De “spectaculaire” informatieve ontwikkeling van Pfizer

(Vertaling: E.J. Bron)

Om het evangelie van Johannes een beetje aan te passen, zou, gezien de ontwikkeling van de farmaceutische reus Pfizer, dit citaat heel goed gebruikt kunnen worden: “Aan hun daden zult gij hen herkennen.” Helaas echter niet in positieve context zoals bij “Johannes”.

De “New York Times” publiceerde al 29 jaar geleden

In het jaar 1994 was de bedrijfshistorie van Pfizer de “New York Times” al een, alhoewel zeer nadenkend stemmend, artikel waard.

Beginnend dus in het jaar 1994, betaalde Pfizer vrijwillig $ 10,75 miljoen om beschuldigingen van het ministerie van Justitie af te kopen. De beschuldiging luidde dat het concern gelogen zou hebben om de toelating door de staat voor een mechanische hartklep te krijgen om daarna alle veiligheidsbezwaren te verdoezelen, hoewel het apparaat patiënten had gedood.

Niet lang daarna, in het jaar 1996, gaf Pfizer aan 200 kinderen in Nigeria een experimenteel medicijn, zonder hun ouders erover te informeren dat hun kinderen het onderwerp van een experiment waren. 11 van de kinderen stierven en velen kregen bijwerkingen zoals hersenschade en orgaan falen.

In 2008 publiceerde de “New York Times” een artikel met de titel “Experts concluderen dat Pfizer onderzoeken gemanipuleerd heeft”. Pfizer vertraagde de publicatie van negatieve onderzoeken, plaatste negatieve data in een positiever licht en controleerde de stroom van de klinische onderzoek data om zijn product Neurontin te “pushen”.

In 2009 tenslotte moest Pfizer $ 2,3 miljard betalen en gaf toe de pijnstiller Bextra opzettelijk of met de bedoeling tot misleiding vals gekenmerkt te hebben, smeergeld aan willekeurige artsen betaald te hebben en ook voor drie andere medicijnen illegaal te hebben geworven.

Eveneens in het jaar 2009 betaalde Pfizer $ 750 miljoen om 35.000 klachten te ontkrachten dat zijn medicament Rezulin voor 63 sterfgevallen en tientallen gevallen van lever falen verantwoordelijk zou zijn. De FDA ging achter het medicament staan, hoewel het aantal sterfgevallen toenam en geen levensreddend nu kon worden bewezen.

In het jaar 2010 werd Pfizer tot betaling van $ 142,1 miljoen schadevergoeding veroordeeld, omdat het bedrijf door de bedrieglijke verkoop en de marketing van Neurontin voor niet door de FDA toegelaten gebruiksdoelen federale wetten ter bestrijding van bedrog had overtreden.

Eveneens in 2010 gaf Pfizer toe dat het in de laatste zes maanden van het 2009 ongeveer $ 20 miljoen aan 4500 artsen en andere medische specialisten betaald had. De openbaarmaking was noodzakelijk om een federaal onderzoek wegens illegale medicijnreclame af te kopen.

In het jaar 2010 werd het nog “fraaier”. Blue Cross diende een klacht tegen Pfizer in, waarin het bedrijf ervan beschuldigd werd 5000 artsen met luxueuze vakanties in het Caribisch gebied, massages en andere vrijetijdsactiviteiten illegaal omgekocht te hebben, om artsen er van te overtuigen om Bextra voor off-label-gebruik in te zetten.

In 2012 diende de SEC een klacht tegen Pfizer in wegens de overtreding tegen de Foreign Corrupt Practices Act, toen een van de dochtermaatschappijen van Pfizer buitenlandse regeringsartsen in Bulgarije, China, Kroatië, de Tsjechische Republiek, Italië, Kazachstan, Rusland en Servië omkocht om opdrachten te krijgen.

Tenslotte had Pfizer tot 2012 $ 1,2 miljard betaald om de aanklachten van bijna 10.000 vrouwen af te kopen, die van mening waren dat het medicament Prempro borstkanker zou veroorzaken. Daartoe behoorde ook een schadevergoeding voor het achterhouden van informatie over het risico op borstkanker door de geneesmiddelenproducent.

In het jaar 2013 betaalde Pfizer $ 55 miljoen om de strafrechtelijke beschuldigingen op uit de weg te ruimen om patiënten en artsen niet voor de risico´s van nierziekten, nierschade, nier falen en acute nierontsteking te waarschuwen, die door Protonix veroorzaakt worden.

Eveneens in 2013 betaalde Pfizer $ 288 miljoen om de klachten van 2700 mensen af te kopen, volgens welke het medicament Chantix zelfmoordgedachten en psychische storingen veroorzaakt.

En tenslotte was er nog de zaak van Maddie de Garay in 2021, een van de 1131 kinderen die aan het klinisch onderzoek van het Covid-19 vaccin van Pfizer voor kinderen in de leeftijd van 12 tot 15 jaar deelnamen. Pfizer had de bijwerking van Maddie bij de melding van de resultaten van het klinisch onderzoek aan de FDA officieel als “buikpijn” aangegeven. De zaak is nog aanhangig.

Een al met al behoorlijk imposante historie van de farmaceutische reus Pfizer. Het is verbazingwekkend om te zien hoe men in deze branche blijkbaar miljoenen of zelfs miljarden gewoon maar even “uit de mouw schudt” om om te kopen of gewoon straffen te betalen. Dit geeft een heel diepe kijk in de winstgevendheid van deze branche. Ik durf te beweren dat deze opsomming, in de tijd van de “vaccinatiehysterie” gepubliceerd, toch aanleiding voor de een of ander geweest zou kunnen zijn om te vragen naar het waarom van de vaccinatie.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op De “spectaculaire” informatieve ontwikkeling van Pfizer

  1. R Thomasson zegt:

    Pfizer is een moordlustig zwaar crimineel bedrijf op het niveau van IG-Farben. Na de Tweede Wereldoorlog is IG-Farben opgedoekt (is later Bayer geworden; waar ook vuil aan kleeft). Maar de EU en onze overheden zijn medeplichtig aan de misdaden van Pfizer. Waren ze dat niet, dan hadden ze Pfizer de toegang tot de Europese medicijnenmarkt afgezegd. Zij hebben de Chinese HUAWEI ook geleidelijk uit de telefoonmarkt verdreven, en zo ook Chinese G5 technologie. Waar een wil is, is een weg. Maar bij deze lui is er maar een wil: A Fist vol of dollars. Degene die hun reputatie hadden verkocht voor massages in een luxe bordeel of een weekeinde in een luxe ressorts zijn helemaal zielig.

    Geliked door 3 people

    • chrisdirick zegt:

      Voordat Rockefeller zich ermee bemoeide studeerden onze artsen geneeskunde. Na zijn ingrepen studeerden ze medicijnen.
      Rockefeller investeerde heel veel in medicijnen en vaccinaties tegen (nooit bewezen) virussen. Investeringen moeten natuurlijk wel opbrengen.
      Vijventwintig jaar geleden woonde ik naast een kleuteropvang. Toen al had ik het idee dat het schrille, door merg en been gaande, gekrijs van die kinderen niet normaal was. Ik wist echter niet waarom.
      Pas vijf jaar geleden hoorde ik dat onze kinderen tegenwoordig vanaf de geboorte tot vijf a zes jaar ongeveer vierendertig vaccins krijgen.
      Nu weet ik door veel op alternatieve media te kijken dat in de vaccins stoffen zitten die niet in een menselijk lichaam thuishoren. Metalen zoals aluminium bijvoorbeeld, die gaan naar de hersenen. Dat kan nooit goed zijn voor opgroeiende kinderen. Ze krijgen ook vaccins voor ziektes die weinig voorkomen.
      Laat kinderen die ziektes doormaken zonder vaccins dan zijn ze voor het leven immuun. Mazelen, de bof, roodvonk etc. Maar ja, dan moeten de moeders thuisblijven en dat is dan weer niet gewenst door de economie.
      Velen vragen zich af waarom onze hedendaagse jeugd zo verkeerd opgroeit, waarom velen zo lethargisch zijn, waarom een deel van onze jongeren zo verhangen zijn aan destructieve ideeën en zich laten vangen door allerlei nep ideologieën.
      Ik geef de schuld aan alle foute injecties die ze krijgen, die hun hersenen vervormen zodat ze niet meer normaal kunnen denken.

      Maar ja de investeringen moet wel opbrengen natuurlijk.

      Geliked door 5 people

  2. MOORD MET VOORBEDACHTEN RADE VAN OVERHEIDSWEGE GEORGANISEERD??

    De Nederlandse WEF-BILDERBERGER vaccinazi’s zijn mensen van het het allerergste allooi!!

    Geen misdaad is deze van overheidswege georganiseerde corrupte COVID-19 pharma maffia stappenplan veelplegers teveel!!

    Een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal is nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische corrupte collaborerende klimaatfascistische oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers wereldwijd te kunnen berechten!!!

    https://davidicke.com/2023/04/07/killing-the-kids-covid-fake-vaccines-to-be-given-to-vulnerable-babies-for-first-time-psychopathic-health-chiefs-recommend-two-pfizer-doses-for-60000-at-risk-infants-aged-between-6-month/

    Levensgevaarlijke van overheidswege georganiseerde psychopaten destabiliseren met hun machtsmisbruikende COVID-19 pharma maffia stappenplan praktijken de maatschappij!!

    Met dank aan de moedige anti fascistische held David Icke,die op valse gronden de toegang tot Nederland ontzegd is!!

    Het censureren en demoniseren van onwelgevallige meningen en mensen zijn typische uitingen van het fascisme!!

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 1 persoon

  3. BillyW zegt:

    Het is wel te begrijpen waarom MSM deze (waarschijnlijk) nog slechts beperkte waslijst aan Pfizer akkefietjes niet wereldkundig maakt. De schaapjes mochten eens ontwaken uit hun immer ingepompte angst.

    Geliked door 1 persoon

  4. Niek zegt:

    Mahatma Ghandi zei het al en heeft tot de dag van vandaag gelijk.
    Nr1 Oorlog en wapens
    Nr2 drugs/sexy
    Nr3 pharma en gezondheidzorg
    De complete covid 19 gekte was er alleen om een bankencrisis te maskeren en de economie tot stilstand zou komen en daarom kregen wij lockdowns om maar niet te vertellen wat er echt aan de hand is. De legendarische woorden van Mark Rutte die zelden de waarheid spreekt zei: Wij zullen niet meer terug keren naar het oude normaal.
    Knoop dat in uw oren en vertrouw geen enkele arts die door de staat is opgeleid en al helemaal niet de pillen die zij voorschrijven. Ga naar een natuurgenezer als je er zelf niet uit komt of een andere genezer. Helaas weten de meesten totaal niet wat er op spiritueel vlak gaande is en al helemaal niet hoe lichamelijke klachten hieruit voort komen en daar wou ik het bij laten. Fijne Paasen allemaal.

    Geliked door 1 persoon

  5. Snappie zegt:

    De medischewereld is een ver van mijn bed horrorshow.
    Robert Kennedy heeft verleden jaar hierover een interview gegeven aan Robert Jensen. Dan met name over rockefeller hoe die vanuit de olie business overging naar de farmaceutische chemicaliën als geneeskundig.

    De overheid loopt achter de feiten aan en laten zich chanteren/ omkopen.
    Alles dat met medicatie en gezondheid heeft te maken moet met grote zorgvuldigheid worden gecontroleerd en afhankelijk objectief onderzocht.
    Maar het systeem werkt niet daardoor blijven de schandalen zich door de jaren heen opstapelen.

    Door biotechnologie kunnen ze nu de wortels van het leven herdefiniëren tot aan het onnatuurlijke toe, toch grijpt niemand in en wordt er gezegd dat het vooruitgang is voor de mensheid. Ofwel de ontwikkelingen zijn ongeremd op hol geslagen onder het motto alles wat mogelijk is gaan we doen, opdat we onze leidende wereld positie niet verliezen. Oh wat voel ik me nu gerust gesteld door die woorden.

    En de politiek staat erbij en kijkt ernaar en zag dat het goed was.
    Loop maar naar de hel met je poeders, pillen, drankjes en kutspuiten !

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie