Scholes heeft te doen met Antony: 'Ajax is goed, maar United is een échte club'

Scholes heeft te doen met Antony: 'Ajax is goed, maar United is een échte club'

27-08-2022 15:25
5

Paul Scholes begrijpt dat Antony gefrustreerd is tegenover Ajax. De Amsterdamse club wil de Braziliaan niet zomaar naar Manchester United laten vertrekken en de United-legende snapt dat Antony een overstap wil forceren.

In gesprek met BT Sports laat Scholes zich uit over de transfersoap van Antony tijdens de voorbeschouwing van het duel tussen Southampton FC en United. "Ik heb een beetje met hem te doen. Hij wil duidelijk naar United komen, één van de grootste clubs ter wereld. Hij zit goed bij Ajax, begrijp me niet verkeerd, maar dit is een échte voetbalclub waar de hele wereld hem in actie zal zijn. Antony is een speler die de manager graag mag, ze hebben al eerder samengespeeld, dus ik heb met hem te doen. We zullen zien wat er gebeurt", besluit Scholes. 

Antony gaf vrijdag in een interview met Fabrizio Romano al aan dat hij sinds februari wil vertrekken bij Ajax. "Mijn project zou aanvankelijk twee seizoenen duren, dus ik gaf destijds al aan dat ik op zoek wilde naar een nieuwe uitdaging", liet Antony weten aan Romano.