Paul de Leeuw
Volledig scherm
Paul de Leeuw © BNNVara

Paul de Leeuw over gedrag achter de schermen: Ja, ik ging wel eens te ver

Paul de Leeuw heeft gisteravond in het tv-programma Boerderij van Dorst toegegeven dat hij wel eens te ver ging in zijn gedrag achter de schermen. Hij stelde dat hij voor een opname altijd een beetje aan het pesten was. ,,Je gaat soms over de grens, ja. En dan moet je gecorrigeerd worden.”

30 reacties

  • Harry Kroon

    1 jaar geleden
    MENEER de Leeuw, corrigeerde hij vriendelijke man in show die het waagde Hallo Paul te zeggen. Nee, was geen grap. Jammer van de makkelijke scoorder.
  • Rene van der Lende

    1 jaar geleden
    Nee Paul, ga dergelijk misselijk gedrag nou niet verzachten met halfbakken smoesjes waarom het "soms nodig is om de boel scherp te krijgen". Mensen willen afzeiken om iets gedaan te krijgen of iemand te corrigeren is een keuze, al dan niet ingegeven door opvoeding of omgeving. Met assertiviteit en goed gekozen woorden, vrij van negativieit en haatdragendheid, bereik je een beter resultaat. Kijk eens aan: ik heb je nu terechtgewezen zonder een enkel onvertogen woord te laten vallen.
  • van Hees

    1 jaar geleden
    De schreeuw van de leeuw was oorverdovend...
  • P.M. Versteegh

    1 jaar geleden
    @RicharddenHaselaar De opnames voor dit televisieprogramma zijn ruim VOOR de publicatie in de Volkskrant gemaakt. Dus Paul de Leeuw zegt het niet naar aanleiding daar van.
  • C.J.H. PIETERSE

    1 jaar geleden
    @Willie Teixeira (over BNN/Vara en Van Nieuwkerk): "Het enige juiste antwoord zou zijn geweest: we gaan afzonderlijk met beide partijen om tafel en zoeken naar de juiste oplossing". De enig juiste oplossing was en is: Vertrek MvN én Frans Klein: die hield MvN de hand boven 't hoofd én kan zelf niets! P. de Leeuw was in TV-progr. vaak grof tegen gasten, maar kon met gehandicapten soms, al leek dat ook op 't randje, iets wat ik niem. anders heb zien doen in positieve zin (te zien aan hun reactie).