Lisa Marie Presley overleden na hartstilstand

Update/met videoLisa Marie Presley, de 54-jarige dochter van Elvis en Priscilla Presley, is donderdagavond (lokale tijd) overleden in een ziekenhuis in Los Angeles. Daar was de zangeres en actrice eerder op de dag met spoed naartoe gebracht na een hartstilstand. Haar moeder heeft de dood van Presley bevestigd.

25 reacties

  • van Melick

    1 jaar geleden
    Rust zacht, Lisa Marie , sterkte voor de familie,
  • Chr. Durbois

    1 jaar geleden
    Ik zag bij RTL-Z meer details over hoe zij net als haar vader Elvis is beroofd door onbetrouwbare managers. Een erfenis van 100.000.000$ die eindigde in een schuld van 16.000.000$, ook nog een strop voor haar kinderen.
  • Hennie Spijk

    1 jaar geleden
    heel ergdat elvis zn dochter is overleden .nu is ze bij haar vader en zoon .heel veel sterkte voor haar kinderen en famlie .
  • J. Kammeijer

    1 jaar geleden
    Als groot elvis fan ben ik hier even stil van . Rust zacht bij je daddy .
  • E Simon

    1 jaar geleden
    Er zijn van die berichten die je ter kennisgeving aanneemt en er zijn berichten die je raken of shockeren, dit bericht raakt me, in en intriest, RIP
  1. Ophef om seksscènes in ‘Máxima’ had regisseur Joosje (29) niet verwacht: ‘Ben zelf niet zo preuts’
    PREMIUM
    met foto's

    Ophef om seksscènes in ‘Máxima’ had regisseur Joosje (29) niet verwacht: ‘Ben zelf niet zo preuts’

    Dat de verliefde Máxima en Willem-Alexander meteen in de eerste aflevering van de nieuwe serie Máxima het bed induiken in New York, leverde behoorlijk wat commentaar op. Regisseur Joosje Duk (29) had die ophef onderschat. ,,Het is natuurlijk hartstikke normaal. De koning en koningin moesten daar toch ook mee beginnen om uiteindelijk drie dochters te krijgen?’’
    Den Haag