OM: Bewijs voor neerschieten MH17 vanuit pro-Russisch rebellengebied, honderd betrokkenen in beeld (rtlnieuws.nl)


De BUK-raket waarmee vlucht MH17 is neergeschoten, werd afgevuurd uit gebied in Oost-Oekraïne dat onder controle stond van pro-Russische rebellen. Voor het neerschieten van het vliegtuig werd een BUK-raket gebruikt die binnen werd gebracht vanuit Rusland en daarna werd teruggebracht naar Rusland. ...

door Febee in Buitenland  ·  445 Reacties

  • 0
  • 2109x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De pro-Russen hier zien ook door de bomen het leugenbos van Poetin niet meer..

12
401 GreyB

@386 "..hebben ze nog gelogen dat ze barsten over MH17.."

Er is door het hele traject heen, door meerdere partijen, gelogen in deze -zwaarwegende/politieke- kwestie.. Maar zoiets zegt in de politiek bar weinig over de feitelijke schuldvraag. Het lijkt eerder een kwestie van een soort `opbieden` te zijn..
In de politiek krijgt men immers niets voor niets. En wie denkt van wel is simpelweg groener dan gras. ..Of een ideale troll, wellicht.

8
402 Saysame

@402
Vertel...

8
403 GreyB

Mensen, ik ga een oogledenstudie doen, alvast welterusten.

3
404 Crannbuidhe

* Verwijderd door de redactie *

405 Bad_Man

@401 nieuwe shift die weten niet wat de vorige shift allemaal voor onzin hebben zitten uitkramen.

8
406 mike45

@404 Welterusten.

@405 en hoe hadden ze dat moeten weten dan? Dat kan toch alleen door middel van onderzoek.

9
407 mike45

@404
Trusten

6
408 GreyB

@405
Toon maar aan dat het leugens zijn.

7
409 GreyB

* Verwijderd door de redactie *

410 Manja

* Verwijderd door de redactie *

411 Manja

Het zou me niks verbazen als over vele jaren blijkt dat Amerika er achter zit. Alles is geoorloofd om het Russische gas af te sluiten en het Arabische gas aan te sluiten op Europa.

16
412 Dune

** gebruiker verwijderd **

Er zitten te veel politieke motivaties achter het onderzoek om het in mijn ogen betrouwbaar te laten zijn. Onze daarnaast media heeft hun betrouwbaarheid ook wel een beetje beschadigd de afgelopen jaren niet? Ze zeggen het één en het tegenovergestelde lees en zie je op het internet. O.a. op mooie fora zoals deze.

MH17 (en alle andere vliegtuigen natuurlijk) had daar ten eerste helemaal niet moeten vliegen. Dit is puur om economische redenen gedaan. De luchtvaartmaatschappij heeft hier zeker een grove fout gemaakt en dat is nu een beetje achterwege gelaten. Waarschijnlijk om diezelfde economische redenen. Als ik nu op vakantie naar bijvoorbeeld Israël ga en tegen beter weten in wordt er over Syrië gevlogen, dan is dat toch te stom voor woorden. Boven Oekraïne werden tijdens de ramp vaker vliegtuigen neergeschoten dan op dit moment boven Syrië.

Het is goed mogelijk dat de Russen inderdaad een BUK systeem hebben ingevoerd en dat deze door separatisten om wat voor reden dan ook is afgevuurd. Poetin zijn dochter is getrouwd met een Nederlander en zij woont de de helft van de tijd in Nederland in Zevenaar. Ik geloof niet dat de Russen -laat staan met opzet- een vliegtuig vol Nederlanders neerschieten. Russen zijn namelijk echte 'Dutch lovers'. Op Russisch nieuws gaat het vaak over Nederland, veel meer dan bijvoorbeeld op CNN of de BBC.

Dagelijks leveren wij aan andere landen in soortgelijke getallen wapens. Denk aan Yemen dat plat gebombardeerd wordt met westerse wapens en jihadisten die met westerse TOW antitank wapens rondlopen. Stinger platforms en zo'n beetje alle afdankertjes van het duitse leger, waaronder bijna de gehele voorraad g36's en een paar miljoen kogels die geleverd zijn. Dat maakt ons toch nog geen moordenaars?

Oekraïne, Finland en nog een paar andere landen beschikken ook over BUK installaties. Het is daarom net zo goed mogelijk dat de separatisten deze buitgemaakt hebben op het Oekraïense leger. Het Oekraïense leger heeft bij het terugtrekken veel achtergelaten. Youtube staat bol van de filmpjes waarin hele munitie depots zo voor het oprapen liggen.

Het is ook goed mogelijk dat Oekraïne een BUK heeft afgeschoten. De rol van Oekraïne in het onderzoek lijkt mij dan zeer discutabel. Zij hadden ten tijde van de ramp direct een gesprek naar buiten gebracht. Later bleek dat ze deze van YouTube hadden en dat deze opname dagen voor de ramp al geüpload was. Het was volop in het nieuws totdat ze er op terug moesten komen.

Een tijdje terug las ik een niet westers onderzoek naar de MH-17 ramp, dat klonk ook vrij betrouwbaar en had ook wetenschappelijke onderbouwing. Er werd gesuggereerd dat MH17 door een python lucht- luchtdoel raket vanaf een su-25 frogfoot is beschoten en in de vleugel is geraakt, waarna deze op vlak boven het oppervlakte op de cockpit is gedoken en met een 25mm boordkanon. Ook met ooggetuigen filmpjes e.d. maar geen nieuwszender bij ons die het erover had. Voor mijn gevoel stond het daarom vooraf al vast wie het gedaan had.

Het was niet bij me blijven hangen tot ik kort daarna een stuk op Elsevier las. De nabestaanden vroegen -geheel terecht natuurlijk- de radar beelden van Oekraïne op. Waarop ze de reactie kregen dat net die dag alle radar installaties uitgeschakeld waren voor onderhoud. Een land dat in oorlog is zet even alle radar installaties uit. Je hoeft toch geen 'Putin lover' te zijn om dat ook maar een beetje ongeloofwaardig te vinden? Rusland daarentegen heeft de radar beelden wel vrij gegeven en ze hebben 124 van dit soort testen uitgevoerd:
Bij geen enkele van de tests kwam de schade overeen. Bij een test met een su-25 die met een 25mm boordkanon de cockpit onder vuur nam kwam de schade helemaal overeen:
Vergelijk het zelf.

De vinger wordt vaak naar Rusland gewezen. In Syrië zijn ze als enige legaal bezig en hadden ze binnen 5 maanden het tij gekeerd en hebben ze het overgrote deel van hun leger al weer teruggetrokken. In Georgië wat vaak als een inval gezien wordt zitten ze met een VN mandaat. De Krim is inderdaad een ander verhaal. Maar dit gedeelte heeft altijd bij Rusland gehoord en heeft Oekraïne onder voorbehoud gekregen. Oekraïne heeft die afspraak gebroken. Het meerendeel is tevens Russisch, zij zien de russen als bevrijders.

Probeer het ook vanuit het oogpunt van de Russen te bekijken. Ze worden tegen alle afspraken in inmiddels bijna geheel omsingeld en met de Krim zou 1/4 van hun vloot geblokkeerd worden. Dat zou de NATO toch ook niet pikken? Dan krijg je Cuba crisis taferelen. Hou zouden we het vinden als de Russen niet buiten nationale wateren hier met tot op de tanden bewapende hi-tech cruisers gaan trainen? De bommenwerpers die hier zo nu en dan onderschept worden verteld ook maar een half verhaal. Ze moeten namelijk helemaal omvliegen, diplomatiek gezien is het gewoon schandalig dat dit moet, we hebben een gezamenlijke vijand en zij willen helpen.

Bij de coup in Oekraïne is gewoon een pro EU puppet bankster geïnstalleerd met hulp van extreem rechtse partijen die nauwe banden met de nazi's hadden. Hele documentaires erover op YouTube, erg interresant. De Russen hebben ingegrepen toen deze met Etnische zuiveringen van Russen begonnen. Ook genoeg over te vidnen op het internet. Maar wederom niets in ons eigen nieuws.

Voor de mensen die iedereen direct altijd een 'Putin lover' moeten noemen. Ik zal de link niet posen het is te gruwelijk maar zoek maar eens op Youtube op de termen 'grad missle', Dan kan je zien wat een ongeleide fragmentatie raket van het mede door onze belastingcenten gesponsorde Oekraïnse leger met een basisschool doet. Het zijn schokkende beelden.

413 deleted4234

@412 de Amerikanen gebruiken geen bukraketten. Die kunnen het dus niet gedaan hebben.

11
414 mike45

Te grappig degene die nog steeds rusland verdedigen of vertellen dat dit een complot of hoax is. Forensisch onomstotelijke bewijzen, analyses van telefoonverkeer en aangestraalde masten, analyses van duizende foto's en beeldmateriaal etc.etc. allemaal gelogen en gefabriceerd volgens deze complotdenkers...te grappig of eigenlijk gewoon te triest.

7
415 Jojotje

@413
Je had ook gewoon het propagandalinkje kunnen plaatsen.

9
416 GreyB

* Verwijderd door de redactie *

417 Manja

@417
Gristen..

7
418 GreyB

@414 "gebruiken geen bukraketten"

Wel 's van de CIA gehoord? Hun lijst van undercover acties bij "conflict-management" is eindeloos. Nee, die gebruiken geen BUK-raketten, maar hebben vrijwel oneindige budgetten. Miljarden steun in het verleden aan de Taliban in hun strijd tegen de Russen, om maar wat te noemen.

12
419 Dune

@418 voor @417

Moest zijn trusten

8
420 GreyB

* Verwijderd door de redactie *

421 Manja

* Verwijderd door de redactie *

422 Manja

** gebruiker verwijderd **

@416 Ik zou zeggen verdiep je er eens in. Er zijn tal van andere rapporten met andere conclusies die met soortgelijk bewijs ondersteund worden.

423 deleted4234

* Verwijderd door de redactie *

424 Gut

@423
Hij? Welke rapporten zijn dat dan?

8
425 GreyB

@425
Tjongejonge die spellingcontrol.
Hij is huh..

10
426 GreyB

@413 uw verhaal staat vol onzin verdiep u eens eerst in wapensystemen en wapens voordat u knip en plakwerk verricht...een su25 is een vliegtuig speciaal gemaakt voor gronddoelen heeft een plafond van 7km...heeft een 30mm boordkanon ...de python air to air missile is Israeli made en kan alleen verschoten worden door de su25km scorpion een geupgrade versie Georgië/Israël made

8
427 Jojotje

@344 Beterschap met uw vooringenomenheid.

11
428 knuter

@428
MIJ van "vooringenomenheid" betichten? Lol...

9
429 GreyB

* Verwijderd door de redactie *

430 Manja

@413 ,

U heeft zeker niet in de gaten dat u zichzelf belachelijk zit te maken met uw allang gedebunkte "feiten"...?

7
431 uahoera

@419

Je krijgt gewoon 5 minnetjes vooor een juiste conclusie. En die minnetjes gevers 'wensen iedereen wijsheid toe'. Hahaha wat een travestie dit.

9
432 ObadiahZ

Ik word er wel een beetje moe van om alles wat op nujij getrolld werd nu ook weer hier verschijnt...

7
433 uahoera

@432 ,

@413 haalt vreselijk oude koeien uit de sloot welke allang naar het rijk der fabelen verwezen zijn. Het lijkt erop dat hij met het handboek van 2014 werkt...

8
434 uahoera

* Verwijderd door de redactie *

435 Captain Hero

@435

Je moet het wel onderbouwen
En het kost veel tijd om de ufo theorie van Putin te weerleggen

5
436 LGK

Zal wel weer voor Poetin lover uitgemaakt worden. Er wordt vooral gezegd dat ze dingen kunnen "bewijzen", zie echter niet al te veel echt 100% overtuigend bewijsmateriaal.

Er komen alleen meer vragen bij wat mij betreft. Veel vragen, en niet alleen bij mij ->
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/09/voor_hans_laroes.html

8
437 MetBoerenVerstand

Een welbekend kenmerk van een oorlogsgebied is dat er geschoten wordt.

Kunnen we niet gewoon concluderen dat er een fout is gemaakt - door wie dan ook. En ons vervolgens afvragen hoe we dit voortaan kunnen voorkomen.
Bijvoorbeeld door er voor te zorgen dat commerciële - burgerluchtvaart niet meer over dit soort gebieden vliegt.
Heb je echt niet twee jaar onderzoek voor nodig.

5
438 Querido not

Dit bericht van de NOS geloof voed ook mijn wantrouwen, omdat ik dat ook niet meer geloof. Nederlanders positiever over EU; 46 procent blij met de EU...
Mijn vertrouwen in de overheid als kind was groot, en helaas is de propaganda machine groter als ooit tevoren, en dat maakt de geloofwaardigheid steeds kleiner.
Alleen het feit al dat je propaganda voert wil zeggen dat er iets goed fout zit.
En Rusland word evenals in de koude oorlog als het ultieme kwaad afgeschilderd.
Dat wil niet zeggen dat het onderzoeksteam geen gelijk kan hebben alleen acht ik de kans daarop gering.

13
439 Positivo

Volgens mij was dit allemaal al binnen een paar uur na het neerschieten van MH-17 bekend.
Toen is er geen actie ondernomen en dat zal nu ook wel niet gebeuren.

4
440 Bal gehakt

En de truck is van een Oekraïens bedrijf. Heeft u het telefoonnummer op de truck gelezen?
Weet u nog het BBC filmpje waar de truck, met BUK, geparkeerd stond op een plein en "de getuigen" allemaal beweerden dat de bemanning Russisch sprak en men enorme rookontwikkeling en herrie door de lancering meldde vanaf het plein? Is bewijs van dat kaliber gebruikt? Waarom maakte de installatie zo'n omweg voor deze "geheime" (want "Russen betrokken") missie. Waaraan kan ik zien dat er een Russische BUK installatie op de truck staat en geen Oekraïense? Zijn er beelden en getuigen van de truck op Russisch grondgebied rijdend?
Wel professionele gescripte animatiefilmpjes van het type "zo willen wij dat u ziet hoe het is gegaan". Ik heb nog heel veel vragen. Dat Oekraïne als mogelijke dader zelf heel veel bewijzen produceerde, behalve de essentiële, baart mij ook zorgen.
Enne, weet u nog, de overtuigende beelden en animaties van Sadam's verborgen chemische fabrieken waar hij weapons of mass destruction maakte? Ik ben nooit vergeten hoe we toen belazerd werden door de overheid. Nu weer?

6
441 logikus

* Verwijderd door de redactie *

442 Captain Hero

** gebruiker verwijderd **

@427 Maakt een klein foutje 25mm of 30mm nu echt zo veel uit om de hele post af te kraken? Het gaat erom dat de Russen dit met dit type vliegtuig getest hebben en de schade overeen komt.

https://en.wikipedia.org/wiki/Sukhoi_Su-25 Al zou de service celing kloppen, de raketten hebben een bereik van minstens > 20 kilometer en de volgende minstens 30: https://en.wikipedia.org/wiki/R-73_(missile)

Ik heb het verhaal niet copy/paste. Het onderzoek dat ik een tijd terug gelezen heb kan je hier vinden en ziet er in mijn ogen tenminste even valide uit als wat gelikt in elkaar gezette animaties: https://www.rt.com/news/310039-mh17-israeli-missile-version/ Zoals @441 terecht steld.

Wat vind je dan bijvoorbeeld van het feit dat een mogelijke schuldige onderdeel is van het onderzoeksteam?

443 deleted4234

@443 Oekraine is geen mogelijke schuldige.

0
444 VaY

@443 als u gelezen had dan zeg ik dat het vol met fouten staat en ik geef gewoon enkele voorbeelden niet alleen het kanon maar ook het type vliegtuig , de soort raket, de mogelijkheden in plafond van de su25 en ik eindigt met etc.etc omdat ik zo ongeveer elk technisch aspect aangaande wapens, wapensystemen en gebruikte munitie in u post feitelijk kan weerleggen.

0
445 Jojotje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
England's ludicrous experiment in privatised water is coming to a messy end | Adam Almeida

Veel te weinig geïnvesteerd in onderhoud.Maar wel elk jaar maximale winstuitkering aan de aandeelhouders....

3 minuten geleden geplaatst door eh

elsemiek
Muziekdraadje

https://www.youtube.com/watch?v=bCnuEWLeEEEHauser Lana Trotovsek Erbarme Dich ...

4 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Reconquista
Meer asielmogelijkheden voor vluchtelingen uit Eritrea met dienstplicht

Die snapt er nog steeds niets van. Dat het volgend kabinet het maar weer snel terug mag draaien. ...

5 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Weetal
Pianist Jan Vayne belegde 2,6 miljoen na onzorgvuldig advies van zijn bank: ‘Dacht dat dit veilig was’

Aandelen, zonder stemrecht.Wie koopt er nog aandelen?...

6 minuten geleden geplaatst door Weetal

elsemiek
Muziekdraadje

https://www.youtube.com/watch?v=nZb7FcP84CMErbarme Dich Mattheus Passion het meesterswerk van Bach ...

7 minuten geleden geplaatst door elsemiek

LoydMorris
Meer asielmogelijkheden voor vluchtelingen uit Eritrea met dienstplicht

Waar kunnen Nederlandse jongeren naar toe, als deze opgeroepen worden voor de dienstplicht?...

7 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
'Promes moet afzien: kaalgeschoren en met twintig man in cel'

Die wil heel gauw terug naar Nederland. Dan maar een tijdje brommen in een Hollandse cel. . . ...

8 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

progressiefliberaal
Meer asielmogelijkheden voor vluchtelingen uit Eritrea met dienstplicht

En volgende week zeurt hij weer dat hij geen plekken heeft.Bij uitstek de meest overbodige bewindsman van Nederland. Creëert alleen maar pr...

9 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

eh
England's ludicrous experiment in privatised water is coming to a messy end | Adam Almeida

uit artikel:Sinds de privatisering in 1989 zijn de waterrekeningen in Groot-Brittannië met 360% gestegen, meer dan twee keer zoveel inflatie ...

11 minuten geleden geplaatst door eh

Reconquista
De nieuwe premier krijgt het zwaar

Gewoon de klimaat en stikstoffondsen van Rutte en Jetten aanbreken en er zeker niet meer in stoppen zoals de bedoeling is . Daar zit 60 miljard ...

16 minuten geleden geplaatst door Reconquista

NK. App
Xxx EngalishNew Porn AfsXnxx TamiVirgin PussypicsHot Kerala Sex VideosXxx Sexi VdioLady Tsunade PornAvery Cristy PornMy Dirty HobyJacquie TvTvtugaShadbase 37Tiffani Thiessen NudeMomsexvdeoفيلم سكس ژاپنيWet PussyfuckedThenicolet NudesHardcore Fuck VideoMixed NudeMuture Nude PicsLatina Porn HdPelículas De Adulto En EspañolCapital SextYoutubers With OnlyfansAlwssa SavageSarah Blake PornAlbedo Overlord HentaiAshemale Porn TubeWebchoc ComFilme PornogravicoHijab BloejobMichelle Martinez PornTaraswrld PornXnxx New TamilMeat Street AsianSite Para Assistir HentaisChloe Surreal And Jenna StarrMy Bestfriend's GirlfriendHarley Dean CreampieIndian Anty Porn VideoMalika PornGay Porn In PrisonTelugu Sex FilmWww Indian Xhamster ComSister SeducOiled TitsKajal Agrawal NudeSlim Girl XvideoFappedPorn Video Sleeping GirlHitomi Tanala PornHentai Sex GameGirls Chat AveVideos Pornos HermanosWedding Sex VideoXxx Video PorenX AmstersPornography GoodTubelobsterSkyler Samuels NudeMarathi Actress SexRandi Bf VideoBoobs SuvkingMyanmarsexDrunk Daughter PornMencumshotsBangbrothers FreeNaked Women Of MexicoCollage TittiesWww Xxxindian VideoChaturbate. ComVideos Curtos De SexosSwallowing CumBlack CoochieTeenage UpskirtsJapanese Massage PornosTwitter Porn LeaksE HentauOld Men In Gay PornPenis Pictureनंगी फिल्मSex Call GirlsImskirby LeaksPunjabi Porn LatestAnimemonster PornMason Storm XxxFrench Black PornJodie West PornstarMini Richard Hot国产a VBrezears PornHot Teens In BikinisXvideos41Scarlet Red BlackedMommys First AnalEscorts Paris 6Big Tit BlondesTamil Tv Serial Actress SexAlicia StarrChoking On BbcCrazymilfSpank ThisCheerleaders PornWww Kaamuu ComS E X Y X X XCorrina Kopf OnlyfansTeen Bf VideoHorneymilfsDog Lick Man CockPorn Ava AddamsTik Tok Nipple SlipsMonalisa Ke BfDengulata VideosGame Of Thrones Porn ParodyPorn Videos Of 69Telegram PornostarCassidy LynnSonagachi Sexy VideoMonamour Watch OnlineSex TreningLezz KissHottest NakedReiley ReidDolly Parton NackedVideo Nude Mature WomenBoobs Sex XnxxJackerman Southern HospitalitySexes PornosRajsi Verma UlluGalidivaHd Quality BfSex Gif For WhatsappFamily Guy UncensensoredCleopatra PornJada KaiAlexis Andrews XxxLindsay Lee PornWww TamilauntysexTransgender Bbc PornLives Porn TelegramDemi ScottMarkus RokarIndian Aunty Big Boobs SexSnow DazeLesbian Romance XxxDesi Bhabhi Boobs SuckAbella Danger Only Fans LeakedXvideos Pornos BrasileiraPutas Perto De MimHardcore Gangbang