Met dit lied gaan Mia Nicolai en Dion Cooper voor Nederland naar het songfestival

luisteren / met videoMia Nicolai (26) en Dion Cooper (29) hebben woensdagavond hun lied Burning daylight onthuld, waarmee ze Nederland dit jaar vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. ,,Wij gaan voor de eerste plek’’, zei Dion bij Khalid & Sophie.

58 reacties

  • P v. Zwam

    12 maanden geleden
    Het moet allemaal jongerengericht, daarom vind 75 % van de Nederlandse bevolking het niets, omdat ook Nederland vergrijst .Daarom zie je ook dat muziekzenders zoals 538 in elkaar donderen, om dat de massa niet gediend is van hedendaags popgeluid ,.want muziek is wel wat anders !
  • Liesbeth Stam

    1 jaar geleden
    Gaat zeker niks worden,snap niet dat ze hun gekozen hebben,zijn zat,,echte,, zangers die graag gewilt hadden,maar dan ook met een ander liedje,dit is vreselijk.Denk ook gelijk er uit,in de voorronde,zijn we er van af,trouwens zitten meer vreselijke nummers bij.Maarja we zien het allemaal wel.
  • Wilma Van Velthoven

    1 jaar geleden
    Ik vind het een heel mooi liedje en ik denk dat het wel degelijk kans maakt op een finale plek
  • Andy Kramer

    1 jaar geleden
    Kwalitatief goed en mooi nummer. Mooie (samen) zang en de instrumentale compositie/intonatie is ook smaakvol. Waardige inzending als je het mij vraagt. Succes!!!
  • Henk Schrama

    1 jaar geleden
    Wat een ongeloofelijk bagger nummer, lijkt ontzettend veel op het liedje arcade van Duncan Laurence die ook hier weer een vinger in de pap heeft. Eerste ronde weg ermee.