Donald Trump gaat aan boord de Air Force One.
Volledig scherm
Donald Trump gaat aan boord de Air Force One. © REUTERS

Trump wil woensdag allesbehalve een onopvallend vertrek: saluutschoten, muziekkapel en aanhangers aan Air Force One

Als Donald Trump woensdagochtend de deur van het Witte Huis achter zich toetrekt, wil hij allesbehalve een onopvallend vertrek. Op de luchtmachtbasis waar de Air Force One klaarstaat, verlangt hij een afscheidsceremonie met militair eerbetoon. Trump denkt aan saluutschoten, de  muziekkapel, een rode loper en zelfs aanhangers, stellen ingewijden tegenover Reuters en Associated Press

47 reacties

  • Leonarda Van Opbroecke

    3 jaar geleden
    We zullen de af- of aanwezigheid wel zien op 21/1 . Trump is een interessant mediafiguur dat makkelijk de "boekjes" vult. Schrijvers geven hun fantasie soms wel de vrije loop zodat fictie en realiteit soms moeilijk te herkennen is. De media zal hem nog missen. Biden zal fake berichtgevingen over hem niet toestaan.
  • guido Bervoets

    3 jaar geleden
    Correctie - de Amerikaanse staatsschuld bedraagt nu 28,11 duizend miljard. Toen Donald Trump in 2017 begon was dat nog 19,95 miljard dollar. Ze is dus op vier jaar tijd met 8,2 duizend miljard gestegen. Hallucinant. The Donald is erin geslaagd om op 4 jaar tijd de staatsschuld met 29% te doen toenemen. Daar rept hij natuurlijk met geen woord over.
  • Christine Laevers

    3 jaar geleden
    Geeft hem toch zijn 21 saluutschoten! Gratis hé, want hij betaalt zijn rekeningen niet. Trump is trouwens een echo geworden: voor de ene een voorbeeld en een boegbeeld, voor de andere een vier jaar lang durend trauma. Als hij zijn memoires zal LATEN schrijven, wordt dat gegarandeerd een beststeller, gekocht door tegenstanders en aanhangers.
  • Danny Steritmis

    3 jaar geleden
    Voor een verhuis zou een vlucht met DHL gepaster zijn.
  • Roger Declercq

    3 jaar geleden
    Ik hoop dat men er voor zorgt dat hij het land niet kan verlaten, anders zal hij nooit voor de rechter kunnen verschijnen.