QAnon-sjamaan Jacob Chansley. De politie heeft nu een maand na de Capitoolbestorming deze arrestatiefoto vrijgegeven. Het is niet duidelijk wanneer de foto genomen is.
Volledig scherm
QAnon-sjamaan Jacob Chansley. De politie heeft nu een maand na de Capitoolbestorming deze arrestatiefoto vrijgegeven. Het is niet duidelijk wanneer de foto genomen is. © REUTERS - AP

“Hij is al 10 kilogram vermagerd en gaat steeds verder achteruit”: QAnon-sjamaan weigert eten in cel omdat het niet biologisch is

Het gaat niet goed met de QAnon-sjamaan, de man die tijdens de bestorming van het Capitool de aandacht trok met zijn opvallende outfit met bonten muts en hoorns. Drie dagen na de rellen werd hij opgepakt en volgens zijn advocaat is hij sindsdien 10 kilogram afgevallen. De reden: hij weigert te eten omdat de gevangenis geen biologisch voedsel serveert. Een rechter heeft nu beslist dat de man moet krijgen wat hij vraagt.

26 reacties

  • Willy van craen

    3 jaar geleden
    De 5 doden hebben geen enkele mogelijkheid meer. Geef hem konijnen eten zoals een bekend zanger uitbrengt. Het moet voldoende zijn want ezels eten er ook van.
  • Danny Buyse

    3 jaar geleden
    Hij is voor biologisch eten en dat zijn mensen die voor milieu en dierenwelzijn opkomen. Hoe kan je dan aanhanger zijn van Trump die geen beetje respect heeft voor het milieu.
  • Jan Desmet

    3 jaar geleden
    Alle dagen 2 frikandellen geven, ha ha.
  • Alexa Grieken

    3 jaar geleden
    Zijn geloof heeft totaal niets met Sjamanisme te maken en is een belediging voor de echte Sjamanen.
  • Jan Van de Velde

    3 jaar geleden
    Dat is dan zijn hoogsteigen oplossing. Moet kunnen!