Winkels in station Eindhoven geplunderd en auto's in brand gestoken bij rellen (omroepbrabant.nl)


Tijdens de ongeregeldheden, zondagmiddag in Eindhoven, zijn diverse winkels in Station Eindhoven Centraal geplunderd. Ook werden ruiten van het stationscomplex ingegooid. Verder zijn verscheidene auto's in brand gestoken. Eén van de wagens is eigendom van spoorbeheerder ProRail. ...

door Schildpad in Binnenland  ·  320 Reacties

  • 21
  • 3276x gelezen
Reageer met een Emoji
1
2
31

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Vreselijke beelden.

0
51 Slavink

Zou het een idee zijn om bij dit soort rellen alles in te zetten maar internet uit?

0
52 Slavink

dit is nog maar het begin, mensen zijn straks klaar met maatregelen... gele hesjes 2.0 in de maak

9
53 maarten1234

maarten1234 schreef: "dit is nog maar het begin, mensen zijn straks klaar met maatregelen... gele hesjes 2.0 in de maak
https://www.youtube.com/watch?v=nzRF-AWNKeo"

maarten1234 er wordt geen perspectief geboden, dus deels ook door falend beleid... megatrage verspreiding van vaccins etc

9

maarten1234    
meer dan 3 jaar geleden door maarten1234

maarten1234 schreef: "er wordt geen perspectief geboden, dus deels ook door falend beleid... megatrage verspreiding van vaccins etc"

maarten1234 Ben het met uw uitspaak wel eens, maar helpt het dan om zaken te vernielen ? En waarom gaan die relschoppers niet staan bij de huizen van politici of bij het Tweede Kamer gebouw in Den Haag ?

3

Een hardwerkende ZZPer    
meer dan 3 jaar geleden door Een hardwerkende ZZPer

maarten1234 schreef: "er wordt geen perspectief geboden, dus deels ook door falend beleid... megatrage verspreiding van vaccins etc"

maarten1234 En dan ga je acties doen die tot niets anders leiden dan verergeren en nog meer kosten en ellende opleveren .

1

magikeven    
meer dan 3 jaar geleden door magikeven

maarten1234 schreef: "dit is nog maar het begin, mensen zijn straks klaar met maatregelen... gele hesjes 2.0 in de maak
https://www.youtube.com/watch?v=nzRF-AWNKeo"

maarten1234 Niet iedereen is zo dom als jij denkt....

0

dummydum    
meer dan 3 jaar geleden door dummydum

maarten1234 schreef: "dit is nog maar het begin, mensen zijn straks klaar met maatregelen... gele hesjes 2.0 in de maak
https://www.youtube.com/watch?v=nzRF-AWNKeo"

maarten1234 WPPBX. Next.

0

Bop    
meer dan 3 jaar geleden door Bop

magikeven schreef: "En dan ga je acties doen die tot niets anders leiden dan verergeren en nog meer kosten en ellende opleveren ."

magikeven blijkbaar... is een manier om je ongenoegen te uiten bij een club die met andere dingen lijkt bezig te zijn.

3

maarten1234    
meer dan 3 jaar geleden door maarten1234

dummydum schreef: "Niet iedereen is zo dom als jij denkt...."

dummydum geen idee.. zoals die klinisch psycjoloog zegt; er kan een punt komen dat mensen het niet meer accepteren..

3

maarten1234    
meer dan 3 jaar geleden door maarten1234

Bop schreef: "WPPBX. Next."

Bop Geen idee wat je bedoelt, maar je zou kunne luisteren wat die aangehaalde psycholoog zegt... om je horizon te verbreden.

4

maarten1234    
meer dan 3 jaar geleden door maarten1234

maarten1234 schreef: "Geen idee wat je bedoelt, maar je zou kunne luisteren wat die aangehaalde psycholoog zegt... om je horizon te verbreden."

maarten1234 Je hebt geen idee wat ik bedoel en dan moet ik mijn horizon verbreden? 😂

0

Bop    
meer dan 3 jaar geleden door Bop

Bop schreef: "Je hebt geen idee wat ik bedoel en dan moet ik mijn horizon verbreden? 😂"

Bop dit soort rare afkortingen , WPPBX

1

maarten1234    
meer dan 3 jaar geleden door maarten1234

maarten1234 schreef: "dit soort rare afkortingen , WPPBX"

maarten1234 Vind je? En je plaatst zelf een filmpje van BLCKBX.TV!" 🤣

0

Bop    
meer dan 3 jaar geleden door Bop

Ze wisten het al veel eerder, maar hebben er toch maar niets aan gedaan om de vrede te behouden. Wat voor overheid hebben we ons toch allemaal aangeschaft? Oh ja, burgemeester wordt je als je lang genoeg bij een politieke partij hebt gezeten en niet meer geschikt bent voor een zetel of kabinet, ook al heb je totaal geen verstand van dat vak.

7
54 niet-alles-geloven

niet-alles-geloven schreef: "Ze wisten het al veel eerder, maar hebben er toch maar niets aan gedaan om de vrede te behouden. Wat voor overheid hebben we ons toch allemaal aangeschaft? Oh ja, burgemeester wordt je als je lang genoeg bij een politieke partij hebt gezeten en niet meer geschikt bent voor een zetel of kabinet, ook al heb je totaal geen verstand van dat vak."

niet-alles-geloven Je moet de stupiditeit van deze tokkies niet afschuiven op de politiek!

2

dummydum    
meer dan 3 jaar geleden door dummydum

Je moet toch een enorme rand debiel zijn om te geloven dat dit de oplossing is . Door dit soort acties gaat het nog langer duren laat dit soort figuren als straf een extra bijdrage geven voor de horeca en andere gedupeerden want die zijn de echte slachtoffers hier van En wat is de winst 0,0 alleen maar meer kosten nog langer in lockdown kort om rand debielen

0
55 magikeven

magikeven schreef: "Je moet toch een enorme rand debiel zijn om te geloven dat dit de oplossing is . Door dit soort acties gaat het nog langer duren laat dit soort figuren als straf een extra bijdrage geven voor de horeca en andere gedupeerden want die zijn de echte slachtoffers hier van En wat is de winst 0,0 alleen maar meer kosten nog langer in lockdown kort om rand debielen"

magikeven "Door dit soort acties gaat het nog langer duren ....."

Hoezo?

0

Hollander1967    
meer dan 3 jaar geleden door Hollander1967

Ik hoop van harte dat ze er achter komen welke groep achter die rellen zaten. En dan gewoon keihard aan de schandpaal met die groep molesteerders.

0
56 ThWil

Maanden geleden heb ik al gezegd: "Er komt een keer een maatregel, waarmee ze te ver gaan, en dan slaat de vlam in de pan." De regering werd zo zeker van zijn macht, dat ze de Kamer zo gek kregen om voor te stemmen, terwijl ze tegen was. Een leuke truc, maar vergeet dan niet, dat ze niet meer het volk vertegenwoordigt.

10
57 Vilseledd

Vilseledd schreef: "Maanden geleden heb ik al gezegd: "Er komt een keer een maatregel, waarmee ze te ver gaan, en dan slaat de vlam in de pan." De regering werd zo zeker van zijn macht, dat ze de Kamer zo gek kregen om voor te stemmen, terwijl ze tegen was. Een leuke truc, maar vergeet dan niet, dat ze niet meer het volk vertegenwoordigt."

Vilseledd Vergeet jij maar niet dat door dit alles het alleen maar nog langer gaat duren!!

1

marnadi    
meer dan 3 jaar geleden door marnadi

marnadi schreef: "Vergeet jij maar niet dat door dit alles het alleen maar nog langer gaat duren!!"

marnadi Iedere keer worden er andere parameters gebruikt om aan te geven, hoe 'erg' het is. Eerst waren het het aantal doden, toen het aantal IC-opnamen, daarna het aantal positieve tests en nu de verwachting van de Britse variant. We hadden al lang weer normaal kunnen doen.

5

Vilseledd    
meer dan 3 jaar geleden door Vilseledd

Ongelooflijk dat er al 27 maal een klaphandje is ingedrukt wat een wappies, het zal je kind vader of familie maar zijn die gaan rellen zogenaamd omdat ze niet "vrij" zijn om te doen wat ze willen. Maar ja de ouders of familieleden zullen ook wel krankzinnige hersen shit spuien.

0
58 Thomas

Geen echte Nederlanders.
Klaphandjes van tuig voor tuig dat ondernemers met de brokken laat zitten. Klaphandjes voor tuig dat politie aanvalt met steekwapens en auto's in brand steekt.

0
59 Tussenderegels
60 magikeven

Arme Piano )-;

1
61 MarcusCole

Ik vraag me af of al die beelden en vids en clips van de volkomen uit de hand gelopen BLM-protesten niet mede hebben aangezet tot deze plunderingen, bedreigingen, geweld en vernielingen hebben geleid.

We konden zoveel van die BLM-beelden zien. Zoveel dat ik me voorstel dat die bij jongeren bleven hangen en hen bewust of onbewust dreef tot al die uitspattingen.

Ik denk dat het goed is om vanaf half negen het internet uit te zetten. In de zin van; geen mobiel dataverkeer. En vooral politiecamera's. De grijpkans moet omhoog, de boete zwaarder, straffen hoger.

3
62 Slavink

Dit heeft niets meer met een protest te maken, het zijn alleen maar relschoppers

0
63 dummydum

Het is een grote schande van onze politici, politie, OM en bestuurders dat er niet hard wordt ingegrepen! Het moet afgelopen zijn met dat softe gelul en het begrip tonen en laf relativeren!
Mensen hun bezittingen worden vernield waar men mensen hun hele leven lang hard voor moet werken! Schandalig!!!! En Mark Rutte moet onmiddelijk zijn biezen pakken

0
64 Querulijn Xaverius

Om bij rellen de onderlinge communicatie tussen het plebs onmogelijk te maken van 17.00 - 21.00 u wellicht mobiel telefoonverkeer stil leggen? Meute insluiten en de kansparels mogen alleen weg na identificatie wellicht?

0
65 Tutor01

Binnenkort het leger op straat en iedereen is blij .. Toch knap hoe ze dat voor elkaar krijgen.

1
66 Scalple

Scalple schreef: "Binnenkort het leger op straat en iedereen is blij .. Toch knap hoe ze dat voor elkaar krijgen."

Scalple

1

Schildpad    
meer dan 3 jaar geleden door Schildpad

Er is een duidelijk patroon aan het aftekenen dat zodra de verkiezingen in aantocht zijn allerlei geweld wordt gepleegd. En de VVD dan kan laten zien wat voor een "stoere" partij het is onder Ruttler! Je zou er bijna iets van denken!

3
67 SergioLeone

Ongelooflijk dat er toch weer 27 keer op het klaphandje is gedrukt, wat voor hersenloze idioten zijn dat toch? Die snappen echt niets van de noodzakelijke maatregelen, juist die mensen die rellen zorgen ervoor dat we nog lang niet van Covid af zijn. Maar waarschijnlijk zijn ze te dom om dat te beseffen. Ik hoop van harte dat er zwaar gestraft wordt minimaal 6 maanden detentie en een strafblad, voor zover ze dat al niet hebben.

0
68 Thomas

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

In ieder geval kunnen de Russen nu gaan nadenken over iets dat ze wél begrijpen....

28 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

VBOH
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@14 Ik zat even op een andere draad. Problemen mee? Verder ben ik wel klaar met de Rwandadeal die Engeland heeft afgesloten met Rwanda. Dag ho...

36 minuten geleden geplaatst door VBOH

VBOH
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@7 Ik zou je vriendin een advies willen geven. Ga alvast een cursus; "Opvoeden doe je zo" ergens doen. Of zoek opvoedondersteuning als hulp. ...

38 minuten geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@9 Ja, sorry. Excuus Tor, ik was ff afgeleid. Ook voor jou truste hoor. :-) ...

42 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

@10 :-)))) Hahaha ... U is gelijk ene bekende voetballer een groot filosoof ! ...

44 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

DikkeTor
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@8 Niet dat ik Schil ben XD maar ik zal het heb zeggen, ikzelf ook naar bed. #DikkeTor XD...

44 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

@21 Als dat zo was zouden we nu een andere discussie voeren. Die zwaarbewapende vijand gaat nu pas komen. Veel plezier in je flatje Vage. ...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@5 Truste Schil ! ...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Tussenderegels
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

Je weet hier pas wat het wordt als het geweest is 😎...

1 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

DikkeTor
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

Die gaat eerder later geweld gewoon ronduit plegen, want de tijd van debatteren is voorbij xD...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
August Taylor XxxAutumn Falls GifMallu Couple PornCanaan Asmr NudeNicole Aniston BtsSexa Amateur FrancaisSexing XxReneesrealmOvertime Megan Full VideoSexy Video ChudachudiXxx Sex KolkataShemale And Girl Sex VideoAnime Porn DogScissorspornVoyeurism MasterbationKavita Bhabhi Sexy VideoTravel XxxNude Beach WalkKaley Cuoco NydeJapanese PornjavErotic BeautiiesShat TerraIndian Celebrity Porn VideosMilf PactHentai CoupleXxx.pornHelene Price Porn[pornhubKanojotoysThe Bordello LyriaPro XxxGay Five Nights At Freddy's PornSavvanah FoxGay PatrolMalayalam Blue Film VideoTransangels ComMeriln SakovaHannahowo FuckedAnnan Thangai SexBus Ki BfHd Gay PornWww Xhemstar ComMom And Son Kitchen Sex VideoKolkata Sonagachi XxxXhmesyerBlahgigi EromeFree SexpicturesHdporncomixsEporner CpmPov PornographyAnupama NudeShiny Dixit SexJoysporbNo Hard Feelings Jennifer Lawrence NudeHot Movies Free DownloadTransex PovSpamk BankTarzan XnxxGay Sex Video DesiXxx KoriyaExploited Teens VideosAudio Porn StoriesEbony Golden ShowerMist Watched PornVirginia Sons Of The Forest PornSex Xxx Video HdHindi Saxi VideoBf Sexy Bf Sexy Bf Sexy Bf SexyThe Grudge PornPornos LesbiMythiccalofficial OnlyfansDdboobsTamil Aunty Hot Sex VideosXnxx OralWeb Series Xxx PornIndian Sex MmsRodrigezHoma 095Giant Clits80s Female Porn StarsMeilleur Film PornoPorn ChicosWww Xxnx ConNew Hd Porn DownloadRough Threesome PornWyyyldeSite De Filmes PornôsPirn VideosNude XKolkata Bangla Chuda ChudiVillage Sec VideoGujarati Bhabhi ComBdsm PornolarıKim Petras NudeSexo Gay EnPorn Free ComPornographic MaSissygasm HypnoHotel Sex XxxMature Mom NudeRashmika Mandanna Sexy PicSex BafHsnimeFree XxxTo XxxSexy Video Page 2Download Xxx VideosVanessa Ferlito NudeLesbains With Big TitsLiteroctica StoriesSexy ChudaiIrish PornPhilipines PornImxxxdarkHuge Tits LesboBrandi Love OrgasmFree Nude Pics Of WomenPornographie InterracialeTeena Love Black CockBalance Ta NudzHenti PictureSexo Caseiros AmadoresDenise Richards PlayboyLady Tsunade NakedNude 2018Sheridan LovepornGirl ChudaiBelle Delphine Lesbian PornFunniest PornBo Katan NudeStep Mom Shares Bed PornNaked Sexy DancersNusrat Sex VideoHindi OrnCervix Penetration PornTv Sex ScenesMarie Rose PornXvideos Brazzers HdFaye RaeganSexiest Only FansPorno MeilleurTg TubrStepmom SecKelly Kay NudePacific Rim PornPublic CumswallowBest Porn Video RedditPhoto Into PornDesi Girl Xxx ImageBhayankar Chudai