Een poster van Herstel NL, een initiatief van prominenten als economen Coen Teulings, Barbara Baarsma, Bas Jacobs en arts Evelien Peeters, oprichtster van Artsen Covid Collectief.
Volledig scherm
Een poster van Herstel NL, een initiatief van prominenten als economen Coen Teulings, Barbara Baarsma, Bas Jacobs en arts Evelien Peeters, oprichtster van Artsen Covid Collectief. © privébeeld

Plan prominenten voor openen samenleving: 'RIVM heeft onterecht angst aangewakkerd’

Door ouderen beter tegen corona te beschermen kunnen de scholen, winkels en horeca weer open. Dat vindt Herstel NL, een groep economen, artsen en andere prominenten. Er is onterecht veel angst gezaaid voor de Britse variant, stelt oud CPB-directeur Coen Teulings, een van de initiatiefnemers. 

4 reacties

  • G. Kok

    3 jaar geleden
    in israel hebben ze alles beter voor elkaar heb gisteren een manager van een senioren complex horen spreken in een programma van sgp en was het roerend met hem eens maar hier vindt ik het huisarrest voor de oudere
  • Dennis Veltman

    3 jaar geleden
    Korte samenvatting van het plan: iedereen flink ziek laten worden voor groepsimmuniteit. Als je mazzel hebt kom je er goed vanaf maar heb je pech dan zit je er lang aan vast. Maar dat is jouw probleem. Mocht je jezelf willen beschermen dan moet je dat zelf maar regelen. Dit geldt ook voor zwakkeren en ouderen.
  • Mariska Vorderman

    3 jaar geleden
    Blij met deze groep!! Wat er nu gebeurt is misdadig voor vele groepen. Dat de boel maar snel weer open kan.
  • Ben Van den berg

    3 jaar geleden
    Is het wel verantwoord om zo hard werkende mensen bekritiseren? Een ñegatief geluid kan veel schade aan de Samenleviñg toebrengen.
  1. Vijf liquidaties vlak vóór Marengo: ‘Er rijdt een liquidatieploeg voor mijn deur!’
    PREMIUM
    taghi's schaduw

    Vijf liquida­ties vlak vóór Marengo: ‘Er rijdt een liquidatie­ploeg voor mijn deur!’

    Hij werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij vijf onderwereldmoorden. Maar Jaouad W., een vertrouweling van Ridouan Taghi, is hoogstwaarschijnlijk niet de enige die zich in het nieuwe liquidatieproces Lucifer zal moeten verantwoorden. Een reeks van aanhoudingen hangt in de lucht. ,,Sir in die administratieboekje staan datum’s wanneer de hitters zijn uitbetaald!!’’
  2. Richard K. was vaker ‘overprik­keld’ door hersenin­farct en tia: ‘Kan escape zijn om niet levenslang te krijgen’
    podcast weiteveen

    Richard K. was vaker ‘overprik­keld’ door hersenin­farct en tia: ‘Kan escape zijn om niet levenslang te krijgen’

    Sportschutter en jager Richard K. was vaker ‘overprikkeld’ omdat hij eerder een herseninfarct en meerdere tia’s heeft gehad. Daardoor greep hij op de dag van de Weiteveense moorden mogelijk sneller naar zijn vuurwapen, stelt zijn advocaat Justus Reisinger. Over die verklaring is veel verbazing bij de nabestaanden, zegt Sébas Diekstra, de advocaat van de familie van Ineke, in een nieuwe aflevering van de AD-podcast Weiteveen. ,,Voor hen is dit een duidelijk teken dat K. nu alles op alles probeert te zetten om onder levenslang uit te komen.”