• 7
Gisteravond was er een extra ministerraad, maar toen ging het alleen over de inhoudelijke kant van de zaak, zei premier Rutte na afloop. ...10 dagen geleden door NOS

Reageer met een Emoji
2
5
4
Reacties (55)

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Niet alleen aftreden, maar ook verbieden om ooit weer een politieke functie te bekleden, anders zitten ze er na 17 maart weer opnieuw met alle nieuwe ellende van dien!

Remkraan    
10 dagen geleden door Remkraan
0

@Remkraan schreef: "Niet alleen aftreden, maar ook verbieden om ooit weer een politieke functie te bekleden, anders zitten ze er na 17 maart weer opnieuw met alle nieuwe ellende van dien!"

Zullen wel weer een gemeentelijke functie gaan bekleden. 😭

Diederik    
10 dagen geleden door Diederik
2

@Diederik schreef: "Zullen wel weer een gemeentelijke functie gaan bekleden. 😭"

Wat dacht je van 10 miljoen euro per jaar voor een commissariaat bij Unilever.

smurf    
9 dagen geleden door smurf
1

@smurf schreef: "Wat dacht je van 10 miljoen euro per jaar voor een commissariaat bij Unilever. "

😂 😂

Diederik    
9 dagen geleden door Diederik
0

@Diederik schreef: " 😂 😂"

Rutte zal er ruim op vooruit gaan in het bedrijfsleven. Snap ook niet waarom hij de aantrekkelijke stap nog niet gemaakt heeft.

smurf    
9 dagen geleden door smurf
0

@smurf schreef: "Rutte zal er ruim op vooruit gaan in het bedrijfsleven. Snap ook niet waarom hij de aantrekkelijke stap nog niet gemaakt heeft."

Ik zou ook niet weggaan met €6000 per maand en lekker dom lullen en zakken vullen.

Diederik    
9 dagen geleden door Diederik
1

@Diederik schreef: "Ik zou ook niet weggaan met €6000 per maand en lekker dom lullen en zakken vullen."

Miljoenen mensen trappen er in. Het zou dus een extreem goede verkoper zijn.

smurf    
9 dagen geleden door smurf
1

@Diederik schreef: "Ik zou ook niet weggaan met €6000 per maand en lekker dom lullen en zakken vullen."

Stel Rutte zegt iedere dag 1 unox worst en dan leef je 10 jaar langer. Mensen geloven dat. Hoppa...
1 miljoen mensen x 365 dagen x 1 euro winst = 365 miljoen euro winst. En dat voor maar 1 leugen... 😊

smurf    
9 dagen geleden door smurf
1

@smurf schreef: "Stel Rutte zegt iedere dag 1 unox worst en dan leef je 10 jaar langer. Mensen geloven dat. Hoppa...
1 miljoen mensen x 365 dagen x 1 euro winst = 365 miljoen euro winst. En dat voor maar 1 leugen... 😊"

Dat vaccin is er ook niet om mensen echt beter te maken kijk maar naar de griepprik en nu gaan ze er allemaal weer vet veel geld aan verdienen want daar draait het om. Ab oosterhaus had destijds ook 4 miljoen verdient met dat vaccin voor de Mexicaanse griep en nu vragen de farmaceuten al 3 keer meer voor corona vaccin maar nee hoor is allemaal om ons beter te maken. Wat nog het meest vreemde is dat de meeste mensen niet eens een griepprik wilden nemen en nu willen ze wel allemaal Covid19 vaccin.

Diederik    
9 dagen geleden door Diederik
2

@Diederik schreef: "Dat vaccin is er ook niet om mensen echt beter te maken kijk maar naar de griepprik en nu gaan ze er allemaal weer vet veel geld aan verdienen want daar draait het om. Ab oosterhaus had destijds ook 4 miljoen verdient met dat vaccin voor de Mexicaanse griep en nu vragen de farmaceuten al 3 keer meer voor corona vaccin maar nee hoor is allemaal om ons beter te maken. Wat nog het meest vreemde is dat de meeste mensen niet eens een griepprik wilden nemen en nu willen ze wel allemaal Covid19 vaccin."

Het is allemaal bijzonder vreemd. Ik zou daarom vliegen definitief willen verbieden. En grenscontroles verplicht willen maken.

smurf    
9 dagen geleden door smurf
1

@smurf schreef: "Het is allemaal bijzonder vreemd. Ik zou daarom vliegen definitief willen verbieden. En grenscontroles verplicht willen maken."

Precies dat en je ziet nog steeds tegenstrijdigheden. Diplomatieke vluchten mogen wel en er is geen enkele controle maar toerisme mag niet. We mogen wel met kapje in de trein zitten maar niet met kapje in de sportschool (is toch binnen). Als burger mag je max twee mensen ontvangen per dag en personal trainers mogen wel de hele dag 1 op 1 trainingen geven.

Diederik    
9 dagen geleden door Diederik
3

@Diederik schreef: "Precies dat en je ziet nog steeds tegenstrijdigheden. Diplomatieke vluchten mogen wel en er is geen enkele controle maar toerisme mag niet. We mogen wel met kapje in de trein zitten maar niet met kapje in de sportschool (is toch binnen). Als burger mag je max twee mensen ontvangen per dag en personal trainers mogen wel de hele dag 1 op 1 trainingen geven."

Mja... als je vriendjes hebt in Den Haag, dan hoef je niet eens diplomaat te zijn.

smurf    
9 dagen geleden door smurf
1

@smurf schreef: "Mja... als je vriendjes hebt in Den Haag, dan hoef je niet eens diplomaat te zijn."

Zo werkt dat bijna overal zo. Bij tv en radio kunnen ze er ook een potje van.

Diederik    
9 dagen geleden door Diederik
1

@Diederik schreef: "Zo werkt dat bijna overal zo. Bij tv en radio kunnen ze er ook een potje van."

Okay... ik kom niet uit de media wereld. Maar interessant... 😊

smurf    
9 dagen geleden door smurf
1

@smurf schreef: "Okay... ik kom niet uit de media wereld. Maar interessant... 😊"

Daar kom je alleen binnen met kruiwagen of als je goed kan slijmen. Ze nemen meestal alleen vrienden aan zonder kennis dan iemand die van school komt en er echt voor gestudeerd hebben. Ik heb een keer audities gezien voor een film waarbij een dame niet werd uitgekozen omdat ze knapper was dan de rest van de cast. Dat viel te veel op. Baantjes door mijn neus geboord omdat zoonlief eerder naar binnen mocht zonder kennis van zaken. Ook geven ze elkaar baantjes door. Dus de zooi die je in de politiek ziet gebeurd op vele niveaus in het bedrijfsleven. Vrouwen hebben vaak nog een voordeel dat zij zich omhoog kunnen neuken als ze lekker zijn maar mannen moeten vaak hielen likken tot ze een ons wegen.

Diederik    
9 dagen geleden door Diederik
1

@Diederik schreef: "Daar kom je alleen binnen met kruiwagen of als je goed kan slijmen. Ze nemen meestal alleen vrienden aan zonder kennis dan iemand die van school komt en er echt voor gestudeerd hebben. Ik heb een keer audities gezien voor een film waarbij een dame niet werd uitgekozen omdat ze knapper was dan de rest van de cast. Dat viel te veel op. Baantjes door mijn neus geboord omdat zoonlief eerder naar binnen mocht zonder kennis van zaken. Ook geven ze elkaar baantjes door. Dus de zooi die je in de politiek ziet gebeurd op vele niveaus in het bedrijfsleven. Vrouwen hebben vaak nog een voordeel dat zij zich omhoog kunnen neuken als ze lekker zijn maar mannen moeten vaak hielen likken tot ze een ons wegen."

En dat is nog steeds niet veranderd sinds metoo?

smurf    
9 dagen geleden door smurf
1

@smurf schreef: "En dat is nog steeds niet veranderd sinds metoo?"

Hahahahah nee dat gebeurd nog steeds. Dat programma toen van Johnny De Mol met al die bekende mensen op reis vertelde Johnny aan Derksen dat Derksen de enige was met wie hij niet naar bed was geweest in dat programma. Katja Schuurman en meer wel dus tel uit je winst maar ook hij is ook in opspraak geweest als ik het goed heb van mishandeling van zijn ex

Diederik    
9 dagen geleden door Diederik
1

@Diederik schreef: "Hahahahah nee dat gebeurd nog steeds. Dat programma toen van Johnny De Mol met al die bekende mensen op reis vertelde Johnny aan Derksen dat Derksen de enige was met wie hij niet naar bed was geweest in dat programma. Katja Schuurman en meer wel dus tel uit je winst maar ook hij is ook in opspraak geweest als ik het goed heb van mishandeling van zijn ex"

Jaja... je bedoelt dit dus: https://www.ad.nl/show/aangifte-mishandeling-en-poging-tot-doodslag-tegen-johnny-de-mol~af72a003/

smurf    
9 dagen geleden door smurf
1

@smurf schreef: "Jaja... je bedoelt dit dus: https://www.ad.nl/show/aangifte-mishandeling-en-poging-tot-doodslag-tegen-johnny-de-mol~af72a003/"

Ja maar ook dat veel dingen (als gewoon mens) mooi lijken maar niet weet dat vele artiesten wurgcontracten tekenen en omdat ze vaak jong zijn en graag bekend willen worden zo in de val gelokt worden. Ook Buma Stemra betaal meestal nooit royalty's uit maar je moet er wel lid van worden als je royalty's wilt ontvangen. Ook de zogenaamde plays op Spotify is een leugen want alleen de grootste sterren krijgen miljoenen plays maar verdienen er heel weinig mee. Het beste is alles in eigen beheer te doen want tegenwoordig kom je een heel eind met Bandcamp (vraagt maar een hele kleine percentage) want op iTunes of Deezer en Spotify is het vaak 30% inleveren

Diederik    
9 dagen geleden door Diederik
1

@Diederik schreef: "Ja maar ook dat veel dingen (als gewoon mens) mooi lijken maar niet weet dat vele artiesten wurgcontracten tekenen en omdat ze vaak jong zijn en graag bekend willen worden zo in de val gelokt worden. Ook Buma Stemra betaal meestal nooit royalty's uit maar je moet er wel lid van worden als je royalty's wilt ontvangen. Ook de zogenaamde plays op Spotify is een leugen want alleen de grootste sterren krijgen miljoenen plays maar verdienen er heel weinig mee. Het beste is alles in eigen beheer te doen want tegenwoordig kom je een heel eind met Bandcamp (vraagt maar een hele kleine percentage) want op iTunes of Deezer en Spotify is het vaak 30% inleveren"

Hoe werkt zo'n wurgcontract dan? Het klinkt in ieder geval allemaal heel erg heftig. Het zit allemaal een stuk minder netjes in elkaar, dan ik dacht.

smurf    
9 dagen geleden door smurf
1

@smurf schreef: "Hoe werkt zo'n wurgcontract dan? Het klinkt in ieder geval allemaal heel erg heftig. Het zit allemaal een stuk minder netjes in elkaar, dan ik dacht."

Heel simpel. Je geeft je muziekrecht op in ruil voor wat roem maar aan het eind van de rit draag je 50 a 60% af aan het label en als je een producer (niet verwarren met iemand die muziek maakt) hebt die je helpt maar ook van dat label is dan gaat het percentage zelfs naar 70%. Ook studiotijd wordt achteraf geïncasseerd en dat kost je zo €1000 per dag laat staan dat je maand nodig hebt om alles goed op te nemen.

Diederik    
9 dagen geleden door Diederik
1

@Diederik schreef: "Heel simpel. Je geeft je muziekrecht op in ruil voor wat roem maar aan het eind van de rit draag je 50 a 60% af aan het label en als je een producer (niet verwarren met iemand die muziek maakt) hebt die je helpt maar ook van dat label is dan gaat het percentage zelfs naar 70%. Ook studiotijd wordt achteraf geïncasseerd en dat kost je zo €1000 per dag laat staan dat je maand nodig hebt om alles goed op te nemen."

Klinkt allemaal heel erg heftig. Zo te horen sta je machteloos als individu in die wereld.

smurf    
9 dagen geleden door smurf
1

@smurf schreef: "Klinkt allemaal heel erg heftig. Zo te horen sta je machteloos als individu in die wereld."

Ja klopt en ik heb onlangs nog een video gezien met Mr Propz van het nummer Waves en ook verteld dat hij al een jarenlange strijd voert om muziekrechten te krijgen omdat zijn label hem zwaar benadeeld heeft en hij krijgt waarschijnlijk gelijk maar toch. Kost allemaal tijd en je kan zelf niks doen omdat je vast zit aan een contract die ervoor zorgt dat je niet in eigen beheer wat uit mag brengen.

Diederik    
9 dagen geleden door Diederik
0

@Diederik schreef: "Ja klopt en ik heb onlangs nog een video gezien met Mr Propz van het nummer Waves en ook verteld dat hij al een jarenlange strijd voert om muziekrechten te krijgen omdat zijn label hem zwaar benadeeld heeft en hij krijgt waarschijnlijk gelijk maar toch. Kost allemaal tijd en je kan zelf niks doen omdat je vast zit aan een contract die ervoor zorgt dat je niet in eigen beheer wat uit mag brengen."

Inderdaad, wat een rotte wereld.

smurf    
9 dagen geleden door smurf
1

Aftreden en meteen berechten. Deze schoften horen achter de tralies! Er hebben mensen zelfmoord gepleegd als gevolg van dit hardvochtig beleid van zeer zeker ook dictator Rutte!

SergioLeone    
9 dagen geleden door SergioLeone
1

wat een stel lafbekken.
.
.

de redelijkheid    
10 dagen geleden door de redelijkheid
1

@de redelijkheid schreef: "wat een stel lafbekken.
.
.
"

Waarom?

Hetzalwel    
10 dagen geleden door Hetzalwel
6

@Hetzalwel schreef: "Waarom?"

Omdat ze politieke verantwoordelijk zijn!

Er zijn vroeger kabinetten voor minder opgestapt, en dit is natuurlijk niet de eerste keer dat dit kabinet keihard faalt!

Dus daarom.

Bender Rodriquez    
10 dagen geleden door Bender Rodriquez
2

@Bender Rodriquez schreef: "Omdat ze politieke verantwoordelijk zijn!

Er zijn vroeger kabinetten voor minder opgestapt, en dit is natuurlijk niet de eerste keer dat dit kabinet keihard faalt!

Dus daarom."

Maar dan is het nog niet laf. Ik denk dat het juist laf is om weg te gaan en de boel door een ander te laten opknappen.

Criticaster    
10 dagen geleden door Criticaster
7

@Criticaster schreef: "Maar dan is het nog niet laf. Ik denk dat het juist laf is om weg te gaan en de boel door een ander te laten opknappen."

Laf, dat heb ik niet benoemd, ik heb het over je politieke verantwoordelijkheid nemen.

Het draaien en konkelen om er onderuit te komen, ja dat kun je laf (nu dus wel) noemen!

Bender Rodriquez    
10 dagen geleden door Bender Rodriquez
0

@de redelijkheid schreef: "wat een stel lafbekken.
.
.
"

Juist deze politici zouden moeten blijven zitten en de veroorzaakte ellende moeten oplossen..... Maar blijkbaar willen velen de shit in de schoenen van anderen schuiven.
Want hoe dan ook.... de vele duizenden ambtenaren kun je niet zomaar vervangen...

LoydMorris    
10 dagen geleden door LoydMorris
4

@Bender Rodriquez schreef: "Omdat ze politieke verantwoordelijk zijn!

Er zijn vroeger kabinetten voor minder opgestapt, en dit is natuurlijk niet de eerste keer dat dit kabinet keihard faalt!

Dus daarom."

Groote kans dat ze opstappen, vandaar mijn vraag. er is nu nog verder niets bekend. dat gebeurd later.
We zitten nu eenmaal in een rare periode.
Vergis je niet, ik vindt ook dat er afgetreden moet worden.

Hetzalwel    
10 dagen geleden door Hetzalwel
0

@Bender Rodriquez schreef: "Laf, dat heb ik niet benoemd, ik heb het over je politieke verantwoordelijkheid nemen.

Het draaien en konkelen om er onderuit te komen, ja dat kun je laf (nu dus wel) noemen!"

Dat kan, maar je reageert op een bericht waar het kabinet werd neergezet als "een stel lafbekken".

Criticaster    
10 dagen geleden door Criticaster
2

@Hetzalwel schreef: "Waarom?"

1 1=2 waarom

de redelijkheid    
10 dagen geleden door de redelijkheid
1

@Criticaster schreef: "Maar dan is het nog niet laf. Ik denk dat het juist laf is om weg te gaan en de boel door een ander te laten opknappen."

Spoor jij wel! Ze kunnen die corona toestand ook demissionair blijven doen! En daarna weg met dat gajes!

SergioLeone    
9 dagen geleden door SergioLeone
0

@Criticaster schreef: "Maar dan is het nog niet laf. Ik denk dat het juist laf is om weg te gaan en de boel door een ander te laten opknappen."

Dat gebeurt ook niet.

Als demissionair kabinet moeten ze gewoon de lopende zaken blijven regelen. Ze komen dus nergens makkelijk mee weg.

En op de langere termijn is het misschien juist wel goed als niet de veroorzakers het puin gaan ruimen. Je laat een bewezen bankovervaller ook niet als straf verantwoordelijk zijn om de bank voortaan te bewaken. Dat is namelijk geen straf, dat geeft ze alleen maar meer kansen zich te misdragen.

progressiefliberaal    
9 dagen geleden door progressiefliberaal
0

@Criticaster schreef: "Dat kan, maar je reageert op een bericht waar het kabinet werd neergezet als "een stel lafbekken"."

Ik reageer op je vraag, waarom?

Dan geef ik je uitleg hoe ik, Bender, er over denk niet meer of minder.

Bender Rodriquez    
9 dagen geleden door Bender Rodriquez
0

Aftreden dat moeten ze en nooit meer terug komen.
Jaren de boel zo belazerd en onder het tapijt weg gestopt..
Zoveel mensen verdriet gedaan.
En wat er nog achter wegen word gelaten.
Want ze liegen alles aan elkaar.

annie    
9 dagen geleden door annie
0

Waarom zitten ze niet al in voorarrest? Er is niet eens een dagvaarding tegen ze uitgegaan? Dit zijn misdadigers zoals de Duitse SS-ers waren. Gewetenloos.

samcash    
9 dagen geleden door samcash
0

@samcash schreef: "Waarom zitten ze niet al in voorarrest? Er is niet eens een dagvaarding tegen ze uitgegaan? Dit zijn misdadigers zoals de Duitse SS-ers waren. Gewetenloos.
"

Misschien moeten we vragen om een intelligent aftreden? Dat verteert beter in Nederland.

smurf    
9 dagen geleden door smurf
1

Aftreden!, en voor een "onafhankelijke" rechter brengen.
De economische en emotionele schade die deze regering heeft aangericht kan en mag niet onbestraft blijven.
Rutte, de Jonge, Ollongren, Grapperhaus, Asscher, Wiebes enz enz
Vrijheids straffen voor minimaal 5 jaar.

Bakgraag    
9 dagen geleden door Bakgraag
0

Kon niet vinden welke vrijdag ze bedoelden...

ErZijnGeenSlimmeHollanders    
9 dagen geleden door ErZijnGeenSlimmeHollanders
0

Kssst..., wegwezen en kom nooit meer terug...

Tjeesus...,    
9 dagen geleden door Tjeesus...,
0

Aftreden!
En dan mogen ze als demissionair kabinet GEEN beslissingen meer nemen en geen nieuwe regels of wetten meer invoeren.
Maar ja, iets wel of niet mogen doet er voor de democratie hatende politici al lang niet meer toe, ze lappen elke keer de wet aan hun laars als het ze uitkomt.

xtremy    
9 dagen geleden door xtremy
0

@xtremy schreef: "Aftreden!
En dan mogen ze als demissionair kabinet GEEN beslissingen meer nemen en geen nieuwe regels of wetten meer invoeren.
Maar ja, iets wel of niet mogen doet er voor de democratie hatende politici al lang niet meer toe, ze lappen elke keer de wet aan hun laars als het ze uitkomt.
"

Gewoon totale lock down afkondigen en dan aftreden... Dan zijn we veilig voor het virus en voor het kabinet. Maar goed... daar zal jij het wel niet mee eens zijn.

smurf    
9 dagen geleden door smurf
4

@smurf schreef: "Gewoon totale lock down afkondigen en dan aftreden... Dan zijn we veilig voor het virus en voor het kabinet. Maar goed... daar zal jij het wel niet mee eens zijn."

Niemand die van zijn vrijheid houd zou het daar mee eens zijn.
Ik snap werkelijk niet waarom er zoveel mensen walgen van hun vrijheden en het daarom willen afschaffen en in hun val naar een dictatuur ook de rest van de bevolking mee sleuren.
dat soort types zouden moeten worden opgepakt en berecht wegens misdaden tegen de menselijkheid.

xtremy    
9 dagen geleden door xtremy
8

@xtremy schreef: "Niemand die van zijn vrijheid houd zou het daar mee eens zijn.
Ik snap werkelijk niet waarom er zoveel mensen walgen van hun vrijheden en het daarom willen afschaffen en in hun val naar een dictatuur ook de rest van de bevolking mee sleuren.
dat soort types zouden moeten worden opgepakt en berecht wegens misdaden tegen de menselijkheid. "

Dus jij zou mij laten oppakken... Hmm... mooi is dat...

smurf    
9 dagen geleden door smurf
2

@smurf schreef: "Dus jij zou mij laten oppakken... Hmm... mooi is dat..."

Ja, als jij ook je vrijheid haat en dat aan anderen wil opdringen.
Moet je maar normaal gaan doen, dan blijf je uit het gevang.

xtremy    
9 dagen geleden door xtremy
4

@xtremy schreef: "Ja, als jij ook je vrijheid haat en dat aan anderen wil opdringen.
Moet je maar normaal gaan doen, dan blijf je uit het gevang.
"

Hahaha.... ik ben wel benieuwd hoe jij piept als het virus jou strakjes te pakken krijgt. 😊

smurf    
9 dagen geleden door smurf
2

@smurf schreef: "Hahaha.... ik ben wel benieuwd hoe jij piept als het virus jou strakjes te pakken krijgt. 😊"

Dan overleef ik dat net als 99% van de mensen die het krijgen, zónder noemenswaardige klachten, want ik ben gewoon gezond.

Zelfs mijn 160 kilo wegende achterbuurman, met al 2 hartaanvallen achter de rug en een verstokte zware shag roker heeft het overleefd.

Dan kom ik er zéker zonder kleerscheuren van af.
Zoals 99% van de mensen er goed vanaf komt.

xtremy    
9 dagen geleden door xtremy
4

@xtremy schreef: "Dan overleef ik dat net als 99% van de mensen die het krijgen, zónder noemenswaardige klachten, want ik ben gewoon gezond.

Zelfs mijn 160 kilo wegende achterbuurman, met al 2 hartaanvallen achter de rug en een verstokte zware shag roker heeft het overleefd.

Dan kom ik er zéker zonder kleerscheuren van af.
Zoals 99% van de mensen er goed vanaf komt.
"

Okay... jij bent super fit. Ik niet. Dus ik heb een andere kijk op de wereld dan jij. Ik heb een zwak gestel. Een normaal griepje overleef ik wel, maar dit niet. Maar ehm... er vanuit gaan dat ik bij de 1 procent hoor, dan vind jij dus dat ik moet sterven... Hmm... 🙄

smurf    
9 dagen geleden door smurf
2

@smurf schreef: "Okay... jij bent super fit. Ik niet. Dus ik heb een andere kijk op de wereld dan jij. Ik heb een zwak gestel. Een normaal griepje overleef ik wel, maar dit niet. Maar ehm... er vanuit gaan dat ik bij de 1 procent hoor, dan vind jij dus dat ik moet sterven... Hmm... 🙄"

Griep is ook heel gevaarlijk. Elk jaar gaan daar duizenden mensen door dood. Velen worden er van ziek. Sommigen houden er langdurige klachten aan over. Eigenlijk dezelfde klachten als bij corona.
Dus waarom je wel bang bent voor corona, maar niet voor de griep is onbegrijpelijk.
In 2018 heeft de griep in een paar maanden zelfs voor méér doden gezorgd dan corona nu in 2 seizoenen bij elkaar heeft gegeven.

Ook jij trapt in de medialeugens blijkbaar.

xtremy    
9 dagen geleden door xtremy
4

@xtremy schreef: "Griep is ook heel gevaarlijk. Elk jaar gaan daar duizenden mensen door dood. Velen worden er van ziek. Sommigen houden er langdurige klachten aan over. Eigenlijk dezelfde klachten als bij corona.
Dus waarom je wel bang bent voor corona, maar niet voor de griep is onbegrijpelijk.
In 2018 heeft de griep in een paar maanden zelfs voor méér doden gezorgd dan corona nu in 2 seizoenen bij elkaar heeft gegeven.

Ook jij trapt in de medialeugens blijkbaar.

"

Jij neemt geen prik dan?

smurf    
9 dagen geleden door smurf
2

@smurf schreef: "Jij neemt geen prik dan?"

Nee natuurlijk niet. Waarom zou je als gezonde man een (niet geheel onbetwiste) prik nemen tegen iets waarvan ik amper iets zou merken als ik het krijg.
We geven jongeren en gezonde mensen toch ook geen griepprik elk jaar? Dat doen we alleen bij de risicogroepen.

xtremy    
9 dagen geleden door xtremy
6

Eigenlijk zou het heel kabinet weg moeten, en misschien zelfs een deel van de kamer, maar niet vanwege de misstanden bij de belastingdienst.
Nee, het kabinet (en een deel van de kamer eigenlijk ook) zou moeten opstappen vanwege het bewust tegenwerken van het onderzoek en het blokkeren van een snelle afhandeling voor de gedupeerden.

Dat er fouten worden gemaakt is niet altijd te voorkomen, maar een overheid hoort die fouten routerlijk toe te geven en te herstellen zodra ze worden geconstateerd. Dan ben je er als overheid voor de burger.
De fouten proberen te verbergen in de hoop dat je er mee weg komt is een grove belediging naar het volk toe, en het frusteren van het onderzoek ondemocratisch.

Voutjebedangt    
9 dagen geleden door Voutjebedangt
0

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Laatste reacties
Moien
Republikeinen lobbyen om Trump veroordeeld te krijgen in de senaat

U doet net of dat er in de Senaat wordt ...

1 minuut geleden door Moien

Violier
Republikeinen lobbyen om Trump veroordeeld te krijgen in de senaat

Dat laatste kon wel eens een groot ding ...

2 minuten geleden door Violier

Schildpad
Corona avondklok toont kritiekloze kuddegeest politici

Zoek maar eens: transhuman site:*.europa...

2 minuten geleden door Schildpad

Slavink
Hij is weg

Welke Busch, beiden begonnen oorlogen. "...

2 minuten geleden door Slavink

Slavink
Hij is weg

Heb je Trump al op de hoogte gesteld van...

6 minuten geleden door Slavink

Artikel39
Corona avondklok toont kritiekloze kuddegeest politici

Het is gewoon zo dat niemand risico durf...

7 minuten geleden door Artikel39

smurf
Corona avondklok toont kritiekloze kuddegeest politici

Ik zie het... 😊...

8 minuten geleden door smurf

Slavink
Hij is weg

Woehaaahaaa, 'zorgcentrum ...' 😂 I...

8 minuten geleden door Slavink

Schildpad
Corona avondklok toont kritiekloze kuddegeest politici

Zoek maar eens: transhuman site:*.europa...

10 minuten geleden door Schildpad

Prikkebeen
Republikeinen lobbyen om Trump veroordeeld te krijgen in de senaat

"Dat valt niet bij de rechter aan te vec...

10 minuten geleden door Prikkebeen


ADVERTENTIE