Boze fans van 'The Mandalorian' eisen nu ook ontslag van Pedro Pascal

Boze fans van 'The Mandalorian' eisen nu ook ontslag van Pedro Pascal

Vanwege een drie jaar oude en vergelijkbare tweet...

Voor wie het merkwaardige bericht over Pedro Pascal op SerieTotaal gemist heeft, hierbij ook nog even extra in de 'Celebrity'-rubriek.

Afgelopen woensdag werd actrice Gina Carano ontslagen uit hitserie The Mandalorian na meer dan een jaar van controverse op haar sociale media. Een foute opmerking over de Holocaust bleek de laatste druppel.

De hashtag #FireGinaCarano werd herhaaldelijk trending op TWITTER. Nu komen haar fans echter in opstand en zij eisen met de hashtag #FirePedroPascal dat ook de hoofdrolspeler de laan uit wordt gestuurd.

Ze zijn van mening dat het fatale INSTAGRAM-bericht van Carano vergelijkbaar is met een vergeten tweet van Pascal uit 2018 en vinden het hypocriet dat dit haar wel haar baan bij de serie kost en hem niet.

Dus wordt er geëist dat ofwel zij weer wordt aangenomen of hij moet volgen, anders is dit een teken van selectief seksisme. Enkele reacties:




Appels met peren
Er zit wel één duidelijk verschil tussen beide zaken. De tweet van Pascal was geen onderdeel van een groter geheel en droeg geen haatdragende boodschap uit. Hij suggereerde enkel dat het een slechte zaak was om kinderen in kooien te stoppen, terwijl Carino tegen het systeem 'schopte'.

NieuwsFilm

meest populair