Bill Gates denkt dat we ‘100% synthetisch vlees’ moeten gaan eten (dissident.one)


Bill Gates vindt dat de rijkste landen moeten overschakelen op het eten van “100% synthetisch vlees” om de klimaatverandering te helpen bestrijden. De op één na rijkste man ter wereld opperde zijn ideeën om de uitstoot van broeikasgassen te ve ...
Lees verder op dissident.one

1 jaar geleden door Scorpio in Buitenland | 8 Reacties | 75


Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Reacties (8)

Gates zegt in het artikel: “Je kunt wennen aan het smaakverschil, en de claim is dat ze het na verloop van tijd nog lekkerder gaan maken.
Uiteindelijk is die milieuwinst groot genoeg om het gedrag van mensen te veranderen of om ze via regelgeving te dwingen”.

0
Scorpio    
1 jaar geleden door Scorpio

Laat Bill Gates dan maar even deze docu kijken waar de echte specialisten aan het woord zijn in plaats van omgekochte Harvard professors.

3
Diederik    
1 jaar geleden door Diederik

Binnenkort ook een vis-versie

Fish and microchips question

0
Gekste Henkie    
1 jaar geleden door Gekste Henkie

Soylent Green is ook nog een optie.

0
Tsaar    
1 jaar geleden door Tsaar

https://www.beefcentral.com/news/synthetic-meat-investor-bill-gates-calls-for-rich-countries-to-eat-only-synthetic-meat/
"Mr Gates, who has invested in range of ‘synthetic meat’ startups including Impossible Foods, Beyond Meat, Memphis Meats and Hampton Creek Foods, made the comments in an interview"
Billie z'n investeringen leveren te weinig op want maar heel weinig mensen kopen zijn prut. Dus tijd voor een flinke reclamecampagne..

1
Ness    
1 jaar geleden door Ness

Als er niet zo gigantisch veel vlees werd geproduceerd in een klein aantal landen, waarna het over zo'n beetje de gehele wereld wordt versleept, is er ook geen behoefte meer aan het kappen van oerbossen om zéér grootschalig (o.a.) soja te kunnen telen voor het veevoer in de vlees producerende landen.

Als er weer meer landen zelfvoorzienend worden in de behoefte aan vlees, kunnen die landen ook zelf gewassen telen als veevoer voor hun eigen veestapels. Dat zou een win-win situatie zijn voor het milieu, de dieren én het leiden tot een grote afname van het zeer vervuilende vrachtverkeer over de gehele wereld.

Maar ja, da's dan weer niet zo winstgevend voor bedrijven die kapitálen verdienen aan de manieren waarop het nú allemaal (nog) gaat...

1
Scorpio    
1 jaar geleden door Scorpio

Scorpio schreef: "Als er niet zo gigantisch veel vlees werd geproduceerd in een klein aantal landen, waarna het over zo'n beetje de gehele wereld wordt versleept, is er ook geen behoefte meer aan het kappen van oerbossen om zéér grootschalig (o.a.) soja te kunnen telen voor het veevoer in de vlees producerende landen.

Als er weer meer landen zelfvoorzienend worden in de behoefte aan vlees, kunnen die landen ook zelf gewassen telen als veevoer voor hun eigen veestapels. Dat zou een win-win situatie zijn voor het milieu, de dieren én het leiden tot een grote afname van het zeer vervuilende vrachtverkeer over de gehele wereld.

Maar ja, da's dan weer niet zo winstgevend voor bedrijven die kapitálen verdienen aan de manieren waarop het nú allemaal (nog) gaat... "

Scorpio Het word heel snel lokaal als brandstof het 100 voudige kost dan nu.
Oorlogen worden snel minder als kogels 5000 euro per stuk kosten.

0

Doomsdayshaman    
1 jaar geleden door Doomsdayshaman

"Gates heeft geïnvesteerd in syntetic meat startups".
Ah, daar komt de aap uit de mouw. Je verwacht het niet. Ed Nijpels schijnt ook volop geïnvesteerd te hebben in warmtepompen en gaat vervolgens roepen dat we aan de warmtepomp moeten en krijgt nog heel Den Haag mee ook.

0
Spraypaint    
1 jaar geleden door Spraypaint

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Zoeken
Nieuw op Nieuwskoerier?
Registreer nu en krijg je eigen gepersonaliseerde tijdlijn!
Aanmelden bij Google Registreren met een e-mailadres
Trends voor jou
Wie te volgen
Laatste reacties
smurf
Gekte compleet op arbeidsmarkt: personeelstekort naar recordhoogte

Valt dan wel mee toch. Ik zou er niet wakker van liggen. Het enige probleem is dat wanneer de lonen gaan stijgen, we te maken krijgen met giga h...

12 minuten geleden geplaatst door smurf

smurf
Aantal huishoudens met geldproblemen stijgt: 'Als energiecontract eindigt, komt de afrekening'

Hopelijk wordt de elektrische auto snel verboden. Ons duur gas wordt opgestookt om elektrische auto's te laten rijden. Met als gevolg dat de ene...

1 uur geleden geplaatst door smurf

smurf
Groente en fruit verrot op Britse akkers door personeelstekort

De EU heeft een nog veel groter personeelstekort. Ze mogen blij zijn dat ze geen lid meer zijn van de EU. Anders nog meer rot fruit en nog meer ...

1 uur geleden geplaatst door smurf

Ron MVV Maastricht .
Uitzonderlijk onrustig in Ter Apel: wegen rondom azc afgesloten, geen slaapplaats voor 300 asielzoekers (update)

Geen enkele wilt dat. Te vergelijken met milieu freaks. Die schelden je voor rot dat je brommer rijd. En stappen dan in het vliegtuig ...

2 uur geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Ron MVV Maastricht .
Armed Trump supporters gather outside FBI office in Phoenix, AZ to protest Mar-a-Lago raid

Ik heb geen mail en niets gehad. heel vreemd...

3 uur geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .