De KNVB Beker begint: pak ruim tien keer je inleg met deze wedcombo!

De KNVB Beker begint: pak ruim tien keer je inleg met deze wedcombo!

18-10-2022 18:30 Laatste update: 18:56

ADVERTORIAL - De eerste ronde van de KNVB Beker begint dinsdagavond. De topclubs komen nog niet in actie in het bekertoernooi, maar zelfs in de eerste ronde worden al meerdere fraaie affiches afgewerkt. Zo ontvangt Roda JC Keuken Kampioen Divisie-koploper Heracles Almelo en neemt Almere City het op tegen TOP Oss. Bookmaker Unibet heeft wedcombo klaarstaan voor het bekertoernooi dat altijd vol verrassingen zit!

Roda JC - Heracles Almelo: Heracles wint (2.60)

Heracles Almelo is koploper in de Keuken Kampioen Divisie en won vier van de laatste vijf wedstrijden. Het afgelopen duel ging het mis in de topper tegen PEC Zwolle (3-2) en dus zal de ploeg van John Lammers gebrand zijn een goed resultaat neer te zetten in de KNVB Beker. De Almeloërs gaan op bezoek bij Roda JC in Kerkrade. Roda staat vijfde in de KKD en wat ons betreft is Heracles het aan zijn stand verplicht een goed resultaat neer te zetten, met een odd van 2.60 voor een Almelose overwinning.

Aan de kant van Roda is Dylan Vente echter wel in topvorm: de spits scoorde al elf keer in de eerste elf duels en gaf ook vijf assists. Een doelpunt van Vente levert je 2.30 keer je inzet op. Mocht de spits de score openen, dan pak je 5.25 keer je inzet. Aan de kant van Heracles is Samuel Armenteros gevaarlijk: een treffer van de ervaren spits kent een odd van 2.50.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Harkemase Boys - FC Volendam: meer dan 3.5 goals (2.08)

FC Volendam gaat op bezoek bij Harkemase Boys, dat uitkomt in de Derde Divisie zaterdag. De ploeg staat stijf onderaan in de competitie en wij gaan uit van een doelpuntrijk duel. Harkemase Boys pakte in de afgelopen vijf wedstrijden in de Derde Divisie slechts één punt en FC Volendam kwam onlangs nog knap bijna terug tegen Ajax. Een wedstrijd met meer dan drie treffers levert je maar liefst 2.08 keer je inzet op!

Hoek - sc Heerenveen: minstens twee treffers in de eerste helft (1.95)

Heerenveen mag op bezoek bij Hoek, dat op de zevende plek is terug te vinden in de Derde Divisie. Met namen als Sydney van Hooijdonk in de aanval gaan wij ervan uit dat Heerenveen snel weet te scoren in het duel. Wanneer er minstens twee doelpunten op het scorebord staan na de eerste helft, verdubbel je bijna je inleg met de odd van 1.95. Wat ons betreft een zeer aantrekkelijke bet. 

Registreer je nu bij Unibet en maak gebruik van de snelste uitbetalingen!

Gecombineerd: (10.55)

Door de bovenstaande drie bets te combineren, krijg je een odd van maar liefst 10.55! Wint Heracles, vallen er meer dan drie treffers bij Harkemase Boys - Volendam en vallen er twee doelpunten in de eerste helft tussen Hoek en Heerenveen? Dan pak je ruim tien keer je inzet

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.