Professor: Roze maffia houdt seksualiteit Amalia gevangen

Volgens professor Dorothea Kuijk houdt een lesbische maffia de seksualiteit van Prinses Amalia gevangen. "Ze mag geen relatie met een jongen hebben, want de roze maffia wil Amalie gebruiken om het patriarchaat stuk te slaan."

Dat de prinses nu niet lid zou willen worden van de in opspraak geraakte Amsterdamsche studentenvereniging is een toneelstuk. De toespraak van de voorzitter was ook mede geregisseerd door LGBT-elementen binnen de Nederlandse inlichtingen- en veiligheidsgemeenschap.

Prinses Amalia omringt zich door een groep oudere lesbische vrouwen geleid door de Nederlandse Raspoetin, Claudia de Breij. Deze vrouwen hebben baat bij een lesbische Prinses, aldus professor Kuijk. Prinses Amalia was op haar middelbare school al lid van het homo-vrijdagmiddaguurtje waar ze zich inzette voor transgender kinderen.

En nu willen ze "het patriarchaat" stukslaan door het fenomeen studentenvereniging te saboteren. "Maar dat zal ze niet lukken," aldus Kuijk. "Want mensen trappen er niet in, in deze propagandafuik."

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
1 Comment
Ecency