ThePostOnline

U zond in, weekendeditie: ‘Hoelang worden deze clowns Peppi en Kokki nog getolereerd door het volk’

07-02-2021 12:04

***

Ik mis elke vorm van nuance.

***

Gedachten ideeën precies verwoordt zonder balen grofmeel stekend..in de huig.

***

Geachte TK-leden/fractievoorzitters,

Vandaag werd dus bekend dat het kabinet het primair onderwijs en de kinderdagverblijven onder voorwaarden weer openstelt. Deze hadden nooit gesloten hoeven te worden als er eerder passende voorwaarden waren gesteld, zoals mondkapjes voor de leraren.

Het primair onderwijs had ook nooit hoeven te worden gesloten, en zelfs het secundaire en tertiaire onderwijs niet, als wij meer prioriteit hadden gegeven aan onze toekomst (de jeugd) en minder aan het ongeremd verder laten groeien van bierbuiken die groot risico lopen op de IC te belanden. Wij wachten nog steeds op het, liefst in de hele EU tegelijk, verbieden van alle alcohol- en drugs verkoop, zodat massale ontremming om binnen 1,5 meter van derden te komen, veel effectiever kan worden tegengegaan. En zonder de beperkingen van een avondklok en minder dan twee bezoekers per huishouden.

Zodra de economie weer is genormaliseerd (waarschijnlijk niet eerder dan eind 2021, en hopelijk met visie op weg gestimuleerd naar meer duurzaamheid) kan de alcoholverkoop weer, mits met goede voorlichting over het lange termijn perspectief erbij, mondjesmaat worden toegestaan. Dat geeft de gelegenheid om duurzaam af te kicken.
Uiteraard zal een nieuw verbod nodig zijn zodra de volgende variant van COVID oid in aantocht is. Want door onze leefwijze (klimaat, natuur, dierdichtheid etc.) krijgen we in de toekomst veel vaker met een pandemie te maken. En hopelijk zit er dan een kabinet dat wél visie heeft op de toekomst van onze jeugd, die snakt naar leefruimte, sporten, etc.

Mfg
H. Pennings
namens een groep van verontruste ouders

PS:
In Duitsland krijgt iedereen gratis 3 FFP2-mondmaskers van de overheid en iedereen kan er 6 bijkopen voor 2 Euro (zie bijlage). Minderbedeelden krijgen ze gratis. Bei uns sind überhaupt viele Dinge besser organisiert. Und die Politik hat hier auch mehr Vision. Zo krijgen wij elke dag via facebook van het Bundesministerium berichten over actuele Corona-zaken. Bei uns gehen die jungen Leute auch dadurch weniger auf die Straße, um sich aufzuregen, weil mehr junge Leute wissen, wie es funktioniert.

***

Buitenhof zondag 31-01-21

Ik heb het misschien niet goed begrepen.
Wie was nou eigenlijk de fascist, Twan of Thierry ?

***

‘Tsja, als zelfs niet-anonieme, niet-wappie, niet-stiekem-homeopaat-of-anderszins-kwakzalvende IC-artsen het in anti-wappie-courant NRC laten afdrukken kun je je toch eens gaan afvragen of het inderdaad niet wat minder kan met die maatregelen.’

Haha, hebben alle wappies dan toch gelijk?
En nu schoorvoetend toegeven?
Domoortjes.

***

UITGELEKT: DE WARE AGENDA VOOR 2021 https://www.weesdeweerstand.nl/agenda-2021/

***

Wat maakt de wappies bij de NPO zó anders dan de wappies op de sociale media?

Margriet v.d66. Linden, Twan Huys, Pieter Jan (be)Hagens, Sven the Man, de meute van OP1, de giecheldames van GOEDEMORGEN NEDERLAND, ÉÉNVANDAAG, NIEUWSUUR (bekakte Mariëlle Tweebeeke), wat (R)ik kan, kan Nieman(d) WNL op Zondag en niet te vergeten het NOS-journaal.
Zeg maar de Puppets van de staat.

DE BELASTING RUIF TEGENOVER DONATIES VAN GELIJKGESTEMDE SYMPATHiSANTEN.

Bij de NPO praat men met één mond, en naar de mond van de hand die haar voedt. De staat.
Verplichte belasting.

Op de sociale media, hoort men diverse meningen, waar de kijker/luisteraar zelf het kaf van het koren kan scheiden.
Vrijwillige donaties.

En we hebben ook nog buiten categorie wappie Engnek bij RTL. Dat is de Puppet van Unilever (uitspraak joenielefferrrr).

***

Persconferentie wordt langzamerhand een dictaat.
Hoelang worden deze twee clowns Peppi en Kokki nog getolereerd door het Nederlandse volk.
Dit zijn misdadigers.
En de MSM doet vrolijk mee.
Geen enkele kritische vraag.
Ze zijn medeplichtig aan de teloorgang van Nederland.
En een groot deel van de Nederlanders slaapt lekker verder.
WAT EEN GROTE LEUGEN !!!!!!

***

Geachte fractievoorzitters/TK-leden,

Het plaatje van maatregelen uit de jongste persconferentie van het kabinet stemt tot weinig hoop op meer consistentie in het beleid aangaande bestrijding van virussen. Zoals het kabinet zelf constateert rukken diverse varianten van het virus op en brede vaccinatie laat nog op zich wachten. Dat vraagt om beter beleid.

Wij zijn blij met de heropening van kinderdagverblijven en primair onderwijs, maar snappen niet dat begeleiders en leerkrachten (te beginnen bij kinderdagverblijven en primair onderwijs) pas in mei (!) op de planning staan voor vaccinatie. Zo kunnen we toch niet omgaan met onze jeugd/toekomst?! Testen alleen geeft onvoldoende zekerheid dat onderwijs in de klas weer echt mogelijk wordt.

Virussen houden geen rekening met slecht kabinetsbeleid. Die woekeren en muteren voort. En dat gaat steeds sneller. In twee maanden kan er gewoon weer een nieuw dominant virus zijn. Dat is gewoon een kwestie van een natuurlijk selectieproces. En we weten niet of zo’n nieuw virus(of nieuwe virus variant) steeds onder de huidige vaccinatiemogelijkheden valt.

Veel mensen denken kennelijk dat wij natuurlijke selectie bij de mens grotendeels zelf kunnen reguleren via de wetenschap. Maar dat is niet zo. Bij het natuurlijke selectieproces van mensen, met het uitfilteren van goede eigenschappen, gaat het proces veel trager dan bij virussen (met hun voor ons nadelige eigenschappen). Het duurt daarom vele generaties voordat wij op een bepaald gebied een stuk gezonder gaan denken. Het uitbannen van grootschalige oorlogen duurde in Europa ruim 20 eeuwen, oftewel ca. 100 generaties van gemiddeld 20 jaar. Om tot een generatie te komen die beter denkt en handelt om virussen te bestrijden (en dus vooral beter omgaat met natuur en milieu), zouden wij misschien wel 2000 jaar moeten “wachten”. Dat is een factor 12.000 van 2 maanden.

Met ons huidige verstand zijn we blijkbaar niet in staat om consistente maatregelen te nemen. Daarom stel ik voor een virtueel voorschot te nemen op het gezonde mensenverstand van rond het jaar 4.000. Anders kunnen wij de strijd met virussen nooit voldoende voorblijven. Laten wij voor de huidige acute noodsituatie snel de volgende maatregelen nemen:
1. Het tijdelijk (tot na algehele vaccinatie) verbieden van alle verkoop van alcohol en drugs, zijnde de grootste ontremmers voor het binnendringen van de 1,5 meter zone van mensen. Dit verbod moet dan wel à la minute, om hamsteren te voorkomen, en er zal daarna ook dringend overleg met de EU moeten plaatsvinden om dat in andere EU-landen ook te regelen.
2. Het bij voorrang (niet in mei 2021 maar in februari 2021) inenten van alle begeleiders en leerkrachten in kinderdagverblijven en primair onderwijs. In maart de begeleiders en leerkrachten van het secundair onderwijs en in april die van het hoger onderwijs.
3. Een tijdelijk verbod op het vaccineren van ouderen, tot alle mensen met een BMI van 25 of meer beschermd zijn gevaccineerd. Dat is de snelste weg naar meer openheid van de samenleving en naar het behoeden van de ineenstorting van de economie.

Door onze slechte relatie met natuur en milieu zullen virusuitbraken steeds meer voorkomen, in toenemende frequentie. Daarvan is echter niets te merken in het beleid. Ik en velen van mijn groep verontruste ouders zijn tot ver boven de 70 jaar. Laat ons maar wachten tot het onderwijs aan onze toekomst is verzekerd. En laat onze jeugd vooral op school leren dat zij het in de toekomst anders moeten doen dan dit kabinet tot nu toe doet. Wij hebben door onze ervaring op leeftijd beter geleerd wat zelfdiscipline is. Die asset moeten we nu benutten om erger te voorkomen.

Mfg
H. Pennings
namens een groep verontruste ouders

***

L.S.,

Er zit iets merkwaardigs in de corona aanpak dat kennelijk aan ieders aandacht is ontsnapt. Voorheen was de standaardreactie van de politici op een vraag die inhield “wat als” de reactie dat er nooit ingegaan wordt op de “wat als” vragen. Dat zien we dan wel weer. Nu wordt het totale beleid inzake corona op deze fantasie gebaseerd.

Een resumé:

Er zijn verwachtingen dat het mis kan gaan.
Het zou mis kunnen gaan.
Wellicht komt code zwart-rood (of vul maar in) eraan.
Als het misloopt dan heeft de Zorg/IC een probleem.
Het ziet er naar uit dat er een derde golf komt.

Alles is doorspekt met vermoedens, verwachtingen, mogelijkheden en bedachte scenario’s. Feiten ontbreken echter. Uiterst merkwaardig allemaal.

***

Geachte…….

We hebben de 75 jaar vrijheid niet kunnen volmaken.
We zijn gestrand bij 74 jaar en 10 maanden.

We zijn door de z.g.n. pandemie, en de verstikkende coronaregels, in een dictatuur beland.

Vaccinatie AUSWEIS, en een quarantaine kamp voor recalcitranten, worden langzaam werkelijkheid.

Een staatsomroep die alleen de regering (junta) volgt, en geen kritisch vragen stelt.
Xander van der Wulp die bij OP1, toch erg te doen met Hugo de Jonge.
Te walgelijk voor woorden.

De Nazi’s komen langzaam boven drijven.
En dat zijn niet de PVV en de FvD, maar de gevestigde partijen waar vele mensen al jaren op stemmen, en die elke keer weer in een roulerend systeem, onze regering vormen.
Enge gasten.

En over een aantal jaren, als alles is afgepakt, dan kunnen we zeggen.
WE HEBBEN HET NIET GEWETEN!!!!!!
Wie haben es nicht gewusst!!!!

***

Er is een gelijkenis met 40-45 en nu.
Tijdens het nazi regime waren medici ook erg belangrijk.
Denk aan Jozef Mengele en zijn experimenten.

***

Geachte heer Van Haga,

Ik ben heel blij met uw inbreng in het Corona-debat gisteren, donderdag 04.02.2021.

Een vaccinatie-strategie waarbij eerst alle mensen met een BMI van >25 worden gevaccineerd is inderdaad de snelste manier om de pandemie te bezweren.

De heer Dijkhof bevestigde in het debat al dat uw voorstel technisch uitvoerbaar is. Fijn dat de samenwerking in crisistijd in de TK zo goed is. GroenLinks leek ook mee te gaan, maar krabbelde terug. Anyway, dit is een zaak van nationaal belang, dus wie ermee komt is secundair. Hoe eerder de crisis wordt gedempt des te eerder kunnen we weer over de andere grote problemen van Nederland praten, zoals de woningnood, de rechtsstaat, etc.

Het lijkt me gezien de tijdsdruk wel handig om het kabinet snel te overtuigen met een concreet voorstel. Hierbij stuur ik u mijn suggesties voor zo’n voorstel, zodat u het zelf verder kunt modelleren:

1. Iedereen in Nederland met een BMI van meer dan 25 mag bellen of mailen met de GGD in zijn/haar regio voor een vaccinatie-afspraak. NB: BMI = gewicht in kg gedeeld door (lengte x lengte, in meters, met 2 cijfers achter de komma). Bijvoorbeeld: 76 kg gedeeld door 1,87 x 1,87 = 21,7. Zo gemakkelijk is dat. Als men niet zijn/haar eigen BMI kan berekenen dan is er een handige hulp op

www.https://www.hartstichting.nl/gezond-leven/bmi

Een familielid etc. om hulp vragen kan natuurlijk ook.

2. Naar de afspraak bij GGD.

3. GGD toetst zo nodig (vaak al met het blote oog te zien) met weegschaal en meetlint of BMI inderdaad > 25 is.

a) Indien ja: registratie en prik, en vervolgafspraak maken.

b) Indien nee: geen prik. Indien BMI maar 20 of minder blijkt te zijn: waarschuwing of boete voor deze oplichting.

4. Naar vervolgafspraak voor vervolg prik bij GGD.

5. Vervolg prik zetten en registreren. GGG geeft aan huisarts ook door dat prikken zijn gezet.

Zo eenvoudig is het dus.

Mfg en succes,

H. Pennings

71 jaar en BMI < 25. Dus ik wacht netjes mijn beurt af.

Namens een groep van verontruste ouders over de toekomst van hun jeugd

Omwille van het nationale belang stuur ik uw collega’s een cc.

PS: Het is zaak om het kabinet ook te controleren op de levering van vaccins. Wij laten ons toch niet twee keer de kaas van het brood eten? Na AstraZenica (export naar VK) kwam Jansen Pharmaceutica gisteren bij Jinek met het verhaal dat weliswaar het vaccin hier in Leiden worden gemaakt, maar dat het afvullen in flesjes in de VS gebeurt. Die flesjes komen hier natuurlijk nooit meer aan. Is er door Nederland al een exportverbod uitgevaardigd? Ik zou snel zijn als ik u was.

***

Beste tpo,

In reactie op dit artikel

Viruswaarheid probeert scholen te intimideren met door analfabeet geschreven brief

Willem mag n mafklapper zijn, maar de brieven die rondgaan zijn dat absoluut niet.

Ik voeg even twee artikels bij

Dus ten eerste is het eerste nederlandse concentratie kamp een feit, waarbij kinderen door n belletje van school gedwongen bij hun ouders uit huis kunnen worden gehaald, getest en gevaccineerd, gedwongen. Als ik jullie was zou ik niet zo veel babbels hebben, en eens goed lezen wat die politieke mongolen in de wet hebben gepropt, onder andere dat je uit t ouderlijk gezag kunt worden gezet als je ze niet laat enten.

https://www.internetconsultatie.nl/deelgezag

https://eenvandaag.avrotros.nl/amp/5-bedden-met-bewakers-en-cameras-ziekenhuis-in-groningen-aangewezen-voor-verplichte-isolatie-coronapatienten/?__twitter_impression=true

En ik mag bepaalde dingen niet zeggen van de politie. Maar ik zal je zeggen, ze blijven met hun handen van mijn kind af, ze blijven van mijn broers, neefjes of nichtjes af.

Deze ouders zijn nog netjes ….

Degene die aan mijn kind of familie wil komen kan zich beter bedenken. En daar wil ik t bij laten.

***

***

***

[email protected]