Premier Mark Rutte stapt in zijn dienstwagen. De benzineprijs dreigt hoog te worden, maar bij de VVD blijft het opvallend stil.
Volledig scherm
Premier Mark Rutte stapt in zijn dienstwagen. De benzineprijs dreigt hoog te worden, maar bij de VVD blijft het opvallend stil. © ANP / ANP

Bij ‘vroempartij’ VVD is het ineens akelig stil over benzineprijs

Als het kabinet niet ingrijpt, stijgt de benzineprijs volgend jaar met wel 20 tot 30 cent per liter. Maar wie dacht dat zelfverklaard ‘vroempartij’ VVD zich nu luidkeels laat horen, komt bedrogen uit.

119 reacties

  • E.M.C. Beumer

    1 jaar geleden
    Met de Vroemmm partij met z'n alleen de afgrond in ... Jaren geleden had de VVD nog mensen met principes zoals Hans Wiegel. Die had lak aan die partij politiek ook binnen de VVD als zijn eigen mening en intuïtie regelrecht inging tegen de zgn heersende mening. Dit heeft hij meermaals bewezen, met als hoogtepunt zijn tegenstem inzake de "gewenste" Grondwetswijziging m.b.t. het collectief referendum. Voorgoed in de boeken als "De nacht van Wiegel." Helaas ontbreekt het aan dit soort politici!
  • B.T. Sno

    1 jaar geleden
    Er is geen 1 partij waar je op kan vertrouwen. Er is en zal altijd geld nodig zijn. Huis, (e) auto etc blijven melkkoeien. Maar gaat ook altijd ten koste van de economie. Ergens meer voor betalen betekend ergens anders op moet bezuinigen.
  • P Brons

    1 jaar geleden
    Haal van gezonde voeding de btw af en verlaag de btw naar 9%. Dan krijgt het volk rust, de rekening kan zonder te veel problemen betaald worden en het word weer wat vrolijker. De staat krijgt nog steeds geld maar een boel minder dus strepen we wat zeken weg. Dan beginnen we met de verbouwing van de 2e kamer. Daar word met te veel gegniffel geharkt met de facturen. De nota’s zijn ver tienvoudigd en dat klopt niet. Dus gedegen onderzoek doen en afstraffen.
  • edmond koning

    1 jaar geleden
    Dat krijg je met d66 in het kabinet. Autorijden is alleen nog maar voor de rijken
  • Peter Baars

    1 jaar geleden
    Ik ben geen VVD stemmer, maar deze grootste partij van Nederland bij de vorige verkiezingen is teveel D66 gaan pleasen. En ondanks het feit dat deze partij gehalveerd wordt, naar verwachting, blijven ze arrogant wensen neer leggen.