door Febee in Politiek  ·  148 Reacties

  • 48
  • 1934x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ze zien de bui duidelijk hangen bij de EU en vandaar die plotselinge haast tot een flinke staatsgreep.

1
101 Wil je niet weten

@85 Je bent blind

5
102 Proemevla

@102 Danny? Is hij het ?

1
103 Eastwood

Paniek in de tent, alle drank reeds opgezogen door die idioot.

1
104 niet-alles-geloven

@102 Ik ben gewoon niet zo paranoide als u over stofzuiger regels en het delegeren van taken tussen de regionale, nationale en supranationale instanties. Op al die plaatsen zitten gekozen vertegenwoordigers van de bevolking.
Wij zijn ook niet de enigste die dat doen zo zijn er wel meer landen die dat doen. Samen sta je sterker.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Supranationalisme#/media/File:Supranational_unions.svg

Verder ben jij vrij hypocriet als het gaat over soevereiniteit en hoe je daar totaal geen respect voor hebt als het gaat om landen die moeten bukken voor Putin de door jou zo geliefde dictator. Ook hoe die man geen oppositie tegen hem kan verdragen, maar dat praat je altijd goed en dan moet ik of iemand jou nu serieus nemen over soevereiniteit?

13
105 VaY

@99 Als u zich niet kunt vinden in de tekst van het manifest en de daaruit volgende handelingen
dan steunt u het toch niet? Vrijheid blijheid hoor.

2
106 knuter

Als dit verhaal waarheid is, hoop ik dat Rutte aangeklaagd wordt voor hoogverraad!!

2
107 Pero

@105
[quote]In de meeste gevallen is het EP medewetgever, maar op een aantal beleidsterreinen zijn de bevoegdheden van het EP zeer beperkt. Initiatiefrecht heeft het EP niet. [/quote]

Het europarlement stelt niks voor, zoals ik al schreef, ze mogen alleen in onbelangrijke zaken meebeslissen.
Dat jij dat het toppunt van democratie vindt kan ik me voorstellen gezien je commentaren over Oekraïne.

2
108 Proemevla

Is er geen mogelijkheid om , met degenen die er tegen zijn, een grote protestactie te beginnen?

0
109 gaulette

@109 Jazeker! 15 maart aanstaande verzamelen op het stemburo!

0
110 knuter

@109 ,

En stemgerechtigden ronselen.

1
111 Robot

@108 Daar waar het EP niet beslist doen de regeringsleiders dat en die zijn toch ook gekozen?
Het EP heeft besloten EU gesprekken met Turkije te bevriezen. Het EP heeft besloten dat er geen octrooien meer worden uitgegeven op groente en fruit. Het EP heeft besloten dat belastingontwijking moet worden aangepakt. Zo zijn er nog veel meer zaken die zeker niet onbelangrijk zijn.

"Dat jij dat het toppunt van democratie vindt kan ik me voorstellen gezien je commentaren over Oekraïne."
Het is voor mij niet het toppunt van democratie, maar ook zeker niet een dictatuur. Zolang jij kritiek hebt op de EU weet ik dat het goed zit. Je hebt namelijk een voorkeur voor dictators in verschillende landen die geen oppositie toestaan. Ik ga me pas zorgen maken als jij positief gaat schrijven over de EU.

11
112 VaY

@106 Ik knip even wat stukjes uit dat manifest dan.

"vaderland" "schuldig aan Hoogverraad" "niet wijken" "bezettende vreemde mogendheid" "collaborerende overheid" "wij eren haar cultuur" "geschiedenis" "vlag en haar grondgebied"

Tekstboek ultranationalistische leuzen. Iemand kan ook van zijn land houden zonder al dat nationalistische gejammer. Kijk naar AKP van Erdogan of de NSDAP en zoek de overeenkomsten.

15
113 VaY

@73 Je vergeet dat D66 met alle winden me kan waaien en van kleur veranderen als het hun uitkomt. Dan krijg je toch weer andere mogelijkheden ook al zit ik daar niet op te wachten.

0
114 Verwonderd

@113 Ja zeg, wat is dit nou weer? Je gaat een mooi schilderij toch ook niet in stukjes knippen om te zeggen dat de kleur je niet aanstaat? Had je het niet in z'n geheel kunnen citeren?

2
115 knuter

@102 @88 geeft dat ook aan.

1
116 etymologie

@102 Je moet niet vergeten dat pro EU mensen vinden dat een land als Oekraine bij de EU halen 'opbouwen' is, geniaal van hun kant wel. Maar gaat nergens over.

3
117 etymologie

@117 Weinig Pro EU mensen denken volgens mij dat het een goed idee om Oekraine bij de EU te halen. Dat wil nog niet zeggen dat we het land moeten laten vallen in de handen van een agressief buurland dat al een deel illegaal bezet heeft. Niet alleen Oekraine, maar ook in Georgie en Moldavie. Dus als Rusland die landen sloopt dan is de steun vanuit Europa opbouwen.

11
118 VaY

@116 Je kan mijn vraag beantwoorden of ben je te kinderachtig om een normale reactie te plaatsen?

7
119 VaY

En zo gaat Rutte lekker achter onze ruggen zijn gang, hij weet wat goed voor ons is.

Rutte zet Juncker onder druk: Opvallend is dat een verzoek van premier Mark Rutte (VVD) Juncker naar verluidt aan het twijfelen heeft gebracht. Rutte wil niet dat de EU rond de verkiezingen in Nederland een beleidsmemo naar buiten brengt over de toekomst van de EU. Juncker is van plan om de toekomstvisie begin maart voor te leggen aan de EU-lidstaten en op 25 maart te laten ondertekenen bij de zestigjarige viering van het Verdrag van Rome.

3
120 corretje

Rutte is gewoon een EU puppet. De hele VVD trouwens. En D66, en GroenLinks, en CDA.
Leveren Nederland uit aan Brussel, zonder te vragen of de Nederlanders dat wel willen.
Ooit zouden ze daar het vuurpeleton voor hebben gekregen.

3
121 knuter

Tjeesus..., iemand Timmermans bij Jinek gezien...?

1
122 Tjeesus...,

@121 Je weet dat die partijen het belang zien van de EU ze hebben ook de meeste stemmen gekregen.

"zonder te vragen of de Nederlanders dat wel willen. "
Zonder het aan jou te vragen...

"Ooit zouden ze daar het vuurpeleton voor hebben gekregen."
En na je ultranationalistische stukje in @82 kom je weer met het vermoorden aanzetten van gekozen politieke partijen. Jij staat voor een nationalistische dictatuur waar mensen die het niet met je eens zijn voor een vuurpeleton terecht komen. Stop eens met die moord fantasieën van je het is echt niet gezond.

7
123 VaY

@122
Wat een leugenaar , zijn betoog was wel vurig , maar ik had hem daarvoor al 2 onwaarheden horen vertellen ,domme Jinek stelde de vragen niet goed.

1
124 Jongens van de Witt

De enige pluspunt wat Timmermans in eerste instantie over de EU op kon noemen was...: dat er al een tijd geen oorlog was in Europa ...
Waarop Jinek terecht verontwaardigd zei...: Is dat uw enige pluspunt wat u op kan noemen...? Daarna raaskalde ie nog maar wat op...

Maar daar had ie dan wel weer gelijk in...
Dat is de enigste pluspunt...
( en dat wil ook nog niet eens zeggen dat het door de EU komt...)

1
125 Tjeesus...,

@123 Fijn dat u zich zorgen maakt om mij, maar uw vrije interpretaties zijn echt onnodig. U bent het in ieder geval met me eens dat dictaturen voorkomen dienen te worden, dat is al heel wat.

2
126 knuter

@125
Weet nog wel een pluspunt... Je hoeft niet meer te wisselen...!

2
127 Tjeesus...,

@124

Weet niet van welke planeet die man komt...

1
128 Tjeesus...,

Maar terug naar het onderwerp...

Dus dat wordt zo...: zelf niks meer te beslissen..., maar een ander...

1
129 Tjeesus...,

** gebruiker verwijderd **

@11 : Jij aan het bewind. Dan komt alles goed.

130 verwijderd9139144

@125
-
U suggereert net zoals renegaat Timmermans na gekakeld door TutHola Jinek, dat het al een tijd geen oorlog is in Europa en dat dit een verdienste is van de EU. Ik betwijfel dat sterk.
/-
-

2
131 MrCally1

@125 , dat er al een poos geen oorlog meer is in Europa komt door de NAVO, de EU heeft hier helemaal niets mee te maken.

4
132 Spraypaint

Het doel van onze politieke elite is om alles uiteindelijk over te dragen aan de heel erg grote financiële instelling zoals banken en multi-nationals. Je hoort vanuit Den Haag ook regelmatig: De VOC bla bla bla...

2
133 lieveschat

De bankensector in Nederland is nu 4x onze economie. Daar is dus beleid op gevoerd.

2
134 lieveschat

Er zit bijvoorbeeld schalie gas in de grond. En dat vertegenwoordigd x euro. Dat moet ten gelde gemaakt worden. Alles wat waarde heeft moet omgezet worden in euro's en schuld. Dat is steeds het doel. En de EU is een middel om dat doel te bereiken.

3
135 lieveschat

Probleem is dus, dat ongeacht op welke partij je stemt. Je dus altijd op een partij stemt die hier aan meewerkt. Omdat ze allemaal het zelfde beleid voor staan.
.
De enige oplossing om aan dit beleid te ontsnappen is om een Nexit te doen en dan vervolgens alles per referendum te gaan regelen.

2
136 lieveschat

Het beleid dat hier gevoerd wordt komt rechtstreeks overgewaaid uit de USA. Om te weten hoe Nederland er over tien jaar uit ziet. Daarvoor zou je nu een rondreis door de USA moeten maken. En dan niet naar de toeristische plekken gaan. Maar naar de plekken gaan waar het normale dagelijkse leven zich afspeelt. Ik denk dat je echt schrikt.

2
137 lieveschat

@122

Ja zonet. Vreselijk walgelijk figuur. Zijn zelfingenomendheid en de leugens dat deuipt er bij hem vanaf. Heb mijn TV acherm moeten schoonmaken gatver. En die Jinek ook bijna in EU extase. Oh jee EU helemaal goed joh u moet terug in de binnenlandsche politiek EU Hoezee!! Kutwijf *teiltje*

2
138 ObadiahZ

Trouwens io vermoed dat dit de resen is waarom de vluchtelingen opeens de route naar Italie weer vinden. Is geen toeval. Is een drukmiddel vd EU

3
139 ObadiahZ

@136
-
Voor u en andere mensen die het nog niet weten:
De eurokritische politieke partijen die een Nexit voorstaan zijn de volgende:

De PVV
Het Forum voor Democratie
De Piratenpartij
De Libertarische Partij
VNL

De PvdD, SP en BurgerBeweging zijn nog steeds in de veronderstelling dat de EU veranderbaar is en in toom te houden valt. Het is echter uiterst twijfelachtig of de EU veranderbaar is en het streven van de EU naar een dictatoriale federale staat zal naar het zich laat aanzien nooit ophouden, en daarmee is de EU ook niet in toom te houden.
-
Alle andere partijen zijn te kenmerken als eurofiel. Dus, indien u tegen de EU bent en zelfs voor een Nexit dan heeft u behalve de bovengenoemde partijen geen andere keuze bij verkiezingen in de Nederlandse politiek.
/-
-

1
140 MrCally1

@136
Ik zal het kort houden, u heeft last van ernstige angststoornissen en ik raad u aan om, danwel uw medicijnen in te nemen, danwel contact op te nemen met een bevoegd arts. Als u die wel vertrouwd natuurlijk....

7
141 Realisme graag!

Wetboek van Strafrecht. Artikel 93
De aanslag ondernomen met het oogmerk om het Rijk geheel of gedeeltelijk onder vreemde heerschappij te brengen of om een deel daarvan af te scheiden, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.

1
142 in holland

Dit gaat over een visie... dat is geen verdrag of zo en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Dus waar dat ruzieblogje vandaan heeft dat het gaat over het versneld overdragen van macht, mag Joost weten...

4
143 oeioeioei

Europa heeft ons veel goeds gebracht. Ze moeten echter niet boven hun stand gaan leven. De cultuurverschillen zijn nog steeds enorm. Een Italiaan kan echt niet meebeslissen over Nederlands beleid, net zo als een Duitser niet mee kan beslissen over een Hongaars besluit, etc.... Maar toch proberen ze het wel voor elkaar te krijgen.

De kloven tussen alles en iedereen is daar nog veel te groot voor. Er is een ongekende money drain op gang als je het mij vraagt van Noord naar Zuid en die gaat enkel groter worden als de Nederlandse pensioenen onder de EU komen te vallen. Dan is er opeens een pot van 1200 miljard beschikbaar. Iedere EU-politici kijkt daar likkebaardend naar.

Hoe dan ook als de vos de passie preekt, boer past op uw kippen. Rutte, onthoudt dit aub.

0
144 Gezond boerenverstand

@144 Yep, zo sta ik er ook een beetje in. Pro Europa, licht pro-EU maar wel met de nodige terughoudendheid en je moet inderdaad niet doen alsof een gemiddelde Portugees hetzelfde doet en denkt als een gemiddelde Deen.

1
145 JackKropotkin

@36
"Waar kan ik het volledige TTIP lezen?"

Nergens, er is namelijk nog geen TTIP.
Je kan wel heel veel over de onderhandelingen zien bij de EU site.
http://ec.europa.eu/trade/policy/in-focus/ttip/

1
146 kwatta

* Verwijderd door de redactie *

147 VVDwegermee

@144 en @145
En waaruit blijkt dan dat de EU zo ver wil gaan?

0
148 Realisme graag!

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@119 Jij bent ziende blind. . . Of je wilt domweg niet inzien wat er gaande is in Europa. . . in Nederland. Ik heb Wilders echt niet ...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

Over enkele jaartjes heeft Nederland 19 miljoen inwoners. . . die allen afhankelijk zijn van 'n hoop hele dure, lelijke windmolens en veel, h...

4 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Strongoli
Zo kom je van die verschrikkelijke knoflookadem af: ‘99 procent van de geur verdwijnt’

@4Dat laatste maak ik zelf wèl uit.Hoe weet jij nou of hier iets wèl of niet kan? Dat is alleen jouw interpretatie....

7 minuten geleden geplaatst door Strongoli

greenpollo
’Nederland moet hypotheekrenteaftrek afschaffen vanwege groot woningtekort’

@2Ja, precies dat idd.....

10 minuten geleden geplaatst door greenpollo

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@117 😂😂😂 Hoe kom jij erbij dat ik mij zou moeten aansluiten bij enig geloof of mij aan regels van een geloof moet houden? Ik dacht het...

11 minuten geleden geplaatst door Bop

21st Century Guy
Vorig jaar 137 Nederlandse plofkrakers opgepakt, iedereen sloeg toe in Duitsland

Geen genade voor deze types, levenslang opbergen, good riddance....

11 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Wedergeboren
Timmermans stelt formatiedeadline aan rechtse onderhandelaars: vóór 1 juni moeten ze eruit zijn

@10 "het gaat om de asielinvasie en de koopkracht" Dank voor ja antwoord. - asielinvasie. Woor de zoveelste keer: die kan/...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
’Nederland moet hypotheekrenteaftrek afschaffen vanwege groot woningtekort’

@1 In ieder geval meer jongeren, die geen woning kunnen kopen. . . . ...

13 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Strongoli
Nederland trekt ruim 200 miljoen euro uit voor luchtverdediging Oekraïne

@5Dat weet niemand, zelfs de EU niet.Bodemloze putten zogezegd en voor Zelensky is het nooit genoeg. Dus die blijft maar vragen om meer.He...

14 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Dost Ko ChodaPussy And Boobs LickingRedpornePorn Crystal ClearCj Miles ManuelHentairuleHot Ledbian PornMeghan Markle ToplessSissie HusbandsSuhagrat SexxVintage Porn MoviesJailyne Ojeda DesnudaNude Stacey KeiblerLocal Xxx VideoMy Daughters Hot FriendSexy Bra PornRen Tv Sex MoviesPriya SrikumarIwai Porn1337x.yoNsfw 18Acompanhamentes ManausLuke WilderXnxx VedsBoobs Sucking Sexy VideosTaylor LolaItslunarliv NudesKamedevasfmMegepersonalSexxdRon Jeremy PronKennedy Marksen NudeAnonib HawaiiGonzo Porn VideosSleeping GirlfuckAncensordPornos MemesNaked Woman StandingKamsutra Sex VideoPorn Hd GifXx Full Movie VideoDoujins.xomWebsites Like PornhubDisne Lane NudeAmerican Dad Francine PornDesi Sex Hidden CameraBig BlowjobSoftcore SexSex Movie Tamil Sex MovieBang Bus Full VideoPorno VrVostfreePreverse FamilySelfie XvideoLenatheplug LeakXxx Video KidnapStep Sister StuckOooxxxIndian Anal Porn VideoAmatuer Mmf3dincest PornClassroom SexSexy Video Movie Full HdTanya Robert's NudeSex Pic GifThedandangler LeakedBlowjob CompilationLylith LaveyMartinasmith PornBest Pov PornstarsPorno Para DescargarPornô PornográficoBrzzerVabi XxxSandra Otterson BbcHot Pussy LickingDesperate Peeing VideosYoung Mother 2Odia Adult VideoSexy Teen Sex VideoKulhad Pizza Couple Video Viral RealStatewins PkXxx Grils IndianAna Bertha LepeFemjoy VideosTrinity Moore NudeB R A Z Z E R SWww Teen SexHindi Latest Blue FilmSuhagrat KiPorn CarsWho Is The Best Porn StarPor No Grafia GratisBest Adult Toy WebsiteSexy PornographieAdrienne Barbeau NudrZoo XnxHamura SaiminDesi Girl Ki ChudaiDesi Randi SexMumbai College GirlIndian Hot Sex DanceKimmy Granger Boob JobWhat Happened To Daft.sexXhamsteliveDesearasنيج عراقيBlonde NudedAngles WifeloversSouiresnoSquirting CreampieJodi West StepmomXvideos Red DownloaderGay Porn IndexerXvideos.ocmEsperanza Gomez ClipsPorn StepsonLandburAnasuya Bharadwaj XnxxChatirbatrBig Boob LesbianpornAlena Croft XxxPornvıdeoBrazil TeenpornMompov JaymeeSexually Explicit MemesDaisy Shah NudeGirls NudesBest Porn Video RedditCzechgangbangTug JobPooja BoobsNidhhi Agerwal BoobsNice PussypornYaseminanderson LeakedDesi Porn Video VillagePunjabi Sexxx VideoTaxidrivermoviePorn DueDanny Phontom PornSlime HentBeastiality Videoa冉冉学姐Free To Download Porn VideosForced EjaculationProon VideoAngelina Colon XxxDeeper PornographyCum In MeBending Over In A Thong