CDA-bom onder stikstofdeal: Kamer terug van reces voor spoeddebat na uitspraken Hoekstra

MET VIDEODe CDA-bom onder het stikstofdossier doet Den Haag trillen. De Kamer keert dinsdag terug van zomerreces voor een debat, coalitiepartners zijn gepikeerd over Hoekstra’s draai. Maar de stikstofdoelen staan voorlopig.

285 reacties

  • Fred Hoogsteder

    2 jaar geleden
    Kan iemand de heer Herema achter het spreekgestoelte weg halen! wat een onzin praat deze man, en dat voor € 167.000 euro per jaar!
  • B. Byxor

    2 jaar geleden
    Nederland is vol, laten we eerst eens beginnen om geen asielzoekers meer te importeren.
  • Hanneke Meer

    2 jaar geleden
    Gewoon teveel mensen in Nederland in combinatie met ongewoon veel koeien, varkens en kippen. Wanneer wordt er vanuit het dier gedacht en niet alleen over de mest die het achterlaat?
  • Bob Karsemeijer

    2 jaar geleden
    Het is toch bezopen dat ineens de boeren de schuld krijgen van het zogenaamde stikstofprobleem? Er zijn gewoon veel te veel mensen in Nederland!
  • Cor de Klerk

    2 jaar geleden
    Eindelijk eens iemand, die de koe bij de horens vat.
  1. Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’
    PREMIUM

    Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’

    Het lijkt wel alsof we steeds zieker worden. Bijna zestig procent van de Nederlanders kampt met een chronische aandoening. Toch is er ook goed nieuws: steeds meer aandoeningen zijn beter te behandelen of zelfs te voorkomen. Daarnaast is er ook veel wat we zelf kunnen doen om het risico op ernstige ziektes te verkleinen. Een huisarts, kankeronderzoeker en immunoloog over hoe reëel het is om angstig te zijn.