Jutta Leerdam en Jake Paul.
Volledig scherm
Jutta Leerdam en Jake Paul. © YouTube

Jake Paul open over zijn relatie met Jutta Leerdam: ‘Ik sta versteld van haar’

met videoYoutuber en profbokser Jake Paul heeft voor het eerst openheid van zaken gegeven over zijn kersverse relatie met schaatsster Jutta Leerdam. ,,Ze is een van de zuiverste mensen die ik in mijn leven heb ontmoet.’’

  1. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen
    23

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?
  2. ‘Mister K-1’ Peter Aerts, grootheid in Japan: ‘Als ik naar Disney wilde, kreeg ik drie bodyguards mee’
    PREMIUM

    ‘Mister K-1’ Peter Aerts, grootheid in Japan: ‘Als ik naar Disney wilde, kreeg ik drie bodyguards mee’

    Rico Verhoeven hoopt vanavond de sterkste te zijn in een achtmanstoernooi van Glory, dat als vanzelf de gedachten laat afdwalen naar de legendarische K-1-toernooien in Japan. ‘Mister K-1’ was Peter Aerts (53), die zich daar een filmster waande en vele jaren na dato besloot om erheen te verhuizen. ,,Vroeger ontstonden er verkeersopstoppingen, omdat mensen uit hun wagens stapten en achter je aankwamen.”