts’ in slaap laten brengen en denken hiermee op de hoogte te zijn van de laatste angsten en dreigingsbeelden. ‘Nieuws’ kunt u het namelijk niet meer noemen.

Er zijn dan ook voorbeelden te over van zowel fysiek als dodelijk geweld tegen de mensheid. Allen gebaseerd op een radicaal anti-mens- en anti-natuur-beleid (om de wereld te redden uiteraard…) en de daaruit voortgekomen (pure!) leugens, hersenspoeling en indoctrinatie (beiden zijn DWINGENDE (!) ‘overredings’technieken waartussen overigens maar weinig verschil zit), angsten en stress blijven (!) inboezemen, arrestaties en geweld uitoefenen, het opzettelijk toebrengen van schade en dood door injecties, en uiteraard gekenmerkt door de hoogste ‘kunst’ van corruptie: Merkel, Von der Leyen, Rutte, Macron, Kaag, Scholz, Bourla (Pfizer), Hoekstra, Timmermans, Osterhaus, Koopmans, lulletje De Jonge, gluiperd Kuipers, het RIVM, de D66- en GroenLinks rechters… zij lijken allemaal gecorrumpeerd en/of partij-gerelateerd gehersenspoeld en het zijn allemaal WEF-geselecteerde, keurig geklede, maar volstrekt psychopathische criminelen (!), die werken voor de NWO/WEF en daarmee voor een Nederland-als-autonome-staat vijandelijk gezinde buitenlandse mogendheid. En daarmee LANDVERRADERS, die zo snel mogelijk moeten worden opgepakt en elders bestraft. Elders bestraft, omdat dagelijks wordt bewezen dat het grootste gedeelte van de (D66/GroenLinks) Nederlandse ‘recht’staat volledig gecorrumpeerd en verrot is. Er IS geen onafhankelijke rechtspraak meer, maar de MIVD blijft zich gehoorzaam op andere zaken richten en ú valselijk ‘voorlichten’/oplichten!

Voor de NWO echter gelden landen niet meer als autonoom, omdat er volgens hen geen grenzen meer bestaan. Vandaar ook dat volgens WEF-infiltrant Máxima Zorreguieta ‘de Nederlander niet meer bestaat’! Iedereen is namelijk ‘een wereldburger’. Dat afschaffen van een autonomie (een land, staat of natie) is voor de NWO dan ook erg belangrijk. Een autonome staat of een autonoom land is namelijk een grondgebied met een eigen bevolking met een eigen cultuur en een eigen bestuur, dat zèlf de regels maakt en geweld mag gebruiken om dat grondgebied te verdedigen… En dat is nu precies waar de NWO (VN/WHO/NAVO/WEF vanaf wil, want ZIJ streven naar één wereld, zonder grenzen, onder één wereld-dictatorschap/‘regering’, en Europa – met Nederland als belangrijkste spil – is daar de ultieme proeftuin voor. Het is niet voor niets dat er zoveel ‘vluchtelingen’ van buitenaf worden geïmporteerd.

Men wil van de tradities en samenhorigheid van bevolkingen af. Men wil van de verbinding van volk en vaderland af. Men wil chaos creëren en het onderlinge vertrouwen wegnemen. Want als u zich niet veilig en op uw gemak voelt, heeft u wel wat anders aan uw hoofd dan op te staan tegen de/het één-wereld-‘regering’/dictotariaat dat zich inmiddels via Rutte en consorten in Nederland heeft gevestigd. En mocht u tòch nog verzet bieden, dan heeft het buitenlandse WEF van cobra Schwab inmiddels bindende afspraken gemaakt met Interpol, de politie en UNICRI, die inmiddels alle strategieën al bedacht hebben hoe die opstand (actie voeren en demonstreren zijn inmiddels via ‘spoedwetten’ als anti-overheid en derhalve als terroristisch geclassifiseerd) tegen te gaan zoals men dat in een echte ‘democratie’ mag verwachten … Klaarblijkelijk is het voor de wereldelite en haar gecorrumpeerde, ronduit criminele infiltranten – en uitermate naïeve meelopertjes (identiteit loze, zielige mensen) – erg lastig om democratie nog langer te kunnen onderscheiden van dictatuur. Ze beginnen namelijk beiden met een ‘d’ en dat maakt het maar wàt verwarrend allemaal …!

Schwab is overigens niet voor niets geselecteerd door Henry Kissinger (Kissinger sprak als eerste openlijk over “the New World Order” die in 2020 door Jacinda Ardern nog eens werd bevestigd; “We are the New World Order”! en Schwab is derhalve niet voor niets getrouwd met een telg uit het Rothschild imperium. Ondanks de leugens van zogenaamde ‘factcheckers’ (die we vóór 2020 overigens nooit gehad hebben) zijn de ouders van Schwab wel degelijk zéér overtuigde en actieve Nazi’s geweest die met Adolf Hitler persoonlijk hebben meegewerkt. Klaus Schwab is derhalve vanaf zijn prille jeugd met het Nazi gedachtegoed geïndoctrineerd en ontleent zijn gehele ziekelijke ‘visie’ aan het zogenaamde ‘socialisme’ van het fascistische (extreem LINKSE!) NSDAP gedachte’goed’.

Ik weet niet waarom de informatie rondom de verschillende mRNA badges zo geheimzinnig buiten beeld gehouden moet BLIJVEN worden, maar ik heb wèl een sterk vermoeden. Zou het mogelijk te maken kunnen hebben met wat de NWO via de WHO dwingend uitvaardigt en waarom alle informatie over de ‘veilige prikjes’ eigenlijk maar liefst vijfenzeventig jaar in een kluis opgeborgen moesten blijven? Robert Jensen heeft met zijn verjaardagscadeau-uitzendingen laten zien dat alles wat er de laatste jaren in de overdrive over ons wordt uitgerold (en uitgevoerd!) reeds lang geleden gepland was. Natuurlijk ging het niet overal zoals men vooraf had voorzien, omdat we niet alleen te maken hebben met de gemeenste, maar tevens met de domste soort mensen uit de indoctrinatieprogramma’s van Schwab, zoals ‘Young Global Leaders’. Een fascistisch ‘opleidingsprogramma’ voor volstrekt gewetenloze ‘leiders’ die postuum het Nazi-gedachtegoed van Adolf Hitler uitvoeren. Vandaar ook dat wereldwijd (!) overal exact dezelfde ‘maatregelen’, propaganda, hersenspoeling, angstzaaierij en gewelddadige ‘aanpak’ werd toegestaan en toegepast. Dit werd overduidelijk centraal aangestuurd en we hebben al gezien waar het WEF héél toevallig overal een bindende/dwingend ‘adviserende’ rol in speelt: geïnfiltreerde ‘politici’, staatspropaganda, staatsomroepen, speciale politie-eenheden (Romeo’s), de politie in het algemeen, geheime diensten, volks’gezondheid’, de ‘plotseling’ ontstane (aanstaande) voedsel- en watertekorten en de adviezen voor noodpakketten (echt heel aardig van ze), su kreet cyber attack, de ‘prik’schade die niet onderzocht mag worden, de opgelegde reisbeperkingen die uiteraard NIET gelden voor henzelf… waar is het WEF als zogenaamd ‘adviesorgaan’ eigenlijk niet in vertegenwoordigd?

Maar terug naar de vraag: Waarom mag er geen informatie over de verschillende mRNA-Corona-injectie-badges worden vrijgegeven? Ik vermoed zelf (zeer sterk!) dat het hier uitermate misdadig gedrag betreft dat verborgen moet blijven, omdat men vooraf EXACT (!) wist welke badges dodelijk waren en welke mensen men ‘mocht’ laten overlijden. Namelijk de ‘nutteloze’ ouderen en gehandicapten. Al deze mensen moesten sterven en plaats maken. Sterven door stress, door eenzaamheid, door het virus binnen verzorgingstehuizen te houden, door injecties, door speciale euthanasie ‘medicatie’…  Er komen steeds meer bewijzen naar boven dat dit centraal georganiseerd over de hele wereld is uitgevoerd. ‘Nutteloze’ ouderen en gehandicapten kosten namelijk te veel tijd en te veel geld… Laat ik het zo zeggen: Het is niet voor niets dat de pensioenfondsen in 2019 in Duitsland vóór de mRNA-injecties 6,5 miljard tekort kwamen, maar na de ‘veilige’ prikjes (2022) ineens 2,1 miljard in de PLUS staan… Rekent u zelf even uit hoeveel doden zóveel geld hebben kunnen besparen en zeker stellen… En exact zo heeft het – in opdracht van de NWO (WHO) – vermoedelijk ook in Nederland gewerkt. Er is naar mijn idee bewust onderscheid gemaakt in badges op ‘nog bruikbare’ of ‘afgeschreven’ personen. Ofwel: Wie is er nog werkzaam en derhalve nuttig voor de samenleving en wie mogen er sterven, omdat zij ‘nutteloos’ en te duur zijn geworden voor het systeem. Welkom in het nieuwe normaal… Ofwel: een door de WHO bevolen – en daarvoor speciaal geselecteerde ‘ministers’ van volksgezondheid –  uitgevoerde massamoord derhalve met voorbedachte rade? Ik heb een heel sterk vermoeden van wel.

Buitenhof

In Buitenhof Richard de Mos, die met een dame geconfronteerd wordt die gezien haar vooraf bepaalde strategie en vragen aan de Mos duidelijk een andere missie had… Hulde voor De Mos dat hij, ondanks de valse aangifte (D66-strategie om de oppositie te elimineren) zo rustig en netjes kan blijven. Navraag bij de Haagse D66 bevestigde in ieder geval duidelijk hoe democratisch’ D66 daadwèrkelijk werkt en hoe en op welke voorwaarden D66 ‘politici’ werden – en nog steeds WORDEN – geïnstalleerd en ondanks vrijspraak blijven dwarsliggen. Wat weer eens temeer aantoont dat D66 een radicaal linkse, criminele organisatie is en er in de huidige naamstelling maar liefst vier letters ontbreken. Namelijk: de, N, de S, de A en de P. De ware aard van D66 kan namelijk veel beter omschreven en aangeduid worden als NSDAP66. Misschien is F66 dan zelfs een wat kortere optie die de lading overigens óók nog eens veel beter dekt voor deze fascistische partij (fascisme is traditioneel extreemllinks). Met democraten en democratie heeft deze partij namelijk hé-le-maal NIETS op, laat staan dat zij daar ook maar iets van zou willen uitdragen! Je reinste Nazi-tuig is het geworden.

Is het u overigens opgevallen dat na de dagelijkse Corona-angst tv-show van ‘expert’ Ab Osterhaus en consorten – waar elke dag een andere presentator aan tafel mocht zitten – momenteel EXACT hetzelfde gebeurt met een bepaalde ‘expert’ van de MIVD…?

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Kenmerken van een dictatuur

  1. Snappie zegt:

    Goed beschreven stuk rechtstreeks uit de bron.
    En ja we zien steeds vaker militaire malle petjes op de buis, dat wordt van kwaad tot erger. Het ergste van alles is dat ze militaire operaties op de burgers uitvoeren.

    Geliked door 2 people

  2. Julia zegt:

    Een artikel dat geheel de waarheid bevat. Niets meer aan toe te voegen maar ja de slapende onderdanige schaapjes staan op 27 april met vlaggetjes te zwaaien en mogen eindelijk geheel vrij hun oude meuk verkopen. Dan wil ik het nog niet hebben over 4 mei als dat WEF/Bilderberg gezelschap inclusief WEF keffers met een uitgestreken gezicht op De Dam staan. Het is een belediging voor onze verzetsstrijders en gevallenen tijdens WOII. In ieder geval zal ik geen glimp opvangen van die uitgestreken smoelen die destijds een avondklok invoerde, burgers van het maatschappelijk leven hebben uitgesloten omdat deze burgers niet onder het experimenteel vaccinatieterreur door gingen, ouderen hebben opgesloten en in eenzaamheid hebben laten sterven wat deed dat geweldige koningspaar die gingen op vakantie naar Griekenland terwijl burgers werden onderdrukt en uitgesloten. Ik herdenk de mensen die voor onze vrijheid hebben gestreden zoals ook mijn schoonvader op mijn manier en wil dan absoluut niet aankijken tegen de verraders van ons land en volk. Dat doet heel veel pijn. Uiteindelijk waren zelfs de Russen niet welkom op de 75 jarige herdenking https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2023/01/26/rusland-herdenking-auschwitz/ Wat doet een zogenoemde koningin een burgermeisje van niet al te beste komaf dan op De Dam?

    Geliked door 3 people

  3. scherpschutter1943 zegt:

    De staat is je ergste vijand. De dienaren van de staat zijn te vergelijken met landverraders. Zij leveren de autonomie van het nl.volk over aan de vijanden van dat volk. De vijand is al binnen, te weten degenen die de vrijheid van het volk hebben weggegeven aan brussel, in ruil voor goed betaalde baantjes. Ze zitten nog steeds op hun goed betaalde nietsnuttenplekje. Gaan ze niet goedschiks weg dan maar kwaadschiks. Prachtig voorbeeld van de macht van het kartel is het verzoek van de Nationale Propaganda Omroep (NPO) aan de staatssecretaris van mediazaken om omroep Ongehoord Nederland de zendmachtiging te ontnemen. Dat is het om zeep helpen van de vrije meningsuiting. Voor het behoud van deze vrijheid zijn in het verleden oorlogen ontstaan en uitgevochten. Vrijheidsstrijders en landverraders kunnen nog steeds niet door 1 deur. Dat blijkt wel. Ik ben lid en ik blijf lid.

    Geliked door 3 people

    • waalkade4bd8489a57 zegt:

      De enige echte terrorist is de staat zelf.

      9/11 is georganiseerd om onze vrijheid steeds verder in te perken. War against terrorism…. alleen moet je wel weten dat de enige echte terroristen de regering is die volledig in dienst is van de globalisten.

      Maar goed de slapers zijn alleen bezig met hun volgende vakantie te plannen.

      Geliked door 1 persoon

  4. waalkade4bd8489a57 zegt:

    Je moet wel heel dom en blind zijn om niet te willen zien dat Nederland een dictatuur is en het allemaal is begonnen sinds we die heks uit Argentinië hebben binnengehaald

    Geliked door 2 people

  5. BigLJohn zegt:

    Onze wereld is nog rotter dan een mispel. Zomaar een citaat uit het stukje; ….En daarmee LANDVERRADERS, die zo snel mogelijk moeten worden opgepakt en elders bestraft….Maar door wie dan ? Zelfs onze rechtbanken en buitenlandse rechtbanken staan onder invloed van het WEF. Er is geen enkele advocaat te vinden die er heil in ziet om bijvoorbeeld Rutte aan te klagen wegens landverraad. Een tribunaal misschien ? Dat word dus een militair tribunaal. Maar zij zullen er net zo huiverig voor zijn als voornoemde advocaten.

    Geliked door 3 people

  6. ronjaspers zegt:

    Schilder.Goed artikel,alleen een “maar” van mij het WEF komt niet voor in de machtspyramide.De machtigste club op de wereld is de bilderberg groep,het WEF is een bliksemafleider.Praktisch het gehele oranje nepkoningshuis zijn bilderbergers.Ook nazi/rotschild klauSS schwab is een bilderberger,net als zijn leermeester henry kissinger.Ook zijn rutte,kaag en ollongkreng bilderbergers.

    Like

Plaats een reactie