adv: Windows 10 voor een levenslange licentie 13 euro (met gratis Windows 11-update) en Office-koopjes voor 24 euro,in de SCDKEY met kortingen tot 90%!

Hardware Info-lezers die weigeren de volledige prijs voor Windows 10 en andere pakketten te betalen, kunnen op de links hieronder klikken om legitieme software voor ongelofelijke bodemprijzen te kopen. Let op, er is ook nog een speciale bonus: bij Windows 10 krijg je een gratis upgrade naar Windows 11. Om de beste prijzen te krijgen, moet je de speciale promocode SKHW gebruiken op scdkey.com. Met deze code bespaar je nog eens 25 procent op de al zeer lage prijzen voor Windows 10 Pro Global, Microsoft Office 2021 Pro en meer.

Om gebruik te maken van de verlengde March Madness Sale on genuine lifetime Windows 10 en Office moet je de speciale promocode gebruiken: SKHW

Microsoft Windows

●      Windows 10 Pro Global Permanent Activation: 14,53 euro met 25%-kortingscode SKHW

●      Windows 11 Pro Global Permanent Activation: 20,38 euro met 25%-kortingscode SKHW

●      Windows 10 Home Global Permanent Activation: 13,57 euro met 25%-kortingscode SKHW


Microsoft Office

●      Office 2021 Pro Plus Global Permanent Activation: 50,50 euro met 25%-kortingscode SKHW

●      Office 2019 Pro Plus Global Permanent Activation: 44,62 euro met 25%-kortingscode SKHW

●      Office 2016 Pro Plus Global Permanent Activation: 24,94 euro met 25%-kortingscode SKHW

●      Office 365 Global Account 1 Year 1 Device: 19,43 euro met 25%-kortingscode SKHW

Windows + Office 

●      Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Plus Global: 36,92 euro met 25%-kortingscode SKHW

●      Windows 10 Pro + Office 2019 Pro Plus Global55,10 euro met 25%-kortingscode SKHW

Dé beste plek voor hoge korting op Microsoft-software.

Ben je klaar om te besparen op originele Microsoft-software? Ga dan naar scdkey.com, via de links hierboven. Vergeet niet de code SKHW in te voeren, want dan krijg je extra korting.

Deze deals gelden voor een beperkte periode. De kortingen bieden je in sommige gevallen tot wel 90 procent korting ten opzichte van de volledige prijs. De kortingsprijzen zijn maar voor korte tijd beschikbaar, en ook de voorraad keys is beperkt.

De keys die door SCDKEY worden verkocht, kun je gebruiken om de via de fabrikant gedownloade software te activeren, of je doet dit via de officiële website. Maak je geen zorgen, we helpen je door het proces heen. 

Stappen om Microsoft-softwarekeys te kopen en te activeren.

Het is heel eenvoudig om softwarekeys aan te schaffen en te activeren bij SCDKEY.com. Op de aanschafpagina van de sofware-activatiekey kun je gewoon op Buy Now klikken. Registreer je vervolgens snel voor een gratis account, of log in als je hier al eerder iets hebt aangeschaft. 

Deze pagina toont wat je hebt besteld en laat je de speciale kortingscode SKHW invoeren. 

Vervolgens kun je de key bekijken in User Center->My Purchased Orders, om je bestelling af te ronden. 

Ga naar de instellingen van Windows 10. Klik op Start->Instellingen->Systeem->Over het programma, verander de productsleutel en voer de aangeschafte code in.

Nadat je de OEM-sleutel hebt geactiveerd, krijg je de melding 'Windows is geactiveerd met een digitale licentie en deze is gekoppeld aan je Microsoft-account'. 

Het installeren van nieuwe software via Microsoft is eveneens eenvoudig. Als je bijvoorbeeld Microsoft Office wil activeren, dan kun je de volgende stappen volgen. 

1.      Ga naar de officiële Office-softwarepagina van Microsoft.

2.      Geef de gegevens in van je Microsoft-account (of maak een account, als je dat nog niet hebt). 

3.      Voer de productsleutel in die je hebt aangeschaft.

4.      Nadat je de taal hebt geselecteerd, kun je de sleutel activeren.

5.      Nu kun je Microsoft Office installeren op je computer.

Krijg Windows 11 gratis, als je Windows 10 aanschaft.

SCDKEY.com biedt veel fantastische software tegen aantrekkelijke prijzen. Het wordt zelfs beter als je bedenkt dat je een gratis upgrade kunt krijgen naar Windows 11, als je Windows 10 aanschaft.

Stel je voor dat je een game-pc bouwt. Je kunt dan een productsleutel kopen voor Windows 10 bij SCDKEY.com en een gratis upgrade krijgen naar Windows 11. Daarna krijgt je gaming-rig het nieuwste besturingssysteem en alle bijbehorende verbeteringen van Microsoft.

Wanneer je Windows 10 hebt geïnstalleerd, kun je direct upgraden naar Windows 11. Dit doe je doe je via Windows Update (Ga naar Start->Instellingen->Update en Beveliging -> Windows Update). Installeer alle updates die Microsoft aanbiedt, tot je de mogelijkheid krijgt om Windows 11 te installeren.

Mocht je tegen problemen aanlopen, dan kun je simpel contact opnemen met de klantenservice van SCDKEY.com, via service@scdkey.com

Over SCDKEY.com

SCDKEY.com biedt een scala aan software-activatiesleutels voor software. Het verkoopt ook keys voor een groot aantal platformen, waaronder Steam, Origin, Ubisoft Connect en PlayStation.

Daarnaast verkoopt het hardware, netwerkkaarten, cadeaukaarten, pc-games en uitbreidingen.  

« Vorig bericht Volgend bericht »
0