door knuter in Politiek  ·  133 Reacties

  • 28
  • 1805x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Gezien de beraadslagingen op NK is de huidige EU op langere termijn niet levensvatbaar.

2
101 Doordenker
102 VaY

@101 Ach dat komt door een aantal op NK die elke dag weer komen melden dat de EU niet levensvatbaar is. Dat maakt het nog geen waarheid.

16
103 VaY

Daar kan ik de uitslag wel van raden!

1
104 Hannie1
105 VaY

Nah... het is flauwekul dat de regering zich laat leiden door NK. Het Oekraïne zaakje werd er ook gewoon doorgedrukt. Allerlei instituties werden geprivatiseerd tegen de wil van de bevolking in. En zo heel veel meer.

3
106 lieveschat

* Verwijderd door de redactie *

107 Pxf7+

@98 Moi kan ik niks mee.
Een Moi vertelde me ooit te investeren in World Online, grootste fiasco ooit enkel voor Brink en Wessels niet.

Maar als u nu economisch rekent, Engeland gaat eruit, dus het hangt straks van een stuk of drie landen af die netto betalen, de rest hangt aan een infuus van die drie landen.
Hoe lang gaat dat rendabel zijn denkt u?
Het is niet zo heel gek dat de EU een bindend blind ja van de landen eist na de verkiezingen.

Dan is er geen weg terug op een toekomst die niet te voorspellen is.
Dus zijn A4 tje heb ik niet gelezen en het rapport ook niet, maar m'n nuchtere verstand zegt ehm niet goed.
Dat zegt Moi, en nu?

3
108 Eastwood

de eurofielen willen dan ook nog wel eens vergeten dat elk referendum dat pleitte voor meer EU is verloren en genegeerd door de dictators in brussel. niemand wou de politieke en monetaire unie en de leugens over vrede en welvaart zijn we zat. als de europese bevolking zich vandaag mocht uitspreken zijn we er morgen allemaal uit.

3
109 StoopidMonki

Nexit nu

3
110 Wilempie

@107
De EU bestaat nu zo'n 24 jaar. Hoe lang moet die volgens u bestaan voordat die levensvatbaar is dan?
Trollen zijn mensen die jaar in jaar uit roepen dat de euro/EU ophoudt te bestaan. Dat zal ook vast wel een keer gebeuren, maar voorlopig nog niet.
Vanaf 2010 had je van die mensen op nujij en nu NK die riepen, volgend jaar valt de euro. Ze wisten niet eens hoe dat dan precies in zijn werk moest gaan, maar we waren er wel zeker van.
Weet u hoe de EU kan ophouden te bestaan? Of roept u gewoon maar wat?

10
111 AJ74

@109
Volgens mij bent u niet goed geïnformeerd. We hebben 1 referendum gehad over de europese grondwet. Die introduceerde meer invloed voor de lidstaten en een exit mogelijkheid. Die is afgewezen. Dus mensen willen meer invloed voor de EU. Of had u de EU grondwet toevallig niet gelezen?

9
112 AJ74

Ms al eerder gezegd, maar het wordt vast een heel 'onafhankelijk' onderzoek.

0
113 Reagentje

Dit is toch niet de engige reden om uit de EU te stappen. Er zijn veel belangrijkere redenen die erbij betrokken zijn. De uitkomst van de raad van staten kan ik bij voorbaat al geven.

1
114 Verwonderd

En daarom moet Teeven daar ook deel van uitmaken?
Komen er nog bonnetjes van?

0
115 Wil je niet weten

@111 De euro is toch ook gevallen? Een fiatmunt die alleen bestaat bij de gratie van het bijdrukken van 80 miljard eenheden per maand en een negatieve rente wordt kunstmatig in stand gehouden.
Zodra die hart/long machine uitgezet wordt is de euro officieel overleden.

3
116 knuter

@112 De tegenstemmers van dat referendum in 2005 wilden niet meer invloed voor de EU, die wilden gewoon geen EU.

4
117 knuter

NL vertaling Engels artikel
De toekomstige betrekkingen van Nederland met de euro zulle uitvoerig worden besproken door het Parlement na de verkiezingen in maart waarbij de opdracht bestaat uit het opstellen van een verslag over de toekomst van de munt.
Het voorstel tot goedkeuring van het onderzoek door de Raad van State, de juridisch adviseur van de regering, heeft te maken met een groeiende stroom van euroscepsis in Europa, die populistische partijen hopen aan te boren in een reeks van nationale verkiezingen dit jaar, in de (eurozone) machtsblokken Frankrijk en Duitsland.
De opzet is te onderzoeken of het mogelijk zou zijn voor de Nederlanders om zich terug te trekken uit de gemeenschappelijke munt, en zo ja hoe?
Parlementariër Pieter Omtzigt, van de christen-democraten heeft een parlementaire motie ingediend waarin wordt opgeroepen tot het onderzoek, die unaniem werd ondersteund.
De motie was ingegeven door zorgen over de ultra-lage rentetarieven van de ECB die Nederlandse spaarders en vooral gepensioneerden treffen. En de gerezen twijfels over de vraag of het obligatie-aankoopprogramma wel legaal zou zijn, zei hij.
De bevindingen zullen over enkele maanden worden gepresenteerd. Tegen die tijd zal de samenstelling van het parlement drastisch zijn veranderd.
Terwijl de meeste Nederlandse kiezers zeggen dat ze voorstander zijn van het behoud van de euro, verwacht de eurosceptische extreem-rechtse partij van Geert Wilders dat zij grote winst zal boeken, maar het is onwaarschijnlijk dat ze genoeg stemmen krijgen om een regering te vormen.
De meest waarschijnlijke uitkomst van de stemming 15 maart is een nieuwe coalitie met een aantal partijen, samen met de christen-democraten waaronder Omtzigt, die zich publiekelijk heeft verzet tegen het huidige beleid van de ECB.
"De problemen met de euro zijn niet opgelost," zegt Omtzigt. "Dit is voor ons een manier om te kijken naar manieren hoe vooruit te komen en we schuwen geen taboes."
De donderdag ingediende motie draagt de Raad op om te kijken naar "welke politieke en institutionele opties er open staan voor de euro," en "wat zijn de voor- en nadelen van deze."
(Rapportage door Toby Sterling; uitgegeven door John Stonestreet)

2
118 in holland

@116
Munten kunnen niet overlijden, munten kunnen niet vallen, hooguit in koers dalen. De euro verdwijnt niet als de rente omhoog gaat of als er geen geld meer wordt bijgedrukt. De economie krijgt het dan moeilijk.
Maar ik denk niet dat u het wilt horen en volgende keer weer dezelfde onjuistheden vertelt.

6
119 AJ74

@117
Ja doei, dus de stemmers bedoelden Ja maar zeiden nee.
Dus als ik zeg, de Nederlanders hebben tegen het associatie verdrag met Oekraïne gestemd omdat ze wilden dat Oekraïne meteen lid wilden worden. Dat is net zo belachelijk als wat u beweert. Dat mensen iets heel anders bedoelen dan ze gestemd. hebben. Het kan zo zijn, maar u kunt dat niet weten.

5
120 AJ74

@119 Onzin. De Gulden is overleden. Vermoord door de euro.

3
121 schuco

@121 En het kwartje van Kok ook ! Vermoord door de PvdA

2
122 Bollieboos

@122 Nee hoor. Het was de bedoeling dat het leven van dat kwartje eindig en tijdelijk zou zou. Maar ja, dat was weer een belofte gedaan door politici, dus u moet weten wat dat inhoud (herinnert u zich die 1000 euro nog?). Maar na 10-tallen jaren is dat "tijdelijke" kwartje nog steeds "alive an kicking" en raakt het nog elke dag miljoenen Nederlanders keihard en meedogenloos in de beurs! Dus helaas...

0
123 schuco

@121
Ja, ja, als u poëet bent, dan klopt dat. Anders is het gewoon onzin.

0
124 AJ74

@120 Nou ja zeg, ik doe een Ruttetje en dan wordt u boos?

4
125 knuter

@122

Wel juistheden vertellen. Dat kwartje van Kok is vermoord door Zalm. Dat kwartje zou een zeer tijdelijke worden. Het was Zalm die dat niet wilde en er zoals je weet nog meer bovenop deed...

0
126 Liwwie

@122 en mensen als ik betalen zich met ons werk sinds toen scheel aan brandstof en zoals het eruit ziet, onze politiek houdt nooit op met geld kloppen van de nog werkenden (voor zolang die er nog zijn).

2
127 nosuchname

@119 Twee dingen: Target-2 (2012 is back) en het Amerikaanse schuldenplafond (15 maart 2017).
Google is your friend. Oh, sorry, drie dingen: Weimar. De economie krijgt het dan moeilijk ja.

1
128 knuter

Ter info: de topictitel is nu aangepast door Nieuwskoerier.

1
129 knuter

Ik had liever gehad dat dit debat voor de verkiezingen had plaatsgevonden i.p.v. erna, had veel mensen kunnen helpen met de juiste keuze voor hen in het stemhokje.

0
130 Beowulf

@130 : Eerst uit de EU, dan zijn we al die dwang, om bejaarden te moeten afknijpen, en die Euro kwijt, die steeds sneller aan waarde verliest. Ook opgedwongen migrantenquota op hun voorwaarden en het volledig rechteloos maken in eigen land van autochtonen en hun volksvertegenwoordigers is dan over.

3
131 Wendel

@18
Ik begin heel erg moe van je berichten te worden

1
132 Realisme graag!

@131
Er staat geen letter waarheid in je bericht!

1
133 Realisme graag!

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rio Grande
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@16Als ik me niet vergis was het 63. ...

1 minuut geleden geplaatst door Rio Grande

21st Century Guy
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@15 Dat is overdreven, maar net als elders heb je mensen die het even kwijt zijn allemaal....

1 minuut geleden geplaatst door 21st Century Guy

Wedergeboren
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@46 "Ligt dat aan de reageerders op zo'n draadje of ligt dat het aan het item?" Of aan mij, dat ligt meer voor de hand. Ach, dat ...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Slavink
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

Je wordt niet bekeerd maar je bekeert je zelf tot iets ......

3 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@12 wwooeeehahaha, ik zei gisteren dat Bop 90 is omdat ze dat ergens schreeft, toen reageerde ze nogal gestoken. Misschien dat jij er met die 6...

4 minuten geleden geplaatst door Slavink

Mevrouw Stemband
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@18 inderdaad en bij NASA (en omstreken) kan je nog veel meer vinden; van foto's, film tot veel communicatie en handleidingen. Erg boeiend....

5 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

Rio Grande
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@13Er slenteren wel meer verdwaasde zielen rond in Amsterdam. Het grootste gekkenhuis van Nederland....

5 minuten geleden geplaatst door Rio Grande

Biscanna
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@67 Heeft Habtamu aangifte gedaan, en is Derksen al veroordeeld? Of maken jij en nog een paar linkse rakkers zich weer druk om niks? Je wil gewo...

7 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@26 Ik zeg niet dat ik slimmer ben dan de Wijk. Niet gaan wauwelen Smurf. ...

7 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Ik heb het Leidsch Dagblad om een toelichting gevraagd....

8 minuten geleden geplaatst door Slavink

NK. App
Hot Desi MaidPorn Tube Videos HdMy18teens ComFunny HentaiSucked Me DryForced Free Porn VideosJogos De PornnoVimeo EroticDesi Chudai With AudioBest UncensoredhentaiPorn AuditiinJav UncensorerDeep Throat HentiPhim Sexxx MỹWww Indian Porn MoviesPorn MasageNude At ConcertNude Male SelfiesChloe NicoleGayxbideosBest Porngames For AndroidChineseporn StarSoft Sparkling PornInd XvideoSex Photo BhabhiLauren Alexis Nudes LeakedPorn Panty HoseHome-made PornoSuhagrat Ki Blue FilmHootihooHothdsexHornymomTiltok PornLovely CreampiesSolar KateGay Porn NewsWww Xxx Video HdSexey PronHuge Panty PoopPaoli Dam XxxVidéos Pornos Françaises GratuitesHard NipNude Female CelebretiesNude Dad DaughterLana Rhoades First SceneSex Uncle VideoBlack Mom And Son PornFilm X StramingSexxx MexicoChennai Tamil SexXxx HidAn Da JeongXnxx Videos KannadaIgnore PornHitomi Tanaka NakedPorniranianNsps 035Use And Abuse PornFutanari MasterbatingIxxx.c OmHen Tai AnalLesbiand XxxBlowjobdeepthroatSexyporn.vidPretty VaginiaBrezzer Porn VideoWomen AnalEducational PornSunny Leone IpornLove + EroticaBig Assxxx.Garbani Sex VideoTemptress119 PornSouth Africa Aunty Sex VideoJames Deen ComMalay SexsFreesex CamParod XxxFamosas PelasaInterracial Anal PornBrezza Sex VideoOutdoor Xxx ComKalkata XxxHd Porn Videos IndiaHot Girl Sexy Video HdPoonam Pandey StripMiley Cyrus's PussyWrestlefeetLocal HookersBang Bros Full Free VideosTeenage Male NudesMia Kalifa Xxx VideoBleach PornPussyassCatchinggolddiggers Full VideosNaked On Hidden CamXnxx In FranceSexmodel SiteStrapon PeggingAlexas Morgan PornvideosSex ImejXxx Tiktok VideoSex 89TeesexIdentical Twins In PornPorn After PartyBeach VouerStormy Daniels PicsSex Bhabhi IndianSexy Hot MmsToonsexViolet Myers Invites A Guy 4 After PartyThefapoeningHuge Titts AsianLightskin DeepthroatPurana Sex VideoEden LuxJavbest PornBarbarawebZayhilfigerTamil Sex LiveBeautiful Bhabhi Porn VideoZxyprnBollywood Ki ChudaiAmateur Home SexXexx ComOldest Porn StatPorn Mom BlondeCaroandlaceTeen Massage SexCj Miles PornstarRoleplay PornoHeather Vandeven PornCreampiecathySunny Xxx Video HdXnxx Mom And Son BathroomJuliahotTonicmociesJacquiemicheltvOnlyfan Leak TelegramPorn Xp.Ellana Bryan NudeHoly Wound Full MovieChristine BermasAthletic Nude MaleTamil Boys Boys SexTransex PovMoms And Sons Making LoveSexiest SquirtersFree Teenage Porn