Ukraine War: As It's Happening - The Moscow Times (themoscowtimes.com)


Follow all the breaking news, comment and analysis about Russia's attack on Ukraine. ...

door Prikkebeen in Buitenland  ·  44 Reacties

  • 3
  • 335x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Prikkebeen

Eerst aanvallen en veroveren, dan annexeren, daarbij vermelden dat het nooit meer terug gegeven wordt, en dan oproepen om te onderhandelen...
Onderhandelen over wat?

Wat een idioot.

0
2 RobP

@2
Als ik Selenskiji was zou ik zeggen, Het is nu niet de tijd voor onderhandelingen. Hetzelfde wat Selenskiji in het begin heeft gezegd.

0
3 sockknitter

Als je die toespraak analyseert, hoor je weer dat het niet gaat om de uitbreiding van de NATO, maar zijn haat tegen het westen en zijn imperialistisch verlangen. De man geeft niks om zijn burgers, de man zal alleen luisteren bij diepe vernedering.

0
4 Moien

Als het westen in 2014 geen staatsgreep had gepleegd op de democratisch gekozen president , hadden de Russen de Krim niet veiliggesteld.

En als de EU/Navo zich aan de afspraken hadden gehouden en niet zover tot de Russische grens uitgebreid , was deze oorlog er hoogstwaarschijnlijk ook niet geweest.

Los van het feit dat een land binnenvallen ontoelaatbaar is , zijn dat ook zaken voor retrospectie

6
5 Vageali6888

* Verwijderd door de redactie *

6 Prikkebeen

@6

2)
Countries reaffirm their obligation to refrain from the threat or use of force against the territorial integrity or political independence of Ukraine, and that none of their weapons will ever be used against Ukraine except in self-defence

Nou ... de VS plande een staatsgreep tegen de democratisch gekozen president van Oekraine , dus dat "political indepandance" is geschonden door de VS in 2014.

Rusland geeft al 10 jaar aan zich bedreigt te voelen door het continu verder opschuiven van Navo manschappen en wapentuig richting hun grens , het puntje zelfverdediging komt ook al dicht bij ...

Daarom gaven talloze diplomaten en ministers al tijden aan dat de uitbreiding van de Navo richting Rusland onverstandig/gevaarlijk/provocerend was

6
7 Vageali6888

* Verwijderd door de redactie *

8 Prikkebeen

@8

Ik ga inhoudelijk in op wat u schrijft , probeer dat ook eens question

3
9 Vageali6888

* Verwijderd door de redactie *

10 Prikkebeen

@7 je blijft net als een plaat hangen, je hebt waarschijnlijk succes bij je mede Putin aanhangers. Je liegt en verdraait de historie, 1 Heel Oekraïne heeft gekozen voor onafhankelijkheid van Rusland. 2. Yoetschenko ( corrupte zetbaas van Putler, miljarden in o.a. Zwitserland) werd gewipt omdat hij een met grote meerderheid aangenomen wet, door een democratisch gekozen parlement, niet wilde uitvoeren, zelfs een groot gedeelte van zijn eigen partij stemde voor die wet en daarna voor het afzetten van Yoetschenko. 3. De VS plande niets, ze bespraken alleen de mogelijke opvolgers. 4. Als je de toespraak vandaag een beetje geanalyseerd had, had je weer kunnen begrijpen, net als uit diverse manifesten van zijn hand, dat hij vind dat Ukraïne, Russisch is en dat heeft dus geen reet met de NATO te maken. De man is bezig met een Imperialistische oorlog ( er is nog speciale operatie), De man liegt echt alles bij elkaar en jij laat je gebruiken als kritiekloos doorgeefluik. Kom niet meer aan met ik ben tegen oorlog, want die smoes werkt sinds de snelle annexatie ( was in begin september nog uit den boze bij Putler) niet meer. Dit is onrechtmatig inpikken van land, d.m.v. Ongeevenaarde genocide en geweld.

0
11 Moien

@11

Het meeste wat je zegt klopt , alleen laat je een hoop context weg ..


"De VS plande niets, ze bespraken alleen de mogelijke opvolgers"
Vlak voor grote demonstraties al opvolgers bespreken , dus wisten ze dat de democratisch gekozen Yanukovych gewipt ging worden.

Waarom bemoeid de VS zich met interne politiek , en waarom stonde EU lieden zoals van Balen en Verhofstadt de demonstranten op te jutten tegen Yanukovych ???

Stel je voor dat buitenlandse politici op het maaiveld boze boeren staan op te jutten om Rutte weg te jagen !


"met grote meerderheid aangenomen wet, door een democratisch gekozen parlement"
Heb je daar een bron van ?


Zonder de staatsgreep op de democratisch gekozen president had Rusland de Krim niet veiliggesteld , zonder de oeverloze uitbreiding van de Navo naar direct aan de Russische grens had Rusland die grensregio niet hoeven veilig te stellen.


Putin is zeker geen lieverdje en verantwoordelijk voor een hoop ellende , maar laten we eerlijk zijn ... Oekraine zelf is ook altijd een broeinest geweest van corruptie en geweld

Zelensky is ook niet zuiver op de graat
Zelf connecties met oligarchen
https://www.theguardian.com/news/2021/oct/03/revealed-anti-oligarch-ukrainian-president-offshore-connections-volodymyr-zelenskiy
En omringd door neo-Nazi's
https://www.bellingcat.com/news/uk-and-europe/2019/10/21/how-to-mainstream-neo-nazis-a-lesson-from-ukraines-new-government/
https://www.reuters.com/article/us-cohen-ukraine-commentary-idUSKBN1GV2TY

Op dit moment wordt de één afgeschilderd als een lieverdje en de ander als het kwaad , zo is het ook weer niet

5
12 Vageali6888

@12
Je blijft maar stompzinnig zwatelen en genocide-Poetinlegenpropaganda neer plempen.
Wie of wat Oekraïense politici uitnodigen om op hun politieke rally's te spreken, daar hebben jij noch Poetin ene reet mee te maken.

Bespreken welke president in de ogen van de VS politici de beste keuze zou zijn, heeft NIETS te maken met bemoeien, net zo min als het iets met bemoeien te maken heeft wanneer wij hier het e.e.a. bespreken en wanneer wij hier voorkeuren uitspreken over toekomstige politieke leiders in andere landen.

Wat jij doet, is genocide-Poetins grote propagandaleugens ("het is allemaal de schuld van de NAVO" en "Zelenski is een NAZI") verspreiden, zijn optredens, zijn genocide en zijn oorlogsmisdaden goedpraten en dus goedkeuren.

Ook dat constante "naar hullie" van jou dient geen enkel ander doel dan genocide-Poetin "schoon" praten en de aandacht proberen af te leiden van zijn genocidale oorlog, zijn oorlogspisdaden en die van zijn genocidale slagers in Oekraïne.

0
13 Immanuel

@13

Oke , dus als Baudet een opstand organiseert tegen Rutte en hij Russen uitnodigt om op het malieveld de demonstranten op te jutten om Rutte te verjagen , vind jij dat prima ?

4
14 Vageali6888

@13 @14

En als Wilders Viktor Orbán hier uitnodigt om het volk tijdens demonstraties op te zwepen tegen de regering , prima toch ?

Of ....

3
15 Vageali6888

@14
Niet alleen blijf je stompzinnig zwatelen, je trekt nog de meest stompzinnige conclusies ook.

Als Baudet het in z'n gestoorde kop zou halen om genocide-Poetin uit te nodigen om te komen speechen op het Malieveld, is dat z'n goed recht, en dat recht zal ik ook altijd verdedigen.
Dat wil echter op geen enkele manier zeggen dat ik het ook prima vindt!

Er zit in deze echter een groot verschil tussen wat ik wel en niet goed vind, en wat de wet wel en niet toelaatbaar stelt.
Ik voeg mij echter naar de wet in deze, en niet naar mijn eigen gevoel van "goed en niet goed".

Dat gezegd hebbende, zie ik Baudet er zeer zeker toe in staat om op een dergelijke wijze zijn kiesvolk te bespelen.
En mocht hij dat doen, dan hoop ik van harte dat Poetin ook daadwerkelijk op komt dagen, zodat hij direct met mooie glimmende armbandjes om kan worden afgevoerd om berecht te worden voor zijn oorlogsmisdaden.

2
16 Immanuel

@15
Zie @16
Met uitzondering van de laatste alinea.

1
17 Immanuel

@16

"dat z'n goed recht, en dat recht zal ik ook altijd verdedigen.
Dat wil echter op geen enkele manier zeggen dat ik het ook prima vindt! "

De vraag is of je het prima vind dat andere landen zich zo actief in Oekraine met interne politiek bemoeide , zelfs actief opriepen tot het afzetten van de democratisch gekozen regering ?

Was het maar nooit gebeurd , dan was Oekraine nu gewoon een neutraal land met betrekkingen over en weer.

Oekraine bij de EU en Navo gaat nu en op de lange termijn zorgen voor constante spanningen , dat is voor niemand goed.

"zie ik Baudet er zeer zeker toe in staat om op een dergelijke wijze zijn kiesvolk te bespelen"
Dat is dus hoe de EU dat deed

4
18 Vageali6888

@15 Le Pen was hier aanwezig en sprak bij een verkiezingsbijeenkomst van Wilders, het is wel erg naïef om te denken dat Yoekatjenko niet werd geadviseerd door de Russen ten tijden van de 2e Maidan.

Waar het om gaat is dat die hele huilstruikerij de afgelopen weken over NATO dit en NATO dat, gisteren door zijn speech naar het rij der fabelen is gestuurd, waar P zo’n hekel aan heeft is dat het westen annexeert door economische welvaart ( slavernij waren zijn woorden) aan te bieden. Met andere woorden, hier door mij alle meerdere keren na voren gebracht, de inval in 2014, omdat hij bang was dat Oekraïne economische onafhankelijk van Rusland (Oligarchen) zou kunnen worden, net zoals Polen en Tsjechië. Die nep verkiezingen ( uit de speech blijkt dat regio’s / land die niet hebben gestemd ook tot de geannexeerde gebieden horen en gevluchte gedeporteerde inwoners hebben niet gestemd etc.) Zijn tot doel van 2 zaken, Putin’s imperialistische drang ( alles van het westen moet weg) 2. Het op geweldadige maniet willen beschikken over andermans bezittingen ter meerdere glorie van de Oligarchen in Rusland.

0
19 Moien

@18
Nog meer stompzinnig gezwatel.
Dat personen, politici of niet, een mening hebben over wat er in een ander land gebeurt is op geen enkele manier "zich zo actief in Oekraine met interne politiek bemoeide".
Dat stompzinnige geframe van je maakt onderdeel uit van de grote genocide-Poetinleugenpropagand en mist ieder raakvlak met de werkelijkheid!

Het zelfde geldt voor je stompzinnige genocide-Poetinleugenpropaganda: "dan was Oekraine nu gewoon een neutraal land met betrekkingen over en weer".
De werkelijkheid is precies zoals onze NAVO topman het gezegd heeft: als Oekraïne stopt met vechten (of {mijn toevoeging} zich niet naar het westen had gekeerd voor samenwerking en bescherming) is (was) er geen Oekraïne meer.


"Dat is dus hoe de EU dat deed"

Nog meer stompzinnige genocide-Poetinleugenpropaganda!
Dat is hoe de pro-westerse politici van Oekraïne het gedaan hebben!
En dat is hun goede recht waar genocide-Poetin noch zijn genocide-keffertjes zoals jij iets over te zeggen hebben.

2
20 Immanuel

Trouwens van Baalen (overleden, ik weet het) en Verhofstad zouden nog wat kunnen leren van het ophitsen wat die fascisten gisteren op het plein deden.

0
21 Moien

@19

"..waar P zo’n hekel aan heeft is dat het westen annexeert door economische welvaart ( slavernij waren zijn woorden) aan te bieden.."

Dat is ook de reden dat Yanukovych het associatieverdrag niet meteen tekende , de wurgcontracten en eisen die de EU op tafel legde.

Toen hij niet meteen toehapte overlegde het westen al over zijn opvolging ...

Het westen die de opvolger van een democratisch gekozen president uitkiest en actief meewerkt met het afzetten ... normaal gesproken gaan dan de alarmbellen rinkelen maar omdat het ons uitkomt niet.

3
22 Vageali6888

@22
Nog meer stompzinnige genocide-Poetinleugenpropaganda?
De enig reden dat dat keffertje van Poetin dat contract niet tekende, was dat hij dat niet mocht van genocide-Poetin.

En dan ook weer die stompzinnige genocide-Poetinleugenpropaganda over een zgn "westerse coupe" die je blijft zwatelen...leugens, leugens en nog meer leugens!

2
23 Immanuel

@23

"over een zgn "westerse coupe""

- de VS die in het geheim plannen maakt voor de opvolging van een democratisch gekozen president in een soeverein land aan de andere kant van de wereld
- EU vertegenwoordigers die het volk staan op te jutten om die president te verjagen
- Buitenlandse sluipschutters die demonstranten beschieten , de president krijgt de schuld
etc.etc.etc.


- Leaked audio reveals embarrassing U.S. exchange on Ukraine, EU -
https://www.reuters.com/article/uk-usa-ukraine-tape-idUKBREA151VA20140207

- BBC : Snipers at Maidan: The untold story of a massacre in Ukraine


- Guy Verhofstadt speecht op Maidan in Kiev -

1
24 Vageali6888

Vageali

Hier heb zet je jezelf voor de zoveelste keer voor schut.
van Baalen en Verhofstad zijn volgens jou degenen die zich niet met Oekraine mochten bemoeien.
Maar die sluipschutters kwamen toch echt van russische zijde.
Voor de zoveelste keer: putin kan niet omgaan met democratie. het enige wat hij kent is manipulatie, geweld en repressie. Wanneer dat faalt moet het buurland platgeschoten worden.
https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/2015/02/bewijs-voor-buitenlandse-sluitschutters-op-maidan/

0
25 carpenter

@25

Als dat zo is dan heeft de democratisch gekozen Yanukovych daar onterecht de schuld van gekregen.

Denk nu zelf eens na ;
Wie had er baat bij de chaos en het afzetten van de Rusland gezinde Yanukovych ?

1
26 Vageali6888

* Verwijderd door de redactie *

27 Prikkebeen

@27

Er zijn talloze onderzoeken geweest die aantonen dat Yanukovych geen order tot schieten heeft gegeven.

Sterker nog , politie was juist aan het vluchten toen de beschietingen plaatsvonden en er zijn 189 gewond en 13 overleden

Flaws found in Ukraine's probe of Maidan massacre
https://www.reuters.com/article/us-ukraine-killings-probe-special-report-idUSKCN0HZ0UH20141010

Sluipschutter in dienst van Maidan demonstranten , zoals BBC ook liet zien
- He Killed for the Maidan -
https://foreignpolicy.com/2016/02/26/he-killed-for-the-maidan/

1
28 Vageali6888

* Verwijderd door de redactie *

29 Prikkebeen

* Verwijderd door de redactie *

30 Prikkebeen

@29

Oke , dan begreep ik niet goed wat je met "wegens massamoord op burgers aangeklaagde en voor hoogverraad veroordeelde Yanukovych" bedoelde..

De massamoord door Yanukovych bestaat niet , en het hoogverraad ook niet.
Hij wilde louter het wurgcontract van de EU (nog) niet tekenen , en werd gecanceld.

De rest is geschiedenis

2
31 Vageali6888

* Verwijderd door de redactie *

32 Prikkebeen

@32

Hoezo hoogverraad dan ?

0
33 Vageali6888

* Verwijderd door de redactie *

34 Prikkebeen

@34

Ja , omdat hij zogenaamd orders had gegeven demonstranten neer te schieten , wat dus al lang debunked is

Bizar dat westerse media nog steeds het broodje aap verhaal vertellen om hun eigen agenda te pushen

3
35 Vageali6888

@26 "Wie had er baat bij de chaos en het afzetten van de Rusland gezinde Yanukovych ?"
Da's heel eenvoudig:
de Oekraïense bevolking.

0
36 RobP

@31 "Hij wilde louter het wurgcontract van de EU (nog) niet tekenen , en werd gecanceld."
Dom geneuzel. Hij mocht van Poetin niet en als Poetin adept wilde hij niet bij de EU.

0
37 RobP

@35 Veroordeling is terug gedraaid?

0
38 RobP

* Verwijderd door de redactie *

39 Prikkebeen

@39

Die "massamoord op burgers" door Yanukovych is debunked , dat weet je ook wel

0
40 Vageali6888

* Verwijderd door de redactie *

41 Prikkebeen

@41

Huh?

In @35 zeg ik
"omdat hij zogenaamd orders had gegeven demonstranten neer te schieten , wat dus al lang debunked is"

En in @39 reageer je daarop met "Die veroordeling staat anders nog steeds hoor. Dus niets 'debunked'."

0
42 Vageali6888

* Verwijderd door de redactie *

43 Prikkebeen

@43

Je zegt zelf "Die VEROORDELING staat anders nog steeds hoor" als reactie op mijn
"omdat hij zogenaamd orders had gegeven demonstranten neer te schieten"

Maakt niet uit hoor

1
44 Vageali6888

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Snorrie
Aantal gevallen van mazelen in Europa loopt snel op

@20Nee, meer om die opmerking in @7.[Het is dan weer wel vervelend dat we heel veel mensen importeren die nog nooit van die vaccinaties ge...

1 minuut geleden geplaatst door Snorrie

ABRACADABRA
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

Nederland zit aan die totale dictatuur van de EU vast, door dwangmatig die verdragen te tekenen...

1 minuut geleden geplaatst door ABRACADABRA

Strongoli
Offtopic

@2678Graaier, dank voor je eerlijke reactie.Wat ik van deze affaire (weer) geleerd heb, is, dat je zeker hier, door de ogen van bepaalde per...

13 minuten geleden geplaatst door Strongoli

DikkeTor
Aantal gevallen van mazelen in Europa loopt snel op

@19 In de zin van > waarom zou je die vorige vertrouwen en deze nu niet?...

25 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Snorrie
Waar komen al die tumoren toch vandaan?

Die komen uit de antivaxxer beerput....

26 minuten geleden geplaatst door Snorrie

LoydMorris
St. Nicolaaslyceum gelast feestelijkheden rond eindexamen af na stunt: ‘Er is een enorme ravage achtergelaten’

@3 Nee hoor. . . . gewone witte Hollandse kaaskoppen kunnen er ook een teringbende van maken. ...

33 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

https://twitter.com/maria_drutska/status/1782064632854642729...

34 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Snorrie
Aantal gevallen van mazelen in Europa loopt snel op

@17 4e woordje van de titel. Onderwerp van dit artikel....

38 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Biscanna
Studente boos omdat transvrouwen het damestoilet op universiteit Tampa gebruiken

Trans worden omdat je niet van de dames af kan blijven, vieze enge mannetjes....

1 uur geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
Minister voor Rechtsbescherming Weerwind: 'Ik ga aangenomen motie niet uitvoeren'

@1 "Onze 'democratie' wordt met voeten getreden." Deel van 'onze 'democratie' is ook dat de regering regeert en de kamer controleert,...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Hentai Forced SexRedhead Big TittsJeniffer CorbinBig Tit NudesSister And Brother Xx VideoMia Khalifa Sex FilmLinda SpecialeBlue Film Indian GirlMundo PornEbonycameltoeHentaicomics PornBigtitsthreesomeGrandma AnalSkinny Bug TitsSdmf-012Pornhub BrazzersXxx Sex GujratiHottest Anal TeensDaisy Keech PornNaked TwwrkBig Tits Fem DomAndrea DiprePorn On SnapchatXnxx BrssilSexo Com DesconhecidoSaniahwettyVivalocalacompanhantesSexy Mature NudeHome Sex XnxxBombay PornAssamese Local SexPicnic XxxCarmen Electra NakedMia KhalifSoap2day ApkXvídeos.com.brHimawari PornTami ErinDesi Hindi Porn VideoEbony Step.sis PornXnxn BrazzerHot Diane KrugerLil Pump Getting HeadMeetandfuck GamesFree Porn With TeensMr PeteXbeeg PornFamily Gay PornXvídeos AnimeNew Kamasutra VideoGey Boy Sex VideoTantric Yoga Sex VideosRule34 VideosBigblack CocDesi Girl Sex HdOld Man Sucking TitsEva Lovia FacialNicole Kidman NudeIs Kaley Cuoco HotViolet Moreau PornKannada Sex Movie VideoMallu Pussy LickingCamfuzCanalpornosCamwhoreaMia Malkova XxxSarena Banks PornBbc Pic PornXxxx Saxy VideoPorn At GymMooreerinxxxGay Roblox R34Nadia PornIndia UncoveredMilkyboobRedtube And PornTurkish PornosVeinycockSexhdxxxSahara Knightсекса чатEroprifilrPurenudisnPriyanka Chopra Doing SexSolo Indian SexVideos Amateur VoissaGrindr Gay PornLilmamakaySanny Leone Saxy VideoX VedoiBanana In PussySleepingblowjobPorn CelesteNude On Reality TvForced Mature PornPornhub IndeanNude AthletesArabian XnxNaked Black Women VideosBigass PronWife DominatingWifes First BbcNude Michelle PfeiferSex Full Hd Video ComXhamster Live PornBikinisheTrisha Paytas Onlyfans LeaksNative American Porn StarsJav HihiWilliamhigginsSarah Rafferty SexyXmovies.cpmJade JsydenNude Men VideoLanaandalexSister And Brother Xxx Video HdKall Me Kris NakedPierre Woodman CastingSluty Wife PicsPorn RusiaVideos PornographisStella.red PornMelanie Porn DebutBl PornographyCarole Baker NudeLena The Plug CreampieForced Pregnancy PornAloxa PornEhentai MobileSexotransCollege Sex PornWww Indian Teen SexRule 34 Chun LiBbwchan SsbbwBig Tits OrgiHairy CrampieDance Of Vampire BundSpicydrea Onlyfans LeaksHot4lexi Onlyfans LeakSex Video SoundIncest XvideoPornhub XhamsterThefappemingXhamistetFit Milf NudeFree Romantic PornAriella Ferrara StepmomCast Of Hollywood DivasPornhub MirrorPorn Meam