door Havermout in Binnenland  ·  1185 Reacties

  • 25
  • 2706x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

@1146 . Ja, ja, stil maar. Politici voeren altijd een beetje campagne. De echte campagnes zijn dit weekeinde met die debatten begonnen.

Dat Wilders in Duitsland zat is logisch, daar zijn ze natuurlijk ook benieuwd wat ons met Wilders als MP te wachten staat.

Maak je je ook zo druk als Erdogan straks in Duitsland zijn landgenoten komt toespreken om op hem en zijn akelige AK-partij te stemmen?

1151 verwijderd924924212

@1150 Dank je.

1
1152 HenkG

** gebruiker verwijderd **

Weten jullie wat ik denk? Dat al die mensen die zo op Wilders zitten te hakken vanwege zijn verspreking eigenlijk maar één ding zeggen: "Blijf van onze Fortuyn af!". Fortuyn wordt blijkbaar nog steeds gemist, voelen velen zich toch nog verlaten door zijn ontijdige dood. Eigenlijk willen velen Wilders niet omdat ze Fortuyn willen, een Fortuyn.

1153 verwijderd924924212

@1151
"daar zijn ze natuurlijk ook benieuwd wat ons met Wilders als MP te wachten staat."

Ik denk niet dat Wilders gaat regeren, maar STEL.........
Dan ben ik het benieuwdst naar de Duitse reactie op dat feit. Wilders mag dan wel heel erg op zijn tellen gaan passen omdat we economisch zwaar afhankelijk zijn van dat land.
We exporteren elk jaar voor zo'n 100 miljard daar naartoe. Als ze om welke reden dan ook 20% minderen als reactie op een extreem rechtse premier, dan raakt dat onze economie op pijnlijke wijze.

En hij plaatste recent een beledigende foto van hun premier...... Dat moet je bij Duitsers niet doen. Ook al is haar populariteit tanende, het is WEL hun regeringsleider en daar zijn ze gevoelig voor.

1
1154 HenkG

** gebruiker verwijderd **

@114 . == je LEEST niet, er ontgaat jou veel.==

Is waar, het is hard maar waar. Vreselijk, waar ben ik aan begonnen ...
Maar ik heb mijn potlood gepakt, stop hem nu in mijn mond en zal lezen, niets zal mij nog ontgaan, ook al kost het me m'n baan als huismaan ...

1155 verwijderd924924212

@1153
Fortuyn was in elk geval een stuk genuanceerder.

Maar persoonlijk denk ik totaal niet aan Fortuyn. Ik maak me zorgen als Wilders met slinkse verdraaiingen van de waarheid zijn geloof probeert uit te venten. Want dat acht ik in het hier en nu kwalijk, los van Fortuyn.

1
1156 HenkG

** gebruiker verwijderd **

@1154 . Ja, dat Duitsers gevoelig zijn voor HUN leider dat staat velen nog helder voor de geest.

Ik zie geen verband met het aanstaande premieschap van Wilders en onze export naar Duitsland. Waarom zouden zij de grenzen voor ons sluiten? Als ze dat voor die honderdduizenden Erdoganfans niet deden, doen ze dat voor ons, toch een broedervolk ook niet. Zeker niet als de AfD in Duitsland verder groeit.

Nog een wonder dat Wilders tijdens dat interview niet alle Nederlanders met een Duits paspoort opriep om op zijn partij te stemmen.

1157 verwijderd924924212

@1157
Toen wat jaren geleden Jorg Haider in Oostenrijk premier werd had dat ook economische consequenties voor Oostenrijk. Er zijn toen sancties opgelegd.

Dat jij de link niet ziet, zegt niet dat hij niet bestaat.

1
1158 HenkG

@1151
Wat was Wilders een paar weken geleden dan in Spijkenisse wezen doen? Een visje kopen op de markt?

@1153
Nee, die zeggen: '' Ga niet over de rug van een vermoordde politicus leugens verspreiden!''
Ik zou het een schande vinden als de lijsttrekker van mijn partij (ik heb overigens geen partij) overal in het buitenland van alles uit gaat leggen, maar hier in NL (waar hij betaald wordt) debatten afzegt en nergens aanschuift om zijn EIGEN kiezers uitleg te geven. Ik zou dat minachting vinden en absoluut niet meer op hem stemmen.

1
1159 GreyB

** gebruiker verwijderd **

Ik mis Fortuyn. Een van de grootste teleurstellingen was de dood van Pim. Ik had me zoveel moois van zijn leiderschap voorgesteld, zoveel positieve verwachtingen van zijn partij dat ik weer hoop kreeg. Hoop dat het eindelijk goed zou gaan met ons land. Dat die immigratie zou stoppen, dat de grenzen weer open en dicht zouden gaan, dat moslims zouden inbinden, een moskeeverbod op gebouwen hoger dan 34,5 meter, geen minaretten, geen stilteruimtes. Dat de politiek weer leuk en belovend zou worden. Weg met die PvdA, weg met al die linkse multicultierampen, Nederland voor de Nederlanders.

Toen die schoten, negen. Ik ben dat moreel en emotioneel niet te boven gekomen. Nog niet. Maar misschien ontwikkelt zich in dit verstikkende moeras nog een bloem, een bloeiende bloem, die dan MP wordt.

1160 verwijderd924924212

@1157
En ik zie geen verband met zijn buitenlandse interviews en verkiezingen in NL..

2
1161 GreyB

** gebruiker verwijderd **

@1158 . Maar dat is fout, een bevolking straffen omdat zij democratisch een president hebben gekozen. Dat is inmenging in de politiek van een ander land.

Typisch Duits, als het bij de buren niet naar hun zin gaat, komen ze langs. Toen met een invasieleger, bij Haider met economische straffen.

Dat zijn dan je buren ...

1162 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@1159 Koop Twitter dan kun je Wilders vrijwel 24 uur per dag volgen.

1163 verwijderd924924212

@1160
Pim had 1 groot probleem: in moeilijke discussies liep hij gewoon letterlijk weg. Maar een premier moet het land juist bij elkaar houden en bruggen bouwen tussen groepen. Ik zie daar een stevige parallel met Wilders. Die gaat discussies vaak op voorhand al uit de weg.
Een heel simpele en belangrijke reden waarom ik denk dat die 2 niet in staat waren/zijn om het land te leiden.

3
1164 HenkG

@1163
Twitter kopen? Zoveel geld heb ik niet...
Ik hoef die drol biet te volgen via Twitter want ook daar legt hij niks uit..

#hoedan?

3
1165 GreyB

@1162
"Typisch Duits, als het bij de buren niet naar hun zin gaat, komen ze langs. Toen met een invasieleger, bij Haider met economische straffen."

ohw, je denkt dat de Duitsers de enigen waren? Dan heb je het mis.......

3
1166 HenkG

** gebruiker verwijderd **

@1161 . Luister nou, Grey B. Duitsland is geen buitenland. Wilders zijn huis staat in Venlo, dat is vlakbij de grens. Na 1945 werd er direct weer met Duitsland handel gedreven. Vele Nederlanders vertrokken naar dat land en bij onderzoek na de oorlog bleek dat de grootste groep vreemdelingen in Nederland uit Duitsers bestond.

Wilders weet ook wel dat als hij in Duitsland spreekt half Europa kijkt. Wij, de Duisters en de Belgen.

Duitsland is geen buitenland.

1167 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@1165 . Luister naar dat interview, misschien deed je dat al maar daar legt Wilders vriendelijk, redelijk uitgerust uit wat hij wil bereiken, waarom en hoe. Meer is niet nodig.

1168 verwijderd924924212

@1167

"Duitsland is geen buitenland"

Moeten alleen de grenzen met België dicht dan? question

3
1169 HenkG

@1167
Hij was niet alleen in Duitsland.
In NL zijn verkiezingen en de Duitsers/Belgen/Britten/Amerikanen/enz.. mogen niet stemmen in NL.
Hij hoort HIER zijn kiezers uit te leggen HOE hij zaken gaat verwezenlijken, HIER wordt hij door ONS betaald.
Nee, hier zegt hij alles af, gaat het debat niet aan en schuift nergens aan tafel. De lafbek..

3
1170 GreyB

@1168
HIER moet hij dingen uitleggen en niet in het buitenland.

3
1171 GreyB

** gebruiker verwijderd **

@1164 . Welke brug zie jij tussen Nederlanders en al die Afrikanen die in Bijlmergettoos wonen, geen Nederlands spreken, in kerkzaaltjes het Oude Testament zitten na te zingen, niet mengen?

Welke brug zie jij tussen onze cultuur en die van bijvoorbeeld die van de Islam? Of moet dat niet beter een hefbrug zijn?

Wat hebben wij met die mensen gemeen, wat hebben zij met ons? Ik zie geen bruggen. Ik zie niet hoe er tussen die twee wereldend, die van ons en die van moslims een brug kan worden gebouwd.

Bruggen bouwen doe je vanaf twee kanten. Waar is het bruggehoofd van de Moslimgemeenschap?

Het lijkt me veel beter om de verschillen goed te onderzoeken en grenzen te trekken. Want waarom moeten wij vriendjes met moslims worden waar een goede buur ook goed zou zijn?

Kijk om je heen, overal waar moslims komen ontstaan ruzies, vechten en disloyaliteit. Het is beter om rond je tuin een hek te zetten, zij geen last van jou, wij geen last van hen.

1172 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@1171 . Maar zie het toch eens mondiaal, wees eens even een wereldburger. Kijk om je heen. Zie het breed. Nederland is onderdeel van een groter geheel. Wij zijn geen dorp meer met een eigen dorpskrant, wij kijken, lezen en luisteren naar iedere kant.

Als domme kansloze Afrikanen in Timboektoe al op hun tablet kijken of Nederland een rijk en fijn land is, dan moeten wij niet kleinzielig doen over een interview gegeven in een buurland.

1173 verwijderd924924212

@1172
Maar Wilders heeft er goed aan gedaan naamsbekendheid te vergaren in Duitsland.
Hij hoort er nu echt bij en wordt in optochten nu helemaal 'vereerd':

http://www.telegraaf.nl/buitenland/27699984/__Trump_de_klos_bij_carnaval__.html

3
1174 GreyB

@1173
Maar Wilders wil daar toch terug naartoe?
Hij is toch de nationalist?

3
1175 GreyB

@1167 Duitsland is geen buitenland.

Alternative fact,moet kunnen.

2
1176 21st Century Guy

** gebruiker verwijderd **

@1170 . Ik leg het uit. Wilders heeft een doel en ziet middelen om dat doel, die doelen te bereiken. Hij heeft een plan. Hij is de ontwerper, de ingenieur. Geen ingenieur gaat met zijn plan de straat op om iedereen te vragen of het een goed ontwerp is.

Wilders heeft een plan, een weg om er te komen. Als iedereen zich met dat plan gaat bemoeien dan komt er geen resultaat maar wel veel overleg. Kijk om je heen, wat hebben al die vergaderingen, al die commissies, al die inspraak, voorlichting, meedenken ons land opgeleverd?

Wilders heeft een plan. Daar kunnen we straks ja tegen zeggen of nee. Meer niet, dat is alles. Je leest het plan en je besluit voor te zijn of tegen.

Helder.

1177 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@1175 . WIlders wil onze cultuur, die zoveel rijkdom en welvaart bracht aan zoveel miljoenen, hier en in menig ontwikkelingsland behoeden voor de infantiliserende cultuur van de Islam. Islamlanden staan stil, kunnen niets zonder het Westen.

Dat je je eigen en zo succesvolle cultuur wilt beschermen wil juist zeggen dat je die cultuur overal, in Amerika, in Engeland en ook bij onze buren aanprijst.

1178 verwijderd924924212

@1172
"Welke brug zie jij tussen Nederlanders en al die Afrikanen die in Bijlmergettoos wonen, geen Nederlands spreken, in kerkzaaltjes het Oude Testament zitten na te zingen, niet mengen?"

Goede vriend van me woont daar en die herkent het beeld niet dat door niet-bijlmerbewoners wordt geschetst.

En de grote overeenkomst tussen alle groepen is: het zijn mensen. En bruggenbouwers dienen dat te begrijpen.

Om die reden is Wilders niet geschikt, evenals veel van zijn aanhangers. Die komen niet veel verder dan "opzouten". Terwijl heel veel moslims het prima doen in Nederland.

Maar wie in angst leeft is niet in staat dat te zien.

3
1179 HenkG

@1178
Wilders was niets aan het aanprijzen.

Die was er EU en de moslims aan het afkraken.

3
1180 HenkG

** gebruiker verwijderd **

Ben weg, moet andere dingen doen. Fijne voortzetting.

1181 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@1180 . Wel allemachtig, nou doe je het weer. Onzin schrijven. Ik heb vanmiddag dat hele interview gehoord en mijn Engels is goed. Wilders is negatief over de EU en kritisch ten aanzien van de mosliminbreng in Nederland. Maar hij besprak nog heel veel andere onderwerpen.

Je moet niet klagen dat je niet gelezen wordt als je weer begint met wel heel selectiever berichtgeving en teksten. Want je weet, een halve waarheid is erger dan een leugen.

Nou wel gewoon eerlijk blijven en de nuance toepassen die je van anderen verwacht. Niet meer doen alsof je het interview hebt gehoord waar je duidelijk maakt dat je dat niet hebt gedaan.

Ik geef hem terug: "Jij LUISTERT niet en ontgaat je veel".

1182 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@1179 . De Bijlmermeer is een onderdeel van Zuidoost. Zuidoost kent ruim 94.000 inwoners, de illegalen niet meegeteld.

Niemand kan zich een compleet van Zuidoost vormen, die wijk is tientallen malen groter dan stadsdeel Centrum.

De Bijlmermeer herbergt een enorme Ganese enclave, een Nigeriaanse enclave en zo meer. Flats van 9 hoog, per etage ruim94 flatwoningen. Gebouwen in eindeloze rijen waar geen blanke meer woont. Waar de matrassen en het huisraad nog steeds van het balkon of de gallerij op straat worden gegooid, drugs, prostitutie, onderhuur, geen huur, uitzettingen, geweld, moorden, diefstal, intimidatie door negerjongetjes als je op je fietst langs Hakfort rijdt. Of je een mobiel hebt anders mag je niet door.

Ga weg, die hele wijk zouden ze moeten uitgraven en afzinken. Dat is geen Nederland meer, dat is een ghetto.

1183 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Goed, ik kap en log uit.

1184 verwijderd924924212

@1119 , eindelijk iemand die het doorheeft. Wilders wist precies waar het op uit zou draaien. Hij kon het zich permitteren om te liegen en dat wist hij. Hij was in Duitsland en had dus een redelijke kans dat hij door de journalist niet tegengesproken zou worden. Dat zou in Nederland natuurlijk direct gebeurt zijn maar daar niet. De moord is al lang geleden en in andere landen inmiddels behoorlijk weggezakt al zal het feit dat er vlak voor de verkiezingen een politicus vermoord is nog wel zijn blijven de hangen, wie de precieze dader was zal in Duitsland na 15 jaar niet echt direct bij iedereen bekend zijn. Daarom kon Wilders deze moord linken aan moslim geweld. Dat past namelijk goed in zijn straatje. En als excuus kon hij in Nederland, mocht het uitkomen, altijd verwijzen naar de moord op Van Gogh. En dat is natuurlijk heel slim van hem; hij krijgt aandacht en kan tegelijk weer even wijzen op het gevaar van moslims én op de bedreiging van een politicus.

En vergis je niet; ik las ergens dat het wel heel raar zou zijn als Wilders elk media optreden zou regisseren. Terwijl dat precies is wat hij doet. Hij staat de media bijna nooit te woord en als hij het doet is het op zijn voorwaarden. Hij gaat bijna nooit de openbaarheid in en als hij het doet staat er zo'n cordon mensen om hem heen zodat het ook nooit tot een gesprek kan leiden. En natuurlijk is een deel daarvan terug te leiden op bedreigingen en bescherming van Wilders maar als hij dat zou willen kan hij daar omheen met optredens in zaaltjes waar goede controle is. Ik snap heus wel dat hij niet gewoon willekeurig met pamfletten bij mensen aan kan gaan bellen of op een marktplein kan gaan staan. Maar waar een wil is, is een weg en de wil ontbreekt. Om dezelfde reden gaat hij ook het debat niet aan. Wilders regisseert echt elk media optreden. En niet alleen van hemzelf maar in het algemeen van de PVV; Fleur Agema is volgens mij de enige die met regelmaat in de media verschijnt. Terwijl je zou mogen verwachten dat zijn andere kamerleden ook hun eigen expertises hebben maar die zie je ook nooit spreken met de pers.

0
1185 jokiedokie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

19 minuten geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

30 minuten geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

35 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

37 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

37 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

37 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

38 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

40 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

42 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Nederland raakt steeds dieper in opvangcrisis: ’De rek is eruit’

Ja , raar he hoe kan dat toch .Gaan ze natuurlijk onderzoeken hoe dat nou kan en daar gaat weer een paar jaar overheen en vervolgens kunnen ze...

44 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Desi Sex Video Free DownloadVillage Naked GirlEbonypulsrBrazzer AdsRulee 34Lebron James NudeIndian Fingering VideoGujrati XnxxxTamil Very Hot SexHuge TitsuckingMom And Son Porn MoviesFemdom-joiXtapes MeCobi Smulders NudeXx Doctor VideoKatiana Kay SextapeVoodoo Porn StarSex Life PornPorn PackHairy Pussy PicsHot Romantic PronBengali Hot Video HdBull Fuck GirlPorn New WebsiteStrip Chat GirlsKelly Cucoo NudeInsestorealLilwhoreTeiple AnalGood PornvideosR NofapVouier PornWilla Fitzgerald NudeTiffany BannisterSexmex HdTeacherporn ComicsDress UndressingIssavegasLouise LeeXvidros ComXxx Full Hd 1080Mady_gioBellesa PornFull Hd SecIndian Actress Hot Porn VideosHostel Mates Double DickdownAnimatedpornX Video EnglishXxx In FullKolkata Local SexJappanese Porn UncensoredMommys GirlpornHot Porn Step MomTube8rNew Sex MmsFamily Group Sex VideoSavita RoseCarla BrazilXvídeos EscondidosTom And Jerry Rule 34Fisted BdsmMilf Fuck TubePornô GratuitaKaterina Kay PornPunish Teens PornAunt JudysIndian Sex Hindi MovieSakua PornBusty Wife Nude色情 故事Femdom PornfdFotos D Mulheres Gostosas PeladasIce Gay TubeCaramek KittenMallu Aunty Hot PornAnime HentieNude News ReaderDaughters Boyfriend PornSexninja FullAmber Lynn AnalReallifecams ComGranny Tube PornEmily18Rubbing ClitorisLarken LoveMiankhalifa Porn VideosGood Evening SexWhore HdDownblousrAnuncio PornCuckoldress GifSexmoviestubeNisha Guragain SexyPrajakta Mali Hot ScenePoop Eat PornIndian Wedding PornWho Is Indian Porn StarPorn Talk DirtyLatiya DeviStep Sis SquirtsIsabella Taylor PornSheena Ryder CreampiePornoduroCumming On Big TitsMuscal Gay PornJailyne Ojeda TwerkingMuslim Women PornHotwife MfmLesbian CunillingusAmuter PornJasminelotusGratis PornosuCamsfinderPorno HudAlita LeeHouse Owner Sex VideosJapanese Model NudeNaked Ebony BbwsSasha Banks NakedXxnxایرانیPorn Mature SeducedBest Teenage BlowjobsManhwa-raw.comBlack Big Cocks GayMale Porn StartsNaked Couple SexMasochist PornJul-859Maricar Reyes ScandalChaturbsyeBrenton Thwaites NudeAlanah Rae Sex VideosKickasskandyGoblinpornShay Fox AnalHow To Watch Virtual Reality PornFap RulletMuyzorrazS2couple19Video Nude LesbiansEmbodoeAnime Boob PressTamil Bhabhi XxxHippypornGhetto TubesEbony Ssbbw AnalOs Melhores Vídeos Pornô CaseiroMundo PornSladislivskiTyra Banks Nuda