‘Reljongeren Maassluis zijn geen kliertjes, maar criminelen’ (elsevier.nl)


Het gaat om een groep reljongeren, voornamelijk van Marokkaanse afkomst, die bewoners bedreigde en intimideerde. Vooral in de Burgemeesterswijk en de Molenwijk werden mensen lastiggevallen en werden vernielingen aangebracht. ...

door Inter in Binnenland  ·  37 Reacties

  • 0
  • 996x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Berbertuig vierde generatie..

3
1 Voxpopuli

Pleiters vóór het stoppen van de strafzaak tegen Wilders.

5
2 Jan met de korte achterlul

En dan hebben wij politici die denken dit te kunnen op lossen met foei roepen ! Want pleur op is te grof vinden zij ??? En dit terwijl je tuig dan ook als tuig moet bestrijden voor het echt uit de hand gaat lopen .

2
3 Moskowfiets

Wellicht is segregatie van op basis van etniciteit de beste oplossing voor kwesties als deze.

2
4 Black65

Opvoedkampen lijkt me wel wat.

2
5 MrKurk

@5 Ja, maar dan wel in Marokko.

1
6 Bal gehakt

Oooow Burgemeester !!
Het beestje eindelijk echt bij de naam durven noemen !
"Het is meer dan klieren, het is gewoon crimineel gedrag."

Druist vast tegen je PvdA gevoelens in. Maar ja, impopulaire ook hier ver uit de hand lopende situaties beginnen steeds populairder te worden en dan moet je als 'vader' van je gemeente toch op een gegeven moment je burgers serieus nemen. Zal best wel moeite kosten maar staat vast ook in je funktieomschrijving.

2
7 Tante Annie

Tsja, in Nederland sta je als politicus voor de rechter als je aanhang in een café vanuit de grond van het hart en meer dan terecht "minder, minder, minder" roept, maar (aldus burgemeester Edo Haan) criminele Marokkanen mogen gewoon hun gang gaan en worden middels een noodbevel zelfs beschermd door de politie.

2
8 DruppeltjeDrie

Volgens hoogleraar neurobiologie Dick Swaab is criminaliteit aangeboren en zit het in de genen !

4
9 Moskowfiets

De reactie van deze PvdA-burgemeester komt ná een tijd van onacceptabel gedrag van deze Marokkaanse kansparels én het afkondigen van een "noodbevel" t.g.v. een oproep van getergde bewoners om orde op zaken (t.w. de kansparels met gelijke munt terug te betalen) te stellen. Let wel: eigen rechter spelen mag niet in Nederland (door niemand) en geweld keur ik af.
Deze reactie is typisch voor een PvdA-burgemeester (Geke Faber deed immers hetzelfde) en geeft mij de indruk dat de burgemeester de imago-schade t.g.v. laconike houding wil beperken.

16
10 Dagmarrrrrrrrrrrr

@10 Dat burgemeestersvolk (dat bij de geboorte al boter op het hoofd heeft) probeert alleen het eigen hachje te redden en niet het probleem op te lossen... zoals gewoonlijk.

3
11 DruppeltjeDrie

@11
Inderdaad: ze redden alleen hun eigen hachje.
Maar als wijkbewoner/willekeurig slachtoffer/ burger ben je wel mooi de pineut van het wangedrag van deze "kansparels" én als je het beu bent en ze verrot scheldt heb je in een oogwenk de Politie op de stoep i.v.m. discriminatie/ernstig verbaal geweld jegens een minderheid o.i.d.

17
12 Dagmarrrrrrrrrrrr

Waren laten ze het steeds eerst helemaal uit de hand lopen.
Hoeveel auto's zijn er al niet in de fik gestoken, niet erg toch is allemaal verzekerd tot het de auto is van de burgervader dan komt men plotseling in actie.

1
13 corretje

Schop onder hun hol kunnen ze krijgen, de klootzakken. Ik snap niet dat hier niet tegen wordt opgetreden. Gewoon opsluiten met hun grote bek. Dit voegt niets toe aan de samenleving, het breekt het alleen maar af, en dat kunnen we juist nu beslist niet gebruiken! Weg ermee! Bah!!!

1
14 Ektoplasma

Ze vervelen zich natuurlijk en ze hebben geen clubhuis. Tsja, dan gaan ze er maar op los slaan. Wat stom van ons. We begrijpen ze niet. Allemaal onze schuld natuurlijk.

1
15 Pollens

@9 Hoe verklaart u dan dat mannen van Marokkaanse origine van boven de 30 aanmerkelijk minder hoog scoren in de criminaliteitsstatistieken ,(ze zitten niet ver van het autochtone gemiddelde af) dan mannen van rond de 20 van Marokkaanse origine ?!

11
16 21st Century Guy

@14 Asocialen ongeacht afkomst en culturele achtergrond uit de reguliere samenleving weren helemaal mee eens.

2
17 21st Century Guy

Tja Eieren gooien , het iQ van een kip en ..ach arme kippen.

1
18 Rapunzel

Willen we meer of minder; oh wacht, rechtszaak aan de broek als de vraag wordt afgemaakt........

2
19 Tiidmasine


1
20 Ook maar gewoon een duts

Reageerders, jullie hebben allemaal gelijk. Maar dit tuig svp niet meer kansenparels noemen, het is berbertuig.

3
21 Jan met de korte achterlul

Criminelen?
Welnee, het zijn gelovigen die de Qur'aan zo goed mogelijk na leven.

4
22 Voordevuistweg

@22 Conclusie: De Qur'aan is crimineel ???

2
23 Tiidmasine

@22
Voor mensen die geloven in het NT van de bijbel, of voor ongelovigen met een humanistische inslag, zijn veel soera's en hadith zeer kwaadaardig.

1
24 Voordevuistweg

@5 Als het onder de streep geld oplever okay, anders niet.

3
25 case

@5 Als het onder de streep geld oplever okay, anders niet.

3
26 case

Dit soort nieuws is momenteel 'hot' in den Nederlanden.
Of het opgeblazen wordt of niet ... het is een probleem aan het worden dat men niet goed aanpakt. En ik ben er stellig van overtuigd dat dit de komende jaren nog veel grotere problemen gaat geven met de nieuwe cultuuraanwas.

0
27 Garp

@27 Eens, dit loopt al zeker 10 jaar enorm uit de hand, met de toename van vooral jongeren die dit doen, maar de rest doet er niks mee van die kant.

@17 Niet mee eens, hoe wil jij iemand uitzetten met één Nederlands paspoort? Dat iemand crimineel is wilt niet zeggen dat hij het land uit moet.
Mensen willen bepaalde mensen het land uit, niet perse Marokkanen of Turken, maar over de mensen die overtuigt zijn dat de westerse maatschappij verkeerd is, en zeker zal moeten worden aangepast.
Die mensen en dan vooral met twee paspoorten kun je van mij terug sturen.

0
28 etymologie

De Ruyters zeggen; "Dit is het gevolg van jarenlang wanbeleid door politie en justitie en de Politieke Elite. Als iemand zich crimineel gedraagt moet ie daar de consequenties van voelen en berecht worden. Als je dat niet aanpakt creeer je een tumor in de maatschappij. Bedankt he jarenlang (s)links wanbeleid. Laat dit in Maart volgend jaar horen als je stemt.

0
29 De Ruyters van Michiel

@29 Ja, want die rechtse partijen die pakken die kruimel diefjes tenminste hard aan ... als je een oud vrouwtje van haar tasje beroofd dan moet je worden opgesloten ... maar als je haar beroofd van heel haar pensioen dan verdien je bij die rechtse partijen gewoon terecht een dikke bonus ! ... stort je de wereld in een financiële crisis dan is er niets aan de hand EN belazer je elkaar, dan krijg je 1500 euro boete ...

Komaan stem gewoon SP en laten we de echte criminelen aanpakken ...

3
30 mightimouse

Het is zo jammer he.. dat dit al 2 jaar speelt, en dat de politie NU pas ingrijpt en waarom... omdat het in de krant heeft gestaan en heel Nederland nu naar Maassluis kijkt en diens burgemeester.

0
31 ravv

Opvoedkampen oprichten. In een afgelegen gebied ergens in een polder. Desnoods een stukje droogleggen maar ver weg van de bewoonde wereld. Persoonlijkheden van dat tuig volledig afbreken en opnieuw opbouwen. Tevens leren om met de handjes te werken als het verstand niet toereikend is. (meestal dus) Keihard aanpakken. Een oud gezegde; wie niet horen wil zal moeten voelen.

0
32 Leonidas

Inplaats van veel woorden wordt het niet eens tijd voor aanpakken instanties voordat mensen het zelf gaan doen.... PvdA burgemeester in zaandam en in maassluis, beiden zwak. Lijkt er op dat we met zwakke bestuurslieden zitten of is dit ook weer gedogen van. Dat ingrijpen van deze burgemeerster als er een filmploeg voor de deur staat laat wel zien hoe zwak pvda medewerkers zijn. En dat bestuurt ons land samen met die andere zwakke partij de vvd.

0
33 Gotcha63

Ok laten we nu niet roepen 'minder minder' want dan ben je pas echt een crimineel in Nederland

0
34 NouMoeZeg

laat het gewoon over aan de omwonenden.
soort van purgeday.
angst voor die lui kan je omzetten in repressie. isoleren en opvoeden.
zorg ervoor dat dat tuig zich niet meer veilig voelt

0
35 Voxpopuli

Allemaal -dus niet eentje uitgezonderd!- bekend met naam -en toenaam- bij de politie...

0
36 Anonymousje

@35

Eens, maar dan wel op het moment en niet later. Op het moment dat ze iets van plan zijn moeten ze weten dat ze over 2 minuten een gigantisch pak op hun flikker gaan krijgen.

Vanochtend zag ik een toespraak van Obama op wat er op het moment in Orlando gebeurt. Hij zij dat je als overheid kunt grijpen maar dat dat eigenlijk geen zin heeft omdat je mensen daarmee niet verandert. Het kan alleen vanuit de maatschappij zelf en daar heeft hij gelijk in.

0
37 Liwwie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Iemand met een Palestijnse vlag mogen ze meteen oppakken en afvoeren. ...

8 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

Als van der Burg eens zou opknappen, zou dat een stuk schelen in de instroom. ...

10 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Hendrianus
VS spreekt veto uit tegen Palestijns lidmaatschap VN

"Daarnaast wil de VS dat een onafhankelijke Palestijnse staat ontstaat na onderhandelingen met Israël, en niet door druk van de VN."Dat is ...

12 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@73 Ja, precies. Het met anderen willen bemoeien. Dat is het probleem. Lekker iedereen z'n ding laten doen, moet het uitgangspunt zijn. ...

27 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

Sywert zegt geen advocaat te kunnen vinden voor zijn rechtszaak maar heeft wel een advocaat bij zich tijdens het interview met FD?!...

31 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@70 Trouwens, wij nemen geen aanstoot aan woke deugers, zij nemen aanstoot aan ons, toen wij niet gevaccineerd wilden worden en geen mondkapjes ...

34 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Zie Hier
De Britten willen asielzoekers ‘afschrikken’ met een enkeltje Rwanda, dit is waar ze terechtkomen

Prima idee word tijd dat Nederland het met UK op een akkoordje gooit en kijkt of ze er ook gebruik van kan maken!...

37 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Tuurlijk zo onschuldig als een pasgeboren baby!Ja Ja...

39 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@71 Dat denk ik ook. Het zijn dezelfde mensen....

42 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Raven HentaiHandjob From MotherLindsey Woods PornCinemagropers成人 电影Only Fans Gratis Xvideosسكس مصريxxxSarah Michell Gellar NudeFuckmissionaryKeiran Lee Porn VideosZayhilfiger PornNekokunyRhj-037Watch LesbianpornLapkjogoMyhotbookRakul Preet Singh Sexy PhotosTamil AudiosexHotauntiesAsia Pron StarStepmom FuckdMovie Hd 18Xxx ShipChsaterbateThai XxxSanylionxxxOverwatch HentaiPorn Con XxxForced ThroatfuckShane Diesel CreampieEbony TgirlsFilme PornograficKana Yume19 XxxxxxNude Pics Of Mila KunisTamil Sex Video Tamil SexTeens FistingLiv Tyler NakedPorn Star Hd ComPeta Jensen BlackShemalemodelsHentaihandsReddit CuckolXnxx BiggestSexxy Porn VideoBonny KinzHard FingeringPornographie Américain NoirChrissy FoxSoencer BradleyHoker PornFake Taxi SexxxXxx Fast VideoBangla New X VideoIndian Girl First Time FuckNanga Punga SongSloppy HeadSex Video CallNakedgirlGuljarGlasses XxxJapanese BlowjoFreexhampsterSouth Indian SexJapanese English Subtitles SexNew Romantic XnxxMilly Marks PornSexy Boy SexLucy Lawless NudaChantal DanielSoftcore AsiansDaisybloomsJapanese Sex Cheating WifeMysogny PornFapello LeaksPriya Pron19 Year Sex VideoJapanese Wedding PornHomemade Porn Tubesمحارم تويترPerfekt Girls NetFilme Pornor LésbicasSexo JogosDaughter SexstoriesGirl On Girl X VideoDesi Web Series PornSofia Vergara NudeMadisyn Shipman NudesLesbian SpurtingLuna Mills AnalSex Hd ComSexiest Pornstar In The WorldTiger XxxBeach Sex XxxMaria WarsKonulu PornosGay Porn VidelsGirlgirl ComKowalsky Page Sex VideosOppenheimer Sex Scene PornXxx Sleeping MomsAsian Cumshot CompilationHentaikeyPorn Tub BrasilConstance Marie NakedLanka SexRylie RowanIndian Sali SexSexycreolytaChuck E Cheese PornMslondonxxxLizviciousPurnhub ComHindi X Web SeriesMilasobolovUncut WebseriesFreeblack PornTwo_trunkxRajwap TubeWife Shared VideosTaniabombonSexvodoSister Brother Sex Video HdHot Black SexJelena JelsonTrue Detective SexsceneNude Beach VoyeourBobvoyeirMamwha18Erotico BrasilPornografia Sexo BrutalFamilysex StoryMera XxxRomantic Couple SceneGujarati Sex VideoForbidden Taboo PornSaybil PornMilf Nip SlipMelissa Benoist PornKaren Fisher.Xxx Hot StepWife Wants BbcBest Sister PornAshley Fires MomKasidie ComAudryadames NudeJhanvi HotCami Strella OnlyfansHypno KinkShadebase