Wouter Bos prijst Wilders (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Binnenland  ·  129 Reacties

  • 39
  • 1819x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Whahaa, Wouter Bos ambieert een ministerspost onder Wilders..... question
If you can't beat them, join them!

5
101 Pero

Oh, en al dat gezeur over dat A4-tje...
Er is niets mis met dat A4-tje. Is een plan op hoofdlijnen volgens de Agile methode. Is binnen projectmanagement helemaal hot en kan ook voor politiek wel eens prima werken.
Er is juist iets mis met de volledig op aannames, tot in detail, uitgewerkte plannen van de overige partijen. Het verleden heeft geleerd dat die nooit en te nimmer waargemaakt worden omdat ze bij de eerste hobbel al helemaal in elkaar storten.

5
102 Pero

Wouter Bos geeft ook aan dat links tegenwoordig hetzelfde wil als rechts: vrijhandel en een laag begrotingstekort: links kan zich dus niet meer onderscheiden van rechts.
Dan weet ik er nog één: het binnenhalen van oneindige stromen immigranten.
De neoliberaal om de lonen te drukken, de linkse knuffelbrigade omdat ze menen dat het alle zielige oorlogsvluchtelingen zijn. En dan heeft de EU nog wat bijbedoelingen met het binnenhalen van immigranten.
Dus links onderscheidt zich niet meer van rechts en beide zijn vóór de EU.
Omdat de PVV (extreem) rechts wordt genoemd worden de tegenstanders van Wilders (extreem) links genoemd wat ze niet alle zijn: sommigen zijn gewoon neoliberalen van de VVD en D66.
Het dekt allemaal niet meer de lading en politiek is een stuk complexer geworden, ook al door de aanwezigheid van tig partijen.

0
103 Conradijntje

De feiten, en de zichtbare dagelijkse realiteit bewijzen het gelijk van Wilders. Daar komt bij dat Wilders wel degelijk oplossingen aandraagt, maar dat wordt door de policor gewoon glashard ontkend. Wilders hoeft dan ook niet meer dan een programma van 1 A4tje te leveren. Ook de uitgebreidere programma's werden gewoon ontkend. Het slinkende groepje policor leeft in een ideeen land, niet in Nederland in 2017.

2
104 Soare

@104
Ik kan me best voorstellen dat de rechtse politici geen zin hebben om bij de MSM tv programma's op te komen draven want er wordt toch niet naar ze geluisterd.
En als ze dan toch komen opdraven worden ze onbeschoft behandeld.
Dat wordt dan uitgelegd door linkse kiezers dat ze niet gehaaid genoeg zijn om een linkse journalist/interviewer aan te kunnen of dat hun verhaal gewoon niet goed genoeg is.
Niemand kan een ander ergens van overtuigen wanneer de interviewer vooringenomen is, de politicus voortdurend onderbroken wordt door de interviewer en het publiek is neergezet om vooral veel herrie te genereren wanneer een rechtse politicus aan het woord is.

1
105 Conradijntje

@104
Noem eens één oplossing voor een reëel probleem? Bij de BBC stond ie met een bek vol tanden toen ie met voorbeelden moest komen.....

6
106 Tismewat

@100
Het zijn er incl. de europeesche delen van Turkije wat inmiddels bij Europa hoort 35 miljoen Turken. Het euopeesche deel van turkije heeft 12 miljoen mensen. Turkije zelf heeft iets van 82 miljoen inwoners. De rest dus die 35 - 12 miljoen zijn turken die overal in europa wonen en dat zijn er dus 23 miljoen. Maakt samen weer 35 miljoen.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Turken_in_Europa

1
107 Bleke Betty

Een A4tje is een uitstekende manier op de richting en standpunten van je partij weer te geven. De finesses worden later via de omstandigheden dan ingevuld.
Het getuigd van gezond realisme zonder luchtfietserij.
D66 heeft blijkbaar een partijboekwerk van 160 pagina,s.
Buiten het gegeven dat nog geen 1% van hun volgers het heeft gelezen, laat staan uit zijn hoofd kent, zal 80 % van hun schrijfsels nooit worden gerealiseerd of later door henzelf als onrealistisch worden doorgestreept.
Zie bv het kroonjuweel waarvoor die partij werd opgericht, het "Volksreferendum" dat mede door D66 onlangs de nek werd omgedraaid.
Andere partijen die SF romans als hun partijprogramma uitgeven, hetzelfde laken een pak.

2
108 Mollevanger

@108
Ik lees overigens vele malen liever een goeie SF question
En de kroonjuwelen bij D666 hangen er al jaren laag, zuur en verrot bij, zowel de gekozen burgemeester als het verraad van het referendum.

1
109 Bleke Betty

@108 M.i. moeten in de praktijk politici de uitgewerkte plannen van de topambtenaren van de ministeries zien te verkopen aan de burger terwijl in theorie de politieke partijen zogenaamd draaiboeken voor de maatschappij hebben. Stel dat die Jesse Klaver minister zou worden (stel!): dan zou hij tegen die topambtenaar zeggen dat hij meer groen en milieu in het uitgewerkte plan van die topambtenaar wil zien. Vijftig-zestig jaar geleden waren politici veelal staatslieden met een hoge opleiding, veel levenservaring en veel statuur, tegenwoordig is vmbo of toneelschool met specialisatie drama voldoende. Er kleven nadelen aan de democratisering rond het beroep politicus.

0
110 Conradijntje

@7 Bedankt voor de link. Zo jammer dat er hier door 'Wildersaanbidders" afgegaan wordt op halve waarheden.
Ik ben alleen bang dat het al te laat is. De schade is al aangericht en Wilders heeft in die zin al gewonnen. Nu maar afwachten wat hij na 15 maart gaat doen en hoe hij het allemaal wil gaan aanpakken. question

1
111 Lolalila

@103 Wouter Bos weet niet eens meer wat 'links' wil. De PvdA is al niet meer 'links' sinds Wim Kok de socialistische veren heeft afgeschud en nederland met Zalm de euro en deze liberale EU in heeft gerommeld. Het is tekenend dat iemand die zodanig deel uitmaakt van het establishment zoals hij dat doet, steun geeft aan een PVV van uitsluiting en haat.

De PVV is een liberale spinoff van de VVD en er is helemaal niks 'links' aan de PVV . Dat blijkt zeker ook wel uit hun kamergedrag waar ze vrolijk met rechts liberaal nederland, VVD, D'66 en CDA meestemmen als het aankomt op economisch beleid.
http://stukroodvlees.nl/kiezers-prikken-dwars-door-het-fabeltje-heen-dat-de-pvv-een-linkse-partij-zou-zijn/

De PVV wil de VVD aan een meerderheid helpen en die twee maandsalarissen die modaal nu per jaar kwijt is aan zorgkosten en die 6 maandsalarissen die modaal per jaar kwijt is aan woonlasten, onder invloed van recht liberaal VVD beleid in stand houden. De PVV doet niets om de woonlasten te verlagen en samen met de VVD zullen zij die 1,4 Biljoen pensioenpot verkwanselen aan de banken-EU onder de leugen dat daarmee griekenland gered gaat worden. Ook aan de onderbetaling van oostblokkers gaat de PVV de VVD niet voor de voeten lopen zodat onze jongeren en laaggeschoolde arbeiders werkloos door de autochtone premiebetaler onderhouden moet worden.

De PVV is een liberale excusspartij die zich richt op de zogenaamde onderbuikgevoelens die er heersen over vreemdelingen behalve de vreemdelingen die hen goed uitkomen.

5
112 Hollander1967

@25

Weet het niet zeker, maar dat moet verdomd sterk spul geweest zijn. Ober? Voor mij het zelfde als @25 svp!

0
113 Zwartwit

"Ik zou dus ook nooit stemmen op de SP omdat ze een applausmachine gebruiken als 'democratisch'"

@45 , @JackKropotkin,

Je kunt van alles zeggen over de SP maar daar hoort 'democratische applausmachine' volgens mij niet bij.

1
114 Graaier1000

@112

Ook hetzelfde tot je genomen als @25 ? Eigen interpretaties toedichten aan academisch meteriaal? Tja.

0
115 Zwartwit

Eigenlijk zeggen alle politieke leiders in ons land dat Wilders een uitstekend strateeg is.
Bij Jinek zag ik de heren kwijlend naar de beelden kijken waarin hij al etend aan een visje de harten won van de omgeving, en weer stemmen aan zijn palmares kan toeschrijven.

1
116 K Zak.

Wilder is een briljante politicus en een waardeloze volksvertegenwoordiger. Volgens mij is dat ook de boodschap van Wouter Bos.
Namelijk hij voelt aan wat er in de maatschappij leeft en weet de regels goed toe te passen, maar oplossingen heeft hij niet, dus komt ook niet met oplossing om het leven van zijn achterban beter te maken.

0
117 Dutchy

@117
Hij heeft wel oplossingen, maar die zijn on orthodox en daar wil jij niet aan.

1
118 K Zak.

@118 zoals? En met name hoe realistisch zijn die oplossingen?

0
119 Dutchy

Islam verbieden
Moskee sluiten
Dubbel paspoort, crimineel. Wegwezen.

En met name hoe realistisch zijn die oplossingen.
Waar een wil is , is een weg.

2
120 K Zak.

@107 Aha dit lijstje komt me bekend voor,Turkije hoort niet bij Europa dat mochten ze willen dat is gewoon een Aziatisch land en de EU en Europa zijn twee verschillende entiteiten ik mag veronderstellen dat u dat wel weet.
Deze landen horen niet bij de EU en horen dus niet geïncludeerd te worden :
Turkije12.000.000 (stukje Turkije in den vreemde)
Azerbeidzjan8.500.000
Rusland 5.000.000
Kazachstan 860.000
Georgië 350.000
Oekraïne 260.000
Macedonië 200.000
Bosnië 50.000
Servië 20.000
Kosovo 50.000
Moldavië 1.000
Totaal 27.291.000 die dus niet bij de EU horen.

0
121 21st Century Guy

@120 dat betekent dat je accepteert dat de overheid discrimineert, opheffen van de vrijheid van godsdienst, van vereniging, van meningsuiting om te beginnen.

Ja, het kan natuurlijk allemaal, maar het is niet "gratis". En Wilders creëert een samenleving waar ik niet in wil wonen, eentje die gaat richting een totalitair regime. Vrijheid voor iedereen die hetzelfde denkt als ik, de rest kan in de stront zakken.

0
122 Dutchy

@122 waar ik niet in wil wonen.
Als je een dubbel paspoort hebt, heb je een mogelijkheid.

0
123 K Zak.

Ik heb het altijd al een realistische en sympathieke man gevonden, die Bos

0
124 DruppeltjeDrie

@125 Ik ook maar ik vind hem dan ook geen typische PvdA'er.
De echte socialist zal hem dan ook wel ook verrader vinden.

0
125 Conradijntje

@125 was uiteraard voor @124 .

0
126 Conradijntje

@123 vele met een dubbelpaspoort zijn hier geboren. Dit is ook hun land.

0
127 Dutchy

@120
Dat zijn geen oplossingen, en bovendien in strijd met onze grondwet. Dat weet Wilders ook duivels goed. Maar het werkt zo lekker op de onderbuikgevoelens van zijn achterban question

1
128 Tismewat

@8

Jouw geliefde PvdA.

0
129 ObadiahZ

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@21 "Met asielzoekers???" Ja. ...

zojuist geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Conducteur geschopt, geslagen en van trap geduwd door groep jongeren

"Narcistische persoonlijkheidsstoornis" https://www.parnassiagroep.nl/uw-probleem/persoonlijkheidsstoornis/narcistische-persoonlijkheid...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@21 Met asielzoekers??? Waarom heeft ie dan zo'n rechtse uitstraling? Misschien stemt ie stiekem GL? 🤔...

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Strongoli
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@19Zeker als men al via de tam-tam gehoord heeft, dat Europa aan de buitengrenzen, de regels voor binnenkomst, gaat aanpassen verscherpen.Ge...

4 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Snorrie
Zware klap in Slavjansk: de Russen hebben 100 leden van het Franse Vreemdelingenlegioen "vergast" - Dissident.one

De eencellige brulapen in het kremlin zouden het van de daken schreeuwen als er maar iets waar was van de verhaaltje.Zelfs de leestekens zij...

5 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Querido not
Offtopic

@2282 Iemand moet het zeggen Dan ben ik dat maar. Op een gegeven moment is men klaar met al het chagrijn - waardoor het OT draadje kapot is ...

6 minuten geleden geplaatst door Querido not

Strongoli
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@20Haha jazeker 😊...

6 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@15 "Alles bij Gillis onderbrengen" Jij mag één keer raden waar Gills o.a. zijn geld mee heeft verdiend. ...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

DWZ
Statushouder wordt verpleegkundige, in Groningen lukt het. ‘Ik was bang dat ik nooit meer aan de slag zou komen’

"Hij doelt op arbeidsmigranten van buiten de EU die naar Nederland zijn gehaald voor een beperkte periode, bijvoorbeeld vijf jaar."Helaas ko...

8 minuten geleden geplaatst door DWZ

Wedergeboren
Zware klap in Slavjansk: de Russen hebben 100 leden van het Franse Vreemdelingenlegioen "vergast" - Dissident.one

    "als tegenhanger voor de EU/USA/NOS/NPO propaganda machines" Waarheid versus leugens, Tja ... ...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Pissing IndianSunny Leone Fucking With Her HusbandReagan Foxx HardcoreSpying In Changing Room动漫avKay ValerieXxx South ActressDobble AnalRedhead WinterCurvey EroticsFuntari PornPorn Hd MoviseDesi Aunty X VideoSex Hindi Mai SexShady SpaWww Xxx WwNude Black PusyAngela Simmons NudeHammytv PornSarah Cameron NakedSexy Yuoporn3 DxxxParisknightHentaivietsubTititesOnlyfans Play PlusPornhub WikiVintage Porn ComicsMomoka NashinaR/wgbeforeafterCollege Teen SexXxx Japanes SexNude Tits PicturesBangla Blue BfMalayalam New Xxx6 CockWered PornBlackedraw ComChaturbat FrHot CougarsCuming PicturesFlora HegreBrother And Sister Sex In BathroomBlacled ComFull Hd Hard PornOdl Man PornIncest Anime PornBokefindoSwinger PorrnFotos De NudeDannii BanksCuckold ComicBeauyt PornMilla Jovich NudeIndian Train XxxJunjou Decamelon NhentaiSodomy PornChaturtubeSexe Pornographique GratuitMaitlandwardKimkardashian Sextape FullSkylar Snow PovNude Videos MatureNisha Ki JawaniSanjana Galrani Sex VideosXxx Com LocalAv Star JapanTs Live CamHindi Xx PornTeencollege PornStepdaughter And Dad PornPussy With TattosGracecharis PornSexy Video Full HdFemdom Foot WorshipFprced CreampiePorn Family RealXvideiwNude Male CrlebsLisa Welch NudeLove Kiss SexGay Sex DownloadAlexisnocareKarm Rx PornIggy Azalea EromeBeanybean99Morgpie XxxPreity Zinta BoobsKristine KahillEmily Willis SoloSunny Leone सेक्सBarbiecummingsEbony Bbw BlowjobsPrincess Peach And Daisy PornPporn CategoriesZartprickelnd LeakedGqy Daddy PornMom Hot XvideoDevika Blue FilmLesbian Milf And TeenHorse Creampies GirlAdult Porn VidsOyo SexBlack Maria HentaiSexfilmIndian Web Series X VideoCaught Sex VideosMallu Aunty HdMuslim BrazzersMalluxvedioKarmen Gone WildAnimie HentiaRule34video PartyGirls Who Ride RedditPhiladelphia ListcrawlerNancy Momoland NudeBrazer SexBed XxxFlashtrannySunny Leone Sex With LesbianSpitroasting The WifeGillagans Island PornToonmicSexo Amador EscondidoRandisexvideoDirty Feet LickBbc Gangbang CreampieNude AbsFotos De Mulheres Pelada De QuatroHetai QuadrinhosPhotos Of CameltoesBlack Man Sex XxxPure Mature XnxxNicole Brooks PornYaoyorozu PornPornographique Gratuitementエロ ビデオAlexis Andrews ScatKira Nor PornAsian FitgirlXvldeos ComBrezzersEbony CumshootPlauboy PornSupeehero PornXxxx MasterHuge LoadsSunny Leone Xxx MovieAudio Sex Story ComSelti_sweety