Bas van Toor, beter bekend als clown Bassie, samen met zijn vrouw Coby.
Volledig scherm
Bas van Toor, beter bekend als clown Bassie, samen met zijn vrouw Coby. © ANP

Aad van Toor deelt zorgen over ‘Bassie’: ‘Het gaat niet goed met hem’

Het gaat niet goed met de gezondheid van Bas van Toor (87), beter bekend als Clown Bassie. Dat liet zijn broer Aad woensdag weten aan RTL Boulevard.

42 reacties

  • Margriet Van Bedaf

    1 jaar geleden
    Margriet v Bedaf, een groot man die vele mensen dingen heeft geleerd. Hij had ook een andere kant, wij woonden in velserbroek waar hij samen met Adriaan een show gaf in de sporthal en waar ze beide geen grote kindere vrienden waren. Kinderen die tekeningen hadden gemaakt werden niet aangenomen, op de foto wilden ze niet en meneer de grote clown denderde door de kinderen heen met allerlei gevolgen. Helaas ik heb nooit iets gehad met clowns en met hun ook niet alleen jammer voor al die kleintjes
  • Van Ouwerkerk

    1 jaar geleden
    Zeker niet verdiend! Wij doen hier nog regelmatig in bepaalde situaties de uitspraken ‘wazeggie?’, ‘Adriaantjuuuuuuh’ en ‘drommels drommels en nog eens drommels’ en liggen dan vervolgens in een deuk. Wat heb ik, nu 41, genoten van jullie afleveringen. Ik heb ze allemaal minstens 3x gezien. Jullie hebben veel voor mij betekend en ik laat ‘Bassie&Adriaan’ ook zien aan mijn jonge kinderen. Één ding is zeker; jullie zullen nooit vergeten worden! Heel veel sterkte Bas, en familie en vrienden.
  • Karina van Bavel

    1 jaar geleden
    Veel van jullie geleerd en ontzettend genoten.....het ga je goed....sterkte en bedankt .
  • Sliedrecht

    1 jaar geleden
    Ik weet nog dat ik met mijn kinderen achter de schermen mocht en dat de kinderen met jullie op de foto mochten. Jullie kwamen binnen en zeiden niks tegen ons, deden jullie ding, lachten plichtmatig bij de klik van de foto en vertrokken weer. De kinderen onthutst achterlatend. En toch heb ik goede herinneringen omdat het eerste woordje wat mijn dochter zei was "Bassie". Jullie hebben veel plezier gebracht in de huiskamer bij ons. Het zal vermoeidheid zijn geweest . Sterkte Bassie!
  • PJC Hoedemakers - Rotterdam

    1 jaar geleden
    Ja het is triest dat het zo slecht gaat met Bassie maar dit is de enige zekerheid in het leven: het gaat een keer aflopen. Laten we ons troosten met de gedachte dat Bas erg veel uit het leven heeft gehaald en veel mensen plezier heeft gegeven. Enige wat ik hem nog wil wensen is een waardig afscheid en laat hij weten: hij zal nog lang herinnerd worden.