Hoe komt het dat Mark Rutte nog steeds premier is? Hij pakt ons in met boter en suiker!

(Door: Frits Bosch)

Nederlanders vragen zich verbaasd af hoe het komt dat Mark Rutte zo lang premier kan zijn, inmiddels twaalf jaar. Is het land na die periode een beter land geworden? Nee. Velen wijzen er op dat Nederland in de periode Rutte achteruit is gehold. Het land is getribaliseerd en heftig verdeeld. Er is van alles fundamenteel misgegaan waarvan duizenden slachtoffer zijn geworden. Rutte noemt Nederland ‘institutioneel racistisch’. Liquidaties, drugssmokkel, jeugd met messen, zelfmoord onder jeugd schrikbarend, ‘rechtsstaat is in gevaar’. Het is dwang wat de klok slaat. De premier weigert verantwoordelijkheid te nemen. Rutte wordt verweten te liegen. Hem wordt verweten een machtspoliticus te zijn, een plucheplakker. Hoe kan het dat deze man nog steeds premier is?

Lees verder>>>
(h/t “Malpaso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Hoe komt het dat Mark Rutte nog steeds premier is? Hij pakt ons in met boter en suiker!

  1. hw rademaker zegt:

    het zou kunnen dat er iets niet klopt met de verkiezing biljettendeze man is een raddraaier ze hebben het raadgevend referendum zo maar verwijderd
    dat zegt voor mij wel genoeg maar daar werd al geen aandacht aan geschonken de bevolking pikt schijnbaar alles

    Geliked door 3 people

  2. Wim zegt:

    Wat een simplistische voorstelling van zaken. Zo’n beetje alles wat het Calvinisme voorstaat is in Nederland overboord gegooid vooral ook onder Rutte. Uitgerekend als het over het leiderschap van deze man gaat zouden Nederlanders ineens pure calvinisten zijn? Dit nog afgezien van het feit dat de schrijver er blijk van geeft het calvinisme totaal niet te kennen en daardoor zich behelpt met een populaire karikatuur ervan.

    Geliked door 3 people

  3. ronjaspers zegt:

    Die rutte is niet gekozen door de kiezers (stemfraude) maar “geselecteerd” door de bilderberg groep (WEF) Hij is een psychopaat,gewetenloos,meedogenloos,en zielloos.Dat zijn de “kwaliteiten” die nodig zijn om nederland en de nederlanders te slopen.En klaar te maken voor de “great reset” uit de NWO agenda.

    Geliked door 5 people

  4. Hovawart zegt:

    Een opgedirkte en omhooggevallen mevrouw riep eens; ‘The Dutchman does not exist’ / ‘De Nederlander’ bestaat niet’…….en met Rutte&Kaag in het pluche bestaat de Pays-Bah binnenkort ook niet meer……..

    Geliked door 6 people

  5. stradivotsi zegt:

    Niet geheel eens met die uitleg van Frits Bosch.

    Rutte is duidelijk een loopjongen van het groot kapitaal. Nederland is een
    bedrijfsmatig bestuurd land, en niet echt democratisch volks gedreven….. Want dat is wat regeert; Het Kapitaal, en niet Rutte Kabinet. Politici mogen
    dan wel een ideologie of anders een voorstelling en wens van zaken hebben, uiteindelijk belichamen ze de globalistische gedachten…en wensen.

    Dat hele “gutmenschlichkeit” is een farce, was het altijd al, als men al eens erbij neemt de uitbuiting van andere landen en mensen, voor het eigen gewin, koppelt dus terug aan wie Rutte in wezen aan onderworpen is…..

    Klein voorbeeld; de elektrische voertuigen, windturbines… waar de grondstoffen vandaan? wie werkt er in de mijnen dagbouw voor een pleuris centje? Wiens gewin? Moet ik dat nog uitleggen?…….. dacht het niet

    Doet hij niet meewerken, was zijn ambts periode al lang geschiedenis geweest. Een uitermate slimme geraffineerde puppet, die nog een prima rol speelt in en van de huidige “kaste”. En het stemvee kiest uit dommigheid, niet uit gezond verstand, zijn ziende blind, horende doof…..

    groeten aan Frits

    Geliked door 5 people

  6. Ton Ruygrok zegt:

    Velen worden ingepakt door onze Premier, wij hier in ieder geval niet..
    Ik ben totaal niet onder de indruk van deze omhoog gevallen en over het Paard getilde mislukking.
    Hij weet zich te etelaleren en wordt door de msm gepromoot.
    Na de 1e covid toespraak tot NL..waren ze bij Radio npo1 helemaal lyrisch van hem…’ geweldig wat een staatsman’ ..riepen ze uit..
    En dat is de tendens…
    Maar ik zag en zie geen staatsman.
    Ik zag hem een prijsje krijgen bij vriendje claus schwab…, en ziet een slemielig “blij” jochie.
    Kortom een kinderachtig lulletje.
    Wel 1 die levensgevaarlijk is en ons nog heel veel rottigheid bezorgd.

    Geliked door 5 people

  7. droevige mof zegt:

    Waarom worden notoire leugenaars en bedriegers niet alleen herkozen, maar krijgen ze ook meer stemmen dan de vorige keer? Een antwoord zou kunnen zijn wat men noemt psychologische consistentie, vasthouden aan wat je ooit koos, ook al is er geen reden meer om dat te doen. Als er al een reden was.
    Mensen hebben vaak de gekste verklaringen. Een kennis vertelde me bijvoorbeeld dat hij nu de derde herhalingsvaccinatie krijgt omdat de eerste vaccinatie hem beschermde tegen een zekere dood. Hij wil het succes niet in gevaar brengen.
    Daarom worden figuren als Merkel en Rütte altijd bevestigd in hun functie. Want zonder hen wordt alles erger.

    Geliked door 4 people

  8. waalkade4bd8489a57 zegt:

    Omdat het systeem zwaar corrupt is.

    Je zal zien dat ook deze verkiezing zoals al tientallen jaren weer zwaar gefraudeerd gaan worden.

    Geliked door 6 people

  9. Boike zegt:

    Waarom verbaasd zijn ??? Rutte is een psychopaat. En met een psychopaat valt niet te leven. Vroeger werden ze opgesloten in een gekkenhuis.

    Maar ik voorzie, dat een tribunaal niet lang meer op zich laat wachten. Dan zal hij niets meer hebben en na het vonnis gelukkig zijn in de hel.

    Geliked door 1 persoon

  10. Julia zegt:

    In het zadel gehouden door het WEF en Bilderberg alsmede door verkiezingsfraude. Dat hij mooi kan lullen weten we allemaal Markje onschuld hij is degenen die de enorme chaos heeft gecreëerd maar dondert alle verantwoordelijkheden over de schutting naar o.a. burgemeesters en ondernemers. Conclusie de gevaarlijke rat Rutte lult continu zijn eigen straatjes schoon en speelt zijn rol fenomenaal een hoog begaafde acteur en pathetische leugenaar vandaar ook zijn nauwe banden met de acteur Zelensky. Soort zoekt soort.

    Like

  11. BigLJohn zegt:

    Ik las bij DDS de volgende zin; Mark Rutte is het klassieke voorbeeld van een calvinist. Stelletje volslagen idioten, hij is geen calvinist maar een Communist. Gevormd in het klasje van Communist Klaus de Zwabber. Al voor de vierde keer op het pluche, de laatste keer wat zeker is door stembusfraude. Voorlopig gaat hij niet weg door de vuiligheid die Kaag toepaste; Gestolen verkiezingen naar Amerikaanse snit. Mocht Rutte weggepromoveerd worden (denk aan EU of het WEF) dan mogen we ons verheugen op Kaag als minister president. Nog erger dan Rutte overigens.

    Geliked door 1 persoon

  12. Hovawart zegt:

    Iemand die de gevolgen van zijn/haar/het acties niet kan/wil overzien kan leiden tot overmoedig en riskant gedrag, zelfoverschatting. verstoorde controle, ongeduldig, impulsief, rusteloos of gejaagd, prikkelbaar en/of agressief. …..kortom de arrogantie en het onvermogen ten top.

    Geliked door 1 persoon

  13. dutchess43 zegt:

    Laat die boter en suiker maar gerust weg hoor. We worden gewoon ingepakt in oud krantenpapier , in nieuwe kliko’s gestopt met een blauwe deksel , weggedonderd en dan vermalen.

    Geliked door 1 persoon

  14. Ravian zegt:

    “Hoe kan het dat deze man nog steeds premier is?”

    Omdat de door D66(6) gecontroleerde MSM hem in het zadel houd…

    Geliked door 1 persoon

  15. Andre zegt:

    Nederland is geen democratie, Nederland is ook niet soeverein maar een internationale orde. De rechtsstaat is hier ook onderdeel van waardoor je onrecht krijg inplaats van recht en daarom zit Rutte er nog steeds. De EU is een verlengstukje van de US die al vanaf WO1 (3 city states Washinton DC Vaticaanstad en de City of London) hiermee bezig zijn tot aan vandaag toe. De oorlog in de Ukraine waar Rutte zo een fan van is staat op instorten en daarmee de orde van het hele collectieve westen de EU en de US.

    Dan nog iets over Rutte want hoe verrot moet je zijn om zijn functie uit te voeren. Rutte heeft alle eigenschappen van een sadist een kindermoordenaar een pedofiel, ik zeg niet dat hij dat is maar hij heeft wel alle eigenschappen.

    Like

  16. bobzelf zegt:

    NOU NA HET VERMOORDEN VAN MIJN VRIEND PIM FORTUYN
    HET KIJKEN NAAR 125 LANDVERRADERS EN NSBers

    denk ik toch dat het tijd wordt om er gewoon simpel een hooivork doorheen te steken

    IS EEN GOEDKOPE OPLOSSING. EN DAARNA ROEPEN WE .
    HOOIVORK ??

    DAAR HEB IK GEEN ENKELE HERRINNERING AAN ????????

    KOM NOU TOCH . DEZE BUTLRUG CASIMODO HEEFT
    VAN UW EENS MOOISTE LANDJE TER WERELD

    1 GROTE TERING ZOOI GEMAAKT……. ALLES IS VERROT

    DUS U HOEFT NIET TE STEKEN . LAAT HEM ER MAAR GEWOON TEGEN AANRIJDEN

    MET ZIJN APPELTJE IN ZIJN HAND

    MAKEN WE LATER EEN SOORT WILLEM TELL STANDBEELD

    MET DE TEKST ERONDER.

    HADDEN WE 12 JAAR EERDER MOETEN DOEN ..

    WAAR WACHT U NOU OP ??

    TOTDAT HIJ ZELFMOORD PLEEGT ??

    KAN OOK PLEUR HEM MAAR VAN ZIJN EIGEN PENTHOUSE BALCON ..

    OOM OOEI DAT IS KNAP HOOG

    Geliked door 1 persoon

  17. Léon van Duren zegt:

    Deze terroristische oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadiger Mark R. zal nooit zijn met voorbedachten rade gepleegde misdrijven tegen de menselijkheid toegeven!!Hij zou samen met z’n gecorrumpeerde corrupte ambtenarenapparaat onmiddellijk achter de tralies verdwijnen!!

    Nederland is veranderd in een fascistische Woke , LGBTi,FAILED State!!

    Het nazisme is nooit weggeweest uit Europa en Nederland!1

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Like

  18. Jules Vismale zegt:

    In Zuid-Afrika voeren ze al de suikertak in om te voorkomen dat mensen daar ongezonder worden maar Mark Rutte doet me sterk denken aan een strip over Scooby Doo, de half-menselijke Deense dog, die ik zelf nog in mijn bezit heb.
    In dit verhaal zou Scooby Doo een goudmijn hebben geërfd in een fictief Amerikaanse mijnstadje. Zowel Scooby Doo, Shaggy Roger, Fred Jones, Daphne Blake en Velma Dinkley kwamen daar echter drie figuren tegen, een mijndeskundige, een rechter en een sheriff, die hen deze goudmijn haast gedwongen wilden opdringen, omdat men hen daar liever rijk dan kwijt waren!
    Later bleek dat de drie irritante figuren een en dezelfde persoon waren (een acteur) die in opdracht van een filmregisseur de helden moest ronselen voor een griezelfilm. Scooby Doo en zijn vrienden waren toen al erg kwaad omdat ze misbruikt waren, al kregen zij alsnog een echte goudmijn in handen, dat zij ervoor bedankten om acteurs te worden!
    Rutte doet feitelijk precies hetzelfde met de Nederlanders omdat wij, volgens hem ook acteurs zijn die hij gouden bergen beloofd, met zijn gevolg ons liever ziet komen dan gaan om ons te blijven uitbuiten en ons overal voor ronselt, tot aan de oorlog in Oekraïne toe!
    Dat die kerel hopelijk na 15 maart hier voorgoed zijn biezen pakt want een god is Rutte al helemaal niet eens!

    Like

  19. Dick zegt:

    Mark bij Epstein zal wel niet, geen eiland opnames van hem.
    Heel verhaal maar vallen doen ze allemaal.

    Like

Plaats een reactie