De Amerikaanse president Joe Biden heeft het nationale noodbevel ingetrokken dat werd gebruikt om de grensmuur van Donald Trump te financieren.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Joe Biden heeft het nationale noodbevel ingetrokken dat werd gebruikt om de grensmuur van Donald Trump te financieren. © AFP

Biden maakt officieel korte metten met Trumps grensmuur

De Amerikaanse president Joe Biden heeft het nationale noodbevel ingetrokken dat werd gebruikt om de grensmuur van Donald Trump te financieren. Ook zei de nieuwe president dat er geen belastinggeld meer aan de geplande versterking tussen Mexico en de Verenigde Staten zal worden uitgegeven. 

15 reacties

  • Hans Benoit

    3 jaar geleden
    Trump heeft tijd genoeg nu om een muur te bouwen met legoblokjes in zijn buitenverblijf.
  • Sven Hassel

    3 jaar geleden
    je zal maar aannemer zijn en je contract wordt plots gestopt..
  • Jean West

    3 jaar geleden
    Waarom heeft hij Obama dan niet tegengehouden want die heeft ook verder de muur uitgebouwd.
  • Frank De Rycke

    3 jaar geleden
    En wie startte de muur in de tijd ..toch een democraat als ik me niet vergis !!
  • guido Bervoets

    3 jaar geleden
    Die muur van The Donald was een megalomaan project om zijn gigantisch ego te strelen maar voor de rest van nul of generlei waarde was. Voor drugs helpt het sowieso al niet want 95% komt in de VS binnen via vlieghavens en zeehavens en zelfs al was die muur 100 meter hoog, een tunnel is zo gegraven. Maar het belangrijkste is wel dat hij zijn kiezers beloofd had dat Mexico het feestje ging betalen terwijl de belastingbetaler - Joe sixpack - de kosten moest ophoesten.