Moslims vormen de meest gehate bevolkingsgroep (politiek.tpo.nl)


'De autoriteit van onze politici kwijnt weg' ...

door Inter in Politiek  ·  565 Reacties

  • 0
  • 2933x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@538 Er zit een steek los bij Ben Verkeerd & Co. Ik adviseer: zoek hulp, ga een opleiding volgen, ga werken en je bijdrage leveren aan de maatschappij. Wat een triest leven heb je als je leven bestaat uit je haat spuwen op discussiefora. Arme knul.

4
551 Autourdumonde AKA Aroundtheworld

@544

Zolang u niet begrijpt dat er een omgekeerde kruistocht gaande is welke desastreuze gevolgen kan hebben voor Europa, zolang u niet begrijpt dat groepen 'vluchtelingen' jihad jihad roepen in Griekenland, zolang u niet begrijpt dat Europa vol zit met IS barbaren, in Duitsland al 400, over de rest maar te zwijgen, dan heeft het voor mij geen zin om met u in discussie te gaan.
Onnozelheid blijkt nog steeds troef bij veel wegkijkers.

5
552 Voordevuistweg

@546 "Wat ik schreef is waar het, in ieder geval voor dit moment, in de kern om draait. Jouw houding maakt een zinvolle discussie onmogelijk. Dus of je verandert van houding, of mijn mening blijft staan zoals die is."

Mijn houding? Ik denk dat de Koran het probleem is. Want die heeft een zeer negatieve houding naar niet-Moslims. Daar kan ik niks aan doen! Je kunt wel doen alsof Islam een religie is vol vrijheid en liefde voor iedereen, en de Koran kun je wel een lief en schattig boek noemen.

Maar dan is dat wel een leugen.

Er zit een levensgroot gat tussen democratie/mensenrechten en de visie van Mohammed. En als Moslim kun je nou eenmaal niet aan beide voldoen!

6
553 Ben Anders

@551 inhoudelijk durf je het niet aan, dus dan maar:

" Er zit een steek los bij Ben Verkeerd & Co. Ik adviseer: zoek hulp, ga een opleiding volgen, ga werken en je bijdrage leveren aan de maatschappij. Wat een triest leven heb je als je leven bestaat uit je haat spuwen op discussiefora. Arme knul."

Is dar het?

5
554 Ben Anders

@548

U heeft gelijk.
Islamofobie is een bedenksel van de linkse kerk om de weldenkenden de mond te snoeren, evenzo bedachten ze de term 'gematigde' moslim.
Gematigde moslims bestaan niet.
Laat u niet wijs maken. question

5
555 Voordevuistweg

@548
Ja hoor.., waarom niet..?
Maar het maakt nog steeds geen krasje op mijn eerdere stelling.

2
556 Münchhausen

@556 "Maar het maakt nog steeds geen krasje op mijn eerdere stelling."

Eehm, het haalt je hele stelling over islamofobie onderuit. Dus nee, geen krasje. Hele stelling weg!

4
557 Ben Anders

Nou moet het inhoudelijk, en nu is het ineens weer heel rustig.

1
558 Ben Anders

@553

Doe niet zo nep. Het gaat je helemaal niet om de koran op zich. In dat geval zou je minstens eveneens op de veelzijdigheid van dit boek wijzen, met alle kanttekeningen die je daar maar bij wil en kan maken. De koran samenvatten als 'negatief naar niet-moslims', of wat dies meer zij, is belachelijk eenzijdig. Wat je met je opstelling verraadt is dat het je niet om een boek gaat, het is simpelweg de zoveelste feitelijk inhoudsloze poging haatdragendheid naar moslims te rechtvaardigen. Waarmee je dus ook nog eens precies dat doet wat je anderen verwijt: een selectieve afkeer koesteren richting een grote groep mensen die jou niets misdaan hebben. Al met al maak je je zodoende onmogelijk als iemand om een serieuze inhoudelijke discussie mee te voeren. Terwijl daar meer dan genoeg aanleiding toe is, laat dat duidelijk zijn.

2
559 MK2000

Geef je het nu al op MK2000?

4
560 Ben Anders

Democratie komt vanuit de mens.
En wat vanuit de mens komt moet een moslim niet volgen.
Een moslim moet de sharia volgen/aan houden.
Die twee werelden botsen met elkaar ondanks dat er moslims zijn die wel mee willen doen met/aan die democratie.
Maar met het mes op de keel, de dood in de ogen kijkend, zullen ook de zogenaamde gematigden kiezen voor de islamitische wetgeving.

Laat u niet in de luwen leggen door die zogenaamde gematigden.
Als zij voor het (sharia) bankje moeten verschijnen, gaan zij ook voor het gaas.
Net als al die andere niet-moslims.

3
561 Malinois

@50 : "wie kan mij één positieve bijdrage van de moslims aan de westerse wereld noemen?"

Koffie, tulpen, astronomie, algebra, de tandenborstel, het cijfer 0, chirurgie, de krik... Moet ik doorgaan?

1
562 Ongeregistreerd

@559 "Doe niet zo nep. Het gaat je helemaal niet om de koran op zich. "

O? Waar gaat het mij dan wel om? Zou je in onze discussie misschien je aan mijn woorden kunnen houden. Want voor mij spreken en daar op zelf reageren is niet echt een discussie he?




"In dat geval zou je minstens eveneens op de veelzijdigheid van dit boek wijzen, met alle kanttekeningen die je daar maar bij wil en kan maken."

Ok, geef maar even aan waar de Koran spreekt over mensenrechten, gelijkwaardigheid, respect voor homosexualateit, respect voor ongelovigen, respect voor andersgelovigen, gelijke rechten voor man en vrouw, etc.

Kortom, geef eens aan hoe jij denkt de Koran te verenigen met onze democratie zonder in overtreding te zijn met de Koran. Ik ben heel erg benieuwd.



" De koran samenvatten als 'negatief naar niet-moslims', of wat dies meer zij, is belachelijk eenzijdig."

Maar waar is de Koran dan positief naar niet-Moslims?

"Wat je met je opstelling verraadt is dat het je niet om een boek gaat, het is simpelweg de zoveelste feitelijk inhoudsloze poging haatdragendheid naar moslims te rechtvaardigen."

Nee, ik propageer niet haat jegens Moslims, en spreek dat ook niet goed. Ik constateer dat Islam is gebaseerd op haat en discriminatie naar niet-Moslims. En begrijp het wantrouwen dat niet-Moslims hebben naar deze religie/ideologie, aangezien er zeer negatief wordt gesproken over niet-Moslims in de Koran!

"Waarmee je dus ook nog eens precies dat doet wat je anderen verwijt: een selectieve afkeer koesteren richting een grote groep mensen die jou niets misdaan hebben."

Selectief suggereert dat ik enkel de negatieve delen pak en de "mooie" dingen negeer.
Prima, kun je dat onderbouwen met soera's die mooi spreken over Homosexualiteit, ongelovigen, andersgelovigen, etc?

Want wanneer je die soera's niet hebt? Dan zal je je woorden moeten terugnemen!

"Al met al maak je je zodoende onmogelijk als iemand om een serieuze inhoudelijke discussie mee te voeren. Terwijl daar meer dan genoeg aanleiding toe is, laat dat duidelijk zijn."

Ik denk dat jij discussie vooral onmogelijk maakt door mij niet te citeren, maar zelf iets verzint en doet alsof ik dat ben!

2
563 Ben Anders

@548

Ik heb een aantal keer in een discussie de moeite genomen uit te zoeken wat dit soort citaten uit de koran precies betekent. Uiteindelijk ben ik daarmee opgehouden om de volgende reden: iedere keer bleek weer dat degene die er mee kwam teksten selectief geknipt en geplakt had waarmee zij buiten hun context vielen. Waar de volledige tekst een strekking had als 'wanneer ongelovigen je kwaad aandoen, neem dan wraak op de een of andere wijze', probeerde de poster het te doen voorkomen dat het om een ressentiment naar ongelovigen in algemene zin ging. Op die wijze heeft een discussie bij voorbaat geen zin, zoals ik zojuist al aangaf.

Het gaat helemaal niet om iemands religie, afkomst, huidskleur, seksuele geaardheid etc., het gaat om de wijze waarop iemand zich gedraagt. Een fatsoenlijk mens begrijpt dat zonder uitleg, het spreekt vanzelf. Jij en je geestverwanten, van wat voor achtergrond ze ook zijn, voor mijn part moslim, begrijpen dat kennelijk niet. En dat is een treurige zaak.

3
564 MK2000

@559
Die Isoamitische mensen zijn niet meer zoals hun voorouders, die Spanje en Portugal veroverden met hun kamelen en kromzwaarden.
Het zijn mensen die vliegtuigen besturen, die strijden met de door het westen geleverde wapens, mensen die de meest ingewikkelde computers weten te gebruiken en in een oogwenk de meest recente info weten te bemachtigen.
Mensen die weten hoe een atoombom te maken, hoe men een kerncentrale opblaast of neutraliseert, hoe men hun politieke slachtoffers beïnvloedt door de politieke en intellectuele omgeving te controleren.
De meest intelligente blijven dan ook niet in hun grotten.
Ze zijn in onze landen, onze steden, onze univeriteiten, onze bedrijven
Ze nestelen zich in de centra van onze technologie, in het hart van onze samenleving.
Een samenleving die ze ontvangt zonder hun verschillen te analyseren, zonder hun bedoelingen te controleren, zonder hun fanatisme te beboeten.
De samenleving neemt ze op in de zin van haar democratie, haar openheid, haar christelijke piëteit, haar liberale principes en haar beschaafde wetten.
Dezelfde principes die zij brutaal uitbuiten, waarvan ze profiteren en die ze tegelijkertijd negeren.

Denk hier maar eens over na, het zou u sieren.

1
565 Voordevuistweg

Discussie gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Hele Kamer trekt boetekleed aan over doorgeschoten fraudebeleid, behalve de PVV

@17 Mja... Die situatie hebben we nu al. In feite kan je kinderen niet normaal opvoeden als je in het toeslagen circus zit.Probleem is dat w...

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@13 " Dag Prik" En daar is weer het bekende typerende en herhaalde vluchten als het je te heet onder de wordt omdat blijkt dat je lu...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

ongelovenloos
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

Stukje bij beetje laat marcoush zijn ware intenties zien.De wolf in schaapskledij.Zulke figuren horen niet deze functies te bekleden want ee...

2 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

VBOH
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@12 👋...

4 minuten geleden geplaatst door VBOH

VBOH
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@10 Werkelijk waar. Ik heb voor jou bijna geen woorden meer. Behalve, verzwelg gezellig in je weet niets wereldje. Dag Prik, fijne dag verde...

5 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bob Sleebaan
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Wat vooral opvalt is het woordje: MOET...

5 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Wedergeboren
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@9 "ze hebben GSM straling nodig om te kunnen functioneren" Ach, ook weer zo'n pareltje ... Oekräine gebruikt FPV (First ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Nederhamasland...

6 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ongelovenloos
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Haal nog meer van dat onkruid binnen dan weet je zeker dat Hamas de vrije weg krijgt .Ze zouden wel gek zijn als ze die kans niet benutten.H...

9 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Wedergeboren
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@8 Ja, dat ze maar rap weer volledig aan gort worden geschoten!Hoe meer en hoe sneller, des te beter dat is. ...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Indian ChootNude Open BathSleeping Daddy PornMessed Up PornSex ChatsterIntimate PornographyFlat Chest NudeSkye PornIndian Actress PirnBree Olson LesbianGirlon GirlpornصورسكسIndian Gurl NudesXxx Mom JapaniLumi Ray: Gushing In BondageLesbopunishPornoy SexoVideo Adulte GratuitePorn WolrdSniffiedXnx Vi DeoSax Hd ComFlash On PublicKaloopyRexporanGinger TitsMyanmar PornographyFree Porn Of AsianBackpagepro.comMilan Mirabella Nudes三上悠亚 AvMalayalam Movie PornJapan Lesbians3dcreampieCharmi Sex VideosMalayalam Sex ImageGraping PornLesbian Squirt In FacePorn SexmovieXvifeos Gay BrasilJutta Leerdam.nudesEna PornAlura Jenson MomSunny Sex HdBoobs JoiPunlic Agent PornBusty Mother In Law Sex ComFantasy Porn ArtPornos ActricesCartoon SexuelWww Xxx ComPoonam Bajwa HotOdia Girl SexHottest Wife XxxFc2 Ppv 1321072Hollywood Movie Nude SceneAsmhentaiFatalmldelWitches Of BreastwickSesxi VideoHindi Doctor XxxWeird Porn JapanesePorn HpAshley Allure PornFull Hd Porn ComCartoon Big Boobs XxxOkk XxxPron ListValentina Nappi Movies And Tv ShowsNice Tits BlondesDog Bj PornNaked DancingNude Chubby GirlsI Xxx ComHot Web Series XnxxHindi Song XxxOklahoma PornFakku LeaksIggy Azela Onlyfans LeaksXxn MyanmarSex Videso ComBengali Hot Sex MovieToriel R34Up Close Clit LickIndain Mms PornMexican Moms PornNaked Yoga Yoga3d Porn ComicesXnxx BigTelugu Aunty Bathroom Sex VideosLuscious ComicsCombiflamDad With Daughter PornCelebritysex.inPron Sex VidioDesi Bur Chudai VideoXxnxx VideoUllu Hot SexOnly Porn VideoBridgette B Hd6e898Porn With Sister FriendLily Carter Karina WhiteDick Flash MaidGloryholeswallow AnalBig Booty ThreesomChristian Hogue NudeVery Hot Xxx VideoGreekaFree Teen Xxx VideosAlura Jenson AnalPorn Maa BetaNude NakedMujeres Maduras DesnudasMuslim Sex VideoHot Sexy Chudai VideoPerverse PornConnie Carter SexScarlett Sage LesbianPorn TelegarmVideo Pornos FrançaiseTube SexgayXmaster20CalentarnosNew Marwadi Sex VideoXxx Indian BoudiVideos Of Nude LesbiansKarley Ruiz NudeXvideos BabaAnushka Sex ImagesShermiPurple Bitch LeakedBangla Video Sex MoviePorno PeliculasSri Reddy XnxxTamil Hd Sex ComXxncPorn Bhabhi XxxTit ToutureGaintess Porn ComicsDesi College Girl Sex VideoXnxx Indian RandiJasmine PornstarFemdom EhentaiBrunette SexyBlue Bf Sexy VideoNepali Xxx Video ComBaddie PornTamil Por VideosMeme Porn