Hunter Biden sues computer repair shop owner who worked on a laptop, accusing him of trying to invade his privacy | CNN Politics (edition.cnn.com)


Hunter Biden is accusing the Delaware computer repair shop owner who worked on a laptop of trying to invade his privacy and wrongfully sharing his personal data for political purposes, according to new federal court filings. ...

door Schildpad in Buitenland  ·  47 Reacties

  • 8
  • 679x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De nepinformatie van de hoax laptop from hell is gewoon waar blijkbaar ...

5
1 Schildpad

* Verwijderd door de redactie *

2 pickwick

* Verwijderd door de redactie *

3 Koempel

"maar hij geeft niet toe dat de laptop van hem was. Hij zei in een interview in 2021 dat het van hem zou kunnen zijn."

Dat 'daar heb ik geen actieve herinnering aan' zouden ze eens een vaccin voor mogen uitvinden.
Niks testen, gelijk injecteren die handel, kan toch weinig aan verloren gaan.

5
4 Sjaak Trekhaak

* Verwijderd door de redactie *

5 pickwick

@4
Je bent een stukje tekst vergeten, bij het knippen en plakken.
"Hunter Biden hasn’t publicly claimed ownership of the laptop. He said in a 2021 interview that it could be his, or it could have been “hacked,” or a Russian fabrication."

9
6 Immanuel

@1
"is gewoon waar blijkbaar ..."

Dat wordt nergens beweert.
Wat H.B. zegt (of in dit geval zijn advocaten) is: "some of his electronic data was in Mac Isaac’s possession, but he doesn’t admit the laptop was his nor does he specify which records that were shared are his."

N.B.:
"nor does he specify which records that were shared are his."

7
7 Immanuel

* Verwijderd door de redactie *

8 Immanuel

@7
Dat zou ik ook zeggen XD

2
9 Schildpad

@7
Is al lang vastgesteld dat die laptops echt waren. En notabene door experts van de New York Times en Washington Post. De twee linkse kranten die anderhalf jaar lang riepen dat het allemaal een Russisch/extreem rechts complot was. Zelfs zij hebben inmiddels moeten toegeven dat de laptops plus inhoud gewoon van Hunter waren.

https://greenwald.substack.com/p/the-nyt-now-admits-the-biden-laptop?s=w

https://www.trouw.nl/buitenland/compromitterende-e-mails-waren-inderdaad-van-hunter-biden~bea7c7f2/

2
10 Reconquista

Die Hunter Biden lijkt me niet zuiver op de graad nee. En nu?

2
11 Tussenderegels

Lopen de Trumpies nog steeds te trekken aan een dood paard?

Go Hunter!!

8
12 GreyB

* Verwijderd door de redactie *

13 pickwick

* Verwijderd door de redactie *

14 pickwick

"In their examinations, Green and Williams found evidence that people other than Hunter Biden had accessed the drive and written files to it, both before and after the initial stories in the New York Post and long after the laptop itself had been turned over to the FBI.

Maxey had alerted The Washington Post to this issue in advance, saying that others had accessed the data to examine its contents and make copies of files. But the lack of what experts call a “clean chain of custody” undermined Green’s and Williams’s ability to determine the authenticity of most of the drive’s contents.

“The drive is a mess,” Green said."

https://www.washingtonpost.com/technology/2022/03/30/hunter-biden-laptop-data-examined/

4
15 GreyB

@11
Nu niks want zolang Joe op de troon zit hoeven we geen serieuze onderzoeken te verwachten naar de transacties en dubieuze geldstromen die op de laptops staan. Maar de politie zou op zijn minst de schijn van partijdigheid kunnen vermijden door hem in ieder geval te vervolgen voor drugsbezit en verboden wapenbezit. Dat heeft hij zelfs gefilmd en valt niet meer te ontkennen. Iedere andere Amerikaanse burger zou hiervoor meteen vervolgd worden.

2
16 Reconquista

@16
Klets toch niet zo..
Er wordt al 4 jaar onderzoek gedaan naar die laptop en wat er al dan niet op staat.
De laptop is een zootje zoals je in @15 kunt lezen.

6
17 GreyB

* Verwijderd door de redactie *

18 Immanuel

@17
😀 Eerst was het een complot van de Russen, toen was het een complot van de 'extreem rechtse' media en nu dat niet meer werkt proberen diezelfde krachten het nu weer op deze manier om zand in de ogen te strooien. Er zouden kopieën rondgaan waar informatie zou zijn toegevoegd. Maar dat zijn geruchten en er is onderzoek gedaan naar de originele data en dan blijkt dat het gewoon echt is.

""Gegevens vanden laptops die volgens de advocaat van een eigenaar van een computerreparatiewerkplaats in Delaware in 2019 door Hunter Biden is achtergelaten – en die de winkeleigenaar later onder dagvaarding aan de FBI heeft verstrekt – tonen geen bewijs van geknoei of fabricage volgens onafhankelijk onderzoek.""
https://www.cbsnews.com/news/hunter-biden-laptop-data-analysis/

""In November 2022, CBS News published a forensic analysis it commissioned, which examined a "clean" copy of the data obtained directly from the repair shop operator. That analysis concluded that the "clean" data, including over 120,000 emails, originated with Hunter Biden and had not been altered""
https://en.wikipedia.org/wiki/Hunter_Biden_laptop_controversy

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10624113/NYT-finally-admits-Hunter-Bidens-laptop-real-year-DailyMail-com-confirmed-authenticity.html

Wordt het niet tijd om gewoon toe te geven dat dit zijn laptops zijn want al die complottheorieën worden een beetje belachelijk?!

2
19 Reconquista

* Verwijderd door de redactie *

20 pickwick

@16 Als hij schuldig is mag hij vervolgd worden, of hij nou Trump heet of Biden maakt voor mij niet uit.

0
21 Tussenderegels

@19
"die volgens de advocaat van een eigenaar van een computerreparatiewerkplaats in Delaware"

Hahahah.... en we moeten "het woord" van een criminele computerhacker serieus als betrouwbaar beoordelen? Wat stompzinnigrechts al niet verzint om z'n stompzinnigrechtsegecomplotter te onderbouwen... 😂 🤣 😂 🤣

4
22 Immanuel

@21
Maar waar hij schuldig aan is, is een raadsel..

4
23 GreyB

@22
😆 hihi die advocaat beweert helemaal niks en het gaat ook helemaal niet over hem. Lees het nog eens een keer en probeer het nu eens begrijpend te lezen.

1
24 Reconquista

* Verwijderd door de redactie *

25 Immanuel

@24
Misschien moet je zelf nog even lezen wat je @17 schrijft...."die volgens de advocaat van een eigenaar van een computerreparatiewerkplaats in Delaware"= c/p vanuit jouw @17 😋

6
26 Immanuel

* Verwijderd door de redactie *

27 pickwick

* Verwijderd door de redactie *

28 pickwick

* Verwijderd door de redactie *

29 Prikkebeen

* Verwijderd door de redactie *

30 Prikkebeen
31 GreyB

@26
"".."die volgens de advocaat van een eigenaar van een computerreparatiewerkplaats in Delaware""'

Tot zover zit je goed maar waarom zet je de rest van de zin er niet bij? Dit is de hele zin:
"Gegevens vanden laptops die volgens de advocaat van een eigenaar van een computerreparatiewerkplaats in Delaware in 2019 door Hunter Biden is achtergelaten – en die de winkeleigenaar later onder dagvaarding aan de FBI heeft verstrekt – tonen geen bewijs van geknoei of fabricage volgens onafhankelijk onderzoek.""

Dit gaat helemaal niet over die advocaat want die bevestigd alleen maar dat de laptops bij zijn client zijn achtergelaten. That's all. Maar dat wisten we al. Die advocaat heeft verder niets met dit onafhankelijke onderzoek te maken en is er ook niet bij betrokken. Dit was een CBS onderzoek.

2
32 Reconquista

@32
Maar de harddrives zijn verkocht (door die zowat blind winkelier) aan een advocaat van Trump die er meer mee heeft gedaan en aan de wappiemedia heeft doorgespeeld..
Lezen blijft lastig..

5
33 GreyB

@33
Daar gaan die onderzoeken nou juist over, vanwege de geruchten dat er kopieën rondgaan waar data aan zou zijn toegevoegd. Dat heeft men afgelopen november na onderzoek dus kunnen uitsluiten. Of er ook daadwerkelijk bewerkte kopieën zijn rondgegaan is ook nog maar de vraag maar de met de originele data is in ieder geval niet geknoeid.

2
34 Reconquista

@32
"Dit gaat helemaal niet over die advocaat"

Nee, het gaat over een criminele computerhersteller die naar eigezeggen een computer gekraakt heeft (waarvoor hij geen toestemming had) en andermans intelectueel eigendomsrechts onrechtmatig vverkocht heeft waarmee hij zich schuldig maakt aan de verkoop van gestolen goederen.

5
35 Immanuel

@34
Jouw link gaat over de originele data die zijn overhandigd aan de FBI. De winkelier heeft zelf ook kopien gemaakt en die verkocht aan de Trump advocaat.

Hunter gaat dit winnen. Je hoort privé gegevens van anderen niet door te verkopen.

3
36 GreyB

@36
Misschien dat hij op dat punt wel gelijk heeft maar neemt niet weg dat er schimmige en illegale praktijken op die laptops staan waarvoor Hunter nog steeds niet is vervolgd en waar geen gedegen onderzoek naar is/wordt gedaan door de diensten die dat al lang hadden moeten doen.

Meneer staat gewoon op video 20 gram crack te wegen en te gebruiken en zwaait ondertussen met een illegaal vuurwapen. Dat daar niets mee gedaan is zie ik als executive privilege. Zolang hij het niet te bont maakt en niet per ongeluk een van zijn crackhoertjes vermoord komt hij denk ik met zo'n beetje alles weg.

2
37 Reconquista

@37
"maar neemt niet weg dat er schimmige en illegale praktijken op die laptops staan"

De herkomst van die inhoud, en met name of deze rechtmatig verkregen is, is tot op heden echter nog allerminst duidelijk.
De enige "getuige" die stelt dat de laptop van HB is, blijkt zelf een crimineel met economische- en politieke motieven.
Het is derhalve heel goed mogelijk dat deze criminele "getuige" de computer van HB gehackt heeft en op illegale wijze zijn HD gecopiëerd heeft om vervolgens de inhoud voor grof geld te verhandelen aan "kamp Trump", een andere "mogelijkheid is dat de inhoud geheel of gedeeltelijk uit c/p bestaat en deels is gefabriceerd door de criminele hacker om deze vervolgens als "autenthiek" te produceren.
Het is nagenoeg onmogelijk om te bepalen wie de inhoud op de HD geplaatst heeft, en waar de info vandaan komt.
Je kunt hooguit bewijzen dat de inhoud "niet achteraf gewijzigd is" maar nooit wie deinhoud heeft geproduceerd of samengesteld.

4
38 Immanuel

@37
OH ja, en het is in de VS niet toegestaan om illegaal verkregen bewijsmateriaal in te brengen als bewijs in een rechtszaak.

4
39 Immanuel

@37
Er wordt nog steeds onderzoek gedaan.
In ieder geval naar mogelijk verboden wapenbezit en belastingontwijking.
Zie eerder gegeven link.

Dat hij ergens geld verdiend heeft is geen misdaad.

4
40 GreyB

@40
Ik ben geen financieel expert maar volgens sommigen is er belasting ontdoken en fraude gepleegd. Feit is dat er betalingen uit landen als China en Oekraïne zijn en daar in de emails behoorlijk schimmig over wordt gedaan. Er valt te lezen hoe het geld uit die landen verdeeld wordt onder Hunter's vrienden en partners en wordt er telkens een deel apart gelegd voor iemand die steevast The Big Guy wordt genoemd en waarmee duidelijk Joe Biden wordt bedoeld. Kijk bv ook naar zijn zakenpartners,die zijn ook niet erg fris. Oekraïense bedrijven die worden verdacht van omkoping of bv een Chinese zakenman die nu wordt vervolgd voor fraude. Alles bij elkaar geveegd is er veel rook en waar rook is...

2
41 Reconquista

* Verwijderd door de redactie *

42 Koempel

@41
Hoe de stand van zaken is wordt precies beschreven in de link van @31

1
43 GreyB

Ik weet nog dat de laptop Russische Desinformatie was : D

2
44 Schildpad
45 Schildpad

@40 De manier waarop wel.

2
46 soapbox

* Verwijderd door de redactie *

47 Prikkebeen

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

32 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

3 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

3 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Graaier1000
Muziekdraadje

Tommy Boyd & Boyce Hart - I Wonder What She's Doing Tonighthttps://youtu.be/lFT0Xd_Eec0?si=bEqwfiBd21NLgE56...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
'Rutte wil wil deel soevereiniteit opgeven voor EU-kapitaalmarkt'

Wat ook goed zou zijn is dat Rutte een toontje lager gaat zingen. Hij is alweer bijna een jaar over zijn graf heen aan het regeren. De laatste v...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@51 Het woord Woke komt van Sylvana XD https://www.youtube.com/watch?v=m2zZMg7SNWA&pp=ygUTd29rZSBkZWJhdGUgU3lsdmFuYQ%3D%3D...

3 uur geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
ArtblowjobMetartiXnxx Tamil TeenXxx Hot SexiTara Babcock LeakedLa Sirena OnlyfansPorn With SunnyBigasslatinaGay MassagepornLostbets GamesSnapchat Porn StoriesHanime1.me.Suckingboobs PornAlienpussyTamil Bathroom Sex VideoSex Video PregnantIndian Randi BhabhiIndian Cuckold CouplePapi Gay PornMassage With Happy Ending Near MeSex Bhabhi XnxxSexy Video GaanSexvietsubTamil Saree PornMadam And Student XxxWww Bf Sexy VideoChor Porn VideoAsian HairypussySmoking Crack PornDry Hump TeensNaked Women CurvyMen On Men PronAnime Porn MomsCumeatingcuckoldsNude Wife In BeachLovely Porn VideoShakila Sex MoviesDesi Phone SexIndian Toilet XxxVillage Bhabi PornGdp E241Ebony Cuckold PornPussybbwWww Perfect GirlsHot Anti Xxx VideosVideoone PornFree Chinese PornosJapanese Hypno PornJen Blanco NudeSex Vi ComElegantpornJapanese Kitchen SexSex Malayalam ClipsGaycocksuckersSaggy Titted TeensPov StepdaughterCoco Vandi PornIndian Anal PornRamon NomarVizag Sex GirlsBeautiful PussylipsVibrator JoiErome OmegleImagem PornPorn In The 80'sNude Pictures Jennifer AnistonPooja Hegde Sex ImagesSexy Sex HdHuge Pregnant Belly PornKattina JadePornos X-rated MoviesHentai Manga NtrSister Caught PornhubX Odia VideoFamily Group Sex StoryFree Online SexHot Bhabhi Xxxx VideoPorn Movie DownloasFellatioChacha Bhatija VideoLena Pual PornLittle Caprice BlackedFlirtymaniaChsterbateShow Me Blue FilmSexy Naked Pictures WomenPusy PornCat Woman PornSexual ComicsWife StrippingTeen Porn PicturesMoti SexFamily Stock XnxxSweetboobss1Ssbbw FacesittinfIndian Pron TubeBriana Smith NudeYoga Trainer SexPost Op PornEllie Leen PornPorn Granny PornJeux Pornographique GratuitSites PornografiaDirk CaberWww Xxx ComeVid Sex VideoXxxfootDogging PornographyLlmixedBf Gf Porn VideoBeauty Teen PornBhai BahanxxxMallu Bath VideosDoll Porn VideoBlack Girl PussyChinesehentaiTopless MomXxx Full VideoPorn Star Lisa AnnRare Porn VideosTthai PornCelebrities Naked Leaked PhotosVideos Pornosxxx GratisFamous Porn Star VideoLennox Luxe Xxx VideosViolet Myers RidingFacialabuse Full VideoHitbdsm RedditCeleb Porn LeaksPorn WHentaesNara Ford NudeTia BellaSexxxySex In OdiaUtahjaz CreampieCodi XxxMr PornXnn Free VideosXxnx IndonesiaAngela SummersPolice Sex VideoXxx Tentacion Video 2019 XBhabhi Sex DownloadXxx Two BoysIndian Sexy ChutSunny Leone Sex Video Sex VideoLesbian Double DildoGranny SeducingHot Babe's Naked