Snoeiharde reacties op ‘amateuristisch’ kabinet: ‘Leider van ons land gaat er als een haas vandoor’

stikstofaanpakNa urenlang beraad sloot het kabinet een compromis over de verdere aanpak van het stikstofprobleem. Maar de uitleg van de leiders van de coalitiepartijen krijgt forse kritiek.

38 reacties

  • Hanneke Meer

    12 maanden geleden
    @Paul de Jong. Wat ik nu zie in de 'natuur' heb ik niet eerder gezien. Een boom die tijdens een storm recht doormidden breekt zo'n anderhalve meter boven de grond. De kroon lag een stukje verderop. Een bos dunne boompjes die als een spelletje micado tegen elkaar aanleunen en kraken in de wind. De boom met fris groen uitkomende blaadjes, die vast zoals vorig jaar al halverwege de zomer bruine randjes zullen krijgen. Is dit natuur of dankzij klimaatverandering en het spelen met het grondwaterpeil?
  • Jannie Pieterse

    12 maanden geleden
    Dat ook D66 stemmen verloor is volkomen terecht, immers alleen die 'onwetende' De Groot in elk programma en krant zijn hypocriete teksten laten spuien heeft dat overduidelijk veroorzaakt! En dan ook nog zeggen dat Nederland 'Polariseert'; ja dat veroorzaakt D66 toch echt zelf door zo arrogant te praten. Overigens heeft dit gehele Kabinet duidelijk geen plaat voor hun hoofd, maar een heel Flatgebouw. Enkele mensen hebben een plaat of bord voor hun hoofd, dit voltallige Kabinet
  • Roland van der Eem

    12 maanden geleden
    Rutte laat zich nu wel erg in de kaart kijken. Kaag is zijn baas.
  • J Vergouwen

    12 maanden geleden
    De genoemde uitkoopregeling is niets meer of minder dan het met belastinggeld, via de boeren, afkopen van hun contracten en hypotheken met de agro-industrie en banken. De boeren zelf zullen er niet veel wijzer van worden. Gezien het feit dat de agro-industrie en banken de boeren verleid/gedwongen hebben tot hun huidige destructieve bedrijfsmodellen en de afbraak van ons aller leefomgeving zouden juist de agro-industrie en banken gedwongen moeten worden mee te betalen ipv de belastingbetaler.
  • Paul de Jong

    12 maanden geleden
    @Hanneke Meer Heel veel bomen zijn ONnatuurlijk geplant oftwel men heeft de natuur proberen te manipuleren. U dacht zelf toch niet dat ze zo netjes naast elkaar langs de weg groeien toch? Bomen kunnen ook gewoon ziek worden, heel normaal Natuur vind altijd haar weg!