Dagelijkse invasiesleur: Islamitische mensensmokkelaar gooit “met een zuiver geweten” christenen in zee (ejbron.wordpress.com)


In december 2014 besloten de islamitische mensensmokkelaars van een invasieboot welke mensen geschikt waren voor de invasie van Europa en welke niet. In het kader van deze “zuiveringsactie”, die niet de eerste was bij zulke overtochten, werden de vermoedelijk enige echte vluchtelingen, een katholieke priester uit Nigeria en iedereen die zich als christen te kennen had gegeven, door de islamitische moorddadige meute aan boord eerst met houten planken in elkaar geslagen en daarna overboord gegooid, waar ze in zee verdronken. ...

door Kiki in Buitenland  ·  71 Reacties

  • 0
  • 1442x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@46 Wat doortjebont doet is niet het geven van tegengas. Het is het volledig ontkennen, en soms zelfs het goedpraten van islamitisch terrorisme. Geen enkele maal is doortjebont namelijk kritisch op de islam, of op moslims. Het is altijd de schuld van anderen.

Radicaal? Niet echt. Wel extreem, maar ik denk dan ook dat de AIVD er bovenop zit. question

1
51 Bluth

Natuurlijk hebben ze een zuiver geweten want ze volgen precies wat hun ideologie ze opdraagt te doen.

0
52 PFL

Nogal wat opmerkingen op dit draadje over ejbron. Omdat deze site kritisch is over de Islam heeft het volgens sommigen dan opeens geen waarheidsgehalte. Maar deze bewering is pure afleiding van de realiteit. En wel dat Christenen door Moslims in zee zijn gegooid om religieuze redenen.

De daders zijn geinspireerd door de Islam die leert dat Christenen en Joden de minsten onder de creaties zijn, er geen vrienden mee mag worden en moet bevechten totdat zij onderdanig belasting betalen. Ja als je dit allemaal serieus neemt ga je op bepaalde momenten er ook zo naar handelen.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3799681/Muslim-migrant-boat-captain-threw-six-Christians-deaths-vessel-religion-goes-trial-murder.html

1
53 De Haring-ingenieur

@45
Het probleem lijkt mij dat vanuit het geloof iedereen die een ander geloof aanhangt minderwaardig is, is echt niet voorbehouden aan de islam. Het is wel dominant aanwezig in de koran en in de harten van veel moslims, maar echt niet alleen daar.

4
54 Dinges

@54 Maar zeg ik dan dat het alleen bij de islam aanwezig is? Neen, dat doe ik niet dus waarom haalt u het dan aan?

0
55 Bluth

De systematische genocide op de christenen van het Midden-Oosten is al jaren aan de gang.
Als dit tempo van vervolging zo doorgaat zijn er over 15 jaar maar weinig christenen over in het Midden Oosten.

Maar zelfs de christenen die naar Europa vluchtten zijn niet veilig in de asielcentra in Europa.
Daar worden ze ook bedreigt door moslims.Veel islamitische immigranten nemen de in hun landen van herkomst gebruikelijke negatieve houding tegenover vrouwen, homo's, christenen en joden mee naar Nederland.(Europa)

Klachtentsunami over christenen intimiderende moslims in asielzoekerscentra
http://nieuws.tpo.nl/2015/07/22/klachtentsunami-over-christenen-intimiderende-moslims-in-asielzoekerscentra/

Christenen nog steeds niet veilig in Duitse azc’s

Christenen worden in asielzoekerscentra in Duitsland nog altijd bedreigd, beledigd en zelfs aangevallen, vooral door moslims. Toezichthouders knijpen daarbij een oogje dicht.
http://www.elsevier.nl/buitenland/blog/2016/05/christenen-nog-steeds-aangevallen-in-duitse-azcs-309435/

0
56 Agio

@47 , sterker nog, die bokaal gaat wss de doortjebontbokaal heten.

1
57 Ben Anders

@57
Ik denk eerder de Mohammed Saïd al-Sahaf award.

0
58 De Haring-ingenieur

toevallig had ik ook dat idee maar dan andersom,duzz allemaal op de boot we gaan een mooie reis maken,hop hop !! Kijk op de bodem zie je daar 70 maagden?

1
59 1---liner

De islam ten voete uit.
en hier de linkse kerk maar janken dat er zoveel mensen verdrinken, waar het westen schuldig aan is. question

Natuurlijk worden moslims ongeschonden overgezet voor de bedoelde islamisering van Europa.
Ben zo blij met de Oostblok landen.
In de toekomst onze vluchtwegen.

0
60 Voordevuistweg

Het is oud nieuws.

Wat het meest erge is dat er nog steeds velen zijn die blind WILLEN blijven voor deze praktijken. Het overboord zetten gebeurd meestal met instemming van de andere islamitische ''gelukszoeker"" want het zijn maar lastige concurrenten vinden ze.

0
61 MARCUSAURELIUS

Op de Balkan en in de voormalige Sowjetrepublieken die grenzen aan de islamitische gebieden ervaren de mensen al eeuwenlang de gevolgen van de door hun religie ingegeven expansiedrift van de moslims. Onbegrijpelijk dat er nog steeds linkse Gutmenschen zijn een vreedzaam samenleven voor mogelijk houden. In iedere vezel is een oprechte moslim doordringen van de eis tot bekering van ALLE mensen op aarde tot het ware geloof. Sommige zullen dit op vreedzame wijze en andere op gewelddadige wijze proberen.

1
62 Hassie

@53
Het probleem met met het "waarheidgehalte" van ejbron zit em in het feit dat het geen nieuws brengt maar propaganda. Dat ligt er duimendik bovenop met hun kop "dat de kapitein met een zuiver geweten christenen over boort gooit.

Dat jij stelt: dat de dader geinspireert werd door de islam enz.." dat leid je niet af uit de feiten dat is een idee dat ejbron in je hoofd plant en je hebt het niet eens door.

In alle andere berichtgeving staat, dat hij ontkent dat hij dat gedaan heeft, hij ontkent schuld, dat is heel wat anders toegeven dat je het gedaan hebt met een zuiver geweten.

Ze vertellen een verhaal in een bewoording die de argeloze lezer dwingt te denken wat zij willen dat hij denkt.

Het feit dat dit bericht zo omhoog gestemd wordt bewijst dat het werkt als een trein.

Ik vind het erg zorgwekkend om te zien hoe gretig mensen zijn naar kant en klaar-ideeën, ze drinken de voorgekauwde mening in en hebben niet eens door dat ze gemanipuleerd zijn.

Begrijp één ding goed, het is de manipulator alleen te doen om de kick van het manipuleren, dus ejbron komt helemaal klaar op het feit dat hij hier boven aan de lijst staat, dat en alleen dat is de bedoeling.

7
63 morandi

@62
Ben jij een oprechte moslim dan???
Hoe kan jij anders weten waar een oprecht moslim van doordrongen is.

En vreedzaam samenleven gebeurt.
Ik was in marokko voordat dat hele moslimgedoe begon en daar was op vrijdag de moslimwijk gesloten, op zaterdag de joodse en op zondag de westerse, als je het eenmaal wist was er geen probleem.

Ook hier gebeurt dat vreedzaam samenleven gewoon, tot nu toe mag iedereen, (jood, christen, moslim , atheist) bestaan en zijn ding doen, in theorie wordt niemand gediscrimineert. Er is hoogstens wat gescheld op elkaar.

En ik neem aan dat de meesten dat zo willen houden, al zijn er vferdeeldheidzaaiende onruststokersz die geloven dat ze er beter van worden om dat vreedzaam samenleven om zeep te helpen.

5
64 morandi

Een redactie die E.J. Bron als bron hanteert voor haar berichten is geen cent waard en zou haar lezers hier excuses voor aan moeten bieden. Dit zijn fascistische fantasten die veroordeeld zouden moeten worden voor het prediken van haat. ( onder andere)

8
65 ben22

@63 Correcte analyse.

2
66 Yesterday

Het zijn toch allemaal hooggeschoolden. Die doen toch zoiets niet [sarcasme uit]

1
67 FonTok

@64 MORANDI
"ik was in marokko voordat dat hele moslimgedoe begon"
Oh, dan zul jij wel heel erg oud zijn.........dat gedoe met die moslims is ook daar al eeuwen aan de gang......
Overigens, waarom ga je niet op wat @62 stelt: per definitie zijn moslims er op uit om alles en iedereen te "veroveren" en aan de islam te onderwerpen?

0
68 Wel realistisch blijven

@63

Ik baseer mijn post o.a. op onderstaande news sites. 

http://www.telegraph.co.uk/news/2016/09/19/muslim-migrant-boat-captain-faces-murder-charges-for-pushing-chr/

http://metro.co.uk/2016/09/22/muslim-boat-captain-killed-six-christians-by-throwing-them-overboard-6144295/


http://www.independent.co.uk/news/world/europe/muslim-boat-captain-murder-christian-refugee-accusations-threw-overboard-a7320531.html

http://www.blick.ch/news/ausland/weil-sie-fuer-besseres-wetter-beteten-muslime-werfen-christen-ueber-bord-id5521716.html

Dat de situatie veel erger is dan dat het lijkt blijkt wel uit het feit dat de dader bewust beweert "een rein geweten te hebben". Inderdaad, volgens de Islam is alleen het doden van "gelovigen" een misdaad. Het doden van "ongelovigen" daarentegen is een heel ander verhaal.

De artikelen op Ejbron zijn aanleiding om naar andere sites te zoeken waarin de desbetreffende gebeurtenis ook wordt vermeld (zoals hierboven). Vermakelijk is dan ook zodra naar een andere site wordt gepost deze site wel als waarheidsgetrouw wordt gezien terwijl het dezelfde gebeurtenis betreft. Het afzeiken van ejbron is gewoon een poging om de discussie naar een ander onderwerp af te leiden. Maar dat verandert niets aan de realiteit.

1
69 De Haring-ingenieur

@69 Het is echt gewoon de bedoeling om EJ Bron af te zeiken, die site heeft niets met de realiteit te maken.

0
70 ben22

@40 Moslim of niet, het incident lijkt wel te plaatsen tegen de achtergrond van het primitieve geloof aan hekserij dat o.a. in Kameroen nog veel schijnt voor te komen.

http://www.livescience.com/8515-belief-witchcraft-widespread-africa.html

http://observers.france24.com/en/20140113-witch-hunting-turns-violent-cameroon

http://www.pinkpangea.com/2015/10/combatting-witchcraft-sorcery-cameroon/

0
71 Civilis

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Belachelijke actie. Sta je daar staks stil voor paal met je bordjes tussen mensen die met hun gedachten met hele andere zaken bezig zijn....

3 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bop
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Opvallend dat mensen die graag willen dat de dodenherdenking met respect wordt gehouden hier zelf druk zijn om mensen als NSB'er en landverrader...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@8 Voor jouw herhaalde verboden en strafbare racisme al helemaal niet. ...

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

@11 "protesteren ... want discriminatie" Ja ja ... veel succes hoor, maar natuurlijk volslagen kansloos. Goedkopere rode ...

16 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

soapbox
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@39 Velen snappen dat niet idd. Vooral iedereen aan de linkerkant natuurlijk....

18 minuten geleden geplaatst door soapbox

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@92 Doe geen moeite. Ik zoek liever informatie op officiële websites dan dat ik het van jou krijg. Dan hoef ik me ook niet te ergeren. https:...

21 minuten geleden geplaatst door Bop

spookrijder
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@7 Om NSB-trollen te herkennen ook niet....

22 minuten geleden geplaatst door spookrijder

sockknitter
Statushouders ook in de wachtrij

@9De treinkapingen vergeten?...

23 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Bram brabant
Statushouders ook in de wachtrij

Gelukkig, mijn kinderen staan al jaren in een wachtrij.En dat dat asielgespuis voorrang krijgt is te zot voor woorden.😡😡...

23 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

sockknitter
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Er staat een foutje in het bericht."Voor onderbouwing verwijst hij naar een column van historicus Thomas von der Dunk in de Volkskrant, waarin...

25 minuten geleden geplaatst door sockknitter

NK. App
Pornography GratisDanielle Panabaker HotBf Sexy Video FullMama Katsu: Midareru MamaNude Bath In PublicKacey Kox PornstarTop 10 Torrent Sites 2022Gay 3someJules Ari NakedBest Mom PornstarDesi Village Aunty NudePatel XxxKannada Sex SexConni KarterEbony Bbw MasturbatingPorn Black SistersBare Back Porn GayStreet Fighter 6 PornPornos MaestrasWwwxxvideoAyu Sakurai UncensoredOverwatch PormDevar Bhabi Sex VideosPorn Video Link DownloadTeen PornPov PornolarıPor N WomenGacha Kife PornPretty Indian GirlsLucy Li Sex VideoBangbrosbusSexocomnegrasSora AoiAsain GaypornItadaki SeienkPriyanka Chopra MmsPornito BuenoBhabi Xxx ComDaughter DestructionNudeyogaPorn StepbroVicking Barbie OnlyfansSpanish VaginasShadbase ArchiveAi Image Generator PornWww.ashemaletube.comMinhamulher .comPhotos Of PenisisXnxxtamilsexMonika MayXxx Videos Dani DanielsJp PornhubEscort CreampiedAtoz Porn ComicsAnimes With Big TitsLesbo Hot PornLetspostit XxxEscort AffairR18.coomGirls Do Porn ArchiveGranny Free PornFilme De Sexo Com TravestisLinks PornorNude BlondTit Sucking CompilationWhat Is The Best PornIncestuosas VideosLinmeyJapanese Daughter PornCharlotte Stokely LesbianRassian PornstarBreeg PornAngel Priya PhotoDani Valentina XxxCummed On台湾 SwagRadiance Ryan RyansSexy LexxxyLos Mejores Vídeos Pornos En EspañolJapanes Stepmom PornOmegle.com DescargarPorn EvonyLarge PorneMulheres Pelada Ao VivoAssistir PornografiaSneaky College Glory HolesChristine Taylor HotFarming Life In Another World HentaiBhabhi Devar Xxx VideosXvideo Hindi DesiUp Blue FilmHot Sexy Desi Porn VideosTelegram Porn IndianHot Hollywood Bed ScenePrimal Taboo ComLauren CatMom Son Watch PornOf Leaks RedditJacquie Et Michelle StreamingPornos EspañolesAdriana Maya AnalSleepin PussyEating Her AssAyesha Khan PornJos PornSon PronBhabhi Mms SexTamil Fucking ImagesKorean Only FansFive Nights At Freddies PornNiecy Nash BoobsHd Boobs PornDreamofdanaeSnapchat Pirn12 PornhubGood Porn WebsitesFotos De Travestis PeladasAunty New Sex VideoFull Sex PictureNew Type Of PornEros AdsXvifeos Gay BrasilSarah Palin SexyCartoon Sex VediosCfnm EmbarrassedRear Camel ToeForest Of The Blue SkinPornhub RabbitSite Para TransarJenna.starrElle Faning NudeCasting Couch Sex VideosHot Mature Women NudeHardcore MassagePictures Of XxxRakuen_shinshoku_island_of_the_deadBell Delphine NudeSneha Sex VideoKareena Sexy VideoFilmyzilla XxxSexwap HindiSudan PornVideo ForeplayJapanese Porn MovsMy HentaicomicsFapello SearchPelícula Pornografica GratisFuq.conmV IdeopornoJadian Animation Porn