'Manchester United zet de deur open: Ronaldo mag transfervrij vertrekken'

'Manchester United zet de deur open: Ronaldo mag transfervrij vertrekken'

22-10-2022 14:19
53

Cristiano Ronaldo mocht afgelopen zomer transfervrij vertrekken van Manchester United, maar er is geen club die zich in Engeland voor hem gemeld heeft. Dat meldt ESPN.

Ronaldo heeft bij Manchester United nog een contract tot de zomer van 2023, maar zou de club transfervrij kunnen verlaten. Dat mocht afgelopen zomer al en de deur gaat ook in januari wagenwijd open. Tot nu toe bestaat er geen concrete belangstelling voor de spits uit Portugal. Manchester United is er veel aan gelegen om van Ronaldo af te komen, helemaal omdat hij afgelopen zomer inzette op een vertrek. Dat lukte niet.

Nu Ronaldo voor de tweede keer botste met manager Erik ten Hag, is er helemaal geen weg meer terug. Naar verwachting zal hij wel weer deel uit gaan maken van de wedstrijdselectie, maar geen grote rol van betekenis meer spelen. Die had hij overigens al langer niet. Zelfs ambitieuze en financieel daadkrachtige clubs uit Turkije zien het niet in Ronaldo zitten.

Volgens ESPN hoopt Manchester United dat Ronaldo een sterk WK draait met Portugal, waardoor de interesse toe zal nemen en hij aankomende transferperiode weg kan. Ook een verhuurperiode behoort tot de mogelijkheden.