ONBEPERKT SERIES EN FILMS KIJKEN
INLOGGEN

Tribes of Europa

In het postapocalyptische Europa vechten twee broers en een zus om te overleven. Terwijl de microstaten oorlog voeren, ligt er een grotere bedreiging op de loer.
Hoofdrollen:Henriette Confurius,Emilio Sakraya,David Ali Rashed
Makers:Philip Koch
Kijk zoveel je wilt.

Video's

Tribes of Europa

Afleveringen

Tribes of Europa

Seizoen 1
  1. Kijk Hoofdstuk 1. Aflevering 1 van seizoen 1.

    Als een vliegtuig vlakbij neerstort, vallen Liv, haar broers Elja en Kiano en de andere Origines ten prooi aan de Crows, die een krachtig Atlantisch artefact zoeken.

  2. Kijk Hoofdstuk 2. Aflevering 2 van seizoen 1.

    Moses, een nomadische voddenman, neemt Elja onder zijn hoede. Liv wil haar familie bevrijden uit Brahtok en sluit een onverwachte deal met een Crows-krijger.

  3. Kijk Hoofdstuk 3. Aflevering 3 van seizoen 1.

    Liv neemt het heft in handen om Grieta's vertrouwen te winnen. Elja zet de Kubus aan in aanwezigheid van Moses en Amena. Kiano's ontsnappingsplan werkt averechts.

  4. Kijk Hoofdstuk 4. Aflevering 4 van seizoen 1.

    Elja, Moses en Amena vragen Bracker te helpen met de reparatie van de Kubus. Livs plan loopt in het honderd. Lord Varvara vraagt ​​Kiano naar zijn verleden.

  5. Kijk Hoofdstuk 5. Aflevering 5 van seizoen 1.

    Elja wil Bracker overhalen om de Kubus terug te geven. Als de bevelhebbers van Crimson een complot vormen, staat Liv voor een dilemma. Lord Varvara vervult Kiano's wens.

  6. Kijk Hoofdstuk 6. Aflevering 6 van seizoen 1.

    Kiano heeft een schokkende tegenstander. Het vredesoverleg van generaal Cameron en de Crows neemt een tragische wending. De Kubus leidt Elja en Moses naar een portaal.

Meer details

Offline kijken
Download en kijk waar je maar wilt.
Deze serie is...
Duister,Meeslepend
Cast
Henriette ConfuriusEmilio SakrayaDavid Ali RashedOliver MasucciMelika ForoutanAna UlaruRobert Finster

Meer zoals dit

Binnenkort beschikbaar

Neem een kijkje achter de schermen van de series en films van Netflix ontdek wat er nog aan zit te komen en kijk naar bonusvideo's op Tudum.com.