Feyenoord FEY
1
EINDE
0
AS Roma ROM
  • 53' Goal Mats Wieffer

Mats Wieffer held van de Kuip met knappe uithaal: Feyenoord wint van AS Roma in kwartfinale Europa League

Met samenvattingMats Wieffer debuteerde pas in januari in de basis van Feyenoord. Tegen AS Roma schoot hij Feyenoord naar een 1-0 winst in de kwartfinale van de Europa League. Een mooie uitgangspositie voor de return van volgende week donderdag (21.00 uur) in Stadio Olimpico in Rome.

27 reacties

  • M. Kok

    1 jaar geleden
    @ Dick van Dijk terechte opmerking mbt bekerwedstrijd. Het begon al op het veld met beiden aanvoerders. Scheids had vanaf het begin strenger moeten optreden.Het incident mbt aansteker vond ik zwaar overtrokken. Heb ook niet aan die hetze meegedaan. Of de ergste misdaad was gepleegd. De grootste crimineel wordt in dit land nog beter behandeld dan deze man.Klaasen had meteen naar binnen moeten gaan. Punt. Tot volgende week donderdag! Groeten uit Gouda . 😊 Fijn weekend! Mvg, Mieneke
  • Bas Dielemans

    1 jaar geleden
    ......En de grote winnaar was de aanhang in De Kuip. Wat een feest om naar alle kleurrijke ballonnen e.d. te kijken. Op en buiten het veld een spektakel.
  • van Ingen

    1 jaar geleden
    Feyenoord heel veel mazzel, Roma veel pech. Dat wordt billen knijpen..
  • Margriet Van Bedaf

    1 jaar geleden
    Margriet v Bedaf, super goed gedaan mannen. Op naar de finale. Jullie maken het nederlanse voetbal groot en extra plekken voor de voorrondes champions league....echt top, top, super top. Lieve groet Margriet v Bedaf
  • Rob Van de Laar

    1 jaar geleden
    Als Ajax fan trots op Feyenoord. Hoop van harte dat ze de finale winnen.
  1. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen
    28

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?