Verdachte Wilders-beveiliger vrijgelaten (m.telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door whoops in Politiek  ·  83 Reacties

  • 30
  • 1248x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49
Ik vind het wel logisch. Je gaat er toch vanuit dat alle informatie die hij had al gelekt is. Nieuwe informatie krijgt hij niet meer. Dus wat kan hij nog voor een kwaad doen?
(Ik neem aan dat ze Wilders e.d. inmiddels wel verhuisd hebben naar een locatie die niet bij die man bekend was.) En er is tot nu toe niets gebeurd, dus waarom zou het dan nu wel gebeuren?

1
51 AJ74

Zullen bij een aanslag op Wilders ook een groot aantal onschuldige burgers (ala bomgordel islam) die blijkbaar op zijn bijeenkomsten afkomen, het leven verliezen?
Ik vind dit een erg kwalijke zaak.
Rechters die daders van een dergelijk sturend misdrijf de volgende dag weer naar huis sturen verdienen hun ambt niet. Op staande voet ontslag.
Die figuren horen blijkbaar bij dezelfde club die destijds Wilders veroordeelde.

1
52 Mollevanger

@51 : Die man kan dus ongeveer op de hoogte zijn van alle safehouses en dat soort zaken. De DBB heeft niet in zeer korte tijd genoeg safe houses om die te vervangen uiteraard.

De logica ontbreekt ook in je argument. Iemand haat bv christenen en vermoordt de enige Christen in een groep. Die mag dus op basis van je argument ook vrijgelaten worden omdat hij geen Christenen meer kan vermoorden?

Deze man is simpelweg een gevaar voor de veiligheid van toch wel wat belangrijke mensen in onze samenleving. Die wil je ff van de straat hebben totdat duidelijk is wat er gelekt is. Het feit dat hij vrij is getuigd in mijn ogen echt van pure naiviteit.

1
53 Gezond boerenverstand

@53
Als de man die informatie over al die safehouses al niet doorgespeeld heeft, waarom zou hij dat nu dan alsnog gaan doen?

U haalt de logica een beetje door elkaar. Ik zeg dat als iemand de code van de kluis van de bank aan criminelen heeft verkocht, er geen reden is om die man nog vast te houden. Immers, A, de bank gaat de code veranderen neem ik aan. B. De criminelen hebben niet nog iets aan dezelfde info.

De man levert geen verder gevaar op voor de veiligheid van die mensen. Als dat wel zo is, dan zit de DBB te prutsen.

1
54 AJ74

@44

Misplaatste vergelijking. Met een kort rokje lopen is een grondrecht. Bevolkingsgroepen tegen elkaar opzetten is dat niet. (heeft de rechter hem voor veroordeelt) Dus als er iemand met een kort lontje in zo’ n bevolkingsgroep zit, dan treedt de wet van oorzaak en gevolg in werking.

Wilders neemt willens en wetens dat risico.

2
55 WijzeDwaas

Als je de koran boven de Nederlandse wet plaats mag je nooit een overheidstaak uitvoeren. Diezelfde koran keurt het goed dat er tegen niet-moslims gelogen word. Maakt het dus onmogelijk een fatsoenlijk gesprek met het te hebben. Moeilijke situatie zitten we.

1
56 Ceesje

@34 Er zullen mensen zijn in het kamp van Wilders die hopen dat iemand het in z'n stomme hoofd haalt om iets te proberen. Daarmee kan Wilders zijn gezicht nog een beetje redden en roepen dat het allemaal de schuld is van anderen. Zoals reaguurders hier doen. Andere partijen zoals D66 de schuld geven van de invrijheidstelling van een verdachte is te bespottelijk voor woorden. Goedpraterij voor domme acties van de PVV die de zetelwinst op 15 maart in gevaar brengen.

2
57 Balling

Wat zal het na 15 maart stil zijn op deze website.

1
58 Kees van Barneveld

Blijkbaar vinden onze machthebbers het geen probleem als Wilders hetzelfde lot ondergaat als Pim Fortuyn..

2
59 Xmod

@20 ah joh toch, wat een storm gister je ? gelukkig knapt het vandaag weer wat op. Wel wat koud buiten, toch wel lekker hoor, staat een heerlijk behaaglijk windje. Ga er maar lekker van genieten he.

1
60 oculus amet

@56
Dus is er maar 1 mogelijkheid over en het lijkt mij duidelijk welke dat is!

1
61 Bleke Betty

@57 dat is het kenmerk van een populist. Ze spreken altijd namens het volk (terwijl het volk van niets weet haha) en iedereen die tegen hen is is nep. Zijn fel gekant tegen minderheden en tegen alles wat oppositie is. Verliezen ze de verkiezingen, dan zijn de verkiezingen nep en is er gefraudeerd. Worden ze veroordeeld zijn het allemaal D66 rechters en is de rechtbank nep. Allemaal zo doorzichtig wat die simpele zielen roepen, en zullen nooit bijdragen aan enige oplossing want die hebben ze niet. O ja, muren bouwen en iedereen die niet meehuilt gelijk het land uitzetten. Zijn ook herkenbaar aan altijd een negatieve toonzetting en een bak chagrijn. Schelden gaat ze ook prima af.

1
62 oculus amet

Door het rijk een goedgekeurde reeds eerder verdachte criminele agent inzetten voor de veiligheid van Wilders.
Hoe zit het met de rest van de beveiligers?

0
63 Wil je niet weten

@61
Er is bijna nooit maar 1 mogelijkheid. Ook in dit geval zijn er mogelijkheden te over.

1
64 AJ74

@54 : Ik geef in mijn post al aan dat de DBB onmogelijk zo snel alle safehouses en routes om kan gooien of veranderen/vervangen. Die man is een lek. Als er doden vallen door zijn lek, is hij medeverantwoordelijk. Het kan me aan me reet roesten of hij de gegevens al door heeft gegeven. Het blijft een rare gang van zaken. Misschien heeft hij nog niet alles doorgegeven maar denkt nu, nu kan het nog en ik ga het bekend maken ook.

Iemand heeft de kassa leeggeroofd en doorgegeven. Die laten we dan ook maar vrij want hij heeft het geld al doorgegeven en kan niet meer roven? Kom op, dat blijft toch raar?

1
65 Gezond boerenverstand

Als jij bij wijze van spreken een auto pikt zit je een maand vast.
Maar misschien laten ze hem lopen om te zien wat hij gaat doen.....

0
66 kaassnitsel

@66 Sterker nog , als u iets lelijks plaatst over een ambtenaar of asielzoekercentrum dan zit u nog steeds vast. Maar waarschijnlijk weet deze politiemol meer van meerderen..

0
67 charmeur

@5 4 jaar geleden ook alle partij programmas gelezen?

En welke partijen hebben zich eraan gehouden....
Dus wat zijn die debatten waard, nul komma nul. Zonde van de belastingcenten

0
68 kaassnitsel

@11

Wat een idioot.
Hoop niet dat ze jouw 12 jaar lang moeten beveiligen gek

1
69 kaassnitsel

@11

Maar dat hij 12 jaar beveiligt moet worden vind jij normaal zeker, halve gare

1
70 kaassnitsel

Doortjebond......

Jij bent echt een imbiciel , eerste en laatste reactie naar jou

2
71 kaassnitsel

Omdat de D'66 rechters van Wilders Marokkanen een ras noemt, is er een totaal wettelijke verwarring ontstaan.
Wegens een wetenschappelijk gebrek tot welke onderverdeling Marokkanen in de primatenstamboom nu eigenlijk behoren, weet men niet meer of ze nog wel in een politiecel moeten dan wel een eigen plaats in de dierentuin dienen te hebben.

2
72 Wil je niet weten

En iedereen denk dat die man met zijn dubbele paspoort in Nederland blijft. Die zit allang in Marokko en probeer hem dan nog maar ens te pakken/verhoren.

Zeer domme actie.

1
73 ikkeniet

@72 get a life, man!

2
74 TedjeR

Aanslag op Geert Wilders door Regeringsleden is door Telegraaf voorkomen worden waar leden van de VVD bij betrokken waren om Geert Wilders niet over het leek op de hoogte te stellen.Hier zie je maar weer hoe corrupt de VVD is onder Rutte I/II.

1
75 Gunther

Misschien is er iets gelekt maar is het totaal irrelevant. Laten we eerst maar even afwachten.

2
76 Spandalf

@66 en @67
Hij is vrij in afwachting van zijn proces. Dat is standaard zo. Mocht hij veroordeeld worden, waar het nu wel naar uitziet, dan zal het wel brommen worden.
Maar dat leest u dan niet meer en u denkt dan dat deze man vrijgelaten is.

0
77 AJ74

Feitelijk is met de aanstelling van deze Marokkaanse "beveiliger" (Moslim?), op die specifieke positie, de deur opengezet voor een aanslag op Wilders. Waar was de dienst beveiligen mee bezig??? Wiens idee was het om uitgerekend een Marokkaan aan te stellen?
Nu leidt men de aandacht af door een gevalletje van 2015 het nieuws te laten beheersen.
Hier moet de onderste steen boven! Wie heeft die Marokkaan geplaatst en waarom?
Doet mij denken aan de dood van een andere politiek ongewenste lastpak en bedreiging voor de monarchie, Pim Fortuijn.

0
78 logikus

Marokkanen blijven ten allentijde de "eigen" gemeenschap boven alles prevaleren en vergeten echt niet "sharia first".
Voorts blijken er nu minstens nog twee beveiligers al in 2015 niet integer bevonden te zijn en buiten werking te zijn gesteld.
Alleen diegenen die gesnapt zijn, die halen de publiciteit nu. De rest wordt of stil gehouden, zoals die twee eerder, of worden niet gesnapt.
Maar het geeft wel aan hoe hachelijk en hoe slecht de controle op integriteit bij het Rijk is. Het lijkt letterlijk van nul en gener waarde te zijn. Je zou zelfs opzet kunnen vermoeden door geboefte als bewakers rond Wilders te zetten en zoals u weet, kan men met die mentaliteit van alles verwachten. En dat weet ook de minister, maar die laat het (hoopvol?) toe.

0
79 Wil je niet weten

Ik vraag me af waarom een politicus die duidelijk heeft uitgesproken dat hij niets moet hebben van al die Marokkanen, een aantal Marokkanen in zijn beveiligers team heeft zitten. Hij zal dit team niet zelf samen hebben gesteld, wie wel??.
Het zou zomaar kunnen dat er iemand bewust deze mensen in het team zet in de hoop dat er eentje zal bijdragen tot opruiming van Wilders. Als je beseft dat de broer van deze "lekker" ook al het team is uitgetrapt, dan vraag je je af of de antecedenten wel goed zijn onderzocht. Lijkt mij van niet. Zoiets zou reden moeten zijn om iemand niet toe te laten. De kans dat er gemeenschappelijke ideeën spelen bij broers is groot. Zeker als de afkomst (laten we zeggen ) noord afrikaans is. Of is dat allemaal niet belangrijk als het om Wilders gaat??

0
80 Hans

"En iedereen denk dat die man met zijn dubbele paspoort in Nederland blijft. Die zit allang in Marokko en probeer hem dan nog maar ens te pakken/verhoren."
@73 , van mij mag iedere criminele Marokkaan terug naar Marokko, met of zonder straf. Zolang ze maar weg zijn en nooit meer terugkomen.

1
81 Spraypaint

@11 als Geert wordt vermoord ben jij mede verantwoordelijk.

0
82 Mijn waarheid

Nederland blijft toch een vreemd land.
Een politicus wordt bedreigd door moslims , Marokkanen of Turken , en moet worden beveiligd , tot zover logisch.
Dus de Overheid draagt zorg voor zijn beveiliging , ook logisch.
Maar dan laat je die persoon beveiligen door mensen uit de groep van waaruit de bedreiging komt ?
Iemand ooit zoiets achterlijks gehoord ?
Als het om financiën zou gaan - zou er sprake zijn van belangen verstrengeling.

0
83 Jalinda

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
greenpollo
Van der Burg verruimt asielbeleid voor Eritreeërs met dienstplicht

Ja, wat gezellig al die jongens uit Eritrea.Dat hebben we laatst wel gezien...Dan kunnen ze hier lekker los gaan, iets wat ze daar niet doen...

5 minuten geleden geplaatst door greenpollo

Reconquista
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@43Ja en ik heb nog steeds geen antwoord 😊 Bop verstaat de kunst om vragen te ontlopen en de inhoud te vermijden. Dat is best wel knap maar...

5 minuten geleden geplaatst door Reconquista

greenpollo
Lopend Vuur: De zomertijd en wintertijd moeten blijven

Ik vind dat het wel zo mag blijven.Wat heb je eraan als het met altijd wintertijd in juni om 3.30 al licht wordt?Met altijd zomertijd zal he...

8 minuten geleden geplaatst door greenpollo

Weetal
Van der Burg verruimt asielbeleid voor Eritreeërs met dienstplicht

Meer, meer, meer.Stap toch op, man....

10 minuten geleden geplaatst door Weetal

Querido not
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@46 Als ze hier mee konden lezen dan zijn ze wat taal betreft al aardig ingeburgerd 😁...

10 minuten geleden geplaatst door Querido not

soapbox
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

@6 Dat is de moeder toch. Het artikel ging over de dochter....

10 minuten geleden geplaatst door soapbox

soapbox
183 bestuurders op de bon geslingerd voor rijden met mobiel in hand

@5 Zolang ze maar opletten en naar de weg kijken is het geen probleem , of heb je problemen met kleine mensen?...

12 minuten geleden geplaatst door soapbox

ongelovenloos
Groen licht voor asielopvang aan Jacob Obrechtlaan

Ik denk niet dat ouderen daar tussen willen wonen wat natuurlijk goed te begrijpen is....

20 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Slavink
Van der Burg verruimt asielbeleid voor Eritreeërs met dienstplicht

Thuis willen ze niet vechten, maar in Europa wel ... 🙃...

22 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Rechter beperkt gebiedsverbod voor Pegida-voorman tot 10 april

Dubbel, zie deze koppeling:https://www.nieuwskoerier.nl/news/977417-gebiedsverbod-pegida-voorman-in-arnhem-teruggebracht-naar-drie-weken...

24 minuten geleden geplaatst door Slavink

NK. App
Thick PornosPornodingue ComShibua KahoGorls FingeringAnal LesviansTamanna BfSax MovisWww Xxx ITrans EscortsIndinasexBrezzer Sex VideoKlixen PornPerfect BoobsnudeSloppyseconds PornPornos LésbicoLesbo Porn AsianCojiendo PutaPhub AnimationLesbian Sex VideoAllciaravy NudeTera Patrick Porn VideosEffycutiexx Onlyfans LeakedArianna Knight PornTessa Fowler Only FansBokep Indo18+Hollywood Actress Porn MoviesSexy Massive BoobsيكسPorn Movies Free DownloadsAdreanne Barbeau NudeJessica Biel FeetOlder Man Free PornMallu New Sex VideosFirst Time Sex With GirlfriendXnamsterBig Boobs Porn TubeVides AdultoAmberthickkXxx Mp4 DownloadThailand Gay PornFisting Hard CoreAbbey Wilson NudeEva Elfie Double PenetrationBlackshemale Hardcore420 PornLavaxgrll PornNagatoro HentaiCelebrity AnalJapanese Girl XvideoFree Porn Xxxvideos.comParty Cock SuckIndian Hot Web Series HdAmber Moore Professional ConductWebtoon PornographiqueX Vidios GratisAlice GoodwinLili Love PornHd Pron VShreya SexLauren OnlyfansNasty Ebony ThreesomeLatino PorneBest Nsfw Reddit PagesMarie-claude BourbonnaisJammie Presley NudeKirti Kulhari Hot SceneRoxyrayeDeshi Hot PornBig Tits On FilmBeurettesvideoNudes De FamosasVivian BlushChudai Xxx ComHommade FfmRough BdsmHome Ourhome2Cumflation HentaiHd Teeb PornX Vidoe HdWww Wife SexRashmi Desai Hot PicsPorn HitchhikersPorn Japan BlackJacqui Et Michel TvXvide.comKareena BikiniXxx GirlsRevenge Porn GfElla HughsMy Eyes Only LeaksRule34 SitesPorn Hub PremumUk Amater PornSexo Em QuadrinjosBillie Eilish BoobJay Big MouthChristina Kahlil NudeXxx Video New YearOviya Sex PhotosXxnx SexiSavannah Bond PissMom Daughter FingerLady Dimitrescu PornXx ComNhentai 418917Presley JennaPorn ImadesTokyo Drift XxxCharli NudeTiffanierayDefloration Porn Hd VideosRobot HentiaMonger In Asia FullCelibrity NudeGeneralbutchiEnglish Sex Com HdIndian Audio PornXxlayna Marie AgeSpankangGuy XxxMature PorneConfrariarsMeghana SexRough Lesbian PormAlura Jenson WrestlingBengali AexNaked GirlfrendList VrawlerPorn TranxesualVixenviragoDiamond FoxcWww Xnxx VideoDeepthoatXxx Video AntyHimawari Uzumaki HentaiMario Bros PornScisor PornWwww Xxxx Video ComHeather Thomas NakedIndian Couples Hd PornMiko Lee GangbangPornworkBoquete TwitterTessa Blanchard NudeKatiana Kay NudeGr33dygirlSquritingMother Daughter SeducesMidwestfreaks PornAcompanhante Porn