Greta voorspelde de ondergang van de wereld op 21-06-2023

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

Veel Duitse politici en grote delen van de media zijn het met elkaar eens: de door de mens veroorzaakte klimaatverandering kan leiden tot het uitsterven van onze soort. Ons allen staat het einde te wachten als we weigeren de klimaatprofeten te volgen, die zich baseren op gerenommeerde natuurwetenschappers. De “Stern” bijvoorbeeld schrijft:

De klimaatverandering zou volgens experts in het ergste geval tot het uitsterven van de mens kunnen leiden. Tot nu toe zou men te weinig weten over zulke eindtijdscenario´s en hun waarschijnlijkheid, schrijft een internationaal team in de ´Proceedings´ van de Amerikaanse Nationale Academie van Wetenschappen (PNAS). Onder de kop: ´Klimaateindspel: onderzoek van catastrofale scenario´s van de klimaatverandering´ pleiten de auteurs voor een bedachtzamer risicomanagement en meer onderzoek naar de ergst mogelijke gevolgen van de opwarming van de Aarde. De wereld zou moeten beginnen om zich voor te bereiden op eindtijdscenario´s door de klimaatverandering.”

In zoverre gaat het om niets bijzonders, maar om een de normale trend volgende uitlating, toen Greta Thunberg op 21-06-2018 op Twitter schreef dat de klimaatverandering “will wipe out all of humanity”, dus ze “zal de hele mensheid vernietigen”. En wel niet op een bepaald moment, maar binnen vijf jaar. Daarover zou niet te discussiëren zijn, zei mejuffrouw Thunberg destijds, want dat zou vastgesteld zijn door de wetenschap.

Dientengevolge zullen we allemaal al over enkele weken sterven. Mits Greta Thunberg en “de wetenschap” gelijk krijgen.

Anders gebeurt er op 21-06-2023 überhaupt niets ongebruikelijks. En hoe dichter de datum dichterbij komt, des te dringender lijkt de eis om de exacte datum van de ondergang van de mensheid een paar jaar op te schuiven.

Dat dacht mejuffrouw Thunberg vermoedelijk ook, die ondertussen haar tweet van 21-06-2018 verwijderd heeft:

Opgeschoven is echter niet opgeheven. Verhalen over de zelfvernietiging van onze soort door zijn eigen foute gedrag zijn zo oud als de mensheid zelf. Kijk maar naar de verhalen over de zondvloed of over Sodom en Gomorra. Slechts een handvol rechtvaardigen zal overleven. Steeds opnieuw treedt er een “laatste generatie” aan om de Apocalyps te ontlopen.

Zo is blijkbaar de eeuwige loop van de geschiedenis, waaraan niemand zich kan onttrekken.

Bron:
pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Greta voorspelde de ondergang van de wereld op 21-06-2023

  1. Rene zegt:

    Greta is getikt geraakt en moet opgenomen worden in een gesticht.

    Geliked door 4 people

  2. Greta is eenvoudig een kleuter van 18 jaar die de onzin uit kraamt die haar ouders en manager voor haar voorkouwen en daar dus een vette kost mee verdienen.
    Iedere persoon die een klein beetje verstand heeft begrijpt dat direct.
    Maar het achterliggende zakkenvullersgajes hebben goed genoeg begrepen dat er een jongere ingezet moest worden om kinderen over de hele wereld in actie te krijgen die dan weer lopen te gaan zeiken tegen de ouders.
    Die ouders geven weer toe aan hun kinderen om van het gezeik af te zijn en het balletje is rond, want Ik denk dat ouders niet zo veel zin hebben om met hun kinderen in discussie te gaan omdat die feitelijk eindeloos is.
    Elke dag wordt het grut door halve zolen van de Pabo gek gemaakt met doemscenario’s en jagen de kinderen de stuipen op het lijf.
    Ouders die niet naar de scholen gaan om aan deze onzin een einde te maken en de docenten eens duidelijk maken dat het afgelopen moet zijn met die kwats doen het allemaal zichzelf aan.
    Waarschijnlijk uit pure gemakzucht.

    Geliked door 7 people

  3. Hovawart zegt:

    Als dat meiske toch eens zal gaan inzien dat zij een marionet is…een mopperende Muppet…..een buikspreekpop.

    Geliked door 5 people

    • Oliedom zegt:

      Stuk voor stuk zeer labiele geesten, het is net of er steeds meer van dat soort op de wereld komen en nog grotere gekken die hier naar luisteren en teveel aandacht schenken.
      Shit ik nou ook😢🤣🤣🤣🍻👍

      Geliked door 5 people

      • Hovawart zegt:

        Beste Oliedom, mijn labiliteit is gelukkig simpel te verklaren door een dagelijkse dosis van jonge klare en oude klare,……proost 🥂🍷

        Like

  4. Edwin Vissers zegt:

    https://truthscrambler.com › 2018 › 11 › 04 › 711-and-the-orange-warning-code-truthiracy
    911 is 711, and The Orange Warning Code – Truthiracy
    Orange is the new black because orange represents the warning just before death of the sun. The sun in its decline into darkness which we call night or winter time. This is the Illuminati’s color code: This is why they call it an “Amber Alert.” Why with traffic lights yellow means slow down or you will die.

    33 = oranje

    https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Ftse1.mm.bing.net%2Fth%3Fid%3DOIP.VCqxlHkllZLhziAyx45KBwHaGL%26pid%3DApi&f=1&ipt=a36037f26c7a2886d01f77be5bb49704d29c0e19c340d438cfe7d842f0b5d15e&ipo=images

    Like

  5. karton zegt:

    Ja ja, nú bekruipt mij toch wel een gróte angst : als Greetje dit “ziet” zal ik toch enige voorzorgsmaatregelen moeten gaan treffen teneinde niet op die datum het loodje te leggen.
    Vanaf nu loop ik de gehele dag met een helm op m’n hoofd, laat ik m’n eten vooraf proeven (door m’n echtgenote) teneinde vergiftiging te ontdekken verder slaap ik iedere nacht op een ander (geheim) adres (doch meestal bij m’n buufje van 35 jr.).
    Ik verwacht deze catastrofe te overleven.

    Geliked door 7 people

    • delamontagne zegt:

      De één haalt alles uit den Bijbel, de andere ziet de voorspellingen in de regenboog, weer anderen ( de MEESTEN ! ) geleuven alles, maar dan ook alles wat ze in de media lezen/horen.
      Maar……………! zou er niet ’n heul klein beetje waarhe../waarde in zitten in al dat klimaat-gezwets.
      13 Mrt nu en vanochtend om 11.00 was het hier Z-Fr.,…….27-28 graden.
      Ik kon m’n ogen niet geloven en heb vaak op de buitenthermo gekeken.
      Ik las later dat ’t in Z-Spanje in de 30 gr is geworden.

      Geliked door 4 people

      • Htskday zegt:

        @delamontagne,

        Kunstmatige weer manipulatie is tegenwoordig heel goed mogelijk en wordt zeer waarschijnlijk op vele plaatsen toegepast..
        Helpt heel goed om de zg “klimaat verandering” meer geloofwaardig te maken,..
        …zodat de hele wereldbevolking daarvoor beboet, en alles legaal overhoop gehaald kan worden..

        Heet?
        Hier in de tropics 🇵🇭 het hele jaar élke dag rond de 30°, een énkele keer tot 36°, en komt nóóit onder de 25°, zelfs s’nachts niet..
        Een paar ventilatoren in huis, en een aircon op de slaapkamer doet wonderen.
        Verder een beetje uit de zon blijven als het te heet is.
        Lekker hoor…🏖️☀️🌴🍦

        Geliked door 1 persoon

      • delamontagne zegt:

        ….Heet ?…..
        Wel dat doet me herinneren aan vorig jaar toen het hier in de zomer ook plotseling meer dan 40gr werd.
        Dagenlang en ik werd er beroerd van op mijn leeftijd [ ben veel in de kelder gaan zitten/werken, heerlijk koel……….30gr ! ]
        Op zoek gegaan naar verrijdbare Airco.
        Gelukkig één gevonden in magazin, de laatste.
        En warmte ben ik eigenlijk ook wel gewend want geboren in de tropen, de Westelijke.
        Aan Uw, “het hele jaar élke dag rond de 30°” [ constant neem ik aan ] doet me denken aan Curaçao waar ik m’n jeugd heb doorgebracht.
        Die heerlijke Passaat-wind die de warmte weer wat milder maakt.
        Nee, sorry, zie ’t al, het is in de Philippines……..

        Geliked door 1 persoon

      • karton zegt:

        @ delamontagne op 14-3-2023 om 00.10 u.
        Met u eens !
        Ik geleuf wél in klimaatverandering maar NIET dat deze verandering door de mens is veroorzaakt evenmin te stoppen en/of om te keren.
        Ik hoorde van een fam.lid dat ’t in Valencia ook plm. 30 gr. was, deze week; maar op ’t zelfde moment valt er in Californië een pak sneeuw van 1,5 meter., hetgeen dáár nog nóóit is vertoond.
        Klimaatverandering is van álle tijden, hadden wij ook niet ooit een IJstijd, daarna een lange periode van tropische temperaturen ? En dát terwijl er maar enkele mensen op deze aarde rond huppelden die géén vervuilende auto of brommert hadden, ook van “fabrieken” hadden zij nog nooit gehoord.
        Zodra de zg. boven-ons-gestelden “iets” ontdekken, of ménen te ontdekken, waarmede zij steenrijk kunnen worden, zoals momenteel het klimaat/de stikstof enz. zullen zij álles doen om ons, de bevolking voor de kosten op te laten draaien teneinde hun ideeën te verwezenlijken.
        Mag ik u één “troost” bieden, geachte heer @ delamontagne ?
        Bij de huidige, in uw omgeving heersende temperaturen, heeft u geen behoefte aan verwarming in huis, dat schuld heul veul eurie’s !

        Geliked door 2 people

      • delamontagne zegt:

        Nou bedankt voor de “steun”, ik vond ’t ook niet erg hoor die plotselinge temp. stijging, maar was wel veel in een keer.
        Het is nu weer normaal 15 à 17-18
        Maar ik ben gisteren veel bezig geweest alles luchten, alle ramen/ deuren tegen elkaar opengezet en de boel beetje schoonmaken etc.
        Wat die verwarming betreft, de euries, ik gebruik van die elec. radiator in kamer en in de keuken elec.kacheltje eventjes aan als ik nu s’morgens uit warme bed kom, en de Prijs ? ? ? hier één KwH hoog tarief E 0.20 en laag 0.18 ( all inclus )..

        Geliked door 1 persoon

    • Htskday zegt:

      @karton,

      Ja, je moet wát hè, om die catastrofale klimaat verandering te overleven.
      Dan is bij je buufje van 35 slapen nog niet zo’n slecht idee..
      Beter van de nood een deugd maken.. 😜

      21-06-2023 valt trouwens precies tijdens die grootste luchtoefening aller tijden van de NAVO boven Europa…
      Greta zal toch niet méér weten???…

      Alarmstemming: Vliegverbod in juni en opmars van NAVO-gevechtsvliegtuigen

      Geliked door 3 people

  6. Swappie zegt:

    Rechtstreeks uit de koker van het WEF komen dit soort mongolen rollen, het trollenleger.

    Geliked door 3 people

  7. Hans zegt:

    Het grenst bijna aan kindermisbruik. Iedereen die haar als buikspreekpop misbruiken zou gestraft moeten worden.

    Like

  8. Snappie zegt:

    Klimaatwappies zijn mafketels die stoom aflaten en daarmee hun doctrine riedeltje orakelen. Doomsday its the end of the world ! Zo wat !?
    Moeten we nu dan maar stoppen met leven ? Het zijn holle woorden van een holle roeptoeter die niets heeft toe te voegen. Dus shut UP! Bitch.

    Jesse en Attje hebben het groene licht van de EU gezien, zij zijn de nieuwe dienaren van de green deal. Het zijn de honden en de onkruidwiedders van de EU. Het klimaat verandert, zo wat !? Moet ik dan co2 neutraal leven naast molentjes en paneeltjes is er ook nog ergens ruimte voor de natuur?
    Zij leven in een waan ideologie om het klimaat te kunnen manipuleren, met alles wat we hebben wordt daar op ingezet. Ze gokken en loten met ons bestaan en spelen om de beurt Russische roulette in kiev. Tja tot nog toe met losse flodders ,scherp moet naar het front.
    Greta en oorlog ,hoe dare you ! Yes me tooooooo
    Kijk es naar M.P flying circus and look on the bright side of live.

    Geliked door 2 people

  9. So what, kinderlijke naïviteit! Greta heeft nog een heel leven voor zich, hopelijk! Haar generatie neemt de touwtjes over. Het wordt HUN WERELD!!! Mijn zegen hebben ze!

    Like

  10. Joost Visser zegt:

    De grootste idioten zijn diegenen die deze halfmongool serieus nemen. Nobelprijs?

    Geliked door 1 persoon

  11. Peter zegt:

    Imbecielen luisteren naar imbecielen .

    Geliked door 1 persoon

  12. Alphons Mantel zegt:

    CO2 stimuleert de plantengroei

    Geliked door 5 people

  13. jantjeuitnl zegt:

    Er zijn tijden geweest dat de zeespiegel 3 meter hoger stond en toen waren er geen of amper mensen.
    2000 jaar geleden was de boomgrens in de alpen veel hoger dan nu.
    Het was toen dus stukken warmer.

    Like

  14. Wim zegt:

    Wel even bij de les blijven, mensen. In die tweet wordt NIET gezegd dat de mensheid in 2023 uitgeroeid zal worden, alleen dát de mensheid uitgeroeid zal worden als er in 2023 nog fossiele brandstoffen worden gebruikt. Wanneer dat dan zal gebeuren wordt in het midden gelaten, al zal wel niet de verre toekomst bedoeld zijn.

    Dat wil niet zeggen dat die tweet niet onzinnig zou zijn. Want volgens die uitspraak is de mensheid dan nu toch definitief gedoemd op korte termijn uit te sterven, dus waarom zouden we ons dan nog druk moeten maken over CO2 uitstoot en fossiele brandstoffen als dat toch niets meer uitmaakt? Als je daar dan tóch nog steeds op aandringt, dan geef je daarmee in feite toe dat je je eigen tweet niet gelooft. Die wordt alleen maar geplaatst om angst en paniek te zaaien, hè Greta?

    Like

  15. ronjaspers zegt:

    Het klopt wel dat het grootste gedeelte van de mensheid zal sterven binnen een paar jaar.Maar dat heeft niets te maken met de klimaatverandering,het klimaat veranderd al duizenden jaren.De satanische globalistische elite is al een paar jaar bezig met die corona hoax (griep) Om de wereldbevolking te vermoorden met die dodelijke corona vaccinazi,s (biowapens),eventueel i.c.m. uithongeren of oorlog.

    Geliked door 3 people

  16. BigLJohn zegt:

    Er is een ander soort die moet gaan uitsterven; Weffers, Bilderbergers, en grootkapitalisten zoals Soros, Gates en de familie Rothschild.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie