Trump wil woensdag allesbehalve een onopvallend vertrek: saluutschoten, muziekkapel en aanhangers aan Air Force One (hln.be)


Als Donald Trump woensdagochtend de deur van het Witte Huis achter zich toetrekt, wil hij allesbehalve een onopvallend vertrek. Op de luchtmachtbasis waar de Air Force One klaarstaat, verlangt hij een afscheidsceremonie met militair eerbetoon. Trump denkt aan saluutschoten, de militaire mu ...

door verwijderd322399 in Buitenland  ·  69 Reacties

  • 9
  • 1274x gelezen
Reageer met een Emoji
1
27
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

knettergek, goed dat ie opzout, wat een vent bbrrrr even 4 teiltjes. koekkoek

4
1 oculus amet

Dan ben je echt van het padje. Alles verloren, de laagste waardering waarmee een president ooit wegging en hij wil er een feestje van maken.
Dat tekent de narcist.

4
2 Violier

Violier schreef: "Dan ben je echt van het padje. Alles verloren, de laagste waardering waarmee een president ooit wegging en hij wil er een feestje van maken.
Dat tekent de narcist."

Violier Je raaskalt! Trump is 1000 x meer populair dan de seniele zwetsende pastoor Biden. Dat bleek ook tijdens de rally's waar Trump de stadions vulde en de huiskamer van Biden zo goed als leeg.

4

CoolMemories    
meer dan 3 jaar geleden door CoolMemories

CoolMemories schreef: "Je raaskalt! Trump is 1000 x meer populair dan de seniele zwetsende pastoor Biden. Dat bleek ook tijdens de rally's waar Trump de stadions vulde en de huiskamer van Biden zo goed als leeg."

CoolMemories Onder Trump's aanhang moet je ook niet populair willen zijn want dan ben je fout bezig

0

Brolin    
meer dan 3 jaar geleden door Brolin

Zijn fans kunnen niet eens in de buurt van het Witte Huis komen. Alles is afgezet van het Witte Huis tot het Capitool.

1
3 sockknitter

sockknitter schreef: "Zijn fans kunnen niet eens in de buurt van het Witte Huis komen. Alles is afgezet van het Witte Huis tot het Capitool."

sockknitter Ook niet op een basis van de Air Force... 😄

1

uahoera    
meer dan 3 jaar geleden door uahoera

Kan die krijgen maar dan moeten ze wel raak schieten en niet in de lucht

0
4 psje

psje schreef: "Kan die krijgen maar dan moeten ze wel raak schieten en niet in de lucht"

psje oeps..... 😎

1

oculus amet    
meer dan 3 jaar geleden door oculus amet

De dag moet en zal over hem gaan.

Bij de inhuldiging van zijn opvolger, zal hij niet aanwezig zijn. Typisch narcistengedrag van een slechte verliezer.

0
5 progressiefliberaal

progressiefliberaal schreef: "De dag moet en zal over hem gaan.

Bij de inhuldiging van zijn opvolger, zal hij niet aanwezig zijn. Typisch narcistengedrag van een slechte verliezer."

progressiefliberaal Joh, het gaat de hele verkiezingen al alleen en uitsluitend om Trump! Voor of tegen maakt niet uit. Biden is nergens.

3

CoolMemories    
meer dan 3 jaar geleden door CoolMemories

ipv hem netjes het stokje overdragen en Biden succes wensen de komende 4 jaar... tja AANDACHTTREKKER!!!!! Ik hoop echt dat alles hermetisch is afgesloten woensdag .... en dat ie afgevoerd wordt... zonder toeters en bellen!

1
6 Sempre

Kunnen ze niet een van die saluutschoten op hem afvuren? Is dat een idee? 😂

1
7 samcash

samcash schreef: "Kunnen ze niet een van die saluutschoten op hem afvuren? Is dat een idee? 😂"

samcash Heeft geen zin, zijn losse flodders.
Tenzij ze de loop in een lichaams opening/uitgang steken

0

Snorrie    
meer dan 3 jaar geleden door Snorrie

Snorrie schreef: "Heeft geen zin, zijn losse flodders.
Tenzij ze de loop in een lichaams opening/uitgang steken"

Snorrie Je kunt een geweer laden met wat jij wilt. Toch?

0

samcash    
meer dan 3 jaar geleden door samcash

samcash schreef: "Je kunt een geweer laden met wat jij wilt. Toch?"

samcash Tuurlijk.
En dan sta je er als enigste tussen zonder mondingsstop.
Natuurlijk valt dat de andere beveiligers niet op.
Gaat niet lukken.

Laat hem maar welbewust mee maken hoe zijn koninkrijkje ontmanteld word en dat al zijn aanbidders bij hun verstand komen en hem gaan zien voor wat hij is.

0

Snorrie    
meer dan 3 jaar geleden door Snorrie

Het is te bezopen voor woorden, op de keper beschouwd, dat iemand die het land op randje burgeroorlog heeft gebracht, een situatie die bepaald nog niet minder explosief is geworden, überhaupt iets te "verlangen" heeft v.w.b. z'n vertrek. Het zal wettelijk niet anders zijn maar dat pleit imo dan alleen maar voor het maken van een wet die aan dat soort wensen paal en perk stelt.

2
8 mountainlion

mountainlion schreef: "Het is te bezopen voor woorden, op de keper beschouwd, dat iemand die het land op randje burgeroorlog heeft gebracht, een situatie die bepaald nog niet minder explosief is geworden, überhaupt iets te "verlangen" heeft v.w.b. z'n vertrek. Het zal wettelijk niet anders zijn maar dat pleit imo dan alleen maar voor het maken van een wet die aan dat soort wensen paal en perk stelt."

mountainlion De president van de VS heeft veel te veel macht en macht leidt altijd tot corruptie. De vorige presidenten waren niet beter dan Trump als je terugkijkt in de geschiedenis. Het waren allemaal misdadigers.

13

samcash    
meer dan 3 jaar geleden door samcash

Dan is hij al president-af. Ben benieuwd welk af-schijt hij krijgt.

3
9 Lievense

Hoe wil hij dit regelen? Op dat moment is hij president af.

1
10 Violier

Dan ben je echt een schaamteloze hufter.

2
11 LVosje

Ik mag toch hopen dat hij gewoon met de staart tussen de benen vertrekt, zoals een goed verliezer betaamt. 👋 😊

4
12 Bop

Tja, je moet wat als je totaal niet welkom bent in Schotland. 😎

1
13 foshizzle

foshizzle schreef: "Tja, je moet wat als je totaal niet welkom bent in Schotland. 😎"

foshizzle Hij is ook niet welkom in Florida. 😂

1

samcash    
meer dan 3 jaar geleden door samcash

Even een argentijnse crew op die airforce one. Probleem opgelost

1
14 Snorrie

@ de mensen die zich afvragen hoe 'ie dit wil doen: naar ik begrepen heb wil hij deze show op de ochtend van de 20ste, m.a.w. vóór de inauguratie die voor 12.00h op de agenda staat (e.e.a. lokale tijd uiteraard). Nog net geen president-af dus.

0
15 mountainlion

mountainlion schreef: "@ de mensen die zich afvragen hoe 'ie dit wil doen: naar ik begrepen heb wil hij deze show op de ochtend van de 20ste, m.a.w. vóór de inauguratie die voor 12.00h op de agenda staat (e.e.a. lokale tijd uiteraard). Nog net geen president-af dus."

mountainlion Kwam deze foto tegen.
https://www.adn.com/resizer/GSrWGCrf2LKi0ODps-Yop9ZMbkI=/1200x0/cloudfront-us-east-1.images.arcpublishing.com/adn/T3PTSQNR2VGLBHLNQLCIUVRXD4.jpg

0

Defcte burger    
meer dan 3 jaar geleden door Defcte burger

mountainlion schreef: "@ de mensen die zich afvragen hoe 'ie dit wil doen: naar ik begrepen heb wil hij deze show op de ochtend van de 20ste, m.a.w. vóór de inauguratie die voor 12.00h op de agenda staat (e.e.a. lokale tijd uiteraard). Nog net geen president-af dus."

mountainlion Wat zielig in feite. Je verliest alles wat je maar kunt verliezen. Niemand die een feestje je voor je maakt als je weggaat dus wil je er zelf nog iets van maken. Niet door hebbend hoezeer je jezelf voor gek zet.

1

Violier    
meer dan 3 jaar geleden door Violier

Violier schreef: "Wat zielig in feite. Je verliest alles wat je maar kunt verliezen. Niemand die een feestje je voor je maakt als je weggaat dus wil je er zelf nog iets van maken. Niet door hebbend hoezeer je jezelf voor gek zet."

Violier Of 'ie zichzelf voor gek zet of niet, ik vind het veel kwalijker dat hij zelfs die ochtend nog de gelegenheid zou hebben om nog even, als president, de leugens over hoe hij van het presidentschap beroofd is kan herhalen. De situatie is al explosief genoeg zonder dat extra vat olie. Ik weet ook niet hoeveel zenders etc. z'n show zullen willen uitzenden, maar al is dat alleen maar Fox dan is het bereik imo al veel te groot.

0

mountainlion    
meer dan 3 jaar geleden door mountainlion

mountainlion schreef: "Of 'ie zichzelf voor gek zet of niet, ik vind het veel kwalijker dat hij zelfs die ochtend nog de gelegenheid zou hebben om nog even, als president, de leugens over hoe hij van het presidentschap beroofd is kan herhalen. De situatie is al explosief genoeg zonder dat extra vat olie. Ik weet ook niet hoeveel zenders etc. z'n show zullen willen uitzenden, maar al is dat alleen maar Fox dan is het bereik imo al veel te groot."

mountainlion heb je gelijk in, ze moeten die vent met een strontkar, getrokken door die zg fans van hem, met pek en veren washington uitrijden.

1

oculus amet    
meer dan 3 jaar geleden door oculus amet

Violier schreef: "Wat zielig in feite. Je verliest alles wat je maar kunt verliezen. Niemand die een feestje je voor je maakt als je weggaat dus wil je er zelf nog iets van maken. Niet door hebbend hoezeer je jezelf voor gek zet."

Violier Hij kan zijn zombiedansje toch zelf nog even doen, alleen zijn publiek zit in de bak had hij eerder aan moeten denken.

0

Nurse Ratched    
meer dan 3 jaar geleden door Nurse Ratched

* Verwijderd door de redactie *

16 Koempel

Als ik zo tussen de regels lees is het niet enkel narcisme van hem. Maar volgens mij nog veel meer bedoeld om Biden dwars te zitten. Om door middel van zoveel mogelijk bombarie alle aandacht te krijgen zodat er geen aandacht is voor de inauguratie van Biden.

2
17 rebo

rebo schreef: "Als ik zo tussen de regels lees is het niet enkel narcisme van hem. Maar volgens mij nog veel meer bedoeld om Biden dwars te zitten. Om door middel van zoveel mogelijk bombarie alle aandacht te krijgen zodat er geen aandacht is voor de inauguratie van Biden."

rebo Er is toch niemand geinteresseerd in Biden...dat bleek al tijdens de verkiezingen. Die vent heeft nooit wat gepresteerd dan oorlogen steunen, met de lobby mee zwetsen, zakken vullen en aan kleine meisjes friemelen.

5

CoolMemories    
meer dan 3 jaar geleden door CoolMemories

CoolMemories schreef: "Er is toch niemand geinteresseerd in Biden...dat bleek al tijdens de verkiezingen. Die vent heeft nooit wat gepresteerd dan oorlogen steunen, met de lobby mee zwetsen, zakken vullen en aan kleine meisjes friemelen."

CoolMemories Nou ja, we zullen wel zien hoe het af gaat lopen. We wachten het rustig af. Berustend en nederig en het hoofd deemoedig gebogen en met afgezakte schouders om dan gelaten de dingen over ons heen te laten komen hoe dat ze over ons heenkomen. Iets anders zal er voor ons niet opzitten hier.

1

rebo    
meer dan 3 jaar geleden door rebo

En dan word je op donderdagmorgen wakker en slaat opeens het volle besef toe, dat je géén president meer bent, dat de halve VS je voor de rechter wil slepen, dat je vrouw gisterenavond nog de scheidingspapieren heeft ondertekend, dat Poetin niet meer voor je aan de telefoon wil komen, dat je jongste zoon toch wel érg op je tuinman lijkt........MAGA..!!!!

3
18 Gremdaat

Gremdaat schreef: "En dan word je op donderdagmorgen wakker en slaat opeens het volle besef toe, dat je géén president meer bent, dat de halve VS je voor de rechter wil slepen, dat je vrouw gisterenavond nog de scheidingspapieren heeft ondertekend, dat Poetin niet meer voor je aan de telefoon wil komen, dat je jongste zoon toch wel érg op je tuinman lijkt........MAGA..!!!!"

Gremdaat En 20 special Agents rond je bed die je in de boeien slaan en je meenemen naar het gevang...

1

uahoera    
meer dan 3 jaar geleden door uahoera

uahoera schreef: "En 20 special Agents rond je bed die je in de boeien slaan en je meenemen naar het gevang..."

uahoera Jij bent nog stommer dan de burgeroorlog waar je op aan stuurt na vier jaar opgekropte woede!

7

CoolMemories    
meer dan 3 jaar geleden door CoolMemories

Er is al aangegeven dat het traditionele afscheid bij het WH door de verschillende militaire divisies dit jaar niet zal doorgaan.
Ze houden daar niet zo van presidenten die aanzetten tot een coup..

2
19 GreyB

GreyB schreef: "Er is al aangegeven dat het traditionele afscheid bij het WH door de verschillende militaire divisies dit jaar niet zal doorgaan.
Ze houden daar niet zo van presidenten die aanzetten tot een coup.."

GreyB https://www.defenseone.com/ideas/2021/01/pentagon-wont-throw-traditional-farewell-ceremony-trump/171408/

2

GreyB    
meer dan 3 jaar geleden door GreyB

Wil z'n presidentschap in ZIJN stijl afsluiten.

0
20 flauwekulallemaal

flauwekulallemaal schreef: "Wil z'n presidentschap in ZIJN stijl afsluiten."

flauwekulallemaal Dan lijkt mij dat hij het plaatselijke circus moet uitnodigen om hem uit te zwaaien, clowns voorop natuurlijk.

0

Ik.blijf.mij. verbazen    
meer dan 3 jaar geleden door Ik.blijf.mij. verbazen

flauwekulallemaal schreef: "Wil z'n presidentschap in ZIJN stijl afsluiten."

flauwekulallemaal Misschien kunnen die lui op één knie knielen terwijl ze dat schot afvuren...

0

zeikenderechter    
meer dan 3 jaar geleden door zeikenderechter

Waarom willen de (nep)democraten geen onafhankelijk onderzoek naar fraude ?

Zelf kochten ze nep-info uit rusland om vervolgens 2,5 jaar lang Trump zijn presidentschap ongedaan te krijgen , om direct daarna door te gaan met impeachment.

Foute lui

21
21 Vageali6888

Vageali6888 schreef: "Waarom willen de (nep)democraten geen onafhankelijk onderzoek naar fraude ?

Zelf kochten ze nep-info uit rusland om vervolgens 2,5 jaar lang Trump zijn presidentschap ongedaan te krijgen , om direct daarna door te gaan met impeachment.

Foute lui"

Vageali6888 Stop eens met liegen.

4

zeikenderechter    
meer dan 3 jaar geleden door zeikenderechter

Vageali6888 schreef: "Waarom willen de (nep)democraten geen onafhankelijk onderzoek naar fraude ?

Zelf kochten ze nep-info uit rusland om vervolgens 2,5 jaar lang Trump zijn presidentschap ongedaan te krijgen , om direct daarna door te gaan met impeachment.

Foute lui"

Vageali6888 In Texas is al een vrouw gearresteerd wegens verkiezingsfraude.

1

sockknitter    
meer dan 3 jaar geleden door sockknitter

Vageali6888 schreef: "Waarom willen de (nep)democraten geen onafhankelijk onderzoek naar fraude ?

Zelf kochten ze nep-info uit rusland om vervolgens 2,5 jaar lang Trump zijn presidentschap ongedaan te krijgen , om direct daarna door te gaan met impeachment.

Foute lui"

Vageali6888 Hele foute lui. loopt hier op NK ook rond. Draaien de feiten om en stellen dat je liegt. Jammer dat de media zo'n grip heeft op de zwakken onder ons.
De propaganda van leugens is een ziekte

1

sparta    
meer dan 3 jaar geleden door sparta

Vageali6888 schreef: "Waarom willen de (nep)democraten geen onafhankelijk onderzoek naar fraude ?

Zelf kochten ze nep-info uit rusland om vervolgens 2,5 jaar lang Trump zijn presidentschap ongedaan te krijgen , om direct daarna door te gaan met impeachment.

Foute lui"

Vageali6888 “ Waarom willen de (nep)democraten geen onafhankelijk onderzoek naar fraude ?”

Omdat er geen sprake is van grootschalige fraude. Trump riep ruim voor de verkiezingen al dat hij alleen kon verliezen door fraude. Dus toen hij verloor moest hij die leugen wel vast blijven houden. Maar na tientallen rechtszaken waarbij hij en zijn team in de meeste gevallen alle kansen en mogelijkheden hebben gekregen om met bewijzen/getuigen te komen, kwam Trump keer op keer met nul komma nul. Als hij en zijn machtige team niet met bewijzen kunnen komen, is er ook geen sprake geweest van fraude

0

Rare Rakker    
meer dan 3 jaar geleden door Rare Rakker

Domme vraag waarom zou een dienstweigeraar en persoon die alle gevallen soldaten loser heeft genoemd een militaire afscheid verdien?

1
22 psje

psje schreef: "Domme vraag waarom zou een dienstweigeraar en persoon die alle gevallen soldaten loser heeft genoemd een militaire afscheid verdien?"

psje Je leuteret!

Hier noemt Biden in een speech de Amerikaanse troepen: "stupid bastards!"

https://evansnewsreport.com/2020/09/26/biden-team-confirms-biden-told-troops-to-clap-for-that-you-stupid-bastards-and-called-troops-a-dull-bunch/

10

CoolMemories    
meer dan 3 jaar geleden door CoolMemories

Waarom een waardig afscheid als de persoon zich zelf niet eens waardig kan gedragen!

2
23 psje

psje schreef: "Waarom een waardig afscheid als de persoon zich zelf niet eens waardig kan gedragen!"

psje Je ziet liever politici met een masker op ?
Mooie politiek correcte plaatjes , maar intussen verschrikkelijke oorlogen beginnen en het volk uitbuiten ?

Geef mij maar een bullebak , die intussen vredesakkoorden sluit in plaats van oorlog / zijn eigen volk op de eerste plaats zet in plaats van buitenlandse multinationals

20

Vageali6888    
meer dan 3 jaar geleden door Vageali6888

Vageali6888 schreef: "Je ziet liever politici met een masker op ?
Mooie politiek correcte plaatjes , maar intussen verschrikkelijke oorlogen beginnen en het volk uitbuiten ?

Geef mij maar een bullebak , die intussen vredesakkoorden sluit in plaats van oorlog / zijn eigen volk op de eerste plaats zet in plaats van buitenlandse multinationals"

Vageali6888 Klopt niet wat je schrijft, het is een bullebak en een dictator, die zijn eigen gezin op de eerste plaats zet. Hij heeft grandioos laten zien dat het volk hem totaal niet interesseert.

3

Ik.blijf.mij. verbazen    
meer dan 3 jaar geleden door Ik.blijf.mij. verbazen

Ik.blijf.mij. verbazen schreef: "Klopt niet wat je schrijft, het is een bullebak en een dictator, die zijn eigen gezin op de eerste plaats zet. Hij heeft grandioos laten zien dat het volk hem totaal niet interesseert."

Ik.blijf.mij. verbazen Noem eens wat voorbeelden ? Waarom is hij een dictator ?

Trump nam allerlei maatregelen die helemaal niet in het voordeel van zijn gezin zijn.

16

Vageali6888    
meer dan 3 jaar geleden door Vageali6888

Vageali6888 schreef: "Noem eens wat voorbeelden ? Waarom is hij een dictator ?

Trump nam allerlei maatregelen die helemaal niet in het voordeel van zijn gezin zijn."

Vageali6888 Nee Terror-aal... we noemen geen voorbeelden meer, want zelfs als je blind doof en stom bent had je aan vorige week en de afgelopen maanden genoeg.

2

zeikenderechter    
meer dan 3 jaar geleden door zeikenderechter

zeikenderechter schreef: "Nee Terror-aal... we noemen geen voorbeelden meer, want zelfs als je blind doof en stom bent had je aan vorige week en de afgelopen maanden genoeg."

zeikenderechter Je trapt met open ogen in de framing van de linkse propaganda machine , feiten maken niet meer uit toch ?

Dictators fixen de verkiezingen/censureren-bannen en maken hun tegenstanders monddood/zorgen dat hun tegenstanders niet aan de macht kunnen komen etc. ... komt bekend voor he ?

12

Vageali6888    
meer dan 3 jaar geleden door Vageali6888

Vageali6888 schreef: "Je trapt met open ogen in de framing van de linkse propaganda machine , feiten maken niet meer uit toch ?

Dictators fixen de verkiezingen/censureren-bannen en maken hun tegenstanders monddood/zorgen dat hun tegenstanders niet aan de macht kunnen komen etc. ... komt bekend voor he ?"

Vageali6888 Ja Orban, Bolsonaro, Duda etc.. Gelukkig dat Trump niet herkozen is. Had zomaar dezelfde kant op kunnen gaan

1

MacGu    
meer dan 3 jaar geleden door MacGu

Vageali6888 schreef: "Noem eens wat voorbeelden ? Waarom is hij een dictator ?

Trump nam allerlei maatregelen die helemaal niet in het voordeel van zijn gezin zijn."

Vageali6888 Hij gaf de miljardairs de gelegenheid om nog rijker te worden, noemde corona een hoax, bleef veel geld verdienen aan zijn eigendommen, gaf miljoenen uit aan zijn golfhobby, gaf zijn kinderen goed verdienende banen. Gaf zijn corrupte vrienden gratie. genoeg? Heeft zijn belofte om een goede zorgverzekering te realiseren niet gehouden. En is de slechtste president die Amerika ooit gehad heeft.

1

Ik.blijf.mij. verbazen    
meer dan 3 jaar geleden door Ik.blijf.mij. verbazen

Vageali6888 schreef: "Je trapt met open ogen in de framing van de linkse propaganda machine , feiten maken niet meer uit toch ?

Dictators fixen de verkiezingen/censureren-bannen en maken hun tegenstanders monddood/zorgen dat hun tegenstanders niet aan de macht kunnen komen etc. ... komt bekend voor he ?"

Vageali6888 Stop eens met liegen.

1

zeikenderechter    
meer dan 3 jaar geleden door zeikenderechter

Vageali6888 schreef: "Je trapt met open ogen in de framing van de linkse propaganda machine , feiten maken niet meer uit toch ?

Dictators fixen de verkiezingen/censureren-bannen en maken hun tegenstanders monddood/zorgen dat hun tegenstanders niet aan de macht kunnen komen etc. ... komt bekend voor he ?"

Vageali6888 Blinde vink bent en blijft u. Trump was al ver voor de verkiezingen zijn achterban wijs aan het maken, dat er fraude was. ( maar zei er ook bij : als ik niet win). U en uw kompanen gaven bij elke rally, van te voren, aan waar die gevolgd kon worden. Ik, domoor dus, heb er idd een aantal van begin tot eind gevolgd, alsook de rally om bij Het Witte Huis te komen en zijn programma te beluisteren. Zijn achterban werd helemaal dol gemaakt met zijn diverse toespraken. En ja, het programma van 6 jan. was zoals het bedoeld was. Deze boze mensen een aanval laten doen om het Capitool te bezetten.

Dus u kunt nu wel stoppen met de leugens over wat volgens u de waarheid is. U liegt mee met een oplichter.

1

sprookjesvertelster    
meer dan 3 jaar geleden door sprookjesvertelster

psje schreef: "Waarom een waardig afscheid als de persoon zich zelf niet eens waardig kan gedragen!"

psje Binnenkort weer een waardige oorlog in Syrië! Paus Biden zal zijn zegen geven! Want daar hebben de globalisten een pijnlijke nederlaag geleden toen de door hen gesteunde islamitische opstand tegen de Syrische burgers en hun regering gestopt en gekeerd werden door Poetin en Trump.

6

CoolMemories    
meer dan 3 jaar geleden door CoolMemories

Hij heeft Amerika drastisch veranderd en op een andere manier op de kaart gezet. Arrogant een iedereen die zich niet onderwerpt wordt door middel van zware sanctie kapot gemaakt.

Veel historische boeken kunnen geraadpleegd worden hoe dit zich verder gaat ontwikkelen. Ondergang van het Romeinse Rijk wordt volledig gevolgd.

9
24 niet-alles-geloven

niet-alles-geloven schreef: "Hij heeft Amerika drastisch veranderd en op een andere manier op de kaart gezet. Arrogant een iedereen die zich niet onderwerpt wordt door middel van zware sanctie kapot gemaakt.

Veel historische boeken kunnen geraadpleegd worden hoe dit zich verder gaat ontwikkelen. Ondergang van het Romeinse Rijk wordt volledig gevolgd."

niet-alles-geloven Trump aanhanger zijn door links op een zwarte lijst gezet , en worden uit baantjes gehouden en erger...

Dat zijn Noord Korea praktijken

13

Vageali6888    
meer dan 3 jaar geleden door Vageali6888

Vageali6888 schreef: "Trump aanhanger zijn door links op een zwarte lijst gezet , en worden uit baantjes gehouden en erger...

Dat zijn Noord Korea praktijken"

Vageali6888 Snowflake.

Wil je een safe space?

1

zeikenderechter    
meer dan 3 jaar geleden door zeikenderechter

Dan zal Trump dat toch zelf moeten ritselen, want het Pentagon weigert medewerking:

1
25 Crannbuidhe

Crannbuidhe schreef: "Dan zal Trump dat toch zelf moeten ritselen, want het Pentagon weigert medewerking: "

Crannbuidhe Whoooooooooooohoooooooooooooooo!

Misschien heeft de Terror-aal nog een ouwe musket...

1

zeikenderechter    
meer dan 3 jaar geleden door zeikenderechter

Crannbuidhe schreef: "Dan zal Trump dat toch zelf moeten ritselen, want het Pentagon weigert medewerking: "

Crannbuidhe hahahahaha!

1

Violier    
meer dan 3 jaar geleden door Violier

Daarna kan de luchtmacht mooi naar het Capitool opstormen.

12
26 dwarsbalk

Dit vliegtuig wil misschien ook wel eventjes overvliegen en zijn lading droppen!

2
27 Nieuwsgierig

Moeten die saluutschoten per se verticaal? Ik dacht, ik vraag maar even.

2
28 Scholar008

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Malinois
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@50Misschien werkt de links zo.https://ejbron.wordpress.com/2024/04/18/video-werkt-prima/...

zojuist geplaatst door Malinois

DikkeTor
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@2 Tijd dat er traffen komen op bessen plukken :P Verziekt de natuur! XD...

zojuist geplaatst door DikkeTor

Biscanna
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Het was de eerste link in google schatje, ik kijk trouwens op niemand neer, dat is meer een bruinlinks dingetje Waarom zou ik neerkijken op mens...

1 minuut geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@22 "Dat appels - peren wordt dan door #22 gemaakt." Sorry nee. FrisseBries heeft het in 22 niet over 'veroordelen' en 'verschille...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Malinois
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

De politie had er blijkbaar niet zoveel zin aan om in te grijpen?Ik vraag me wel eens af hoe autochtonen hier in de toekomst mee om moeten gaa...

4 minuten geleden geplaatst door Malinois

DikkeTor
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

De aanleiding : "Volgens ‘Le Parisien’ werden twee mannen neergeschoten door een huurder van het appartement, eveneens een Afghaan"Gaat ...

5 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Marrie1
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@177O ja, dat hebben we ook nog gehad, wat een vreselijke aanval was dat....

5 minuten geleden geplaatst door Marrie1

eh
Muziekdraadje

nieuwe Johnny Cashhttps://www.youtube.com/watch?v=gORwj-qfQhYWell Alright · Johnny Cash...

7 minuten geleden geplaatst door eh

Marrie1
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@46Oké, dan bekijk ik het even anders, en pleit ik er voor om de Taliban stage te laten lopen in Frankrijk. 😉Zodat de Franse politie wat...

8 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Xnxx Hindi TalkFrenc Porn StarTravestis MexicanosBangla Choti Golpo AudioXnxx Tamil Sex VideosChaina Xxx VideosLana Rhoades DeepthroatUpskirting NudeCarter Cruise LesbianPorna SitesiStrip Clib ListOnesie PornThreesome Xxx VideosGory Hole VideoUgly BastardSex Cartoon Sex CartoonTaboo HentaiNumi Zarah CreampiePururin.SexalarbBest Indianporn WebsiteSexy Onlyfans LeakedChicana NudeLinks PornorJennifer Lopez PornIndian Bhojpuri SexSexy Bf Video NewPorn TexBlack Grannies In PornLexi Heart PornPorno MexicanaShraddha Kapoor Xxx ComCall Aunty Sex VideoGaysnapchat SextingCutepowerlegsXxxx Videos IndiaXxxx Sex Com VideoNude Yoga TeensBlack Porn ClipsArdria RaeHot ScxMiaa-915Girlgirl ComHindihdxxxOnlyfans Porn VideoChiggywiggy PornUk Sex VideoXnxx SanileonAssoleFacesitters Porn成人 在线PhotoacompanhanntesHot Nude MassageJay Taylor PornShamless PornDoctor And Nurse Sexy VideosInden Xxx Video ComSexy Videos Tamil HdAriana Marie CumNude BurlesqueLiteroctia StoriesPhone SextBest Nsfw Sub RedditsEbony Porn BondageSucking DSex VidoesJessi SummersMisklgHot Sex With IndianPppd 451TubepleasurwXhamsters.comBest New Porn StarsErome XHenta MangasAyisha DiazSexsub.tvDeshi Sex PornPuku PornVideos Por De Famosasقصص سكس بالعربيBreast Expansion VideosThandir Newton NudeWomen Blonde NakedMyverFulsojjaAngelina White PronDaddydaughter PornCeleb JihdWifetubeSkipthegamFollando TravestisPorn Xxxx FreeBhabhi Xxnx VideoDesi Mom Sleeping XnxxUporniaGirlfriend'sfilmsLauren Burch OnlyfansFamily Traphy PornStepsister Porn VideosPassion Hd Sex ComTitty RevealsLesbian StrappornCosmic Sex MovieBhabhi Or Devar Ka PyarDakota Tyler CreampieChubby PawgGlory Hole CumingCinevoodVideos PornohdPorn Amador CaseiroPor HentayPenny Pax AnalPorn Soul EaterLilly Colins NudePorm HindiDefloration Full Hd VideoBlackbigclitHardcore Sex ImagesAunty Bathing VideoNew Bengali Sex VideoWesternchikanBig BpobsGaycest PornBbc SlutsDouble Pen PornTrisha Paytas PornhubQuiero Ver PornografíaBhabhi SwxJapanese Real SexShoujo Ramune UncensoredAmateurxxxProno Movies FreeEmma Roberts NudeWolf Girl PornBrazzers Porn Videos FullNithya Menon Porn VideosNawazuddin Siddiqui PornBlackpussy PronSayumi Sutra PornDiy Fuck MachineWaiting For CumshotAllporn Comic.comHeintailAaliyah Hadid BlowjobBanana FeverHuge Boobies BouncingGoogle ChasmaAny Sex XxxGay Vampire Porn