Onderzoek bewijst: veel moslims steunen religieus geweld (tpo.nl)


Maar: in de wetenschap houdt men niet van onderzoeksresultaten die reeds ingenomen posities ondergraven ...

door Inter in Overig  ·  55 Reacties

  • 24
  • 1298x gelezen
Reageer met een Emoji
3
7
4
40

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Joh......

1
1 LoydMorris

Ingeteelde garnalenhersens. Zeker allemaal lid van NIDA; DENK is blijkbaar niet bloeddorstig en extreem genoeg.

2
2 Ness

Gelukkig kan je in een jurk geen oorlog voeren...........bonus...........op vrijdag kunnen we halal vlees maken

2
3 Uitede aka Espede

Wel aardig, moslims die meedoen aan een enquete, goed nieuws; meedoen.

Sprekend citaat:
Zij ontdekten dat het percentage respondenten die het gebruik van geweld om religieuze redenen goedkeurden onder de moslim respondenten bijna drie keer zo hoog is als onder joodse en christelijke respondenten.

1
4 Slavink

Was een paar jaar geleden al onderzocht. Zo'n 70% steunde toen geweld uit naam van islam.

3
5 xtremy

Dat is ernstig.

1
6 Nerva

Ja. Wilders wordt niet voor niets rond de klok bewaakt.

2
7 samcash

Wellicht dat enkele van onze deugvrienden tekst en uitleg kunnen komen geven. Of zitten die weer eens elders om Trump te schuimbekken?

6
8 greenmango

greenmango schreef: "Wellicht dat enkele van onze deugvrienden tekst en uitleg kunnen komen geven. Of zitten die weer eens elders om Trump te schuimbekken?"

greenmango Nog steeds geen deugvrienden.
Toch wel een beetje vreemd.

1

DWZ    
meer dan 3 jaar geleden door DWZ

greenmango schreef: "Wellicht dat enkele van onze deugvrienden tekst en uitleg kunnen komen geven. Of zitten die weer eens elders om Trump te schuimbekken?"

greenmango Het is dubbel 'weg-met-ons' bij de schapenkudde: hier kijken ze moedwillig weg van het onderwerpende gevaar Islam.... en voor Amerika en het vrije Westen proberen ze met een bijna religieuze fanatisme de enige die het vrije Westen kon redden en vrijwaren, te vernietigen...... en ze hebben zich zelf tot 'de goeieriken' uitgeroepen..... zoals de proletariërs lange tijd dachten dat zij de hoofdrol van de geschiedenis speelden.....

0

CoolMemories    
meer dan 3 jaar geleden door CoolMemories

-
Het belangrijkste wetenschappelijke feit dat Fennema hier aantoont is dat deugpolitiek niet deugt.
/-
-

3
9 MrCally1

Open deur.

4
10 solidsteel

En Wilders wordt alsmaar door zijn politieke collaga’s weggehoond terwijl hij gewoon gelijk heeft om zich in te zetten tegen de islam.

4
11 Interessant

Uit het artikel:
'Kennelijk was het lezen van de samenvatting en conclusies voor de redacteuren van die tijdschriften voldoende om te besluiten dat men zulk soort onderzoek niet wilde publiceren. De conclusies bevielen hen niet en ze zullen wel gedacht hebben: verkeerde vraagstelling; de antwoorden op deze vragen willen wij niet weten. '
De conclusie wat hier getrokken wordt is een beetje voorbarig. Er is geen reden om aan te nemen dat de conclusies niet bevielen en dat ze (de redacteuren) gedacht hebben 'verkeerde vraagstelling'.

2
12 RobP

RobP schreef: "Uit het artikel:
'Kennelijk was het lezen van de samenvatting en conclusies voor de redacteuren van die tijdschriften voldoende om te besluiten dat men zulk soort onderzoek niet wilde publiceren. De conclusies bevielen hen niet en ze zullen wel gedacht hebben: verkeerde vraagstelling; de antwoorden op deze vragen willen wij niet weten. '
De conclusie wat hier getrokken wordt is een beetje voorbarig. Er is geen reden om aan te nemen dat de conclusies niet bevielen en dat ze (de redacteuren) gedacht hebben 'verkeerde vraagstelling'."

RobP Mja, ik denk dat de redacteuren eerder besluiten publicatie uit de weg te gaan omdat ze geen zin hebben lijken te ruimen. Kritiek op de islam blijkt nl OOK een reden om religieus geweld te gebruiken...

1

Scholar008    
meer dan 3 jaar geleden door Scholar008

Hm, heeft iemand hier het artikel wel gelezen? Want er staat ondermeer in dat het percentage christenen in de VS dat religieus geweld goedkeuren net zo hoog is als dat onder moslims. En da's met de gebeurtenissen van de laatste week bewezen. Dat de goedkeuring van religieus geweld door europeese moslims veel lager is hebben de sukkeltjes hierboven ook niet gelezen/ begrepen. Misschien is de reden dat mensen niet met jullie willen discussieren het feit dat jullie niet verder komen dan de titel. Die in dit geval de lading niet dekt.

17
13 Zucht

Zucht schreef: "Hm, heeft iemand hier het artikel wel gelezen? Want er staat ondermeer in dat het percentage christenen in de VS dat religieus geweld goedkeuren net zo hoog is als dat onder moslims. En da's met de gebeurtenissen van de laatste week bewezen. Dat de goedkeuring van religieus geweld door europeese moslims veel lager is hebben de sukkeltjes hierboven ook niet gelezen/ begrepen. Misschien is de reden dat mensen niet met jullie willen discussieren het feit dat jullie niet verder komen dan de titel. Die in dit geval de lading niet dekt."

Zucht Het zou dan voor moslims logischer zijn om naar de VS te emigreren. De cultuur van de VS past veel beter bij islam dan de cultuur die wij hier in Nederland hebben.

1

smurf    
meer dan 3 jaar geleden door smurf

smurf schreef: "Het zou dan voor moslims logischer zijn om naar de VS te emigreren. De cultuur van de VS past veel beter bij islam dan de cultuur die wij hier in Nederland hebben."

smurf Wat begrijpt u niet aan de zin dat goedkeuring van religieus geweld door europeese moslims veel lager is? Die passen juist niet bij de amerikaanse gekkies.

11

Zucht    
meer dan 3 jaar geleden door Zucht

Zucht schreef: "Wat begrijpt u niet aan de zin dat goedkeuring van religieus geweld door europeese moslims veel lager is? Die passen juist niet bij de amerikaanse gekkies."

Zucht In het artikel staat bijna net zo hoog. Je hebt dus iets niet goed gelezen. Moslims zouden juist heel goed passen bij de terroristen die het capitool bestormden.

2

smurf    
meer dan 3 jaar geleden door smurf

smurf schreef: "In het artikel staat bijna net zo hoog. Je hebt dus iets niet goed gelezen. Moslims zouden juist heel goed passen bij de terroristen die het capitool bestormden."

smurf Uit het artikel:'Dat percentage is onder moslims in Europa overigens veel lager dan onder moslims in Afrikaanse landen, in het Midden-Oosten en – verrassend – in de VS'
Leugenaar!

5

Zucht    
meer dan 3 jaar geleden door Zucht

Zucht schreef: "Uit het artikel:'Dat percentage is onder moslims in Europa overigens veel lager dan onder moslims in Afrikaanse landen, in het Midden-Oosten en – verrassend – in de VS'
Leugenaar!"

Zucht Dat stukje gaat dus alleen maar en alleen maar over moslims in vergelijking tot elkaar.

Het stukje van jou gaat als volgt verder:
In de Verenigde Staten is het begrip van christenen voor religieus geïnspireerd geweld bijna net zo hoog als dat van de moslims. Dat vind ik ook verrassend!

Als het dus moslims waren geweest die het capitool hadden bestormd, dan was het hele capitool inmiddels helemaal in vlammen opgegaan. We mogen blij zijn dat er geen moslims betrokken waren bij de bestorming van het capitool.

1

smurf    
meer dan 3 jaar geleden door smurf

Zucht schreef: "Uit het artikel:'Dat percentage is onder moslims in Europa overigens veel lager dan onder moslims in Afrikaanse landen, in het Midden-Oosten en – verrassend – in de VS'
Leugenaar!"

Zucht Lijkt me best logisch dat moslims zich hier ondanks al die bloedige aanslagen zich nog relatief gedeisd houden. Waarom? Omdat ze hier nog duidelijk in de minderheid zijn. Zodra ze een kritisch aantal overschrijden, zal het wel eens zo kunnen gaan als in die Afrikaanse landen. Zeker als de autochtone bevolking zich kritisch (blijft) opstellen jegens de islam. Hopelijk komt het nooit zover maar dan moet je ook wat doen aan die bijna onbeheersbare groep van moslims uit die landen waar veel moslims wonen.

1

ThWil    
meer dan 3 jaar geleden door ThWil

Dit onderzoek en alle andere onderzoeken worden onder de per gehouden door dit Kabinet, ze hebben het liever over de zogenaamde dreiging van extreem-rechts ter afleiding.

0
14 dwarsbalk

dwarsbalk schreef: "Dit onderzoek en alle andere onderzoeken worden onder de per gehouden door dit Kabinet, ze hebben het liever over de zogenaamde dreiging van extreem-rechts ter afleiding."

dwarsbalk Ja een paar baldadige appende moppentappende jongeren zijn voor de deugschapen wel 'cruciale of zelfs historische momenten'!

0

CoolMemories    
meer dan 3 jaar geleden door CoolMemories

per=pet

0
15 dwarsbalk

Krijgen we deze hoax nou alweer?
Gaat alweer over dat halfbakken onderzoek van Koopmans in opdracht van onze regering, en ook toen al heeft Koopmans gezegd dat zijn conclusies uit hun verband gerukt waren, en bleek uit onderzoek van collegae dat zijn vraagstellingen "te ruim" waren (o.a. vragen als bent u bereid uw geloof eventueel met geweld te verdedigen, zonder daarbij de omstandigheden (bijvoorbeeld al dan niet gewapend verzet bij onderdrukking van gelovigen zoals dat in diverse dictaturen voorkomt) te omschrijven.
Na verduidelijking bleek dat het percentage dat bereid was om geweld te gebruiken zonder dat zijzelf of hun geloofsgenoten moesten vrezen voor onderdrukking minder dan 10% betrof.

Gevalletje "alternatieve feiten" van TPO dus weer...

12
16 Immanuel

En dat is echt verrassend was ook echt onderzoek voor nodig!

Mensen met gezond verstand weten dat al jaren!

0
17 Zie Hier

Zie Hier schreef: "En dat is echt verrassend was ook echt onderzoek voor nodig!

Mensen met gezond verstand weten dat al jaren!"

Zie Hier Wat? Dat mensen over het algemeen geweld niet schuwen om een doel te bereiken? Ja dat weten we al sinds mensenheugenis.

3

Hendrianus    
meer dan 3 jaar geleden door Hendrianus

Ik denk dat dit geweld door moslim ook gesteun wort door D66 VVD CDA CU SGP Groen Links en PvdA
stemmers de al 10 jaar op deze partijen blijven stemmen en moeten maar niet nee zeggen dat het niet zo is.

2
18 Gunther

en naarmate de islam meer invloed krijgt, zal dat aantal stormenderhand toenemen. Slaap lekker verder Rutte c.s.111

0
19 Tutor01

Ligt eraan aan welke moslims je dit vraagt..
Vraag je het aan Marrokaanse of Turkse moslims of Indonesische moslims
Zitten grote verschillen tussen ..

je hebt "links" en extreem links
je hebt "rechts"en extreem rechts
je hebt moslims en radicale moslims .

ken er best wel veel...van de "gematigde" moslims dan ..
Die lezen echt nooit de koran gaan nooit naar de moskee
Aardige mensen en harde werkers ..maar wel snel beledigd hoor .
Maar toch... dat geloof zit bij hun ook zo waanzinnig diep..
Maar ik weet zeker...al zou de koran verboden worden in Nederland ..

Ze zeggen niks en blijven gewoon ..gaan heus niet terug naar Indonesia of Turkije terug hoor ...nee? volgens mij niet nee ..
ja geld ja geld wat dacht je dan...ja ..Oh shit .. had ik dat nou niet mogen zeggen ?

2
20 Tungsten

Dat weet ieder normaal mens al heel lang, eigenlijk al sinds Karel Martel.

0
21 Sarcoff

Ligt eraan aan welke moslims je dit vraagt..
Vraag je het aan Marrokaanse of Turkse moslims of Indonesische moslims
Zitten grote verschillen tussen ..

je hebt "links" en extreem links
je hebt "rechts"en extreem rechts
je hebt moslims en radicale moslims .

ken er best wel veel...van de "gematigde" moslims dan ..
Die lezen echt nooit de koran gaan nooit naar de moskee
Aardige mensen en harde werkers ..maar wel snel beledigd hoor .
Maar toch dat geloof zit bij hun ook zo waanzinnig diep..
Maar ik weet zeker...al zou de koran verboden worden in Nederland ..
Ze zeggen niks en blijven gewoon gaan heus niet terug naar Indonesia of Turkije hoor ...nee? volgen mij niet nee ..
ja geld ja geld wat dacht je dan...ja ..Oh shit .. had ik dat nou niet mogen zeggen ?

0
22 Tungsten

Tungsten schreef: "Ligt eraan aan welke moslims je dit vraagt..
Vraag je het aan Marrokaanse of Turkse moslims of Indonesische moslims
Zitten grote verschillen tussen ..

je hebt "links" en extreem links
je hebt "rechts"en extreem rechts
je hebt moslims en radicale moslims .

ken er best wel veel...van de "gematigde" moslims dan ..
Die lezen echt nooit de koran gaan nooit naar de moskee
Aardige mensen en harde werkers ..maar wel snel beledigd hoor .
Maar toch dat geloof zit bij hun ook zo waanzinnig diep..
Maar ik weet zeker...al zou de koran verboden worden in Nederland ..
Ze zeggen niks en blijven gewoon gaan heus niet terug naar Indonesia of Turkije hoor ...nee? volgen mij niet nee ..
ja geld ja geld wat dacht je dan...ja ..Oh shit .. had ik dat nou niet mogen zeggen ?"

Tungsten Christendom (de grote kerstening) was de eerste fase van globalisering....... de Islam (en haar terreur) de tweede fase van globalisering die samen valt met de uit het Christendom ontstane seculiere linkse kerk (moderniteit)

1

CoolMemories    
meer dan 3 jaar geleden door CoolMemories

DENK stemmers........

2
23 LoydMorris

Bijbels ook verbranden ...samen met de koran....Geloof is immers de wortel van alle kwaad
Alle Moskee,s en kerken slopen...maak er maar Holland casino,s van .

2
24 Tungsten

Tungsten schreef: "Bijbels ook verbranden ...samen met de koran....Geloof is immers de wortel van alle kwaad
Alle Moskee,s en kerken slopen...maak er maar Holland casino,s van ."

Tungsten Het kwaad zit overal , je hebt het over casino's dan kom je uitop kapitalisme, de zucht naar materiële bezittingen , weet jij hoeveel mensen daarvoor vermoord worden elk jaar ?!

6

21st Century Guy    
meer dan 3 jaar geleden door 21st Century Guy

Tungsten schreef: "Bijbels ook verbranden ...samen met de koran....Geloof is immers de wortel van alle kwaad
Alle Moskee,s en kerken slopen...maak er maar Holland casino,s van ."

Tungsten "Geloof is immers de wortel van alle kwaad"
Goh ... u parafraseert een uitspraak uit de bijbel ...
De bijbel , die u wilt verbranden ...
question

0

Prikkebeen    
meer dan 3 jaar geleden door Prikkebeen

Alleen degenen die leven en handelen volgend de letter van de koran zijn moslims. Alle anderen die zeggen moslim te zijn maar niet voldoen aan eerstgenoemde omschrijving is geen echte moslim en zal ook, net als andere ongelovigen in de hel moeten branden.........

0
25 The Basher

The Basher schreef: "Alleen degenen die leven en handelen volgend de letter van de koran zijn moslims. Alle anderen die zeggen moslim te zijn maar niet voldoen aan eerstgenoemde omschrijving is geen echte moslim en zal ook, net als andere ongelovigen in de hel moeten branden........."

The Basher Welke koran ...en zijn er zoveel verschillende versies ..... daarom alle religies verbieden haatpaleizen en pedo kerken slopen

4

Tungsten    
meer dan 3 jaar geleden door Tungsten

Tungsten schreef: "Welke koran ...en zijn er zoveel verschillende versies ..... daarom alle religies verbieden haatpaleizen en pedo kerken slopen"

Tungsten Er zijn ooit 32 varianten van de koran geweest. Officieel zijn er 31 varianten vernietigd. Er is dus maar 1 koran voor alle moslims. Deze koran roept op tot haat zaaien en het doden van kafirs wat de islam dus eigenlijk tot een criminele organisatie heeft bevorderd. Alle religies verbieden welke oproepen tot strafbare feiten. Pedofiele priesters zijn inderdaad geen haar beter dan de pedofiele profeet van de moslims. Die priesters kun je nog straffen; een dode krijgsheer/profeet gaat wat moeilijk.........

0

The Basher    
meer dan 3 jaar geleden door The Basher

Alsof we dat nog niet wisten. question

0
26 Yizzle

Als links het wilt gaan we in Nederland nog verder achteruit en laten de Islamisering gewoon doorgaan ...praten er niet over...kijken de andere kant op .
Links wilt geen modern land...links wilt graag op hun rug liggen voor moslims en zich in de reet laten neuken , de linkse slaafjes van de islam ..
Die kerken komt later wel natuurlijk ..eerst moeten die haat paleizen gesloopt worden .

2
27 Tungsten

Alle veiligheidsdiensten zijn het er over eens dat tussen de 15 en 25% van de moslims zelf geen enkel probleem hebben om (extreem) geweld toe te passen. Het percentage dat dit (extreme) geweld goed keurt is veel hoger.

1
28 MeneerRontgen

Hoeveel moslim-aanslagen hebben we al moeten verduren in Europa, en hoeveel doden moeten we nog betreuren? Dat zegt al genoeg hoe dit volk over geweld denkt. Hoe lang zou het nog duren voordat de linkse, christelijke en neoliberale partijen eindelijk gaan beseffen dat het misschien toch niet zo'n goed idee was om de islam massaal binnen te laten? Zelfs islamitische haatbaarden krijgen hier alle bewegingsvrijheid. Naïeve sukkels!

0
29 wiseguy

Het brandende vuur
Het natte water
De witte sneeuw
De boze moslim

1
30 Ebbie

Als je het hele artikel leest dan blijkt dat mensen over hef algemeen geweld niet schuwen. Dat is verrassend....

1
31 Hendrianus

Hendrianus schreef: "Als je het hele artikel leest dan blijkt dat mensen over hef algemeen geweld niet schuwen. Dat is verrassend...."

Hendrianus Dat zal best, maar daar gaat het nu niet over.

0

Prikkebeen    
meer dan 3 jaar geleden door Prikkebeen

Prikkebeen schreef: "Dat zal best, maar daar gaat het nu niet over."

Prikkebeen Uit het artikel,

"In de Verenigde Staten is het begrip van christenen voor religieus geïnspireerd geweld bijna net zo hoog als dat van de moslims. Dat vind ik ook verrassend!

Onder fundamentalistische christenen, joden of moslims is het begrip voor religieus geweld nog groter."

Dat komt TPO niet uit en dus ronken zij uitsluitend over moslims als geheel incluis zij die in landen wonen met een bestuur gebaseerd op de Islam. Toch wordt het wel goed verwoord in het artikel,

"Dat percentage is onder moslims in Europa overigens veel lager dan onder moslims in Afrikaanse landen, in het Midden-Oosten en – verrassend – in de VS."

2

Hendrianus    
meer dan 3 jaar geleden door Hendrianus

Hendrianus schreef: "Uit het artikel,

"In de Verenigde Staten is het begrip van christenen voor religieus geïnspireerd geweld bijna net zo hoog als dat van de moslims. Dat vind ik ook verrassend!

Onder fundamentalistische christenen, joden of moslims is het begrip voor religieus geweld nog groter."

Dat komt TPO niet uit en dus ronken zij uitsluitend over moslims als geheel incluis zij die in landen wonen met een bestuur gebaseerd op de Islam. Toch wordt het wel goed verwoord in het artikel,

"Dat percentage is onder moslims in Europa overigens veel lager dan onder moslims in Afrikaanse landen, in het Midden-Oosten en – verrassend – in de VS.""

Hendrianus Wel een goede reden dus om muzels uit de derde wereld te weigeren hier.

0

Yizzle    
meer dan 3 jaar geleden door Yizzle

Yizzle schreef: "Wel een goede reden dus om muzels uit de derde wereld te weigeren hier."

Yizzle Er lijkt een neutraliserende werking vanuit te gaan 😉 🙂

2

Hendrianus    
meer dan 3 jaar geleden door Hendrianus

Waarom onderzoek doen naar iets wat al bekend was?

0
32 knightofthenine

Ja, onder salafisten wel idd., deze groep moet je in de gaten houden. Dat is allang duidelijk geworden.

0
33 Dr. Claw

Probeer maar eens als niet moslim een groepje moslims aan te spreken als ze zich weer eens ergens misdragen.
Je krijgt niet eens de kans om uit te praten want dan schieten de dreigementen je al om de oren,komen er uit alle hoeken en gaten versterking aanzetten en gaan ze over op geweld.
En de politie.....de politie zal misschien om getuigen vragen maar veen signalementen vrij geven,als je al aangifte kan doen.
Het is een agressieve bevolkingsgroep die alleen iets aannemen van mede moslims,niet moslims hebben geen schijn van kans dan word je bespuugd ,bestolen en kan je klappen krijgen.
Maar haal het niet in je hoofd iets terug te doen want dan komt de politie je van je bed aftrekken en kan je die misbaksels nog een schadevergoeding gaan betalen ook.

0
34 ongelovenloos

Dit is niet nieuw, het is nooit anders geweest.

0
35 Wil je niet weten

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nighthawk
Muziekdraadje

Diana Krall - Yeh Yeh (feat. Georgie Fame)https://www.youtube.com/watch?v=KzL9XzQTTC8...

zojuist geplaatst door Nighthawk

Nighthawk
Muziekdraadje

Hallo Muziekvrienden..Vond een leuke video van een optreden van Shocking Blue met talloze andere bekende Nederlandse artiesten uit die tijd wa...

1 minuut geleden geplaatst door Nighthawk

wildersfan
? Gevestigde elites zijn op RAMKOERS, FVD gaat strijd aan met GLOBALISTISCH MONSTER!

Thierry... Al het nieuws was al nep ver voor jouw tijd. Jij bent in 1983 geboren. En in 1969 hadden ze al nepnieuws gebracht over de maanlanding...

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
? Gevestigde elites zijn op RAMKOERS, FVD gaat strijd aan met GLOBALISTISCH MONSTER!

Thierry... Ik mis nog een scene dat je het over reptielen hebt. Vergeten?...

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Bisschop neergestoken tijdens kerkdienst in Sydney

@7 Ja, en dit is nog maar het begin. Het gaat nog veel erger worden. 😉...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Als tiener protesteerde Roel van Duijn tegen de atoombom, nu is hij er juist vóór: ‘Europa moet zich bewapenen’

@6 "Leuk interview!" Hé JackKroptkin, dank je wel voor de positieve feedback! Ik vond het zeker ook de moeite waard ja, en wilde he...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

progressiefliberaal
Stelling | 'Ik grijp in als een treinconducteur wordt aangevallen'

Om eerlijk te zijn? Nee.Want wat bereik je in je eentje tegen een groep van acht? Niks, behalve dat je zelf naast de conductrice komt te lig...

22 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Marrie1
Linkse activisten hekelen oproep Timmermans om niet op 4 mei te demonstreren: 'Dat is niet aan hem' - NieuwRechts.nl

Ik vind het allemaal zo tegenstrijdig, het kabinet dat bijna niks doet aan antisemitisme waar we b v onlangs nog de beelden van zagen tijdens de...

24 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Wedergeboren
Slaperige Trump en tientallen juryleden die opstappen bij begin van historisch Stormy Daniels-proces

https://krapuul.nl/eerste-dag-strafzaak-trump/ ...

25 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

JackKropotkin
Als tiener protesteerde Roel van Duijn tegen de atoombom, nu is hij er juist vóór: ‘Europa moet zich bewapenen’

Leuk interview! @1 Deze is beter: https://archive.ph/4lcbr...

28 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
Sexy Bhabhi Hot SexMom Son Family StrokesHard X X XArmouranth PornStanding Sex Position VideoA.i. Celebrity PornPopeyes Porn VidAbby Lynn AnalNaked Beach Hidden CamAnimatex PornVideo Pornografi JepangPaksitani XxxBelle Thorne Only Fans LeakKellie Martin NudeHindi SaxeMyfreeamTuhsy PornBazzers XnxxThug PornRose PornUncensored Asian PornMia Sahara PornXxx Step Sister ComErotic Asian Massage VideosBp Xxx Sex VideoSri Lanka XvideoHd X Vedio ComNew Girls BfHottest Pirn StarsDannydPorntv InBlack Old Gay Men PornSislove MeXcamsSananta LilyJessica Simpson ToplessHd Dex VideoFemale Celebrities NudeTitfuck NaturalSmanunaEbony. PornoKannada Village Sex VideosSridevi Nude PhotosRachel Nichols Jimmy ButlerBig Aunty Sex ComSexi Video Hd DownloadHardest PornBig Dicked Gay MenNaked Teenage SelfiesMilf Giving HeadNaruto Sakura HentaiBest Indian PornographyIndiyan Xxx VidioTwo Vaginas PornSexfilmeIndian GfGay Anime Porn VideosHentaioldOrgy Fuck FestFutanari MasterbationSumosear ChR0mantic PornPorn Videos Desi NewMidget KelseyEbony Oulse TvOhhbabyitslexi NudesPlus Belle Femme NueMay ThaiMallu Leaked MmsBen 10 SexTamil Sex LiveIndia Hot MasalaAmerican Dad Roger PornBlack Breeders PornLeanbeefpatty PornEma Karter PornRipherup里番在线Porno_africainCreampie TeenageMugen HentaiEva KeraraNude CollageWww Ghettotube ComYoun Latina PornBest Teen Porn VideosMalayamxxxFree Lesbian Scissoring PornFeetdominationNuggetpornAnna VlasovaDophin PornHot Video Xnxx ComSasha AlexandriaMarathi Sex MmsNude UnclePussy QuiversJoes Fantasies XxxThumbzilllaAmateur Wife GangbangTamailsexMalayalam Adult Web SeriesMasage Sex VideoLive Sex AppTelugu College Girls XxxAsian DeepthroatKitchen Porn IndianDogs Licking ClitPorn Gif AsianFeet FindeeReddit Kpop FapSummer-hartNew Sexy BfVideo BokepindiaBangbross PornolarıNuepour NousDirty LeaguePornh IndonesiaAkiba-onlineStreaming Porno GratuitHuge Boobed AnimeMadison Wilde Fit18Rakuen ShinshokuAva NudeAsian Porn ActressSexy Bp PornSalma Haywk NakedWww Tubegalore CNsfw VideoSlim And StackedWaifuraineNude PunishedEscort NashvilleAbsolu GirlBoy Xnxx VideoNancy QuillSunny Leone Sex Video DownloadHindi Hot Blue FilmBig Boobed BlowjobsFuckers Breeders Gay PornBrazzers Free TrialPorn AdulteLilabbyofficialXxx MasajjNude AthelitsIndian Teen Xxx VideosGym Xxx Video HdInterracialanalsexDevar Bhabhi Hot SceneRed Dress Pornstar